- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
djnyakesz
aktív tag
Sziasztok!
Még utoljára megsz--at ez a telefon
Érzi hogy el lesz adva ...
na szóval gyári rom-t akartam smartflashel feltenni de miután elkezdte timeout error, és azóta nem tudom se bekapcsolni se újr akezdeni a smartflash-t!
Magyarul nem is jön be a S/W Update felirat SEM!Nem reagál 3 különböző USB port-ra sem ....ötlet?
-
djnyakesz
aktív tag
Kedves Fórumtársak!
Elérkezett a nap, mikor drága Optimusommal letesszük a kardunkat, és nem vívunk több csatát. Több álcát (rom-t) gyilkoltunk meg ketten mint gondoltam volna, és többször változott kamionná (téglává) Optimus, mint a 3 Transformers rész bármelyikében.
Még nem tudom milyen telefon felé evezzek, de szerettem volna megköszönni mindenkinek a nagy érdemű segítséget, és mindent!
A vezér hirdetésével búcsúzom)
Köszi mindent!
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
Balázs1986 #43173 üzenetére
Köszi AIO toolkit megoldotta, de újra raktam végül a CWM-et és egy főzött rom mellett döntöttem
Beletörődök! NINCS JÓ megoldás!Csak teló váltás
-
djnyakesz
aktív tag
Na srácok újabb érdekesség....halott a telefon!
Gondoltam nem szívok a romokkal smartflashel feltolok egy gyárit és ennyi. Aha fele fel is ment, majd Smartflash ERROR és se kép se hang! Telefon azóta sötét, semmire nem reagál, se töltőre, se usb-re se akksira....
Mit lehet tenni?
-
djnyakesz
aktív tag
Felraktam ezt a ROM-t ...a kamera most már "JOBB" (nem az igazi ez sem) viszont a gép nem látja az SD kártyámat. Van ötletetek h tudom életre kelteni???
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
harry3 #43150 üzenetére
Köszi azért a tippet!
A gondom bajom az általánosságban a ROM-okkal:
Django: Tök jó meg szép, csak a kamera egy hányás, nem mellesleg amikor hívnak 5-6 mpig csak a csengőhgang szól, ezen felül sötétség van. Magyarul nem komázzuk.
TonyP: A kamera iszonyatosan rossz, (rosszabb mint Django) és ezen felül nincs "hívás beállítás" mindenkit rejtetten hívott.
A legfontosabb: KAMERA!! KAMERA!!! KAMERA! minek van ezen 8mpx-es kamcsi ha olyan mint egy 5mpx-es?!
Van olyan ROM AMIBEN tényleg jó ?
-
djnyakesz
aktív tag
Sziasztok!
meggyűlt a bajom a GPS-el is.... Google térkép, nem akarja mutatni hol vagyok, hibaüzenet:
"Engedélyezze a Google-alkalmazások számára a tartózkodási helyhez való hozzáférést!"
Én klikkelgetettem jobbra balra, bekapcsoltam lassan mindent, de mégsem mutatja!Hol kell ezt?
Más: TonyP 4-es 122 kowalski kernel mellett más is tapasztalta hogy a kamera indokolatlan szar képet csinál? Felraktam már 3 különböző kamerát, nem javult a minőség! most néztem a gépemen a régi képeket és a mostaniakat....vicc a különbség! ÉG és FÖLD! Másik ROM? vagy mi oldja ezt meg? Másik kernel?
köszi!!!
-
djnyakesz
aktív tag
Srácok a Tonyp4-el és 122-es kernellel kapcsolatban:
NewBL van fent, de a kamerám minősége iszonyatosan sokat romlott! Felraktuk már david97-el a feav ics camera v3-t ami eddig szupi volt, de most ez is pixeles, homályos, hányásMásnak is volt ilyen gondja? Illetve mit tegyek hogy jobb legyen a minősége a képeknek/kamerának!
köszi
-
djnyakesz
aktív tag
Köszi. Ezt is megoldottam, de közben jött máshol is a segítség.
Végül a beállítások/tárhely oldalon opció gomb, és ott kell az USB-t előhozni...ahh el volt dugva.
Egyéb kérdéseim:
- TonyP-ben csak nekem nincs REZGŐ módra lehetőség a csengőhangok között? Pl egy applikáció jelzését akarom rezgőre, felajánálja a csengőhangokat, de nem látok rezgő opciót.- Iszonyatosan erős lett a telefon rezgője, úgy zizeg a zsebem, hogy egy jobb vibrátor megirigyelhetné. Lejjebb lehet ezt húzni?
köszi
-
djnyakesz
aktív tag
Van bárkinek ötlete, hogy
cm-10.1-t-build-04-newbl-tonyp
kk-exp-20130519-122-newblalatt miért nem látja a gépem az USB-t,?
-
djnyakesz
aktív tag
Öhm srácok...
nagy gond van. Kizártam magam a saját telefonomból! Addig játszottam vele az AIO Toolkittel hogy most nincs rajta semmi rendszer és nem látja a kártyát sem. Nem tudom bekapcsolni!
Ötlet? :S:SS
-
djnyakesz
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék valami új rendszert tenni a telcsimre mert a jelenlegi igen csak fagy, és lassú...van valami tippeteket! (tudom hogy soha senkinek nem jó ugyan az mint a másiknak de mégis...) nekem csak ne legyen lassú
most van rajta:
django x 1,4
kernel: skywalkwe RF2,3Mit tegyek?
köszi -
djnyakesz
aktív tag
Srácok valakinek tipp?
A Google Naptár appot használom, és két mail címem van! Egyik egy céges nem @gmail.com-ra végződik, de gmail alapokat használ, a másik pedig egy mezei gmailes cím.
Valamiért a cégeset betölti az app, de a mezei gmail naptáramat nem szinkronizálja! Üti egymást a kettő?
Tud valaki segíteni ebben?
köszi -
djnyakesz
aktív tag
válasz
cjvt3o #40894 üzenetére
Áhh megtaláltam...hát tényleg nem segített! A másik opció amit írtál wipe cache, és dalvik cache nem törli az adataimat? vagy mit csinál az pontosan? (jajj de megint olvasnom kell a fórumot, mert 3-4 hónapja nem nyúltam a telefonhoz , és megint elhülyültem benne) :S:SS
-
djnyakesz
aktív tag
-
djnyakesz
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában meghülyült a telcsim! Nem frissíti le az appokat automatic, illetve szeretné de mindig hibát ír ki.
Egy fehér háromszögben , piros felkiáltójellel azt írja nem lehetséges!Amikor manuálisan rámegyek az appra GooglePlayben és frissíteni akarom, azt írja ki:
"... frissítését nem sikerült letölteni egy hiba miatt (498)!"
Mi lehet a megoldás?
UI: rég nem jártam erre, 2.3.4 android, és v20o , 2.6.32.9-HP_2X-Xtreme_RC11-R kernel van a telcsin! Érdemes frissítenem?
Köszi -
djnyakesz
aktív tag
válasz
Balázs1986 #20612 üzenetére
Na jóvan feladom
egyszer működik egyszer sem! Ez egy telefon! Fogjam fel
nem webcamera! Veszek egy szemét webcamerát mert nem éri meg a macera
shit
Köszi a segítséget
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
Balázs1986 #20610 üzenetére
Na annál azért több kéne
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
djnyakesz #20574 üzenetére
Sziasztok!
Ismét én! Ugyan az a gond mint eddig... kifagy a gép most már IE-el is, ha webcamként megy a telefon DroidCammal!
Nem hiszem el hogy csak nekem volt ilyen gondoM! Senki más nem járt így? Sem mozilla, sem IE sem semmi nem viszi, ... A kék halált nem tudom egyszerűen elkapni hogy megnézzem mire hivatkozik!
megoldás??
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
peter_27 #20572 üzenetére
Igen a wifis módszert néztem én is de mivel nincs wifim itthon nem megoldható!
Balázs, kék halált megnézem, de közben rájöttem hogy ha nem mozillával hanem ie-el csináloma kamerát akkor nem fagy ki a gép ! Mivel ez nem skype meg msn, hanem egy netes "chat" alkalmazás!
Ott kigafyott! Szerintem a mozilla volt a ludas :S Gondolta a halál!
-
djnyakesz
aktív tag
Kérem valaki segítsen
CSak most már odaáig jutottam hogy mindenféle bekapcsolásnál amikor mint "cam "akarom használni, kék halál a gépnek! :S
-
djnyakesz
aktív tag
Emberek!
A DroidCam nevű progival a telcsit mint webcamot hajtom! a gondom az, hogy 320x240-nél többet nem tud kihozni magából, ha magasabbra teszem a felbontást a PC lefagy, kék halál és restart!
Valaki segítsen
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
Balázs1986 #20474 üzenetére
Na most már műxik... most már csak meg kellene valahogy "állítanom" a helyén a telefont, hogy ne kelljen kézben fogni! Nincs valami tartó hozzá ami akár monitorra szerelhető?
vagy nem tudom...akármi?
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
Balázs1986 #20467 üzenetére
Nos, kipróbáltam 3 gépen is (vista volt minden) és mindig kék halál lett a vége!
Amint benyomtam a telcsin hogy csatlakozás, és a gépen is, egyből kifagyott a gép! A telefonon látom a képet, de sokra nem megyek vele
Más progi?
Köszi
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
Balázs1986 #20467 üzenetére
Szia!
Köszi letöltöttem, bár amit adtál link nem volt jó, ITT megtaláltam!
Nos most sok időm nem lesz, de első próbánál a gépem kék halállal megállt
A hátsó kamerát használja gondlom, bár még nem tudtam sem msn-n sem skypon megnézni, de beüzemeltem!A kék halál neked nem fordult elő amikor rányomtál hogy "kamera felismerése"?
-
djnyakesz
aktív tag
Halihooo.valaki tud olyan progit amivel a telefonomat mint webcamera tudom hasznalni pl bluetooth kapcsolaton keresztul vagy esetleg usb kabelen
keresztul. Fontos lenne. Koszi -
djnyakesz
aktív tag
De volt! Nokia 3210
Viccet félretéve nightly rommal ment nekem hiperül, de ott valamiért meghalt az USB csatim kb 3-4 hónap használat után...
Lehet tényleg a BB a felelős érte, de már annyira belefáradtam
Mindig újra kell olvasnom mindent, mert elfelejtem mit hogy kell csinálni!
Nem is tudom hogy kezdjek bele ... -
djnyakesz
aktív tag
Sziasztok!
Csak nekem csinál olyat a telcsi hogy telefonálás közben meghal, lefagy, elmegy a hang, és nem hall a másik engem? Vagy esetleg csinál még olyat hogy telefonálok, robotz hangja lesz az adott embernek akivel beszélek, kb 2 percig nem tudok a telfonhoz nyúlni merrt kiagy, és számolja tovább a mp-et holott már a fél rég letette!
EZ MI???
v20o van fent...
csak reset segít, de az is csak kb 5-6 percig, mert utána megint meghal!Basszus, nekem ez a munkaeszközöm! Milyen romot tegyek most már fel hogy működjön is? Kérlek titeket segítsetek!
-
djnyakesz
aktív tag
Nem tudtam h ”jobb”.bar megmondom a frankot hogy ezbaz elso telefonom ami minden igenyem kielegiti akarmennyit is szarakodtam a romokkal... koszi a valaszokat.
-
djnyakesz
aktív tag
Mberek!
Gondolkoztam, meg keresgettem a neten, de most jelenleg van ennél jobb telefon?
Láttam Lenovo, meg Acer telefonokat! Tényleg a 2magos LG és Sony Ericcson Arc visz most mindent a piacon? -
djnyakesz
aktív tag
Es azt valaki tudja hogy a hatterben folyamatosan megjeleno reklamokat minek koszonhetem es hogy tudom oket likvidalni egy eletre?minden 10percben villog a telcsi hogy hirdeteees :-)
-
djnyakesz
aktív tag
Könyörgöm valaki árulja el hol a fenébe találom meg a SwiftKeynel hogy hol lehet kikapcsolni azt hogy ne találja már ki mit akarok írni!!!
köszi -
djnyakesz
aktív tag
Más:
Futó programok között csomó olyanom van amit nem is futtattam soha, mégis megy:
Car Home
F Secure
MySpace LG
Email
LG zene
Biztonsági mentés
Ezeket el sem indítottam egyszer sem!Ki tudom törölni őket?
-
djnyakesz
aktív tag
Ha Swift Kex X-t használok, hol tudom kikapcsolni hogy "ne találja már ki" mit akarok írni ??
Köszi
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
Balázs1986 #19512 üzenetére
Nem, épp most kaptam egy értelmes programot a kollegától
216mhz
scaling driver 1015 max 216 min, ezt látom! -
djnyakesz
aktív tag
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
Balázs1986 #19507 üzenetére
WIFI GPS ki van kapcsolva... Vodafone-s vagyok, Dusee kollega szerint a vodafone-nál nincs edge hálózat, csak gpes, meg 3g, magyarul most akkor nem tudom
Egyébként 2Gre vagyok kapcsolva most is, de eszik
lehet ezért fagy ki telefon közben a telefon mert a 2G-n a vodafone nem menne?
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
Balázs1986 #19503 üzenetére
Okés, figyelni fogom a telcsit, bár most reggel 100%on volt, reggel óta telefonálgattam, meg pár sms volt, de már most 71% ami nem valami kecsegtető! :S
Mivel tudok javítani akksi időn?
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
Balázs1986 #19500 üzenetére
Értem!
rendben akkor hagyom ...ennek működnie kell így!
V20oval üzemidőben normál használat mellett nektek mi volt? -
djnyakesz
aktív tag
válasz
Balázs1986 #19495 üzenetére
Ja és igen...amit még hozzá kell tenni... Alapvetően azért indultunk neki az egész BB-s történetnek mert nem volt GPS jelem, vagy csak lassan! Hát most sem a leggyorsabb
XD
kb 1 perc mire felfogja mit is akarok vele!
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
Balázs1986 #19495 üzenetére
Köszi a választ!
Nos, ne legyen igazad
nincs kedvem szívni vele tovább
Restartoltam én vagy 10x de nem lett jobb! Nem tudom honnan jött a telefonom, mert kéz alól vettem de független! Ennyit tudok!Lehet hogy meg kellene próbálni más BB-vel, nem tudom
A Getril amit adott, azt tettem fel, mást nem buheráltam!
-
djnyakesz
aktív tag
Balazs!
Nekem valamiért az általad összerakott tweak nem akart muzsikálni! Nem volt hálózatom tőled (vodafone, és független a teló)!
Amikor a hálózatot próbáltam keresni mindig kiírta hogy hiba, nem talált hálózatot!Most felraktam az xda-ra kilinkelt tweakV5-t és ezzel megjavult!
Van ötleted hogy a te általad megbuherált miért nem akarta szeretni a telcsit?
-
djnyakesz
aktív tag
Balazs... vagy akárki aki kicsit is tudja mi a helyzet
Rá 10 percre hogy beszéltünk az amúgy 54%-n álló akksi meghalt, ezek után jött hogy nem talál hálózatot és azóta is ez a helyzet!
Fontos lenne mert a telefonon most nem érnek el,és katasztrófa lesz ha ez így marad! Mitől halhatott be a hálózat is? hogy oldjam meg?
Köszi -
djnyakesz
aktív tag
válasz
Balázs1986 #19487 üzenetére
Igen látom ezeket szerencsére
köszönöm szépen a segítséget
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
Balázs1986 #19485 üzenetére
Igen siker!
Ezt kell látnom?
kernel 2.6.32.9-HP 2x Xtreme RC11-R
v20o
Ennyi volna? -
djnyakesz
aktív tag
válasz
Balázs1986 #19483 üzenetére
Tény, sokáig bootolt, de végre nem restartolt 4x 5x mint előtte! Tényleg kellett az a hülye restart a tweak meg a v20o között!!
Köszi így már ok
-
djnyakesz
aktív tag
Srácok....
725-V20L-Baseband (smartflashel)
Rebuild_of_V20o_Gingerbread
V20o_All_In_One_Tweak_Pack_V5_Balazs_mod
wipe cache
dalvik cache
restartEzeket csináltam sorba... restart után a telefon bootol 5 pőercig majd restart és semmi nincs :S hogy oldjam meg?
Balazs: Akkor mégis mit javasolsz nekem?
Nem tudom működésre bírni jelenleg :S
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
korpicschess #19464 üzenetére
Ha most én (a fentiek szerint) újra rakom a v20o-t és mellé a kernelt meg anyám kínját még (smartflashel) akkor a Titanium backup utána visszarakom a telcsire és mindent vissza tud állítani (programokat illetően?)
-
djnyakesz
aktív tag
Srácok...ha új romot teszek fel, és minden kis alkalmazásomat le akarom menteni melyik programot használjam? Ilyeneket nem akarok újra rakni rá hogy háttér, meg go launcher, meg billentyűzet, meg különböző alkalmazások!
Köszi
-
djnyakesz
aktív tag
Jobban mondva inkább azt az irányt céloznám meg hogy "néha bejön a GPS, néha nem", és olvasatomban (erre egy másik fórumtársunk hívta fel figyelmem) hogy BaseBand nincs ebben a romban??? V20o!
Az a baj hogy annyira nem értek hozzá hogy tudjam mit kell felrakni hozzá, és mivel működne jól! Az első HSZben írták hogy a romokat össze kell hangolni a BaseBandel és a RIL-el de hogy eme 2 dolog mit jelent és honann tudom hogy nekem melyik a jó... az a kérdés!
Köszi előre is a választ
-
djnyakesz
aktív tag
Az első hszben le van írva hogy miképp kell sms hangokat is betenni:
"Beállítható-e *.mp3 sms/ébresztő/jelző -hang? - Igen.
Ezeket a mappákat kell létrehozni vagy a belső vagy a külső SD kártyán:
/alarms/ és ide jöhetnek a hangok (ébresztő)
/notifications/ és ide jöhetnek a hangok (sms, jelző)
/ringtones/ ide másolva csengőhangjainkat a listában fogja azokat a telefon megjeleníteni, így nem kell külön kiválasztgatni."A "/" jel köteletően kell oda, vagy hogy kell ezt pontosan értelmezni?
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
Norbee77 #19426 üzenetére
Én pont tegnap szívtam ezzel, de szerintem (nem akarlak megijeszteni) ez az első jele hogy szaródik el a romod
Nekem konkrétan az első jel az USB halála volt, aztán jött a telefon közbeni fagyás amin csak restart segített, és így tovább!
Nekem ROM csere oldotta meg, de lehet nálad van egyszerűbb módja is! mit használsz? Nekem nightly rom halt meg!
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
djnyakesz #19424 üzenetére
Bocsi a dupláért
A fenti "hálózati problémás" kérdésemre tudjátok a választ?
"Az internet mióta Tmobilról Vodára váltottam, lényegesen lassabb, sőt a 3G bekapcsolásával NINCS net, jobban mondva csak tölt-tölt-tölt de még a Market sem akar bejönni!
Az miért lehet!?"Köszi!
Szerk: VPN beállításokon belül nincs semmim, ott nem kellene lennie Vodafone-nak?
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
Balázs1986 #19420 üzenetére
Köszönöm, az általad összerakottat raktam fel, irtózatosan jó lett, használható és kellemes!
Köszönet mindenért
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
Balázs1986 #19417 üzenetére
Van valami különleges infó a telepítéshez?
Illetve ez mire jó? -
djnyakesz
aktív tag
Igen, nem lett jobb tőle!
De láss csodát, új rommal, és az általad linkelt kis driverrel látja a telefont újra! Tehát a nightly rom volt a kaki, de érdekes hogy azzal is kb 3 hónapig tökéletesen ment ... vagy 1-2 hónapig!
Köszönöm a segítséget, mára leteszem a lantot, holnap meg rakom vissza a progikat, amiket használok! meg csengőhang, meg beállítások mert most minden ALAP! :S
Köszi!
-
djnyakesz
aktív tag
Köszi a helpet!
Felment a V20o... ahhoz az ACM-hez ha tudnátok adni egy drivert megköszönném... lehet annyi kell és felismeri a telt...
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
Balázs1986 #19404 üzenetére
Oké, köszönöm!
megnézem a rom flash után mi lesz!
Épp csinálja a v20o-t... szenvedek, de talán felmegy! Cw7 után nem lesz gond ha ez lesz rajta?Úgy néz ki felment, bár most az LG logónál állunk 2 perce...
Viszont a gép kiírt egy bizonyos CDC Abstract Control modem-et ...hogy telepítsem fel amikor a telcsit érzékelte!Tudtok drivert, googleba csak más telcsire dobott ki :S
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
Balázs1986 #19401 üzenetére
Most hogy ezt leírtad, kezdek félni... most már lassan nem is érzékeli a telefont a kábel! lehet vége van az usb portomnak? :S
Na de közben megy a wipe.... de nem találja az SD kártyát a telcsi! az miért lehet?
-
djnyakesz
aktív tag
Értem-...
Hát akkor most hogyan tovább? Full wipe vagy mit tegyek?
Rányomok az install zip from sdcardra és FULL fekete képaz kemény?
Másik gond:
Mikor lefele gomb + kikapcs gombot nyomom egy LG logó bejön, aztán hóóót sötétség... ötletek? -
djnyakesz
aktív tag
Köszi!
Folyamatban vagyok épp...
Nos benézted,nincs wifim
de találtam egy bluettoth adaptert, így a 200!!!!mb-s zipet átküldtem cirka 1,5 óra alatt a telre
Tölt az USB csak nem akarja a telefont látni a gép! Már rég túl vagyok az USB telepítésen... :S nem segített :S
Backupot mivel csináljak? telcsin nincs fennt rá prog
Arra kérlek téged, hogy írd le te hogy csinálnád a fenti paraméterű telefonra az általam letöltött "Rebuild_of_V20o_Gingerbread" nevű rom telepítését
csak hogy tuti ne rontsam el
Thx
-
djnyakesz
aktív tag
Köszi a választ!
Az a baj hogy te "pro" nyelven beszélsz, én meg "easy" nyelven
ROM Flash: Öhm most próbálkoznék egy V20oval vagy mivel, de az a gondom, hogy az USB-t nem ismeri fel a gép, szar az USB portja a telefonnak (csak mert a kábel tuti jó, más gépen néztem, más telcsivel)ROM Flashel biztos az USB rom is megjavulna!
Probléma: nem tudom feltenni a romot, hogy tudjak flashelni!Full wipe: teljes törlés... ezt megjegyeztem mert egyszer minden telefonszámot elvesztettem miatta!
Titanium backuppal csináltam most névjegy mentést, de hogy tudok tovább lépni ha szar az uSB???
-
djnyakesz
aktív tag
Sziasztok!
Eddig nem írtam mert minden tökéletesen ment a telefonnal, de most nagy gondom van:
Android 2.3.7
cyanogen 2.6.32.45 nightlyA gond a következő:
A telefonban volt egy SIM csere (független) és (bár lehet nem ez a fő baja) fogja magát a telefon és sokszor lekapcsolódik a hálózatról, de ha ezt nem is teszi, beszélgetés közben kifagy, akivel beszélek "elrobotosodik" és mintha be lenne akasztva a hangja, a telefon szkreccselKérdés: mivel oldhatom meg ezt a problémát!?
Más: Az internet mióta Tmobilról Vodára váltottam, lényegesen lassabb, sőt a 3G bekapcsolásával NINCS net!
Az miért lehet!?Köszi a válaszokat!
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
Balázs1986 #17891 üzenetére
Igen, tölteni tölt! Holnap kollegám kábelével is megnézem, aztán kiderül! Nem hinném hogy telefon hiba mert a telcsi kiírja hogy "usb mód" meg minden, csak amikor bekapcsolom, a gépem nem jelenik meg az eddig jól meg szokott "adattárhely", és nem látok a telefonba
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
Balázs1986 #17887 üzenetére
Próbáltam más portot! Eddig jó volt a kábel, tegnap este is használtam és azóta senki nem nyúlt hozzá!
Vista egyébként!
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
Balázs1986 #17885 üzenetére
Megnéztem az eszközkezelőben, és egy sárga felkiáltójelet kapott az "USB kompozit eszköz"!
Merre lelek értelmes drivert?
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
Balázs1986 #17881 üzenetére
Oké!
Viszont most újra nem működik! Ki-be kapcsolgatom jobbra balra, és az újdonság, hogy alul kiírta hogy "USB kompozit eszköz nem működik".
Mintha driver gond lenne!Valaki tud linkelni értelmes p990 usb drivert? letörlök mindent, aztán újrakezdem!
Nem ismeri fel a telefont! -
djnyakesz
aktív tag
válasz
Balázs1986 #17881 üzenetére
Hmm... azt hittem nehezebb lesz
Na most jó!
köszi XD -
djnyakesz
aktív tag
Sziasztok!
Nagy gondom lenne! Egyik percről a másikra az USB-t nem látja a telefonom! Bedugom, a gép kiírja hogy oké, de a telefonon semmi sem jelentkezik (ami eddig ugye egy zöld android figura, majd egy "narancssárga" ha használatban van)!
REatartoltam, akksi ki be, pc restart de semmi reakció!
Kérem segítsetek!
üdvSzerk: Ha a telefon ki is írja, a gép nem látja a telcsit!
Driverek eddig működtek! -
djnyakesz
aktív tag
Sziasztok!
Valaki azt mondja el nekem, hogy ha telefonkönyben nyomok egy "nagyító" ami ugye a keresést jelenti, akkor miért nem ad ki bizonyos telefonszámokat!?
Illetve sms írásnál ha elkezdem írni a nevét az emberkének, akkor nem adja ki a nevét!
Ötlet?2.3 android
cyanogen mod 2.6.32.45
nightly modköszi
-
djnyakesz
aktív tag
Sziasztok!
Valaki azt mondja el nekem, hogy ha telefonkönyben nyomok egy "nagyító" ami ugye a keresést jelenti, akkor miért nem ad ki bizonyos telefonszámokat!?
Illetve sms írásnál ha elkezdem írni a nevét az emberkének, akkor nem adja ki a nevét!
Ötlet?2.3 android
cyanogen mod 2.6.32.45
nightly modköszi
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
Balázs1986 #16741 üzenetére
Köszönöm, ezzel tökéletesen működik a háttérbe a GIF kirakása!
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest