Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
kNa ja erről ez jut az eszembe, aztán tessék, a Microsoft egyre lejjebb csúszik, amennyire előremutatóak voltak, annyira hulladék lett a cég, én nem szeretem az apple-t, de hát a tények:
Most ballmer vagy egy mocskos nagy troll, vagy a Microsoft egy nagy ...... az elmúlt 10 évben.
Hiába felébredt az ember, visszatért a valóvilágba:
Szerintem ebben igaza van, az MS-nek nem megy a mobile....
(#4) woland_y2k
Tehát ezzel azt akarod mondani, hogy az MS a szokásához híven nem érdekli, a normális használat, Most burkoltan lesza....-oztad az MS-t mint gyártót, mivel ezt az MS gyártatta konkrétan. Szóval értem én, csak ha már kiadnak valamit, akkor nem kellene megmagyarázni, hogy ez gyártóspecifikus ezek szerint az MS nem képes/ akar ebbe pénzt fektetni? Mondjuk nem estem hasra a Windows 10-től sem, ha csak ennyi telik a föld legnagyobb programozó bázissal rendelkező cégétől az nagy baj. Ballmernek igaza van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- E-roller topik
- Autóhifi
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gumi és felni topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest