- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry3
őstag
válasz
david_97 #42896 üzenetére
Én csak azért nem váltok 2.3-ra, mert csúnyán néz ki. ICS-nek szebb a felülete.
Tutu7030: Kowalski-val használtad? A 124-es kernellel nagyon jó volt, de ha gyorsan mozgó tárgy van a kamera előtt, akkor beszaggat, zöldesen villog a kép, de utána jó lesz, de hirtelen mozgás esetén újra előjön (pl. kocsiból, vonatból készít valaki képet).
A CPU beállítóban mit érdemes beállítani, ha kímélni szeretném az akkut?
-
Csorosz
aktív tag
válasz
LilProphet90 #42867 üzenetére
Linkelni tudnál egy leirást a felrakáshoz?
-
david_97
senior tag
válasz
#99499520 #42889 üzenetére
http://www.xdafileserver.nl/index.php?dir=LG%2FOptimus+2x+%28P990%29%2FROMS%2FDjangoManouche+ROM%2F
az x1.2.1-el próbálkozz,és a benne levő kob 0.3oc kernellel
a rom pedig a V30A legyen,cwm-ben full wipe kell előtte,majd mehet fel a dolog mint a kernel
A FULL WIPE TÖRLI A NÉVJEGYEKET,ALKALMAZÁSOKAT! A BELSŐ/KÜLSŐ MEMORIA TARTALMA NEM FOG ELVESZNI,a névjegyeket előtte szinkronizald a googleval h vissza tudd majd állitani -
-
patrik321
csendes tag
Lg optimus 2 x vagy samsung galaxy s advance vagy még LG prada 3.0.Nem tudom eldönteni,akinek ilyen telefonja van,írja már meg,hogy milyen és nálam fontos a játék.Melyik a legjobb játékra?
-
djcir
tag
Hello
Android 4.0.4 van a telomon rootolt, de nem tudom rávenni a telot hogy cwm induljon és nem találtam leírást sem
Valaki tudna egyértelmű leírást linkeli?? -
Tesztelo.hu
senior tag
9 óra alatt 55%-ot merült az aksi úgy, hogy csak pár üzenetet küldtem a Whatsappon nap közben. Az akkuinfó app szerint a kernel evett meg 29%-ot. Nem sok ez egy kicsit?
Django X1.6.5, kernel: KoB 0.7 -
LilProphet90
senior tag
Sziasztok, akit érdekel, innen letölthetőek TonyP CM10.1 ROM-jának teszt buildjei, én a 4.8-ast használom, sebességben/stabilitásban eddig felülmúlja a sima 4es verziót:
http://server02.xdafileserver.nl/index.php?dir=Developer/tonyp/CM10.1-T-Builds/testbuilds -
djnyakesz
aktív tag
Srácok a Tonyp4-el és 122-es kernellel kapcsolatban:
NewBL van fent, de a kamerám minősége iszonyatosan sokat romlott! Felraktuk már david97-el a feav ics camera v3-t ami eddig szupi volt, de most ez is pixeles, homályos, hányásMásnak is volt ilyen gondja? Illetve mit tegyek hogy jobb legyen a minősége a képeknek/kamerának!
köszi
-
Pittyolo
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Néhány hete vagyok O2X tulaj,sokat olvasgattam ezt a fórumot (is),és amint hozzámjutott a telefon,első dolgom a ROM csere volt. Gondoltam megosztom veletek tapasztalatomat:
Régi bootloaderrel volt a telefon,azt nem akartam első körben piszkálni,úgyhogy olyan ROMot kerestem,ami erre rámegy. A tonyp féle ParanoidAndroid-ot választottam,a legújabb verzióját (2.6 - build 13),a kernel az alapból vele járó kowalsky 122. Azt kell hogy mondjam jó választás volt részemről,a telefon stabil,eddig a 3 hét használat alatt 2 fagyásom volt és semmi más hibával nem találkoztam,az aksi pedig közepes használat mellett nálam másfél napot kibír.
Ha valaki ROM keresésben van,akkor a Paranoid-ot csak ajánlani tudom! -
david_97
senior tag
válasz
Lisztharnat #42860 üzenetére
nekem azzal a legjobb az akku idő! a többivel lefagy a rendszer,ezért azt használom!
-
Kloss
őstag
válasz
lortnok #42849 üzenetére
Igen, az ajánlott beállításokat használom:
PSP, Hotspot, Aktív energiakezelés bekapcsolva.
TX: 10dBm
LED: 10
Olvasási sebességek: 512
USB: be
Din fsync: be
Max Load Balance (kk124)CPU:
Min 216MHz
Max 1.2GHzNem tudom mennyit számít, mert mindig így használom. De tény, hogy 4.2.2 alatt azért sokkal jobban merül az akku.
-
lortnok
csendes tag
Így 35 perc alatt 20%ot merített az akksin..... Gondolom régi bootloaderrel is ennyit fog, nincs köze hozzá nem?
Energia takarékossági módot használjátok? -
lortnok
csendes tag
válasz
Lisztharnat #42842 üzenetére
Köszi nem vettem észre, vak vagyok..
-
Kloss
őstag
válasz
Lisztharnat #42840 üzenetére
Mivel nekem a v4-re frissítés vagy valami más hazavágta a rendszert, nem tudtam telepíteni semmit, így full wipe-ot csináltam. Format meg minden, aztán tonyp v4 és kk124 vissza.
Az akku idő nagyon sokat javult! A többi maradt ugyan olyan jó, mint előtte, de nem merül annyira.
Reggel húztam le a töltőről, de még 60% felett van. Igaz ma közepes használat volt, de mégse 10-20% maradt. -
lortnok
csendes tag
válasz
Lisztharnat #42840 üzenetére
Oks köszi, kipróbálom, hogy kell downgradelni a bootloadert, kaphatok egyblinket?
-
david_97
senior tag
[link] régóta optimus 2x tulajdonosok!
mit szóltok ehhez? mennyire terhelné a telót? -
lortnok
csendes tag
Üdv!
tonyp v4 van fent kk122-es kernel-el és minden nagyon király, eddig ez a legjobb rom amit próbáltam, jobb mint a django.
Kb 20 perce van fent, viszont az máris látszik hogy jobban eszi az akksit. (nekem)
A kernel beállításainál van energiatakarékos funkció, ezt mikor érdemes bekapcsolni, folyamatosan, mennyit számít?
Rádugtam a gépre tölteni és gyorsabban merült mint ahogyan töltötte, eddig még nem volt ilyen és hozzá teszem alaphelyzetbe volt minden app ki volt nyírva kivéve a böngésző (nem wifiről neteztem)Előre is köszi!
-
dobigabi
csendes tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy valószínű behalt a bekapcsoló gomb a telefonomon nem reagál semmire, és így nem merem kikapcsolni, hogy belekukkantsak addig míg nem szerzek egy új kapcsolót. Van valami megoldás a telefon bekapcsolására a POWER gomb nélkül? Jelenleg Django 1.6.5 van fent rajta, már egyszer újra raktam, de nem segített. Segítséget előre is köszönöm. -
david_97
senior tag
válasz
dancergabor #42821 üzenetére
elég megtévesztő a dolog...nekem max tx power se meriti jobban a telót mint pl 11
-
dancergabor
tag
válasz
Lisztharnat #42820 üzenetére
Nekem 124 kk-val nem merül gyorsan
MultiCore Sched PM ---> Max Load Balance PM -re kell állítani, akkor akku kímélő.
Meg Én azt vettem észre, hogy akármelyik Kowalsky manager, ugye lehet állítani a telefon wifi-vevőjének az erősségét (TX) és nekem pl. elég a 7 dBm Annál nagyobb nem szükséges nekem, de amúgy is ha vmi wifit nem fognék ,még feljebb tudnám állítani. Így nem eszi annyira az akksit. -
Lisztharnat
csendes tag
Üdv!
Tonyp 4 OLDBL (eddig NEW volt) kk 122 egész jó kis páros
kk 124el az akku nagyon gyorsan merült oO 5perc alatt 6% úgy hogy semmit nem csináltam vele. (érdekes oO)
De most egész jó ígyÉs végre MŰKÖDIK A KAMERA
(eddig
)
-
djnyakesz
aktív tag
Köszi. Ezt is megoldottam, de közben jött máshol is a segítség.
Végül a beállítások/tárhely oldalon opció gomb, és ott kell az USB-t előhozni...ahh el volt dugva.
Egyéb kérdéseim:
- TonyP-ben csak nekem nincs REZGŐ módra lehetőség a csengőhangok között? Pl egy applikáció jelzését akarom rezgőre, felajánálja a csengőhangokat, de nem látok rezgő opciót.- Iszonyatosan erős lett a telefon rezgője, úgy zizeg a zsebem, hogy egy jobb vibrátor megirigyelhetné. Lejjebb lehet ezt húzni?
köszi
-
david_97
senior tag
válasz
sector1978 #42816 üzenetére
reggel,mára off vagyok
de change for recovey image,ott ics,+tegyél cwm-et...ha nem megy reggel jövök,addig irj privátot! ne szemeteljünk ide -
sector1978
csendes tag
-
david_97
senior tag
válasz
sector1978 #42814 üzenetére
ezzel csináld
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020737
nvflash módban kapcsold a telót fel a gépre,legyen fent a driver!!!!
aztán tegyel fel bootloadert,majd cwmet és mehet a rom!!!! minden le van irva a linkben!
a rom olyan bootloaderes legyen amilyet teszel,new(ics) vagy old(gb/froyo) -
sector1978
csendes tag
Sziasztok.
Előrebocsátom,hogy teljesen kezdő vagyok!!
Óriási segítségre lenne szükségem!!Optimus 2x-emre (ICS 4.0.4 gyári ROM / V30A) szerettem volna felrakni custom romot,a root már korábban el lett végezve.Találtam is a neten párat linkkel,leírással.Leszedtem a play-ről a ROM MANAGERT,hogy cwm -et tudjak felrakni.Feltelepítettem de a FLASH CWM RECOWERY helyett valami más volt írva legfelül,rányomva kiderült,hogy nem támogatott a készülék, ezután felajánlott 2 másik verziót ,katt az egyikre kiírta hogy kiválasztva, majd kikapcsoltam a telót.Bekapcsolás POWER + Hangerő le eredmény , a teló visszaált gyárira.A következő próbánál a ROM MANAGER-nél katt a másik lehetőségre,teló kikacs,majd újra bekapcs.és azóta csak az LG logó jelenik meg, majd eltűnik, majd megint megjelenik. A betöltő animációig nem jut el.
Aksit kiveszem, majd visszatéve és bekapcsolva a telót, ugyanaz játszódik le.Nem tudom bekapcsolni a telefont!!!
Papírnehezéket csináltam belőle, vagy van megoldás a problémára??????
Előre is köszönöm a segítő válaszokat!!! -
djnyakesz
aktív tag
Van bárkinek ötlete, hogy
cm-10.1-t-build-04-newbl-tonyp
kk-exp-20130519-122-newblalatt miért nem látja a gépem az USB-t,?
-
Sytex
tag
válasz
laci laci #42809 üzenetére
Nálam pénteken nyerte a csatát a telefon, de novemberig nem tudok újat venni... addig marad a szenvedés.
Sztori: 4 program fut állandóan rajta: K9-mail, Touchdown, Facebook, Viber. Ez a 4 teljesen kinyírja a P990-et. Lassú, néha dob akár 1 perces gondolkodásokat is, újraindulgat, lefagyogat (napi többször). Szervizt megjárta, szoftver frissítés, és azt mondták Teszt: OK.
Pénteken jött vissza szervizből, azóta akksi fél napnál többet nem bír (talán elcserélték). Valamint ha 15% alá merül akkor hiába dugom töltőre, merül tovább (töltési folyamatot jelzi). Ilyenkor lemerítés/kikapcs, és kikapcsolt állapotban fel lehet tölteni.
Szóval novemberben Nexus4, addig meg szenvedés.
-
laci laci
addikt
Tisztelt fórumtársak.
Feladtam.Megnyerte a csatát a telom.Mindennap(szinte)kísérletezés....A háborút azt nem,mert lehet lesz még egyszer.Szeretném megköszönni MINDENKINEK aki segített,meghallgatott és elviselte a láma kérdéseimet.továbbiakban is olvasom.Ami most van az p970
.Még egy ilyen korrekt,segítőkész és ....fórumot nem találtam...Köszönöm...
-
djnyakesz
aktív tag
Öhm srácok...
nagy gond van. Kizártam magam a saját telefonomból! Addig játszottam vele az AIO Toolkittel hogy most nincs rajta semmi rendszer és nem látja a kártyát sem. Nem tudom bekapcsolni!
Ötlet? :S:SS
-
djnyakesz
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék valami új rendszert tenni a telcsimre mert a jelenlegi igen csak fagy, és lassú...van valami tippeteket! (tudom hogy soha senkinek nem jó ugyan az mint a másiknak de mégis...) nekem csak ne legyen lassú
most van rajta:
django x 1,4
kernel: skywalkwe RF2,3Mit tegyek?
köszi -
maka12
csendes tag
Hali!
Most vagyok elősszőr ezen a forumon eddig alcatel ot 995 t nyúztam de kezdem gyengének érezni :S
SIIt akartam vagy Idol Ultrát de aztán láttam h használtan a 2xhez mar akar ropke 30k ért is hozzájuthatok ami nagyon megtetszett ugyanis régebben mindig álmom volt ez a telo.amire kiváncsi lennék hogy: kamera,játékok,netezés,memoria elég-e. ? köszi. -
harry3
őstag
-
atti1848
senior tag
válasz
Balázs1986 #42776 üzenetére
Szia.
Az APX driver telepítése sikeres, csak most smart flashel szeretném feltenni az ICS-t, de mikor hang le+USB be kombinációt használom és elkezdi telepíteni a drivert a gép, akkor hibát észlel és újra indul: "driver_irql_not_less_or_equal (usbxhci.sys)". A LGUnitedMobileDriver S4981MAN38AP22 ML WHQL Ver 3.8.1 telepítettem fel és akkor is. Mi lehet a probléma?
Windows 8 64bit.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest