- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ZIDOO médialejátszók
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FINAL UPDATE (06/12/2009 9:30 AM EST):
I have contacted Microsoft TechNet Customer Service and there is still no estimated time on an official statement from the company, however several people that I have been in contact with have contacted Microsoft Public Relations in regards to this matter and are waiting to hear back from them.
The following message seems to be getting sent out to anyone who has inquired about this issue via email:
Thank you for your email.
The TechNet Plus team ran a survey program, for someone to get a free TechNet Plus Subscription as part of the program, he/she had to participate in an initial survey. Only participants of the survey program are entitled to a free TechNet Plus subscription. Those participants are not only participating in the initial survey, but also in several other surveys throughout the subscription year. The subscription is given to those participants in exchange for their assistance in this program, and only these persons are entitled to a free subscription.
If you are not part of a survey program then you are not entitled to use this free subscription, to enable us to resolve your issues with the pilot scheme, please issue us with proof that you are part of the above scheme.
We would like to assure you that we are doing all we can to ensure this issue is resolved shortly.We thank you for your patience.
For those of you who are interested in the legal aspect of this, after reading through some terms and conditions I found the following clause:
11. Promotions.
No promotion (e.g., special price discount) is offered by Microsoft unless the promotion explicitly so states. You agree that offers from non-Microsoft companies on the Site are solely liable for their promotions and that Microsoft is not liable. You also agree to comply with all terms of a promotion. Note: some promotions will be subject to quantity and other restrictions, including without limitation, time limits that could expire during your visit to the Site. Microsoft reserves the right to withdraw or refuse to honor any promotion that has been altered or modified.
-
UPDATE (06/08/2009 8:49 AM EST): I have spoken with Microsoft TechNet Customer Service and as it stands there is no new information at this time, the situation remains the same as when I last spoke with them. There is still no ETA on any sort of public announcement regarding the situation.
-
Valakinek valami új info, hogy akkor most mi lesz a megszerzett kulcsokkal?
-
válasz
Kolondrum #143 üzenetére
mindegy...
moonman: az ellen nem emeltem szót, hogy kidobtak a technetről, nade azért nem kellene az msn címet törölni..
Mellesleg nem vagánykodtam, mert nem töröltek, meg angolul sem tudok, de azért az eléggé kellemetlenül érintene, és meg azért nem köszönném. Mellesleg ha jó tudom SymbianOS egyetlen kulcsot sem tudott szerezni. Akkor mivel magyarázod, hogy törölték a LiveID-t is neki? -
UPDATE 6 (06/05/2009, 7:33 PM EST): After speaking with a customer service representative at Microsoft TechNet, they have reaffirmed what we already know. First off, they still do not have an ETA on when an official statement will be released regarding this issue. Legitimate ITAC members will be getting their subscriptions re-enabled at some point in the near future, however anyone who signed up through a direct link and was not a part of ITAC will not be getting their subscriptions reinstated. Also, any product keys claimed by illigitimate subscriptions are reportedly going to be blacklisted, however this has not been finalized by management.
-
válasz
Kolondrum #120 üzenetére
Hát látod
Mondjuk szerintem nekik is leeshetne, hogy sokan azért éltek tegnap a lehetőséggel, hogy végre legyen egy legális oprendszerük, mert venni nem tudnak, és ha most visszavonják őket, akkor a vaknál is világosabb, hogy warezt használnak tovább.. Azzal meg megint nincs előrébb az MS..
Na persze azt én is kiszűrném, aki több 10 vagy akár 100 kulcsot generált.. -
válasz
mecsek20 #118 üzenetére
"Az egy éves előfizu meg azért biztos mert ennyit adtak (2010 jún 2-ig érvényes)
bár sokaknak tíz perces előfizetés is elég lenne azt hiszem"
Hát ha ugy járunk, hogy a tegnapi regisztrációnk után a megszerzett key-eket is blacklist-re teszik, akkor kitörölhetjük azzal a pár órás reg-el
-
UPDATE 4 (06/05/2009 3:34 AM EST): Bryant has reported that access for United States subscriptions is intermittent. I can also confirm that there has been no sign of reinstatement for accounts created in Canada. Again, as I hear more information I will pass it along to you.
SymbianOS: lesz egy legál oprendszered, nem kell félni attól, hogy az update kinyírja a "törést", és megnyugszik a lelkiismereted
-
Csak az a gond, hogy az office kulcs igénylésekor, folyton hibát szórt nekem, mikor beadta végre, meg egyből 10et
US-el hol a gond?
Ja oké, most vettem mit írnak. Mondjuk azt azért hozzávehetnék, hogy sokan nem szándékosan szereztek be x db kódot, hanem mer szar volt a rendszer..
-
válasz
hackeeeee #68 üzenetére
and any claimed product keys will be placed on a blacklist with Microsoft Genuine Advantage and Product Activation to prevent against software piracy.
Ez ugyan áthúzott volt, de ez azt jelenti, hogy feketelistára tette őket nem?
Mondjuk én még egyet sem használtam fel, de 2 office key-t kiadtam, abból az egyiket már biztosan tudom, hogy felhasználták..Amugy meg nemazért, de mire számított az MS?? Ez olyan mintha egy szálloda kijelentené, hogy most szeptemberig ingyen bemehetsz, és hozzáférhetsz mindenhez.. Hát ott is ki lenne használva szerintem. Ez ugyan ez volt..
Meg itt van ez:
TechNet-előfizetésA Microsoft technológiákkal foglalkozó informatikai szakemberek - TechNet előfizetés birtokában - időkorlát nélkül tesztelhetik a Microsoft teljes funkcionalitású szoftvereit (operációs rendszereket, szervereket, Office termékeket), és hozzájuthatnak azon információkhoz és eszközökhöz, amelyek fontosak lehetnek a Microsoft szoftverek bevezetése és/vagy üzemeltetése során. Az előfizetés évente megújítható.
Tehát ha az ingyen reg nem ezt jelentette, akkor ugy mégis mire volt jó? Arra, hogy örüljek, hogy van, de nem használhatom semmire?
Most oké, hogy nem azért van, hogy látástól mikulásig szedjük le a kulcsokat, de szerintem legtöbb embernek elég volt egy, magának is.. Office-ból se direkt szedtem többet, hanem egyszerre beadott 10-et.. -
-
válasz
hackeeeee #50 üzenetére
Végül is várható volt..
De én igazából az egész alapelgondolást nem értem.. Oké, hogy egy éves előfizu 100e-es nagyságrendű, de ha azt vesszük, akkor az ott elérhető szoftverek öszértéke, ha boltban veszed, akkor jóval több. Tehát lazán megcsinálhatod, hogy összeszedsz 25 embert, összedobjátok a pénzt, befizettek, aztán pár ezresért van mindened.. De ha még csak mondjuk az otthoni 3 gépre szerzel be office, windows kulcsokat, sztem már akkor is jobban jársz így.
Mindegy, ők tudják -
Abban reménykedtem még, hogy talán felkerül majd julius második felében a win7 RTM, és ahoz is lehet majd kulcsot kérni, sajna arról így már lemaradunk..
Perpill meg csak az office amit fel is használok..Amugy ha már office.. újratelepítés nélkül nem lehet valahogy megadni neki a key-t?
-
Win7-hez én nem is kértem,minek, az RC-hez jók a publikus kulcsok is, és a többivel sem fog tovább menni, viszont minden máshoz szerzett kulcs jól jöhet
moonman:
Akkor ha most jól értelek, ha én csak saját felhasználásra használom azt a kulcsot,amit ott kaptam, akkor használhatom nyugodtan legálisan, és csak akkor van baj, ha mondjuk beteszem ide, és jövő héten már ázsiából is ezzel aktiválnak? -
Nekem már van kulcsom xp, vista, office tekintetében
Még egy win7 RTM jól jött volna azért..
Amugy tényleg, jut eszembe. Ugye egy legál vista aloli upgrade olcsóbb,mint ha uj win7-et vennénk. Ez esetben akor ez megjátszható, vagy ahoz kell más is egy key-en kívül?Na most mentem itthonról... dél után jövök..
-
Na akkor itt..
Nálam még mindig nem megy a dolog, és van egy olyan érzésem, hogy már nem is fog.. de ne legyen igazam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Google Chrome
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest