- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Barthezz2 #145 üzenetére
Fene se tudja, hogy mit tehetnek meg, és mit nem. Sztem nagyon jól tudják ők is, hogy ténylegesen ki az, aki US, UK, Canada, meg ugye akkor asszem Ausztráliai részről reggelt, és ki az, aki nem...
Ugye figyelmeztető mail-t nem küldenek, meg minek küldjenek, úgysem szüntetné meg senki a hozzáférését, mert hát miért, ha már reggelt, utána meg fel van háborodva x y illető, ha mégis törlik. Mondjuk amúgy igaz, tény, hogy elég nagy szívás, ha törlik, de ugye itt jön elő az, hogy nem csak MSN-hez jó a LiveID....
-
válasz
Barthezz2 #142 üzenetére
Várjál csak nehogy válaszoljanak! Nekem válaszolt egy kísérleti cpu hűtőt gyártó cég, a hűtése leszerepelt, pedig annyira vártam már egy éve, én rájuk írtam, hogy nagyon sajnálom pedig annyira bíztató volt a hűtési elv. Visszaírtak hogy hol olvastam és a cikk amit olvastam mit takart, meg köszönik a levelet stb, ez pozitív, ha neked írnak az negatív lesz.
-
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Barthezz2 #69 üzenetére
Lényegében igen, azt, hogy az igényelt kulcsok feketelistára lesznek téve a MGA-n, és az Aktiválós részen is.
Csak mondjuk aki kapott kulcsot, és telepített, frissített, annak már átment az MGA-n is a rendszere, és aktiválta is, azt újra nem fogja ellenőrizni, vagy mégis? Mert tudtommal azt csak akkor nézi meg, amikor feltelepíti hozzá a szoftvert...
Mondjuk aktiválni se lehet majd őket, így innentől szívás lesz.
Amúgy jam, csak sztem észrevették azt, hogy kifejezetten nem csak az úgymond ingyenes országokból érkeztek reg-ek, ezért van a balhé...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Barthezz2 #67 üzenetére
Én sem olvastam teljesen végig, meg azért az én szókincsem sem végtelen.
De lényegében itt azt javasolja a srác, hogy töröljék a szoftvereket és a kulcsokat azok, akik letöltötték. Dióhélyban.
Szal, sztem időn belül tiltani fogja az ms a kulcsokat, vagy nem tudom. De ez innentől nem túl biztató, hogy most mi is lesz.
Mert ugye a hír címe: "Az ingyenes TechNet reg. nem azt jelentette, hogy:"
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Barthezz2 #65 üzenetére
"My recommendation for those who managed to order a free subscription to the Microsoft TechNet Consumer Service Professional Pilot is that you simply delete the software and the product keys that you have claimed and go about your business, as you were not entitled to receive any of the licenses, software, or benefits that Microsoft TechNet includes, and would entail software piracy and violation of the Microsoft Software License Terms and the Microsoft TechNet License Terms if you continue to do so."
Ez azért szép...
-
dbius
veterán
Sajnos nem fog már menni... [link]
"[Update 3]: We are getting reports from members that many who had been successfully added to the subscription have now been removed. It seems that this was all an error on Microsoft's part."Vagyis egyre több a visszajelzés, hogy törölték a korábban sikeresen regisztrálóknak az "előfizetését".
Tehát, aki tudott kulcsokat kérni és letölteni, az örülhet, a többiek pedig ebből a körből lemaradtak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Spórolós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Bomba ár! Dell Latitude 5580 - i5-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest