- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- UHD filmek lejátszása
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csampei
senior tag
válasz
sector1978 #43246 üzenetére
Nem!Nem próbáltam,és nem is fogom.De a témából kölcsönöztem jó pár dolgot,és nagyon GÚÚÚÚÚTOS!!!!!
Ha valakit érdekel akkor privi!Nem publikálom mert sok a sz@rfaszú leolt 5 perc alatt!!!!
-
csampei
senior tag
N.E.W.S
-
csampei
senior tag
válasz
david_97 #43101 üzenetére
Elvégre csak egy odex rom....
Másrészt már sokaknál feledésbe merült a gyári rendszer sebessége,és a CM sz@rok lettek a mérvadók.Vagyis az lett az etalon,ha jól sikerült ha nem.Bár nem ajnározom a gyári ICS-et,bár az zötyög a telón,csak kicsit más...de legalább megy!Bár némi fanyarsággal tölt el hogy tegnap egy Galaxy S advance-t frissítettem gyári 4.1.2-re,és kicsit leesett az állam.Oké 768mb ram,de hogy 360mb marad szabadon?!?!?
Sajnos beigazolódik a történet,hogy az Lg O2x ideje lejárt,és egy kalap sz@rt sem ér már...
Ez van...
-
csampei
senior tag
válasz
david_97 #43063 üzenetére
Az antenna csak akkor kell rá ha PMR-ként is használod,amúgy nincs rajta.A vastagság az 2.5cm,és súlya is tekintélyes 40dkg körül van akksival együtt
(#43073) Balázs1986
Feltolom valahova az apk-t
Itt pedig a régi kliens amiről írtam
Próbálgasd ki!
(#43071) david_97
Tudhtnád,én már a "saját" mókolású ICS-et nyúzom,eddig sikerrel
De attól független élnek a GB-s linkek is,de csak privátban!
-
csampei
senior tag
válasz
david_97 #43061 üzenetére
..hát elég kuriózum.Nem fut bele az ember úton útszélen.Viszont a munkám miatt nem árt az a plusz tudás amit hardveresen hoz. (PMR walkie talkie,lézeres vízmérték,nyomásmérő,hőmérő,feszültség kereső,és persze abszolút ütésálló,és vízálló)A viszonylag extrém kategóriás akksiról ne is szóljak.
-
csampei
senior tag
válasz
Balázs1986 #43057 üzenetére
Ezért is használok kb 1 évvel ezelőtti kiadást!Egyszer szántam rá magam hogy frissítsem,de ahogy felment a frissítés már ment is le,kb 3-4 szer nagyobb az igénye mint az 1 évvel ezelőtti elődjének.Ráadásul sok különbséget nem is tapasztalok a régi,és az új kliens között (csak a negatívumokat).De ez még semmi.A hawer Xperia Z telóján (2gb RAM) a face olyan jól érzi magát hogy a rendszermemória diagnosztika szerint 120mb RAMot kajol (na jó ott van miből) nekünk/nekem az újabb kliens 40-60mb a régi 15-40mb között.Bár anno mikor írtam erről sokan elküldtek a jó qrva anyámba,de úgy látom előbb utóbb csak összejön a "csak nekem volt igazam" effektus.
(#43058) krepp
Nem vagy egyedül a kérdéssel.Én személy szerint most várok a Runbo X5-re (kb 2-3 hét
) ott a 3800mAh-ás akksi biztos tud valamit!
-
csampei
senior tag
válasz
Balázs1986 #42983 üzenetére
Köszi a választ.Ebben az az érdekes,hogy egyszer én is rátoltam a su660 BB-t és az enyém is megette.Kicsit Dejavu érzésem van,mert anno a Blade volt ilyen,hogy ahány készülék annyi féle.De oké mondták olcsó csájnafon,és ebbe bele is nyugodott mindenki,de ez azért a kétmagosok zászlóshajója volt!Kicsit furcsálom,de ez van.
-
csampei
senior tag
Ha valakit érdekel összecsaptam egy ICS alapú romot.Aki szeretné tesztelni,vagy segíteni benne az kérem jelezze a privátban.
Amit tudni kell róla:
-CRT animáció
-digit akksi jelzés
-apróbb kinézet változtatások
-gyári appok ritkítva
-root
-és maradt a gyári kernel (nem véletlen) vagyis alapból nincs OC lehetőség.Eddigi tapasztalat:ram rendben van (190-90 mb között) belakva 220 telepített appal
Kamera nem vacakol,és elég gördülékeny.(#42979) Balázs1986
Ezt a BB-t használod a 4.x.x platformok alá is???
-
csampei
senior tag
Értsd jól!Ezzel szemléltetve hogy más mint egy hagyományos transzformátor.Másrészt a hipersil magos trafója ezt Te is tudod gondolom hogy csak az egyik része történetnek,és azt is tudod hogy nem teljesen független a primér oldaltól a secunder.(rajzot esetleg
) és persze nem a wikipediából az infó Tehát egyszerűen kell érteni,teljesen más mint egy hagyományos transzformátoros táp...De ha itt elkezdem szakszavakkal leírni a dolgait,még ennyit sem fog belőle érteni senki sem
UI most épp mi a baj stílusommal?Ja hogy hsz-t írtam???Bocsánat!De ez egy fórum!Akinek nem tetszik nem válaszol ennyi!
Szerintem normális hangnemben írtam,és kivételesen nem hülyeséget!De nem muszáj kihozni belőlem az állatot éjszakára...
-
csampei
senior tag
válasz
Balázs1986 #42700 üzenetére
Én is
No problem End off!!!!!!!!!!!!!
-
csampei
senior tag
Szerintem annyira nem csak próbáltam úgy fogalmazni,hogy aki nem jártas ezekben a dolgokban az is megértse valamennyire.De köszi a "kiállást"
(#42698) tami92
Másrészt valamelyest kapcsolódhat a témához egy része ugyanis mindenki tölti a telóját valamivel.És amikor valami beadja az unalmast sosem árt egy "B" terv.
-
csampei
senior tag
válasz
Balázs1986 #42695 üzenetére
Nem mérhető!Ha tanultad az Ohm törvényt,kiszámolhatod r=u/i vagyis i=u/r hogy alapesetben 5volt osztva 5000000ohm (most mértem az ujjam ellenállása 1cm-en kb 5Mohm) azaz 0.000001 amper azaz 0.001 mA amit gyakorlatilag az emberi szervezet nem érzékel.Ez tény ez fizika.Hangsúlyozom alapesetben.Ha bármi átmeneti,vagy akármilyen gond van a töltővel az más tészta... A kondi egy pillanatnyi rázásra elég, aztán kisül. ha ismernéd a kapcsoló üzemű tápok működését ilyet nem írtál volna
Alapesetben a kondi így viselkedik amennyiben pufferelésre,,vagy zavarszűrésre használják.Ez az elterjedt,de egy kapcsolóüzemű tápnál mit keres akkor az egyik bemenet (értsd 240 voltos oldal) lába és a fém váz (értsd földelés) között???Bizony sorba van kötve vagy a fázissal vagy a nullával,és megy a testre!Attól függ hogy dugod be.És mi történik ha egy kondik sorba kötünk??? Elkezd vezetni!!Hangsúlyozom,ez PC tápoknál van így!Na nem 100%-ban,de vezet,és bizony képes csapkodni
.Villanymotoroknál speciel fáziseltolást is csinálnak vele (90fok)!Na erről ugatok!Ha gondolod szétkapok egy tápot és le is fotózom neked(van itthon vagy 5-6db),ha érdekesnek hat a dolog.
Nyugodj meg hogy ez így van,és ne offoljunk még többet,mert pár embernek tele van a t*ke a részben szakmai hozzászólásokkal
-
csampei
senior tag
válasz
Balázs1986 #42692 üzenetére
hogy 1A vagy 30A, én meg azt, hogy nem, mert a telefont még nem akarom kidobni Ha valami gebasz van a telóban,az 1 amper is ki tudja füstölni a fóliát,és a 30 amper is,arra írtam hogy csak nagyobb a füstje!Egy amperrel is kukába köthet ki a teló,ha olyan része zárlatol!Másrészt hiányos elektronikai tudásod kiegészíteném
.Ha a kapcsoló üzemű tápot rövidre zárod a "secunder" részt élből letilt,vagyis áram nem folyik rajta!!!!Ez benne a túláram/rövidzár védelem védelem.Nincs kivétel!Csak a hegesztő inverterek,de annak az a dolga,hogy zárlat közelben dolgozzon.Ami "csipkedést" illeti teljesen mindegy hogy telótöltő,vagy épp az asztali PC-ről van szó,szerencsétlen esetben (mondjuk egy kiszáradt kondi) bizony mind a két esetben tud rázni,sőt egy fáziscerkát is működésre tud bírni,de volt rá példa hogy a próbalámpát (2*240/15w izzó sorbakötve) is kivilágította halványan ha épp a földelés nem állt a helyzet magaslatán az adott konnektorban!Ez minden kapcsolóüzemű tápra igaz(mivel ezek nem leválasztó,de nem is transzformátor szerűen üzemelnek,hanem nagyfrekvencián,és persze a primér oldala,nem független a secunder oldaltól (mindösszesen egyenirányítva van a hálózati rész,és innen kezdődik a történetek sokasága,de ennyire ne menjünk bele),legyen szó PC táp,laptoptáp,vagy egy 1000mA-es hálózati töltő(bár ez esetben ennek veszélye elenyésző,mivel nincs földelve,de voltak már csodák).Elismerem hogy teló szoftver témában otthon vagy,és nem is vitatom,de az elektronika sajnos vagy nem sajnos az én területem,és szakmám.Ezt vagy elfogadod vagy nem
-
csampei
senior tag
válasz
Balázs1986 #42690 üzenetére
Pont ezt ugatom: Másrészről pedig ha készülékben valami zavar van,az megfüstöl a 850mA-es töltővel is,meg a 30A-el is csak az utóbbinak nagyobb a füstje de a végeredmény ugyanaz.
Amúgy nem hiszem az 5 volt xxx mA csípett meg
Kapcsoló üzemű tápról lévén szó....
Az asztali PC is képes néha úgy megcsapni az ember fiát,hogy még a fogtömés is kiesik kínjában
Amúgy egy pici minőségi táp,valamely régebbi telóból megtúrva egy stab IC-vel szerintem,egy örökéletű megoldás lehet.Annó a régi töltőkbe még volt anyag...Másrészt a stab IC max 2-2.5 amperkét tud kipréselni magából (7805)
-
csampei
senior tag
válasz
Balázs1986 #42686 üzenetére
Nem féltem.Ugyanis mindig a telefon,vagy az akuelektronika (tipusfüggő) határozza meg a töltőáramot(beleértve annak felső határát is)!Vagyis lefordítva emberi nyelvre,ha nem éhes nem kajál!A 20-30A az pedig a terhelhetősége a tápnak vagyis az alapból nem jön ki,belőle,csak ha valami úgy kívánja.Tehát nem az AMper jön ki egy tápból!Az egy lehetőség,úgymond!A feszkó ami a lényeg!Ha telefon igénye 1A (1000mA) akkor csak 1Ampert ad ki magából.Másrészről pedig ha készülékben valami zavar van,az megfüstöl a 850mA-es töltővel is,meg a 30A-el is csak az utóbbinak nagyobb a füstje
de a végeredmény ugyanaz.Az hogy miért merül töltés közben,gondolom nem kell részletezni.Ha el kezd dolgozni fullon a két mag,plusz a kijelző kopp fényerőn megy jóval többet kajol a teló 1000mA óránként.De amúgy maga a jelenség nem rendhagyó,nekem az ICS-nél és a 2.3.7 CM-nél is jelentkezett az "extrém" áramfelvétel.De a szivargyújtó töltőm (2000mAh) orvosolta a problémát.
(#42685) Tutu7030
Én a helyedben pedig a kompakt méret elé helyezném a biztonságot is!Mert vannak kínai vacakok amik az 5volt helyett mondjuk 6.2-t tolnak ki magukból,holott szabvány 5 voltra vannak kalibrálva,ezt a teló bánja,de olyan is volt már hogy a teló túlélte a kínai töltőt,csak a hosszabbító nem,és lakás sem sokon múlt,ugyanis KIGYULLADT!!!!És nem egyedi az eset!
-
csampei
senior tag
válasz
Tutu7030 #42683 üzenetére
Csinálj hozzá töltőt!5voltos stab IC meg valami táp,a lényeg hogy egyen kraftal menj a stab IC-be!Vagy PC táp,5 voltos részét (piros tyúkbél+fekete) kötsz rá egy usb aljzatot,és kész is a töltő!Bár kókány,és nem utazó,de célravezető!Másrészt nekem a 850mA-s töltő mellett is merül ha be van kapcsolva a kijelző.Bár én úgy oldottam meg hogy rendeltem egy HTC szivargyújtó töltőt (2000mA) és ha keves a kraft arról küldöm adapterrel!Teljesen bika!
-
csampei
senior tag
Na erről beszéltem!Ha nem "balhézok" leül a topik....
-
csampei
senior tag
válasz
Balázs1986 #42621 üzenetére
Azért emeltem ki a TISZTA ALKOHOL részt...
Meg hogy 0.5ml fecsivel,aminek 70-80%-a szétfröcsköl a gombon vagyis nem folyik bele és csak egy kis mennyiség kerül a készülékbe.
-
csampei
senior tag
válasz
Balázs1986 #42618 üzenetére
Akkor halál reám!!!!
-
csampei
senior tag
válasz
Balázs1986 #42609 üzenetére
Számomra nagyobb rizikó a szétszedés,mint azaz 1-2% esély sem hogy 97%-os alkohol korrodálná az alaplapot(különben az elektronika világában sem használnák,mondjuk beázott alaplapok,vagy bármilyen nyákot tartalmazó ketyerék korrózió megelőzésére,egy egy beázás után!Ez pedig tény!!!) .Másrészt ugye itt sem literszámra beszélgetünk,hanem legfeljebb 0.5ml viszonylag célzott befújásáról aminek 70-80%-a élből szétfröccsen a gombon,és a maradék az ami célba ér.Tehát ez rizikófaktor minimális.Mondanom se kell,hogy ezt én így csináltam és bejött,ezért osztottam meg.Ha valakinek ez nem jön be,vagy fél literrel indít azzal nem tudok mit kezdeni,és gondolom azt is felesleges részleteznem,hogy én ezen módszerért felelősséget nem vállalok.Nekem bejött működik.Nem a rosszmájúság vezérelt,hanem az öröm,hogy szétszedés nélkül tudtam orvosolni a problémát.
-
csampei
senior tag
válasz
Balázs1986 #42607 üzenetére
A WD40-el egy a baj:hogy petróleum alapú,és ebből kifolyólag olajos.Vagyis ha célirányosan a gombra tudod fújni (ha szétszeded) akkor teljesen rendben van.De ha befújsz a gombnál,és a kijelző mögé folyik az nem fog kiszáradni,és olyan lesz a kijelző mint egy dalmata.Ezért az általam írt módszerhez csak a tiszta alkohol felel meg!De itt nem kell szétszedni a telót!Nekem is befolyt,és elszínezte,de mivel alkohol,így el is párolgott pár perc múlva,és nyoma sincs.Másrészt az elektronikában sem tesz kárt.Viszont remekül működik az ominózus gomb!
-
csampei
senior tag
válasz
andriska0725 #42605 üzenetére
De fontos a TISZTA ALKOHOL,mert ha sokat nyomsz bele,befolyik a kijelző mögé,és elszínezi azt,de kiszárad,és ha tiszta a cucc nem csinál semmi bajt,de ha valami kotyvalék,akkor gebasz lehet!
-
csampei
senior tag
Valaki panaszkodott hogy a ki-be kapcs gomb nem áll a helyzet magaslatán...nekem se állt!De mivel szétszedni nem akaródzott alter megoldásként fogtam egy fecskendőt,és némi TISZTA ALKOHOLT (nem páleszt
) és gombra a fecskendőt ráhelyezve kissé erősen telibefújtam.Tutira jó helyre ment,mert azóta a ki-be kapcs gomb olyan mint újkorában!A hiba teljességgel megszűnt,és tökéletesen üzemel.Tehát aki hasonló hibával szenved,és nem akarja szétkapni a telót,annak ajánlom figyelmébe az említett módszert!(ugyanígy a hangerő gombot is lehet "javítani")
(#42602) andriska0725
Én mikor ICS-eztem,csak a Civz sky kernelét használtam.Kipróbáltam az összeset,de nekem az vállt be.A 32mb ramhack-es.Főleg a KOB-al szemben,de ahány ház annyi szokás...sokan a KK (kowalsky megavega
) kernelre esküdnek,nekem az nem jött be speciel.Próbáld meg a Civz-t ha nem jó próba a Kk-t.
-
csampei
senior tag
válasz
Balázs1986 #42599 üzenetére
Köszi a helpet ismét,de ezzel sem ment a dolog,vagyis inkább nem tudtam mit kezdeni vele
Szerintem holnap feltolom,cwm-el mentem és ott már tudok benne turkálni.
-
csampei
senior tag
válasz
Balázs1986 #42597 üzenetére
Köszi a helpet már eddig eljutottam,mondjuk én belehúztam a bin-t az dos ablakba,és csinálta is egyből,de csak .img-ket csinált,és azt sem tudom megnyitni!Pedig próbáltam vagy 5 féle appal. Magyarul az összegzés,egy megnyithatatlan file-ból csinált 7 megnyithatatlan file-t
Másrészt azért érdekel a dolog,mert mert nekünk a publikus rész úgy alakult,hogy 2.2.2>>>2.3.4>>>4.0.4 de volt ugye 2.3.6 is(erre a készülékre lehet hogy nem,vagy nem tudom),és érdekel hogy ez nem-e az?Meg ugye a v25...v10>>>2.2.2 V20>>>2.3.4 V30>>>4.0.4 V25>>>????
-
csampei
senior tag
Hahó!Valaki tud erről a kanadai romról valamit?Mi lenne ez?Hanyas rendszer?Mert a verzió szám elég érdekes (v25h)
BIN_LGP990AT-01-V25h-302-370-FEB-22-2012+0_AP
-
csampei
senior tag
válasz
Balázs1986 #42494 üzenetére
Első HSZ-be való történet!Frissíteni kéne,és a linkeket is!
-
csampei
senior tag
válasz
umbibumbi1 #42487 üzenetére
Helyesbítés: ez nem történik meg vársz egy percet,majd,USB-ről lehúzod,utána akksi betesz,és POWER.Elvileg ennyi!
Csak az fls,és a bin-re lesz szükséged!A bin,megy az AP részbe,az fls megy a cp részbe,majd start.
-
csampei
senior tag
válasz
umbibumbi1 #42487 üzenetére
Ja az más!Elindítod a telót akksi nélkül,hang le+ power amikor bejön az SW update felirat,akkor akksit beteszed szépen.Majd ha végzett midennel és a Sm flash zöldre vált,akkor akksi kivesz,megvárod még a kijelző elkezd villogni,vagy sötét lesz,ha ez nem történik meg vársz egy percet,majd akksi betesz,és POWER.Elvileg ennyi!
MÁS!!!!
Ha valakinek kell megbízható helyről akksi (ettől vettem én is) most van 2-2 db-ja,az illetőnek,és nagyon jó áron!!!
A 3500mAh-ás [link]
És a gyári helyett: [link]
A 3500mAh-s nagyon ott van!!!
Elérhetőség,vagy a linkeken,vagy nálam privátban! (félreértés elkerülése végett nem én vagyok az eladó)
-
csampei
senior tag
válasz
umbibumbi1 #42484 üzenetére
Elvileg az lenne a felelős azért hogy az AIO lássa a telódat.De ezt manualishe kell feltenni,az eszközkezelőből.
-
csampei
senior tag
válasz
umbibumbi1 #42482 üzenetére
"A" verzió,átdugod másik USB portra,"B" verzió APX driver újratelepít,"C" verzió másik PC,"D" verzió passzolok
-
csampei
senior tag
válasz
umbibumbi1 #42477 üzenetére
Tessék a v20s gyári rom: BIN_LGP990AT-00-V20s-EUR-XX…zip 659,31 MB
-
csampei
senior tag
válasz
babhun #42456 üzenetére
Én speciel az opera mini next-et ajánlanám.Azt is lehet szinkronizálni,és gyors is rendesen!Mondjuk a szinkronizálást én úgy oldottam meg,(mivel a pc-n chrome-ot használok) hogy telepítettem a PC-re is az operát,ott importáltam a chrome-ból mindent,majd az operában szinkronizálás,operalink létrehozása,és a telón ugyanez.Az eredmény:minden oldal,jelszó,gyorshívó,stb ott figyel a telón.Teljesen rendben van...De erősen ajánlott a next mini,mert az opera mobil nagyon trágya lett
(szerintem)
-
csampei
senior tag
válasz
Balázs1986 #42410 üzenetére
Jaaaaaaaaj istenem
Pedig annyiszor leírtam már,hogy nem csak rámondom....Látod az appokat,itt már borul minden egyéb user elmélet!5 azaz ÖT oldalon keresztül vannak kint widgetek számszerint 13db,amik ugye erőforrást igényelnek.Én ehhez állítom be a mércét!Ennyi appal,widgettel nem könnyű olyan romot találni ami nem kullantja össze magát.Ezt beláthatod Te is.Ami a restartokat illeti,nem látom értelmét a repi módnak éjszakára,ennyi az egész.Ami a munkát illeti,mivel írtam,hogy full gyári rom,így a kernel is az maradt,direkt nem nyúltam bele.innentől nem lehet más munkájáról beszélnünk,mert senki tulajdonát nem tettem bele.Ami az ikonokat illeti,az több publikus téma,rom,stb,amiknek a forrása nem visszakövethető,és nem megnevezhető.Arról nem is beszélve,hogy én is egy pár ikont újraszerkesztettem.Ezért is írtam,hogy ezzel nem fogsz találkozni sehol máshol.Tehát akkor az lenne a helytálló,hogy az LG és személyem közös romja.Mert ez a legtalálóbb az elnevezésre.
-
csampei
senior tag
válasz
david_97 #42406 üzenetére
Gyakorlatilag a 80%-át igen.Még néha játszok is rajta mikor elkap a sokadik gyerekkor érzés
De 249,és nem 243
(#42407) tami92
Áááááá ember!Menj fel az Etotalk oldalára.Na ott fogsz látni érdekességeket.A legabszurdabb kínai vackok,és még jó áron is!Példának ismét az Atab5-t hozom fel amit itt is kapható 40k körüli áron,gyakorlatilag ugyan ez a vas,ICS-el,de mégis mikor meglestem 250mb ram szabadon????Csak tudnak valamit ezek a kínai mérnökök
Vagy legalább annyit hogy nem szemetelik tele a rendszert mindenféle tipushű appokkal. Bár mint írtam most a Runbó X5-re várok éppen,mert a munkám megköveteli a strapabíróságot,de az LG-is megmarad csak az megy az asszonyhoz.
-
csampei
senior tag
Arról nem is beszélve,hogy azon munkálkodom szabadidőmben,hogy ebből a trágya készülékből legyen egy korlátok nélkül használható minden téren tökéletes készülék,ami megbízható gyors,és stabil.Ellentétben a többiekkel,én nem az Uptime-ra élvezek el,és nem is az Antutu-ra.Sokkal inkább érdekel az hogy ami készülékben van erőforrás azt ki tudjam használni,megalkuvások,és korlátok nélkül.Gondolok itt a fogyasztásra,a kamerakezelésre,navigációra,internetre,stb.És ezt tegye úgy hogy nem unom el a fél életem amíg egy app bejön vagy uram bocsánat reagál valamire.
Teszem ezt úgy hogy a juzerek egy kis százalékától kapok köszönetet érte,másoktól csak a negatívumot.Nekem ilyen a stílusom és pont!
Nem csak magam miatt csinálom az egészet,mert ha valaki kéri akkor szívesen megosztom.
UI:videót is nagyon szívesen csinálok róla ha tudsz olyan appot ami élből rögzíti a képernyőn a történéseket.
-
csampei
senior tag
válasz
Balázs1986 #42402 üzenetére
Na mire vagy kíváncsi?
Itt egy applista újrakeresés közben (másképp nem tudom megmutatni):
Uptime-ra mit vársz?Ad1 éjszakára ki szoktam kapcsolni,ad2 folyamatosan mókolom,hogy minél jobb legyen.
Ami a összeollózást illeti:
-Próbáld meg TE is!!!Ha jobbat tudsz összehozni akkor meghajlok előtted.
-Ebbe a más munkája is benne...ebbe nem menjünk bele.Ugyanis egy full gyári romot vettem alapul,amiből egyénileg szedtem ki olyan appokat,amik másnak eszébe sem jutottak,de értelmük sincs,majd tettem bele olyan appokat amik a számomra,és vélhetőleg más számára is fontosak.
-A mi a rom kinézetét illeti:egyetlen romnak sincs benne a teljes skin-je.ikonok lehetnek benne,hasonlóság lehet benne,de ez teljesen más!Ez senkinek sem a szellemi terméke,csak az enyém!Mint írtam korábban legalább 5-6 romból+uot kitchen-ből lettek az elemek összeollózva,finomítva,és elmondom,hogy nem kevés munkám,és időm van benne,ahhoz pedig túl sok hogy Te ismeretlenül TELIBEFIKÁZD,és letolvajozz!!!!De szerintem akik privátban elkérték,és használják a romot ezt egyértelműen alá is tudják támasztani,mert bármilyen meglepő is vannak jópáran...
Ezen az alapon az XDA 80%-át is letolvajozhatod...
Utolsó sorban:"Hogy ki vagy és mit csinálsz máshol azt pont lesz*rom." Én nem tenném a helyedben!Előbb nézz utánam jobban,nézd meg mit tettem az asztalra,pár éve,és utána jöhet a fikaparádé!Vagy ha legalább a felét lerakod Te is arra a bizonyos asztalra...de addig nem!
(#42403) Klon
Lehet próbálkozni,privátban összehozhatunk egy barátit...Másrészt nem tünik fel hogy ez tegnap lerágott csont lett???Csak vannak emberek akik imádják a balhét,mert az elfojtott sérelmeiket itt és így tudják kiélni???Tegnap ez a történet le lett zárva.Most jön egy akárki és provokál,erre jössz Te és szintén.Az hogy én hogy adok elő dolgokat az egy dolog,attól még a tárgyilagosságán nem változtat.És amibe a Balázs kolléga belekötött,az pedig igaz,még ha Ő a 15 appjával ezt nem is látja be.Én tapasztaltam,és ennyi.
-
csampei
senior tag
válasz
Balázs1986 #42400 üzenetére
És ha most átmentél WAMZER KUTYÁBA jobb lett a lelkednek???
Másrészről aki használja tudja,aki nem az nem is fogja.
Harmadrészben az itt említett romok 99%-át kipróbáltam teszteltem.Egy kivételével mind megbukott ennyi appal (gyári ICS bírta két hétig)
Utolsó sorban,ha már így utánam nyomoztál akkor tudhatnád hogy ki vagyok,és ismerhetnéd a tevékenységem,de szerintem a fingod sincs róla!Mert ha lenne akkor nem provokálnál,és főleg nem kérdőjeleznéd meg a szavam,és munkám!
Ha ezeket fel bírod fogni szikrányi agyaddal akkor majd jelenthetsz legfeljebb,de addig nem!
FŐWAMZER
Részemről end off (bár tegnap is az volt,de ha kö**ög módjára provokálnak azt nem tűröm)
Lehet sírni a modoknak...
Szeretem az ilyen sz@rházi hátulról jövős embereket,ilyeneket szoktam munkám során megtaposni...
-
csampei
senior tag
válasz
laci laci #42377 üzenetére
Lehet hogy cinikus,de helytálló!De majd ráébredsz!Mindenféle rosszindulat nélkül írom amit írok,az hogy kissé egyedi a forma az ne tévesszen meg!Ettől független még az HELYTÁLLÓ!!!
Ha félreérted az a Te bajod!(és itt nem a tiszteletről szól a fáma...)
(#42378) david_97
Te minek örülsz kisfiam?
-
-
csampei
senior tag
válasz
laci laci #42271 üzenetére
De itt megint a kompromisszumok ugyebár...Mert ott a sznobifone,vagy a WP amit nem kell tákolni hogy menjen,mert tagadhatatlan stabil rendszerek,és full optimalizáltak,de ott ugyebár azt kapod amit vettél és nincs tovább.Nagyon minimális mozgásterület,és pont.Bár lehet pont ezért stabil rendszerek.De ezen az vonalon,akkor az Androidos telefonokat gyártó cégek,miért nem tudnak olyan optimalizációt csinálni mint a fentebb említett két rendszeren is jelen van????? Mert ha ezt meg tudnák csinálni,szerintem a főzött romokat el is lehetne felejteni.De ettől olyan messze van az Android,mint Makó Jeruzsálemtől,vagyis van amire totál optimalizálnak,de ezt meg fizikai munkából élő ember nem tudja megfizetni,csak seggvakaró réteg (klimatizált iroda,és seggvakarásért havi 3kiló nettóba,csak mert összebuliztam 28 diplomát,de semmihez sem értek emberekre gondolok)
-
csampei
senior tag
válasz
laci laci #42269 üzenetére
Most ez gyakorlatilag arról szól,hogy ha egy készülékhez nincs olyan rom ami megfelel mert történetesen NEM IS LÉTEZIK,akkor kénytelen az embernek beleásnia magát,a romok világába,és készíteni,vagyis testre szabni egy jó "alapanyagot".Eddig két Androidos teló volt az életembe amire találtam olyan romot amibe nem kellett belenyúlni.Az egyik a Moto Defy+ a CM7-el,a másik a SonyEriccson Xperia Arc/s az pedig egy gyári 4.0.4 alapokon nyugvó rommal (viper xperia).A többibe sajnos bele kellett nyúlnom,ami nem kellemes,idő,és munkaigényes.Amúgy összességében az egyetlen platform amit tudtam használni úgy ahogy volt az WM volt (6,6.1,6.5) de sajnos azt a platformot support megszüntetésével egy az egyben kivégezték,pedig nagyon szerettem,stabil volt,jó volt (vagy csak jó készülékeim voltak) De ez a múlt...
A kötöttségeket nem szeretve viszont a sznobifone (iphone) és a WP platformok felejtősek számomra.
-
csampei
senior tag
válasz
Algotis #42230 üzenetére
[3 napja SEMMI lassulás] ???? Melyik időszámítás szerint (ez gyakorlatilag már 21. volt)???Esetleg a Klingonoké szerint (Star Trek) ?
-
csampei
senior tag
válasz
Lisztharnat #42219 üzenetére
Készülékcsere
-
-
csampei
senior tag
válasz
Balázs1986 #41948 üzenetére
Mióta a GB-jét összeollózta, már csak a GB a jó
Azt is odaírtam,hogy egyenlőre,és ez a nem mindegy!
-
csampei
senior tag
válasz
Algotis #41941 üzenetére
Egyre inkább alátámasztódik az a véleményem,hogy erre a telóra nem való 4.x.x platform.És most itt lehet a sz@rt körbe körbe pofozgatni,hogy "úúúhhhhh ez hogy seder" meg az " milyen űber f@sza" de meddig könyörgöm????1 hétig?2 hétig?Utána meg jön a szívás?
Persze a fiatalság (nem mellere szívni,mert képen nyalok valakit
) más szempontok szerint használ egy telót,ott még dolgozik,a "nekem ez van,és ez megy rajta" vagyis a dicsekvési fázis,de aki már kicsit érettebb korosztály,és valóban használni akarja telefon minden funkcióját,mert a munkájának része,az a stabilitásra,megbízhatóságra vágyik,és nem feltétlen arra hogy heti,napi rendszerességgel újrapakolgassa a telót.Korábban is írtam,nekem jelenleg 224 telepített app van (átlag 220-230 között mozog) ezek 70-80%-át intenzíven használom is (és nem az Angry birds-re gondolok) vagyis szempontok:akkidő,megbízhatóság,gyorsaság.Na ennyi appal ezt nem tudja hozni egyetlen rom sem,kivétel a gyári ICS,de az is csak két hétig,meg most a FULL GYÁRI 2.3.4,amit ugye kicsit átdolgoztam,mert meguntam,hogy ebből sincs olyan rom,ami az én igényeimet teljesen kielégítené.
Le lehet köpni azért amit eddig is írtam,de azért amit most fogok meg pláne!
a 4.x.x platform 1Gb ram alatt MERŐ SZÍVÁS!!!Még a 768mb rammal is olyanokat tud akadni,hogy nem emberi (ismerősöm HTC mi a trutymója 2*1400Mhz 768mb ram) ellenben amikben már 1gb,esetleg 2gb ram szerepel na azokon szalad a rendszer (600-700mb szabad ram mellett,bár az is érdekes hogy csájnafonok (dual sim dual proc) például az Atab5 az 512 rammal ICS-el élből 225-250mb szabad ramot hagy maga után,tehát a kínai mérnökök lehet tudnak valamit,mert az az ics van rajta mai az egykaptafa kategória,de mindegy).Ez tény.
Vagyis ha a sz@rt aranyfóliába csomagolom akkor is sz@r marad,csak a látvány más.
-
csampei
senior tag
válasz
tabletgenius #41866 üzenetére
Szerintem semmi sértőt nem írtam,sőt én érzem kicsit sértve magam,de mindegy.Majd elmúlik.
(#41867) Balázs1986
Ha publikusba tenném természetesen ez lenne az eljárás,mint ahogy mindenki már is ezt csinálja a XDA-n.
(#41868) david_97
Ha nem lenne jól belakva a rendszer,és egy kicsit érdekelne 4.x.x platform beleásnám magam a témába.De mivel így tesztelni nem tudom,így inkább ebbe nem vágnék bele,elvégre ezt a romot is azért mókoltam össze mert már szeretném használni ezt a romhalmazt,és nem csak sz@pni vele.Mert tagadhatatlan,hogy volt már egy-két telóm,de a legtrágyább romok erre készülékre vannak...De ha rám tör az unalom,és a mazochizmus lehet meglesem a történetedet,de mint írtam ez nekem munkaeszköz,tehát nem ígérek semmit!
-
csampei
senior tag
válasz
tabletgenius #41861 üzenetére
Egy kérdéssel indítanék.Ki az a "főzőmester" aki egy romot az első scriptől,vagy az első betűtől maga ír???Szerintem ilyet nem találsz!Nem hogy az XDA-n de a világon se!Ennek fényében válaszolok a kérdésedre!
Adott a gyári V20s rom,amit feltettem,Erről készítettem egy CWM-es mentést.Tehát az alap a gyári V20s úgy ahogy azt megírták.
Ebből a mentésből már lehet dolgozgatni.Kapott egy root-ot busybox van,ez az alap.Majd jött a téma,ami a babramunka része a történetnek,mikor az eddig használt más romokból kellett a témát összeollózni,mert volt olyan téma amiben ez tetszett volt olyan amibe az,ez jelenleg 7 romból lett összeollózva.Egyes apk.kba is bele kellett nyúlni,hogy a felületeket szépítsem,ikont cseréljek,stb,És jött a dologi rész másik fele amikor az appokat kell olyan szinten gyomlálni,hogy a rendszer ne omoljon össze,vagy ne legyen tele FC-kkel.És talán ez a legnehezebb része,mert itt vannak olyan appok amik egy bizonyos funkció részei.Na most ezeket is összeválogatni,tesztelni elhiheted hogy nem kis munka,és nem kevés idő,Valahány módosítást csináltam,minden alkalommal újrarakni a telót,a kritikus pontokat tesztelni.
Tehát mielőtt FIKÁZÁSBA kezdenél abból kéne kiindulnod hogy Civato és Carburáno valamint Homero mit csinált?Volt egy ICS rom ami ugye a gyári,és abból dolgoztak,tettek bele,vettek el belőle,ami néha a működés rovására ment.Vagy a CM 10.1-es mókerek?Az alap CM romból dolgoznak csinálnak ezt azt,de az eredeti CM bugok ugyanúgy megvannak az összes főzetben.Vagyis kérdem én Ők mit csinálnak???
Ezzel szemben,vagy ezek tudatában én nem egy már főzött,vagy más szellemi termékén csiszoltam,hanem egy teljes jól működő szűz,érintetlen gyári rendszert igyekeztem a saját elvárásaimhoz igazítani.Mint funkcionalitás,mint üzembiztonság,mint megjelenés terén,ami szerintem sikerült is.
Nem nagyképűség,de meg lehet próbálni csak egy témát megcsinálni,DE NEM AZ UOT KITCHENNEL,hanem úgy hogy több témából szedegeted ki azokat a dolgokat amik tetszenek,és ezen foszlányokból építed fel a saját témádat,de úgy hogy lehetőleg bebootoljon a készülék,és a használat során se kapj FC hegyeket.Nem azt mondom hogy művészet,nem azt mondom hogy tudomány,mert bárki értelmes ember,akinek van egy kis készsége erre,rendelkezik némi logikai érzékkel,ok-okozati összefüggésekre rájön az pár próbálkozás után saját romot tud építeni!
Tehát bocs de ezt támadásnak vettem,megkérdőjelezve a munkám,a belefeccölt időm,és a tudásom (ami nem nagy de sokaknak lehet elég lenne a fele is).
A lehetőség nyitott mindenki előtt,de itt a fórumon,nagyon még senki sem jeleskedett azzal hogy belevágjon.Inkább csendben használják mások bugos sz@rjait,ahelyett hogy esetleg Ők is belenéznének egy két dologba.Azt is elárulom,hogy nagy gépigénye,és szoftverigénye sincs a dolognak.Kell hozzá egy TC és egy winrar,A többi meg a fejben zajlik.És mivel nem lesz a történet vagyis a rom publikus,így kritika sem érheti,ha meg igen,akkor kérem mint írtam a lehetőség adott mindenkinek,kell csinálni jobbat!Hajrá!
UI:az új dimenziók:Alapból hogy kompromisszumok nélkül használható!Nincs várakozás,nincs FC,nincs reboot.Minden funkció kérdés nélkül,és azonnal működik,itt kiemelném a kamerát,amihez az ICS,vagy cm vagy jb kamerák fel sem érnek.De lehetne beszélni a memória gazdálkodásról,vagy akksihasználatról.Esetleg arról hogy nem kell húzni a procit hogy úgy működjön ahogy kell,és ne diavetítés legyen a scrollozás.Vagy akkor beszélhetünk az egyedi megjelenésről,a színvilágról a látványos animációkról amik nekem hiányoztak az eddig gyári,vagy főtött romokból.
Persze biztos van nagyobb tudású szaki,esetleg informatikus,stb,de ha van is az nagyon lapít mint az a bizonyos a fűben,mert még eddig nem találkoztam vele magyar fórumon!
Na röviden ennyi!De ha gondolod Te is kipróbálhatod,és akkor lesz jogod becsmérelni a munkám,vagy lenézni azt!
(#41862) Tutu7030
Majd ha találsz ilyen embert akár az XDA-n akár Modacon,aki az alapján "dolgozi" mint ami cikket linkeltél majd szólj!!!Addig én elmennék egy wellness szállóba ha a kereséssel töltött napokat Te fizeted
Mert véleményem szerint amit írtál annak csak a Cm csapata felel meg de senki más!Javíts ki ha tévednék!
-
csampei
senior tag
-
csampei
senior tag
Nem értem miért kínlódtok olyan romokkal ahol sokminden nem megy?
Sz@rból várat építeni nem lehet ez tény.Az is tény hogy ez a vas kicsit gyengusz a mai rendszerekhez (még ha a proc rendben is van a RAM az nagyon kevés) Most már hogy második-harmadik napja fent van a saját mókolású 2.3.4 teljesen új dimenzióba került az O2X-em(ezt Csaby9 fórumtárs is alátámasztotta,mivel Ő volt az egyetlen aki segített tesztelni,ezúton is KÖSZÖNET ÉRTE
).Bár itt még a gyári ICS-el sem volt baj.Ha túléli a két hetet,akkor ez marad!Azaz ha nincs használható rom,készíts egyet magadnak
-
csampei
senior tag
válasz
Csorosz #41823 üzenetére
Ha az smartflash-el előtte a v20s-baseband-et feltolod akkor tuti(de nem kizárt hogy az van rajta,ha ezt látod:1035.21_20120521 akkor sanszos hogy nem kell a procedúra,csak a CWM felrakása)!Elvileg a V20q BB-re is felmegy gond nélkül,de én biztosra mentem.
szerk:de a kolléga amint látod V20q-ra tette fel,és megy!
Mondjuk én spec úgy tettem fel hogy:
AIO>>>7-es pont Smartflash V20s gyári rom kompletten feltol
AIO>>>2-es pont Recovery csere azaz felmegy a CWM
CWM>>FULL WIPE ,és format
CWM>>Install a rom
Reboot,és elvileg műxik(#41822) csaby9
Nagyon köszi az infókat!!!Ha lehetőséged van várom a továbbiakat!
-
csampei
senior tag
válasz
Csorosz #41812 üzenetére
2.3.4-re személy szerint a frissítés neve: DOWNGRADE
A gyári ICS bírta mondjuk a legtovább ez nekem 2 hét volt,és jöttek a hülyeségek(tehát eddig a gyári ICS vezet nekem az ajánlom listában) : Wallpaper eltűnt,beállított csengő,és jelző hangok elmentek,a kamera hol ment hol nem a médiakereső nem akart leállní,csak ha kilőttem,stb. Érdekesség,hogy lassulás említésre sem méltó,mert csak ritkán,és pár másodpercre történt,a RAMmal is jól gazdálkodott 80-160mb között mozgott,sebesség is nagyon jó volt,de ezen apróságok nekem olyan bosszantóak a munkám miatt,most kénytelen voltam egy 2.3.4-es romot hegeszteni(V20s gyári rom az alapja,saját mentés) a készülékre,amit senki sem akart tesztelni velem,pedig nagy segítség lett volna de mindegy.Mondjuk eddig beváltotta a hozzáfűzött reményeket,kb 6 verziót készítettem (ami a kukában landolt),de ez most talán végleges,vagyis még hibába nem futottam.Gyors,szép,teljesen egyedi látvány(vagy 5 romból összeollózott,finomított téma) ,eddig üzembiztos (kb 24 óra távlatában),a kamerája is mesés,de még félek kicsit tőle.
Tehát az ajánlat még áll:ha valaki szeretne kísérletezni,tesztelni,vagy szimplán unatkozik,az kérem jelezzen,mert jó lenne ha a "több szem többet lát" elv alapján ha valami hibádzik az kibukna.
-
csampei
senior tag
Nem akar senki sem segíteni tesztelni?
Akinek van egy kis szabad kapacitása
-
csampei
senior tag
Aki tesztelni akar egy 2.3.4-es romot aminek full gyári az alapja (v20s) az jelezzen,mert mindent nem tudok tesztelni rajta egyszerre.
Amit érdemes tudni róla:
-full gyári sk mentésből
-root
-stock kernel
-szép és látványos animációk
-cserélt ikonok,optikailag felturbózott téma
-értelemszerűen old BLAki szeretne,vagy tudna segíteni az jelezzen!
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest