Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #1013 üzenetére
Van ott a fiamnál egy másik 580W-os tartalék, majd megkérem cserélje ki...
Itthon is van egy másik Mi8 kártya 2 db 92mm-es ventivel USB hangkártyával (mivel a kínai lapon problémás a front hang kivezetés, bár megoldható, egy régi Terratec alpha füles USB hangkártya részét használjuk inkább, az külön választható a fülestő, nem beépített, mint a Hama esetén) más táppal, ott nincs gond/zaj.
-
válasz
Steve_Brown #1003 üzenetére
Nyugi én is szívok vele a mai napig. Mondjuk nekem Nvidia kártyával működött, de két amd-s kártyával nem tudtam összehozni
-
korcsi
veterán
válasz
Steve_Brown #1000 üzenetére
Számszerűen?
-
korcsi
veterán
válasz
Steve_Brown #995 üzenetére
És ventilátor nélkül milyen a VRM hőmérséklet?
-
korcsi
veterán
válasz
Steve_Brown #990 üzenetére
Az enyém is úton van már :)
-
PinguPingvin
csendes tag
válasz
Steve_Brown #995 üzenetére
Milyen AIO-t tettél rá? Nagyon jól néz ki amúgy!
Nagyon kíváncsi vagyok ventivel meddig melegszik -
eboostr
aktív tag
válasz
F.sza 👍
Vrm jól van? Hbm-en van hűtőborda? -
fatpingvin
addikt
válasz
Steve_Brown #992 üzenetére
éreztem én hogy ez azon kevés helyzetek egyike amikor igenis indokolt a víz...
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
10 perc furmark venti nélkül 50 fok
-
fatpingvin
addikt
válasz
éniseztmontaaaaaaaaaam
-
Lacpac
őstag
válasz
Steve_Brown #983 üzenetére
2×18A.
Tudom, kevés, de jelenleg így elkaristol addig amíg nem jön egy jobb szembe.
A GTX1050-nél így is legalább 2X teljesítmény. -
korcsi
veterán
válasz
Steve_Brown #954 üzenetére
120-as már nem is elég, felém már úton van egy.
Corsair h60 2018, majd mesélek az eredményről -
válasz
Steve_Brown #917 üzenetére
-
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #917 üzenetére
Bp be lehet menni személyesen, taláán van raktáron is
-
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #911 üzenetére
ECC REG DDR3/4-ből- megfelelő alaplapba+Xeon pároshoz- olcsó sokat venni, de macerás a RAM disk, gyors, kétségtelen
-
fatpingvin
addikt
válasz
Steve_Brown #911 üzenetére
PS3-on a RSX ramja kb csak arra jó Linuxon
-
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #901 üzenetére
Volt ott egyesével is -de lehet rendelésre. Egyébként eletronikai boltban kaptam itthon M2-es 5-6mm-est
-
PinguPingvin
csendes tag
válasz
Steve_Brown #904 üzenetére
Azt tekintve, hogy használt 4GB R9 290-ek 60 körül repkednek, szerintem nem vész.
Persze nem ár/érték miatt (már van nálam egy MI8) csak úgy kíváncsiságból gondolkozom rajta. -
válasz
Steve_Brown #901 üzenetére
Van darabos is [link]
-
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #898 üzenetére
Conradban láttam
-
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #871 üzenetére
Nem vagyunk egyformák, nem mindenki látja reálisan a dolgokat. Sokan nem mernek garancia nélkül venni, vagy módosítani......Azok vegyenek boltban és fizessenek 3x enbyit minimum.
-
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #859 üzenetére
Ez sajna csájníz nagyker, bár szívességből, korlátozott számban van nyócker átvétel
-
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #800 üzenetére
Vidéki suttyóknak Kína egyszerűbb, itt sajna nem nagyon vannak kütyüs boltok, a számítógépes boltok is rendelésre működnek, kevés dolog van a polcon..
-
rokapet
tag
válasz
Steve_Brown #794 üzenetére
Honnan?
-
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #794 üzenetére
Kicsit gyengébb küllemű volt kínából is olcsóbban, de ezt ismertem korábban már vettem 1x, de most csak 10x volt..
-
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #786 üzenetére
Akkor igen ha nem akarok olyan játékkal játszani + még erősebb táp is kellene
1x Frost flow még furdalja az oldalamat... -
válasz
Steve_Brown #741 üzenetére
A bányászatot ezen topikba inkább ne!
Igen nagy hiány van a kártyákból, semmi szükség rá hogy ezeket is lenyúlják a bányaszok.PinguPingvin
Igen a gpu ugyan az de más a PCB, más a vrm, tdp limit. -
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #737 üzenetére
Én 25 éve csak saját magam rakom össze
,
Egy szerkezet annál tartósabb, minél egyszerűbb.
CPU-t mindig tuningolom valamelyest, csak olyan lapom van amiben lehetséges (X58, 2011 v3 ) VGA-val jelentős tuningot soha sem tudtam elérni, legtöbbször akkor jelentős ha együtt lehet emelni a GPU és a RAM órajelét is.Nanot nem akarom tuningolni, elég ha üzembiztosan megy, inkább undervolting-ben gondolkodom.
Vizet csak azért vállalnám be, ha tudom, hogy biztosan jelentősebben hűti és így tartósabb lesz a kártya. -
válasz
Steve_Brown #729 üzenetére
Attól függ mi a cél,gyárilag 3dmark tesztek alatt sem mérhető a throtling csak eszement furmarkban. Játékok alatt meg mindig max órajelen fog menni mivel egy játék sem képes kihasználni optimálisan ezt a GPU-t.
A tuning az más kérdés, ott el lehet szállni szépen ahhoz megértem hogy nagyobbat akarsz. Nem sok tartalék van a kártyában, azaz aránytalanul sokat fog enni minimális tuningal is. HBM is húzható elvileg. -
válasz
Steve_Brown #727 üzenetére
Játékok alatt CF-ben nem megy 65 fölé, superposition alatt is 65 fok. Nem mondanám hangosnak.
Gyári értékét már nyilván nem hozza. Lehet egyébként hogy throtlingol mert mintha 67 fok lenne a gyári célértéke. -
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #724 üzenetére
Néztem tesztet 2x120-as csak mérsékelten volt jobb, minta az 1x120. Biztosan jobb de, hátul nálam nem is lenne rá hely, max a gép elejére szerelve....
-
válasz
Steve_Brown #717 üzenetére
A két gpu-s Pro Duo gyári hűtője valami cooler master ahogy tudom, ha az le tudja hűteni rendesen a két gpu-t vrm-el együtt (350w) akkor szerintem azért egy jobb 120-asnak is illene.
Ráadásul úgy hogy az enyém még megbontva sem volt, gyári a paszta, meg blokk sem volt tisztítva pedig zárt rendszereknél trutyis lesz. Lötyi is kevés lehet benne, kotyogó hangot ad ha valamiért nem a kártya fölött van szintben a hőleadó. Nálam régi chieftek gépházban a hátsó házventi helyére van szerelve. -
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #717 üzenetére
Jóval nagyobb TPD furry-tt is lehűti egy 120-as ott azt írja 500W bír a hűtés (bár egy kicsit túlzás)
-
Czimby
addikt
válasz
Steve_Brown #704 üzenetére
Nemigazán
Neked az a véleményed, én meg úgy vagyok vele megér egy próbát.
3 másik külföldi fúrumot követek ebben a témában, és úgy néz ki ez a legegyszerűbb, legolcsóbb és szinte a leghűvösebb megoldás.Gondolom nem véletlenül van blower venti a régi Ati referencia kártyákon ahol hasonló a bordakialakítás.
Tudom én is, hogy nem a leghalkabb megoldás, de desktop hangtalan és játékban is tűrhető a külföldi vélemények alapján.
-
válasz
Steve_Brown #688 üzenetére
Chiphiány (nem tudnak olyan kihozatalt a nagyobb vramokból), költségek.
Pro szériákra raknak. S9170-es (~390X) 32gb-os az most asszem 65eft kuponnal [link]
Illetve a teslákon is dögivel van ram. -
Smithy87
senior tag
válasz
Steve_Brown #688 üzenetére
igen az
bár még mindignem tudom min éljem ki az építhetnékem.
amit érdemben ráköltenék az vga olyan max 60 + egyéb még egy 20 as az nagyon out of date.
-
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #682 üzenetére
Sajna az AMD nagyon elbaltázta, direkt megnyírbálta teljesítményén is meglátszik....
Gondolta most mindent megvesznek.. -
Smithy87
senior tag
válasz
Nem tudom, hogy számít e igazából mint az imént írtam csak építeni akarok valamit szükségem nincs rá
-
válasz
Évek óta 8x-esek a kicsi kartyák és notebookoknál meg 4x az elterjed ahova készült eredetileg a 6500-as.
Kevesebb kivezetés a gpuból és kevesebb alkatrész kell, egyszerűbb pcb-vel.
16x a középkategóriától van amdnél. 6500-as az alsókategória. -
Smithy87
senior tag
válasz
Steve_Brown #679 üzenetére
Azért szeretnék valamit mert rám jött az építhetnék
-
Smithy87
senior tag
válasz
Steve_Brown #677 üzenetére
Akkor lehet az r9 390 les a befutó találtam egyet még.
Retrózhatnékom van
De alacsonyabb beállítások mellett is elfogy? Ez is nagyon érzékeny arra ha írogatni kell a ramba? elvégre nem egy 6500 xt -
válasz
Steve_Brown #670 üzenetére
Ez a GPU felépítéséből adódóan eleve alacsonyabb órajelen throttlingol. HBM megléte is csak bonyolítja a dolgokat.
De az asztali FuryX és Nano is ugyanúgy ezeken a hőfokokon lassul be.
Szervereknél ráadásul az ilyen számításoknál használt GPU-kon eleve ECC ram szokott lenni, na most ezen a kártyán pont nincs szóval külön oda kell rá figyelni hogy stabil maradjon.
Játékoknál nem gond a hibázás, ott egy pixel más színű negyed másodpercre senkit nem érdekel de amikor egy számításban borul minden egy érték miatt az elfogadhatatlan.
Szóval itt elég szigorúan veszik a hibátlan működést, asztaliaknál meg mehet kiélezve minden.
Szervereknél mindenre van throttling, ramra is ami asztaliaknál nem divat. -
Lacpac
őstag
válasz
Steve_Brown #667 üzenetére
Akkor 10-20mm hosszú /80mm-re szűkítő.
Így ok lesz?Lehet berágok, beviszem a céghez, feldobom a keyence-re (na itt vannak a gondok - éjszaka vagy szombat, egyikhez sincs kedvem).
A mérőszoba 6-22 között 100%-ra van terhelve. Tehát vagy egy szombati napot rááldozok, vagy hagyom a francba...Akkor tervezgetni, rajzolgatni - már ahogy írom kezd elmenni a kedvem tőle.
Réz pedig lenne dögivel, szerszámműhely is van :-)
Ha jelzném hogy 3M (mindent megelőz a maszek) akkor nem is ülnének sokat rajta a kollégák.Hmmm, nem biztos hogy megér ennyit a gari.
-
válasz
Steve_Brown #659 üzenetére
Háát végülis passzívban is menni fog kis terhelésen.
-
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #652 üzenetére
Üdv a klubban, ez egy életstílus
Gépeim is 1 kivételével mind szerverből levetett Xeonnal turbózottak, sőt a kínai alaplaposokban levetett DDR4 ECC REG van....pont passzol hozzájuk egy szerverből levetett VGA
-
válasz
Steve_Brown #652 üzenetére
Nekem a legutolsó új kártyám egy r9 380 volt boltból, azóta sok volt csak használtból. (1070 sli, 1070ti, vega56, rakás tesla, gtx690, 980ti, 780ti, 770, 660ti,650 sokféle r9, r7 nem is tudom már végigszámolni
)
-
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #646 üzenetére
Persze, és a hang is zavaró, ezért egyelőre maradok a 2 arcicnál.
Most 3x futtattam a 3d markot kis szünettel, de nem mentem 65 fok fölé -
válasz
Steve_Brown #638 üzenetére
Köszi!
Javítottam hogy csak uefi only lapokban nincs dp port alapból. (persze ez sem igaz mert windows driver load után van de úgy rajtam kívül nem használja senki a gépét.) -
rokapet
tag
válasz
Steve_Brown #633 üzenetére
"Most tudtam egyedül élesben kipróbálni. BIOS Flash meg minden nélkül Radeon Software teljes értékű Nano-nak felismerte"
Ez vajon mitől függ, mert más ilyet eddig nem írt... Nem egyforma kártyákat küldtek volna mindenkinek, vagy driver-től/alaplaptól, etc. függő?
-
Czimby
addikt
válasz
Steve_Brown #613 üzenetére
A Dell Brand gépek arról híresek, hogy sivítanak
-
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #588 üzenetére
Nálam a Deepcool 500-as 1 line 38A, (CWT belső) sajna elhasalt vele-.. max terhelés 420w a teljes gép még sem bírta. Lehet nem bír 38A, csak rá van írva, de más- kisbb fogyasztású- VGA-vel szépen ment ugyan azzal a 5670-es Xeonnal
Elviekben 85 foknál kell throrttlingolnia, szóval bírnia kell a 80-at
De most tél van lakásban 20-24 fok, nyáron 30-32 fokban is használjuk szóval jobb túltervezni most a hűtést.. -
válasz
Steve_Brown #588 üzenetére
Ha több ágú egy táp akkor tökmindegy mennyi watt ha az egy ág nem bír 200w-nál többet (nano tényleg belenyal a 270w-ba hwinfo szerint de csak egy pillanatra ami elég rá hogy egy gyengébb tápot túlterheljen). Ez miatt lehet hogy egy márkás egyágas 400w-os elbírja a márkátlan többágú akár 600w-os meg nem.
Példának a VX450-es őskövület Corsair 396w-ot képes leadni az egy ágán na az simán kezeli mondjuk egy nbase amit gépházakhoz szoktak adni 600w-os verziója 18A-t tud áganként amiből kettő van 216w egy ágra az lehet pont kevés lesz.
Superposition benchmark meg procit nem dolgoztatja meg csak a kártyát bár nálam játék alatt is 300w körül megy mert játékban a proci ugyan dolgozik de a kártya annyira nem mint superposition alatt. -
_kovi_
aktív tag
válasz
Steve_Brown #555 üzenetére
Egy Fifa22 meccs alatt 58 fokig melegedett.
Alulfeszelve lehet hogy majd jobb lesz. -
Lacpac
őstag
válasz
Steve_Brown #514 üzenetére
Potis....volt :-)
-
_kovi_
aktív tag
válasz
Steve_Brown #486 üzenetére
Köszönöm! Akkor én tuti nem bántom a hátpanelt, marad ahogy van.
A hűtési megoldásomról remélhetőleg holnap már tudok képet feltenni. -
Czimby
addikt
válasz
Steve_Brown #497 üzenetére
-
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #491 üzenetére
Köszi a választ, talán azoknak meglesznek hűtés nélkül...
-
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #489 üzenetére
Nálam csak Xeonok vannak
: 771 (polcon) 1366 és 2011 v3.
( Na van egy 1700-as, + core i3 12100F, de az olyan gép amibe atomstabil cucc kell, inkább kisebb teljesítmény mellett.) -
ityam
őstag
válasz
Steve_Brown #482 üzenetére
akkor valszeg jól gondoltam hogy csak uefi only módnál nincs kép alapból.
Én a hűtőbordát már szétbarmoltam, de ez csak az első nagyon fárasztó lépés.Amúgy ha valaki meg tudja oldani a megfelelő légáramlatot az eredeti célnak megfelelően, akkor nem javaslom a hútőborda szétgányolását a normál hűtéshez, mert iszonyú macerás(főleg gagyi kisollóval, ami nekem volt).
-
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #461 üzenetére
NVIDIA Quadro NVS 300 512MB GDDR3 64bit videokártya 1x DMS-59 700Ft, de sajna kell hozzá egy DMS-59 átalakítóm meg PCIe 16x-os.. és akkor a dual display is megoldott (DMS-59 to duial DVI)
-
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #455 üzenetére
Nem rossz ötlet, nem tudom a vízhűtés kábel elér e a 12cm venti helyéig hátul, vagy a gépház elejére csak...(de lehet oda sem mert túl rövid..), a talpnak fednie kell a GPU-t és a HBM memóriákat egyaránt (de talán fedi ) a rögzítő csavar helyek biztosan nem stimmelnek, valamelyik talpat moddolni kell (látom közben linkelted, van amit lehet furat moddolni)
(#458) Czimby
Fiam írta, hogy 1-1 pillantra el ment, de kibírható.
kínai 2011-esben is 2x 16x PCI van, a 2. egy SSD nekünk sem lenne jó 2. kártya, de biztosan van valami olcsó 1 slotos (p workstation van is, félretéve de ahhoz átalakító kellene) -
korcsi
veterán
válasz
Steve_Brown #455 üzenetére
Betakarja a Fiji-t a HBM-ekkel együtt?
-
válasz
Steve_Brown #442 üzenetére
THX
-
fatpingvin
addikt
válasz
Steve_Brown #426 üzenetére
várjálvárjálváárjál, mesélj csak nekem erről az alaplapról, legalább egy típus erejéig!
-
korcsi
veterán
válasz
Steve_Brown #409 üzenetére
Azt az Asszony nem fogja oda adni
-
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #402 üzenetére
Nekem zabálós régi rendszereim vannak OC-vel, vagy all core turboval, de mindig a VGA a legjelentősebb fogyasztó, hacsak nem egy 750Ti vagy Quadro K620 van benn aminek nem kell + tápcsati...utóbbiak esetén még OC x5670x és 10magos all core turbo estén is is 200w alatt maradok.
De csak kíváncsiságból mértem meg, annyira nem lényeges... -
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #397 üzenetére
Nekem egy R9 280x 6+8-as PCIe tápcstivval kb. ennyit kért (Depcool táphoz azt nem tettem, Corsair 550-nel jól ment az is)
(#398) MasterDeeJay
Valós mérés okos konnektorral a 410W x5670-nel kicsit húzva (nem is 4Ghz felett) 3 D mark 11 alatt
Nem azt mondom hogy sok, de nem olyan jó 500W-os táp lehet elhasal vele.
"Teljesítmény/fogyasztás tekintetében jön azonban az igazi meglepetés: a Nano kiválóan szerepelt,"
Ezt írja a cikk, tény 7 évvel ezelőtt, de 280x-vél nálam csak teljesítményben jobb...
-
válasz
Steve_Brown #380 üzenetére
Egy mai kártyához képest kicsi. Mondjuk poén de a nála sokkal kevesebb helyet igénylő és kevesebbet is fogyasztó/melegedő 6500XT átlagosan nagyobb (pedig ott is elég közel van a vram a gpu-hoz).
HBM miatt ilyen kicsi, Vega 56/64 szériás kártyák is ekkorák.
Vagy inkább nevezzük rövidnek. -
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #380 üzenetére
Azért NANO... , de vastag...és a ventivel még vastagabb
-
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #358 üzenetére
Tegnsp megmértem egy x5670 kicsit húzott xeonnsl azért 3d mark alatt kérta teljes gép 410 w-ot. 280x kb igyn nem nbyit oedig annak 6+8 tűs tapcsatija van ,( de teljesítménye kisebb volt)
Csavar méretre nincs tippetek? M 1.8?
-
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #326 üzenetére
Szuper, még esetleg egy 2x92x14mm jó lenne, mivel id cooling ng ventiből van olyan itthon is kapható. Kevésbé jól hűt, mint a 25mm-es de 2x90 talán úgy is elég ellenben 11mm-relbalacsonyabb
-
ace666
tag
válasz
Steve_Brown #355 üzenetére
Én 14.-én rendeltem, és ma kora délután hozták.
De tegnapig még csak annyi látszott a GLS-nél, hogy nem vették még fel a csomagot, és ma a kiszállítás előtt 1-2 órával jött egy másik levél a várható időponttal... -
rokapet
tag
válasz
Steve_Brown #352 üzenetére
THX!
-
dbj19
csendes tag
válasz
Steve_Brown #333 üzenetére
Hát majd rendelsz azt is idővel, ha ez megnyugtat, nekem csak egy monitorom van per pillanat
-
válasz
Steve_Brown #330 üzenetére
Ha szeretsz kísérletezni akkor hajrá. De mondom jó ha pár játéknál fog működni sajnos.
Én simán megvenném de fizikailag nem tudom hogy elférne-e a gépemben.fatpingvin
Ha a fejlesztők használnák már rendesen a dx12-őt akkor működhetne minden új játékban is. -
dbj19
csendes tag
válasz
Steve_Brown #330 üzenetére
Nekem még mindig nem enged kosárba rakni, mi a titok?
-
korcsi
veterán
válasz
Steve_Brown #262 üzenetére
Én ilyenből csináltam VGA-ra venti csatit. Ha jól rémlik.
-
fatpingvin
addikt
válasz
Steve_Brown #262 üzenetére
így ránézsre nem tudom biztosra mondani de jónak tűnik. ha jól emlékszem a lábtávolságra akkor ez jó lesz
-
fatpingvin
addikt
válasz
Steve_Brown #259 üzenetére
meglepne ha nem lenne, elég széleskörűen használt csatlakozó és nem csak propellerekhez. linket most így nem tudok de este ránézek.
-
fatpingvin
addikt
válasz
Steve_Brown #257 üzenetére
akkor vegyél a lomexből vagy a hestore-ból egy ilyen csatlakozót pár tíz forintért és rakd össze magadnak... I mean, nem értem a problémát.
-
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #230 üzenetére
bocs nem ide akartam írni..
Előbb válaszolok igen legacy+ UEFI akkor a legacy only VGA-t is kell látnod
De ne menjen feleleslegbe a hozzászólás
Minden BIOS itt TPD 270W, elengedtem a dolgot, csak nem értem akkor a kártya hogy lehet 175w TPD és 1x 8-as csati..
-
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #233 üzenetére
CSM-et nem tudsz kapcsolni az UEFI lapban?
Akkor DOS alól meg tudod flashelni 1 kártyaként is (sőt úgy AMD driver nélkül Windows alatt is) -
Ptech
addikt
válasz
Steve_Brown #219 üzenetére
-
Martine
tag
válasz
Steve_Brown #200 üzenetére
Mi is MX4-et használtunk daneg86-tal
90es ventit aplikáltunk rá, PWM 12V 0.5A.
Venti egy 3D Mark time spy teszt alatt 50 százalék fölé nem pörgött, kb 2k fordulattal, és 55-60 fokon volt a GPU. -
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #186 üzenetére
Bocs elírtam CSM (Compatibility Support Module) , azaz legacy BIOS mód támogatás pl csak legacy bios VGA-hoz
-
válasz
Steve_Brown #183 üzenetére
-
válasz
Steve_Brown #180 üzenetére
De lehetne szerintem. Nálam a 8cm-es ventivel jól megy játékok alatt közepes fordulaton a tákolat hűtőmmel, de stressz tesztre fel kell tereknem maxra hogy ne menjen 80 fok fölé.
-
válasz
Steve_Brown #82 üzenetére
Alapból is működik uefi lapban csak éppen a windows indulásáig nem aktív, ezen segít a moddolt bios. Meg amúgyis hivatalosan kiadott bios van hozzá ami uefi képes. A gyári bios csak olyan esetben nem jó ha a lap valamiért nem indul el vga kártya nélkül vagy nincs semmilyen más integrált vagy más kártya a gépben.
Amd hivatalos biosa fury és nano kártyákhoz:
https://www.amd.com/en/support/gpu-firmware-downloadElektrikusDE
Eredeti funkciójára kevesen fogják használni az biztos. -
ElektrikusDE
senior tag
válasz
Steve_Brown #32 üzenetére
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
Steve_Brown #30 üzenetére
Igen, DisplayPort 1.2-töl van ilyen lehetőség is, DE megfelelő monitor (DP be és kimenet) vagy DP HUB szükséges hozzá. (a láncban utolsó monitornak csak DP bemenettel kell rendelkeznie)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Evga Supernova 650 GM 80+Gold Sfx/Atx
- R5 5500 2024 Márciusi vásárlás
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- DELL T40 EMC Szerver
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest