Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Kolondrum #148 üzenetére
Hát nem vágom... Most csináltam ugyanarra a címre újra a LiveID-t, mintha nem is lett volna megcsinálva rá, megerősítés is kellett. Szal nem tudom, de valami nagyon nem klappol az ms-nél... Srác is kicsit ki volt akadva, hogy ez miért van, és nem nagyon tudtam rá mit mondani...
-
válasz
Kolondrum #143 üzenetére
mindegy...
moonman: az ellen nem emeltem szót, hogy kidobtak a technetről, nade azért nem kellene az msn címet törölni..
Mellesleg nem vagánykodtam, mert nem töröltek, meg angolul sem tudok, de azért az eléggé kellemetlenül érintene, és meg azért nem köszönném. Mellesleg ha jó tudom SymbianOS egyetlen kulcsot sem tudott szerezni. Akkor mivel magyarázod, hogy törölték a LiveID-t is neki? -
válasz
Kolondrum #120 üzenetére
Hát látod
Mondjuk szerintem nekik is leeshetne, hogy sokan azért éltek tegnap a lehetőséggel, hogy végre legyen egy legális oprendszerük, mert venni nem tudnak, és ha most visszavonják őket, akkor a vaknál is világosabb, hogy warezt használnak tovább.. Azzal meg megint nincs előrébb az MS..
Na persze azt én is kiszűrném, aki több 10 vagy akár 100 kulcsot generált.. -
front3r
őstag
-
Alister71
nagyúr
Írjátok már le pls., hogy miről is van most itt szó, mert teljesen hülyének érzem magam. Mihez kell a serial? A Technet nekem simán dobott vagy 5 fajtát amiket el is mentettem. De ezeket még a 7100-eshez osztogatja. Vagy rosz helyen jártam? Nem is ott amiről most szó van?
Írjátok már le még1x, hogy mit kell beírni a futtatásba, hogy kiírja meddig érvényes a win?
. gérem most már elmentem mert úgy látszik nem tudom megjegyezni.
-
Nekem már van kulcsom xp, vista, office tekintetében
Még egy win7 RTM jól jött volna azért..
Amugy tényleg, jut eszembe. Ugye egy legál vista aloli upgrade olcsóbb,mint ha uj win7-et vennénk. Ez esetben akor ez megjátszható, vagy ahoz kell más is egy key-en kívül?Na most mentem itthonról... dél után jövök..
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest