- iPad topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Forrmell.enn
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
front3r
őstag
Scheduled Maintenance
Duration (GMT-8): Friday, June 19, 2009 7:00:00 PM To (GMT-8): Sunday, June 21, 2009 4:00:00 PM
Last Updated (GMT-8): Tuesday, June 16, 2009 11:03:54 AM
Benefit or Service: Impact:
* Subscriber downloads
* Subscribers will not be able to access benefits
User Action:
* Please try again after the scheduled maintenance.
-
MS
-
pzstm
titán
Ma hajnalban kaptam egy mailt.
TechNet Plus Subscription Deactivation tárggyal...
"Dear Zsolt,Microsoft contracted with us, Intrepid Consultants, Inc, to conduct the TechNet Plus Pilot Study program research and manage the activities of the pilot study. Our records show that you have recently signed up for a free TechNet Plus subscription through a registration link that was made available without authorization on a public blog.
The registration link is part of a proprietary study and the party that shared the information was in violation of the terms and conditions to which they agreed to participate in the study. Membership to the Pilot study is limited and all members of the program are required to first meet survey requirements and then complete tasks and assignments over a two month period in order to qualify for and have access to the free TechNet Plus subscription. Since this was a privately conducted pilot study, at no time was it ever intended that a free TechNet Plus registration link would appear on a public internet site, which was done in violation of the terms to which participants agreed upon registering to participate in the pilot study.
We are very sorry for the inconvenience, but for this reason, we have deactivated your subscription, as well as all other subscriptions resulting from the unauthorized publication of the TechNet Plus Pilot Study program registration link on a public blog. Again, we apologize for any inconvenience.
Kind regards,
The Intrepid Consultants Team
If you are interested in a TechNet Plus subscription, please follow the link to purchase: http://technet.microsoft.com/en-us/subscriptions/renew.aspx
" -
FINAL UPDATE (06/12/2009 9:30 AM EST):
I have contacted Microsoft TechNet Customer Service and there is still no estimated time on an official statement from the company, however several people that I have been in contact with have contacted Microsoft Public Relations in regards to this matter and are waiting to hear back from them.
The following message seems to be getting sent out to anyone who has inquired about this issue via email:
Thank you for your email.
The TechNet Plus team ran a survey program, for someone to get a free TechNet Plus Subscription as part of the program, he/she had to participate in an initial survey. Only participants of the survey program are entitled to a free TechNet Plus subscription. Those participants are not only participating in the initial survey, but also in several other surveys throughout the subscription year. The subscription is given to those participants in exchange for their assistance in this program, and only these persons are entitled to a free subscription.
If you are not part of a survey program then you are not entitled to use this free subscription, to enable us to resolve your issues with the pilot scheme, please issue us with proof that you are part of the above scheme.
We would like to assure you that we are doing all we can to ensure this issue is resolved shortly.We thank you for your patience.
For those of you who are interested in the legal aspect of this, after reading through some terms and conditions I found the following clause:
11. Promotions.
No promotion (e.g., special price discount) is offered by Microsoft unless the promotion explicitly so states. You agree that offers from non-Microsoft companies on the Site are solely liable for their promotions and that Microsoft is not liable. You also agree to comply with all terms of a promotion. Note: some promotions will be subject to quantity and other restrictions, including without limitation, time limits that could expire during your visit to the Site. Microsoft reserves the right to withdraw or refuse to honor any promotion that has been altered or modified.
-
UPDATE (06/08/2009 8:49 AM EST): I have spoken with Microsoft TechNet Customer Service and as it stands there is no new information at this time, the situation remains the same as when I last spoke with them. There is still no ETA on any sort of public announcement regarding the situation.
-
Valakinek valami új info, hogy akkor most mi lesz a megszerzett kulcsokkal?
-
corsair4
csendes tag
Ok, ez lehet!
De az már ciki, hogy már 3 éve élek Angliában,az itteni valós címmel reggeltem, az IP természetesen angol, de a Live ID még magyar email címre van regisztrálva, erre
kidobott
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Kolondrum #148 üzenetére
Hát nem vágom... Most csináltam ugyanarra a címre újra a LiveID-t, mintha nem is lett volna megcsinálva rá, megerősítés is kellett. Szal nem tudom, de valami nagyon nem klappol az ms-nél... Srác is kicsit ki volt akadva, hogy ez miért van, és nem nagyon tudtam rá mit mondani...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hm, érdekesség, ha már LiveID törlés, egyik havernak nem rég reggeltem gmail-es címre netpassportot MSN-hez, és ma hívott, hogy nem tud bejelentkezni MSN-re. Megpróbáltam, hogy netpassport oldalra betudok e jelentkezni vele, és oda sem. Nemvolt Technet-re sem használva, sehova, mégis lehet törölték, na ez hogy van
Ez elég gáz...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Barthezz2 #145 üzenetére
Fene se tudja, hogy mit tehetnek meg, és mit nem. Sztem nagyon jól tudják ők is, hogy ténylegesen ki az, aki US, UK, Canada, meg ugye akkor asszem Ausztráliai részről reggelt, és ki az, aki nem...
Ugye figyelmeztető mail-t nem küldenek, meg minek küldjenek, úgysem szüntetné meg senki a hozzáférését, mert hát miért, ha már reggelt, utána meg fel van háborodva x y illető, ha mégis törlik. Mondjuk amúgy igaz, tény, hogy elég nagy szívás, ha törlik, de ugye itt jön elő az, hogy nem csak MSN-hez jó a LiveID....
-
válasz
Kolondrum #143 üzenetére
mindegy...
moonman: az ellen nem emeltem szót, hogy kidobtak a technetről, nade azért nem kellene az msn címet törölni..
Mellesleg nem vagánykodtam, mert nem töröltek, meg angolul sem tudok, de azért az eléggé kellemetlenül érintene, és meg azért nem köszönném. Mellesleg ha jó tudom SymbianOS egyetlen kulcsot sem tudott szerezni. Akkor mivel magyarázod, hogy törölték a LiveID-t is neki? -
válasz
Barthezz2 #142 üzenetére
Várjál csak nehogy válaszoljanak! Nekem válaszolt egy kísérleti cpu hűtőt gyártó cég, a hűtése leszerepelt, pedig annyira vártam már egy éve, én rájuk írtam, hogy nagyon sajnálom pedig annyira bíztató volt a hűtési elv. Visszaírtak hogy hol olvastam és a cikk amit olvastam mit takart, meg köszönik a levelet stb, ez pozitív, ha neked írnak az negatív lesz.
-
-
CHIPman
nagyúr
Én direktlinken keresztül regeltem, máshogy nem ment(ill. nem direktlinken, hanem a technet_emea.aspx-en). Még mindig semmi. Akkor ne is számítsak rá?
-
-
UPDATE 6 (06/05/2009, 7:33 PM EST): After speaking with a customer service representative at Microsoft TechNet, they have reaffirmed what we already know. First off, they still do not have an ETA on when an official statement will be released regarding this issue. Legitimate ITAC members will be getting their subscriptions re-enabled at some point in the near future, however anyone who signed up through a direct link and was not a part of ITAC will not be getting their subscriptions reinstated. Also, any product keys claimed by illigitimate subscriptions are reportedly going to be blacklisted, however this has not been finalized by management.
-
CHIPman
nagyúr
-
CHIPman
nagyúr
Ha megnyitják még egyszer, és tudok szerezni kódokat ahhoz, amihez nekem kell(sajátkezűleg), akkor megáldom a májkroszoftot, és még lehet, hogy a 7-et is megveszem(Vistám már van
)
-
elektro
aktív tag
Sajna és egy darab kulcsot sem tudtam igényelni,pedig egy Office 2007 jó lett volna,ha valakinek lenne egy felesleges,legyen szíves írjon PM-ben.köszi
Próbáltam én is újra regisztrálni a piros számot de hiába,mindegy most várunk türelemmel -
válasz
Kolondrum #120 üzenetére
Hát látod
Mondjuk szerintem nekik is leeshetne, hogy sokan azért éltek tegnap a lehetőséggel, hogy végre legyen egy legális oprendszerük, mert venni nem tudnak, és ha most visszavonják őket, akkor a vaknál is világosabb, hogy warezt használnak tovább.. Azzal meg megint nincs előrébb az MS..
Na persze azt én is kiszűrném, aki több 10 vagy akár 100 kulcsot generált.. -
válasz
mecsek20 #118 üzenetére
"Az egy éves előfizu meg azért biztos mert ennyit adtak (2010 jún 2-ig érvényes)
bár sokaknak tíz perces előfizetés is elég lenne azt hiszem"
Hát ha ugy járunk, hogy a tegnapi regisztrációnk után a megszerzett key-eket is blacklist-re teszik, akkor kitörölhetjük azzal a pár órás reg-el
-
mecsek20
tag
eredetileg valami kérdőívet kellett kitölteni informatikusoknak és cserébe egy éves technet előfizetés volt az ajándék. de a MS elbénázta a dolgot és a kérdőív kitöltése nélkül is lehetett regelni, és ez volt a gáz. Egyébként lehet h olyan nehéz volt az a kérdőív hogy három hónap alatt se tudták volna megoldani néhány száznál többen
Az egy éves előfizu meg azért biztos mert ennyit adtak (2010 jún 2-ig érvényes)
bár sokaknak tíz perces előfizetés is elég lenne azt hiszem -
front3r
őstag
Nem értem, most akkor 1 éves előfizut lehet így szerezni? Szerintem kizárt, főleg hogy szeptemberig lehessen regisztrálni. Akkor a világ összes felhasználója beregisztrálna és tönkre menne a Microsoft mert nem lenne egy vásárlója sem.
Talán max 2-3 hónapot adnak pár száz érdeklődőnek és kész.... -
mecsek20
tag
UPDATE 5 (06/05/2009, 9:54 AM EST): I have spoken with Microsoft TechNet Customer Service and there is no new information at this point in time, however the agent said there may be a solid answer by tonight, so I’ll try calling again at that time. It would appear that subscriptions in the UK have completely dissapeared for most people again.
-
CHIPman
nagyúr
-
mecsek20
tag
ide mindenki be tud lépni akinek van live jelszava. letölteni és kódokat kérni csak akkor tudsz ha van érvényes technet előfizetésed. ezt lehetett megszerezni tegnapelőtt ingyen. aki nem szerezte meg az lemaradt róla sajnos. aki megszerezte és letiltották, az reménykedhet, mert sokaknak -köztük nekem is - visszaállították.
-
-
mecsek20
tag
-
CHIPman
nagyúr
Mecsek, add meg légyszi a pontos linket(akár PÜ-ben) a Product Keys menüponthoz! Szeretnék szerezni pár serialt
Olvasd el a PÜ-idet légyszi! -
CHIPman
nagyúr
UK reg, nem megy. Nemáááááár
Akinek megy, és ingyenes az előfizuja pls írjon egy PÜ-t!
-
UPDATE 4 (06/05/2009 3:34 AM EST): Bryant has reported that access for United States subscriptions is intermittent. I can also confirm that there has been no sign of reinstatement for accounts created in Canada. Again, as I hear more information I will pass it along to you.
SymbianOS: lesz egy legál oprendszered, nem kell félni attól, hogy az update kinyírja a "törést", és megnyugszik a lelkiismereted
-
mecsek20
tag
jaj még valami: megnéztem az adatlapomat és kiderült a subscription 2010 június 2-ig él
tehát lesz ingyen seven
-
mecsek20
tag
válasz
Psychonaut #77 üzenetére
nálam megy szépen, gondolom most megint az lehet, hogy az emberek felébredtek és látták, hogy beindult és most töltik a kódokat ezerrel és ezért belassul a rendszer. Majd pár nap múlva mindenki megnyugszik és megy rendesen
-
Csak az a gond, hogy az office kulcs igénylésekor, folyton hibát szórt nekem, mikor beadta végre, meg egyből 10et
US-el hol a gond?
Ja oké, most vettem mit írnak. Mondjuk azt azért hozzávehetnék, hogy sokan nem szándékosan szereztek be x db kódot, hanem mer szar volt a rendszer..
-
mecsek20
tag
szóval sztem aki nem élt vissza a lehetőséggel és nem igényelt ipari mennyiségű kódot, annak megmarad az ajándék
-
mecsek20
tag
válasz
hackeeeee #73 üzenetére
UPDATE 2 (06/05/2009 2:50 AM EST): Users in the United Kingdom and Australia appear to be able to access their benefits once again and their subscriptions have been reinstated. Perhaps this is due to different laws in those countries?
UPDATE 3 (06/05/2009 2:59 AM EST): I have been informed by Bryant that some accounts in the United States are being reinstated as well, however it seems that accounts that requested several product keys are being investigated. I will get in touch with Microsoft TechNet when their contact centre opens for business this morning to find out if there is any new information.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Barthezz2 #69 üzenetére
Lényegében igen, azt, hogy az igényelt kulcsok feketelistára lesznek téve a MGA-n, és az Aktiválós részen is.
Csak mondjuk aki kapott kulcsot, és telepített, frissített, annak már átment az MGA-n is a rendszere, és aktiválta is, azt újra nem fogja ellenőrizni, vagy mégis? Mert tudtommal azt csak akkor nézi meg, amikor feltelepíti hozzá a szoftvert...
Mondjuk aktiválni se lehet majd őket, így innentől szívás lesz.
Amúgy jam, csak sztem észrevették azt, hogy kifejezetten nem csak az úgymond ingyenes országokból érkeztek reg-ek, ezért van a balhé...
-
válasz
hackeeeee #68 üzenetére
and any claimed product keys will be placed on a blacklist with Microsoft Genuine Advantage and Product Activation to prevent against software piracy.
Ez ugyan áthúzott volt, de ez azt jelenti, hogy feketelistára tette őket nem?
Mondjuk én még egyet sem használtam fel, de 2 office key-t kiadtam, abból az egyiket már biztosan tudom, hogy felhasználták..Amugy meg nemazért, de mire számított az MS?? Ez olyan mintha egy szálloda kijelentené, hogy most szeptemberig ingyen bemehetsz, és hozzáférhetsz mindenhez.. Hát ott is ki lenne használva szerintem. Ez ugyan ez volt..
Meg itt van ez:
TechNet-előfizetésA Microsoft technológiákkal foglalkozó informatikai szakemberek - TechNet előfizetés birtokában - időkorlát nélkül tesztelhetik a Microsoft teljes funkcionalitású szoftvereit (operációs rendszereket, szervereket, Office termékeket), és hozzájuthatnak azon információkhoz és eszközökhöz, amelyek fontosak lehetnek a Microsoft szoftverek bevezetése és/vagy üzemeltetése során. Az előfizetés évente megújítható.
Tehát ha az ingyen reg nem ezt jelentette, akkor ugy mégis mire volt jó? Arra, hogy örüljek, hogy van, de nem használhatom semmire?
Most oké, hogy nem azért van, hogy látástól mikulásig szedjük le a kulcsokat, de szerintem legtöbb embernek elég volt egy, magának is.. Office-ból se direkt szedtem többet, hanem egyszerre beadott 10-et.. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Barthezz2 #67 üzenetére
Én sem olvastam teljesen végig, meg azért az én szókincsem sem végtelen.
De lényegében itt azt javasolja a srác, hogy töröljék a szoftvereket és a kulcsokat azok, akik letöltötték. Dióhélyban.
Szal, sztem időn belül tiltani fogja az ms a kulcsokat, vagy nem tudom. De ez innentől nem túl biztató, hogy most mi is lesz.
Mert ugye a hír címe: "Az ingyenes TechNet reg. nem azt jelentette, hogy:"
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Barthezz2 #65 üzenetére
"My recommendation for those who managed to order a free subscription to the Microsoft TechNet Consumer Service Professional Pilot is that you simply delete the software and the product keys that you have claimed and go about your business, as you were not entitled to receive any of the licenses, software, or benefits that Microsoft TechNet includes, and would entail software piracy and violation of the Microsoft Software License Terms and the Microsoft TechNet License Terms if you continue to do so."
Ez azért szép...
-
dashed
senior tag
-
front3r
őstag
-
-
elektro
aktív tag
Én tegnap úgy este 11 körül regiztem de már kulcsot kérni nem tudtam,a regisztrációm él mert be tudok lépni,nem töröltek
-
válasz
hackeeeee #50 üzenetére
Végül is várható volt..
De én igazából az egész alapelgondolást nem értem.. Oké, hogy egy éves előfizu 100e-es nagyságrendű, de ha azt vesszük, akkor az ott elérhető szoftverek öszértéke, ha boltban veszed, akkor jóval több. Tehát lazán megcsinálhatod, hogy összeszedsz 25 embert, összedobjátok a pénzt, befizettek, aztán pár ezresért van mindened.. De ha még csak mondjuk az otthoni 3 gépre szerzel be office, windows kulcsokat, sztem már akkor is jobban jársz így.
Mindegy, ők tudják -
Abban reménykedtem még, hogy talán felkerül majd julius második felében a win7 RTM, és ahoz is lehet majd kulcsot kérni, sajna arról így már lemaradunk..
Perpill meg csak az office amit fel is használok..Amugy ha már office.. újratelepítés nélkül nem lehet valahogy megadni neki a key-t?
-
Cola111
aktív tag
Update 4: Looks like it was a big error on Microsoft’s part. All the free subscriptions have been revoked and signups are not available.
valahol ertheto is.
szerk:most latom pzst mar irta. sry
-
Win7-hez én nem is kértem,minek, az RC-hez jók a publikus kulcsok is, és a többivel sem fog tovább menni, viszont minden máshoz szerzett kulcs jól jöhet
moonman:
Akkor ha most jól értelek, ha én csak saját felhasználásra használom azt a kulcsot,amit ott kaptam, akkor használhatom nyugodtan legálisan, és csak akkor van baj, ha mondjuk beteszem ide, és jövő héten már ázsiából is ezzel aktiválnak? -
dbius
veterán
Köszi az infót a kulcsokkal kapcsolatban.
Az természetes, hogy letiltják, ha több aktivitás is van ugyanazon kulccsal, ezt eddig is csinálták és fogják is, amit meg is értek.
Épp most fogom tisztaszoftver.hu-n keresztül "újítani" az xp-met, amit nagyritkán használok Linux mellett.
Azért remélem jövőre a win7 is bekerül, ki akarom próbálni....
Az RC megvan, letöltöttem a 7100-át MS-tól, de a vinyóm meghalt, amire rá akartam rakni, majd ha visszajön gariból, akkor rápattintom.
-
dbius
veterán
Jól jártál, örülhetsz
Szerintem nem fogják ezeket a kulcsokat kivonni a forgalomból, de ez csak személyes tipp.
Nem hinném, hogy az ily módon megszerzett kulcsok limitet tartalmaznának, valaki a win7 topicban azt említette, hogy a technetről kapott kulcsok dobozos verzióknak megfelelő kulcsok... Ha igaza van, akkor az nem egy rossz dolog...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én egyszer próbáltam tegnap, akkor már a regisztráció végén visszadobott, valami ilyesmi üzivel, hogy nem tudta a microsoft feldogozni a kérésemet, vagy valami ilyesmivel. Utána rá is hagytam. Azért mérgelődtem, mert kedden megrendeltem a 64bites alternatív telepítőt a Vista Home Premiumomhoz, és az ~24€ volt.
Meg ezt még, neowin-en olvastam, a hírnél a kommentek között:
Any software you get from TechNet is for evaluation only. It's not a free license to run the software on a production machine. It's meant to be used as a trial before you buy the software, not as a replacement for a retail copy. In fact it states this in the terms of agreement if any of you managed to read it.
But I'm sure none of you care, even though this is an abuse of Technet's intended purpose, since I'm sure everyone just wants free software. I'm sure there are a few of you who would use this legitimately but I'm sure most won't. Using software against the ToA from technet instead of buying it is just as bad as getting a pirate copy. -
hackeeeee
Jómunkásember
Mondjuk azt nem tudom, hogy pl. az ottani kulcsok milyen szinten változhatnak. Mondjuk gondolom teljes oprendszereknél másképp műxik, mint pl. a win7 RC-nél, de ugye ott sincs olyan rengeteg alternatíva. Szal, aki innen töltött rendszert, nem fordulhat elő, hogy ugyan azt a kulcsot kapta, mint valaki más? Mert ezek alapján mondjuk nem lenne túl nehéz úgymond tiltani a kulcsokat, bár nem hinném, hogy ezt megtennék, bár ki tudja.
-
pzstm
titán
Update 4: Looks like it was a big error on Microsoft’s part. All the free subscriptions have been revoked and signups are not available.
-
front3r
őstag
Ha bejelentkezel és visszamész a főoldalra, akkor is ez van?
Hát ha akkor sincs ott ilyen, akkor nincs előfizutok.
Lehet túl sokan regisztráltak és a Microsoft nem figyelt oda rá időben és törölt pár accountot a sok felhasználó miatt.
De ne csüggedjetek! Tessék olvasni a thehotfix.net -et és ott általában csinálnak új topikot ha van remény technet előfizura. Marha jó oldal.
-
front3r
őstag
-
Ha én azt tudnám, a célom a serialok gyűjtése volt nem csak win7-hez, alig pár dologhoz tudtam szerezni azokat se fogom használni. Win 7 kódom van egy db ami senkinek nincsen még meg, még neten seincs kint, szinte biztos, hogy nem nyitja majd az RTM-et, de hátha.
Én is úgy voltam h belecsöppentem és még tudtam regeltem, come on GET KEY gombok...front3r! Ezt hol tudom előhozni? Akkor megmondom mi van ott nekem!
-
front3r
őstag
A Subscription Status-ra értettem.
-
Alister71
nagyúr
Írjátok már le pls., hogy miről is van most itt szó, mert teljesen hülyének érzem magam. Mihez kell a serial? A Technet nekem simán dobott vagy 5 fajtát amiket el is mentettem. De ezeket még a 7100-eshez osztogatja. Vagy rosz helyen jártam? Nem is ott amiről most szó van?
Írjátok már le még1x, hogy mit kell beírni a futtatásba, hogy kiírja meddig érvényes a win?
. gérem most már elmentem mert úgy látszik nem tudom megjegyezni.
-
dbius
veterán
Sajnos nem fog már menni... [link]
"[Update 3]: We are getting reports from members that many who had been successfully added to the subscription have now been removed. It seems that this was all an error on Microsoft's part."Vagyis egyre több a visszajelzés, hogy törölték a korábban sikeresen regisztrálóknak az "előfizetését".
Tehát, aki tudott kulcsokat kérni és letölteni, az örülhet, a többiek pedig ebből a körből lemaradtak...
-
Nekem már van kulcsom xp, vista, office tekintetében
Még egy win7 RTM jól jött volna azért..
Amugy tényleg, jut eszembe. Ugye egy legál vista aloli upgrade olcsóbb,mint ha uj win7-et vennénk. Ez esetben akor ez megjátszható, vagy ahoz kell más is egy key-en kívül?Na most mentem itthonról... dél után jövök..
-
Na akkor itt..
Nálam még mindig nem megy a dolog, és van egy olyan érzésem, hogy már nem is fog.. de ne legyen igazam -
Csabee.
nagyúr
2009 szeptember 30-ig ingyenes Technet előfizetés
1. Sign In: Visit the TechNet Subscriptions Benefits Portal (you may be prompted to re-sign in using your Windows Live ID).
2. Register: You will be required to enter your first name, last name, e-mail address (exactly as they appear in your "Ship to" information) and Benefit Access Number: XXXXXXXXXX and accept the license terms.
3. Access Benefits: Once you have completed the registration, you will be able to access your online benefits, including Subscriber Downloads from the TechNet Subscriptions Management page. Each time you visit you will sign in using your Windows Live ID. -
FTeR
addikt
a screencast-ra van magyar kifejezás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest