- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
lortnok
csendes tag
HELP!!!
Miért van az h amikor a telefon deep sleepbe kerül nem ébred fel rögtön csak 30sec múlva?
Stock romnál illetve customnál egyaránt, van megoldás?
Előre is köszi! -
lortnok
csendes tag
Amúgy szerintem tejesen jó a stock rom, ezzel legalább minden fontos funkció működik nekem, nem 40 sec amire felébred a telefon... Letöltöttem hozzá egy kernelt és full jól működik.
-
lortnok
csendes tag
Na visszaraktam a gyári ics romot mert nekem mindegyikkel volt valami gond, nem volt ajó a gps óra elállítódik... Nekem ami a legjobban bejött az a paranoid volt.
Természetesen a gyári ics nagyon lassú, de legalább működik minden.
Tudtok egy jó kernelt ajánlani hozzá? -
lortnok
csendes tag
tonyp romoknál amikor sokáig alszik a telefon és felakarom éleszteni kb 20 másodperc hogy reagáljon és elő kerüljön a lock screen, nektek is? Gyógyír?
-
lortnok
csendes tag
ja és fura hangokat ad a telefon hangszórója (tonyp 4v +kowalsky 224)
-
lortnok
csendes tag
Üdv!
New bootloaderről váltottam régire aio toolkittel és a végén kiírja hogy memory fixing, és nem csinál semmi, kiírja hogy várakozás amíg a telefon belép a recoverybe, de közben mér régen bent van...
A kameránál kiírja hogy helyezzek be sd kártyát de nekem úgy tűnik hogy a belső memóriát nem lszleli, mit tudok csinálni?
Előre is ksözi a helpet!
-
lortnok
csendes tag
Így 35 perc alatt 20%ot merített az akksin..... Gondolom régi bootloaderrel is ennyit fog, nincs köze hozzá nem?
Energia takarékossági módot használjátok? -
lortnok
csendes tag
válasz
Lisztharnat #42842 üzenetére
Köszi nem vettem észre, vak vagyok..
-
lortnok
csendes tag
válasz
Lisztharnat #42840 üzenetére
Oks köszi, kipróbálom, hogy kell downgradelni a bootloadert, kaphatok egyblinket?
-
lortnok
csendes tag
Üdv!
tonyp v4 van fent kk122-es kernel-el és minden nagyon király, eddig ez a legjobb rom amit próbáltam, jobb mint a django.
Kb 20 perce van fent, viszont az máris látszik hogy jobban eszi az akksit. (nekem)
A kernel beállításainál van energiatakarékos funkció, ezt mikor érdemes bekapcsolni, folyamatosan, mennyit számít?
Rádugtam a gépre tölteni és gyorsabban merült mint ahogyan töltötte, eddig még nem volt ilyen és hozzá teszem alaphelyzetbe volt minden app ki volt nyírva kivéve a böngésző (nem wifiről neteztem)Előre is köszi!
-
lortnok
csendes tag
Üdv!
Tudnátok ajánlani szervizt ahol olcsón kicserélik az érintőpanelt és eredeti alkatrésszel dolgoznak?
Előre köszi!
S
-
lortnok
csendes tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség. Nem működik az érintőpanele a telefonomnak. Külön lehet érintőpanelt venni a telóhoz? Tudnátok mondani megbízható szervizt, ahol nem fognak átbaszni?
Előre is Köszönöm!
Sándor
-
lortnok
csendes tag
Sziasztok!
Elszeretném adni az optimus 2x-emet, tudnátok adni pár ötletet, melyik oldalon érdemes árulni és mennyiért? Még rajta van a gyári védőfólia, tökéletes állapotban van!
Előre is köszi és bocsi, hogy ilyenekkel zaklatlak titeket,
Azért adom el mert elutazok Hollandiába és kell a pénz!
Nagyon szeretem ezt a telefont, hiányozni fog!
Előre is köszi! -
lortnok
csendes tag
sziasztok!
Felraktam smartflash-el a v20 stock romot, és az a problémám hogy nem tudok hívni, rányomok arra hogy hívás és bejön a hívó képernyő majd visszalép a névjegyzékbe.
Ha újraindítom a telefont újra jó lesz, fix permissiont próbáltam nem történt semmi..
Előre is köszönöm a segítséget -
lortnok
csendes tag
müködik köszi, az volt a baj, hogy nem olvastam el figyelmesen azt a rész amikor leírja hogy mindkét hangerő szabályozó gombot kell lenyomni -_-"
Köszi a segítséget!!! -
lortnok
csendes tag
válasz
Balázs1986 #13205 üzenetére
köszi szépen, most töltöm le a smartflash verziót, mert az a legtisztább
Remélem mükszik majd
-
lortnok
csendes tag
válasz
Balázs1986 #13189 üzenetére
Köszi szépen!
És eltudnád küldeni pu-ben a linket ahonnan tölthető a sf verzió?
Köszi!
És előre is köszi, hogy segítesz -
lortnok
csendes tag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1327599
megpróbálom telepíteni a cwmet az excellent cwm installerrel de nem találja a telefont..
Kivettem az aksit w/w upgrade a windows telepítette az illesztő programokat és mégse talája a telepítő. azt írja hogy válassz h internal vagy external. Mindkettőre próbáltam telepíteni egyik se ment. Miután kiválasztom azt írja, hogy the usb device is not found, és hogy nyomjak meg egy gombot és kilép a programból -_-" -
lortnok
csendes tag
Sziasztok!
Letöltöttem a modaco féle v20l-t ami alapból rootolva van, de nekem olyan mintha nem lenne, pedig mindent megcsináltam amit írtak letöltöttem külön az su-t busybox stb...
A lényeg, h felraktam a kdzt, hogy majd azt rootolom, de nem tudok belépni a cwmbe, és valami miatt nem tudom feltelepíteni se, Amikor belépnék a cwm-be egy doboz jelenik meg és egy andoid, aztán újraindul a telefon úgy hogy minden visszaállt a gyári állapotra...
Ötlet?
Előre is köszi! -
lortnok
csendes tag
válasz
Balázs1986 #12957 üzenetére
oké, köszi
Majd írok ha működik! -
lortnok
csendes tag
válasz
Balázs1986 #12953 üzenetére
mi a különbség? De neekd is müködött a superuser csak nem volt jogod és letörölted majd újratelepítetted marketről?
-
lortnok
csendes tag
válasz
Balázs1986 #12950 üzenetére
letöltöttem a su-t és nem nyitja meg. Először működött, de nem kaptam rootjogot aztán feltettem a su303-as zipet eltünk a su, letöltöttem és nem müködik nem tudom megnyitni.
-
lortnok
csendes tag
Sziasztok!
Én a modaco féle rootolt verziót raktam fel, de nem lett rootolt a telefonom, de nem tudok rájönni, h miért....
Köszi -
lortnok
csendes tag
Az lg optimus 2x sztereó hangszórói közül csak az egyik szól, ezt a jelenséget más telefonoknál is észleltem (iphone 3gs) Megtennétek hogy beraktok egy zenét és lefogjátok először az egyik hangszóró nyílást és aztán a másikat. Írjátok le kérlek, hogy észleltetek-e különbséget a két hangszóró között!
Köszi szépen! -
lortnok
csendes tag
Sziasztok!
Mi lehet a baj ha v10dre akarom felrakni a legújabb neoblazet es miutan felrakta nem tolti be a rendszert. Negall a toltes -
lortnok
csendes tag
Üdv!
V10dt készülök telepíteni xda-ról, smartfash verziót.(most miui 1.8.12 van fent) Ez elvileg jó lesz így nem?
Érdemes hozzá feltenni neobalze kernelt és ha igen melyiket a lower cpusat vagy a simát?
Köszi a helpet! -
lortnok
csendes tag
valaki kipróbálta már a most pénteki miui 1,8.12-öt? Még mindig csinál force closeokat?
Optimalizáltabbá vált a fogyasztása? -
lortnok
csendes tag
válasz
KonzolKartel #8354 üzenetére
nem a tegra 2 miatt csúszik, nem fogja támogatni a 2 magot, az tuti!
-
lortnok
csendes tag
válasz
dergander #8277 üzenetére
Üdv!
Attól tartok, hogy nem a 2 mag optimalizálása miatt késik a mézeskalács, mert azt írták, hogy még nem fogja tudni kezelni a 2 magot.... Csak azt nem értem, hogy akkor mi a faszért adnak el 2 magos telókat ha nincs hozzá támogatás.. Nem akarok itt sírni, ne értsétek férre, csak ez egy elég mocskos marketing ami mostanában van.... Azért az elég durva, hogy mindent, úgy csinálnak meg, hogy előre eldöntik, hogy hány évet bírjon az elektronikai eszköz. Azt hallottam, hogy van olyan nyomtató ami x oldal nyomtatás után letiltja magát, mintha elromlott volna. Azért ez elsőre lehet hülyeségnek hangzik, de akkor az, hogy lehet, hogy pl régen egy ruhadarab egy életre szólt. Az ipod aksiját pl. pár évre tervezik és direkt nem gyártanak hozzá aksit és nem javítják, hogy vedd meg újra. Ez csak egy kis érdekesség, amit nem rég hallottam, gondolom senkinek sem újdonság. Valaki nem tudja annak a filmnek a nevét ami erről szól? -
lortnok
csendes tag
Jöjjön már a hivatalos 2.3 -_-"
A miui elég fosadék így kellenének a driverek, akkor gondolom már elég jó lesz.
Szerintetek milyen lesz a hivatalos rom, fostos mint az eddigiek? -
lortnok
csendes tag
"...nem voltak komoly gondjaim a gyári rommal, csak nem tudtam vele telefonálni és nem csöngött amikor hívtak=nem lehet vele telefonálni...." LOL ez végülis nem nagy gond xd
-
lortnok
csendes tag
segítsetek pls!
-
lortnok
csendes tag
érdemes felrakni a vorkkernelt miuihoz? Ha igen írja le valaki pontosan milyen kapcsolókkal érdemes kell e ril stb... és az uitweak kapcsolót hol találom a vorkkernel updaterben nem látom. :S
Előre is köszönöm! -
lortnok
csendes tag
sziasztok, felraktam a vorkkernelt és nem mükszik az sd mountolás befagy a teló, a kernel nélkül mükszik. Azt meglehet csinálni, hogy a kernel-el együtt is jó legyen? HELP!
Köszi! -
lortnok
csendes tag
válasz
horseface77 #7730 üzenetére
Köszi szépen egy hiba ezzel megoldódott de a camera még mindig rossz!
-
lortnok
csendes tag
ja és a mountolás se müködik nekem vmiért, arról már volt szó régebben ha jól láttam de konkrét megoldást nem találtam rá ha megtenné vki és leírja erre a megoldást azt nagyon megköszönném. A hiba: befagy a telefon, a gép nem érzékeli. cwm,ből a külső sd-t tudom mountolni.
-
lortnok
csendes tag
Elolvastam a telepítés menetét skynet módra, nagyon jó lett
Csak a biztonság kedvéért és én először wipeoltam és utána telepítettem ez számít vmit? -
lortnok
csendes tag
Sziasztok!
Most raktam fel nemrég a miui 1.7.29-es verziót és több hibát is észleltem: A kamera sokszor befagyott rásült az előző kép, néha leállt. A böngészőm is leállt párszor és egyszer nem lehetett bekapcsolni a wifit.Az elején csinált olyat, hogy nehezen hozta be a launcher prot bekapcsolás után, de szerencsére ez nem volt komoly gond mert amikor a wait-re kattintottam és nem a force closera mindig szépen betöltött. (622-es baseband+rill; legújabb vorkKernel) Ezekre a hibákra ha tudtok valamilyen megoldást, ötleteket akkor írjátok meg.
Előre is köszönöm! -
lortnok
csendes tag
igen akkor úgy van leírva nem? Kiveszem az aksit rádugom az usbt miközben nyomom a bekap és le hangerő gombokat
úgy néz ki ez nem kamu így lehet generálni kódot a függetlenítéshez:http://sim-unlock.net/sim-lock/5/Unlock_by_code_for_any_LG/
-
lortnok
csendes tag
Olvastam egy oylan infót, hogy létezik egy ingynees kártyafüggetlenítő oldal, de ez lehet kamu, nem tudom: http://www.vilagszinvonal.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=2001&Itemid=234
-
lortnok
csendes tag
ezt nem hallodtam még, hogy kártyafüggetlen lesz, ezt hol olvastad, megbízható helyen pl modaco? Abban biztos vagyok, hogy lehet kártyafüggetleníteni, majd utána olvasok én is 2 szem többet lát
Most megyek aludni jó éjt midnenkinek
-
lortnok
csendes tag
értem, köszöntem szépen!
Van egy kis problémám a bb telepítésével. Letöltöttem smartflasht és a drivert is, mindent úgy csináltam ahogy a nagykönyvben le van írva: aksi nélkül bekapcs gomb + le hangerő és úgy csatlakoztattam a mobilt usbn... de nem érzékelte a program. :S
Ami furcsa, hogy felrakja a vwindows az illesztő progit de miután kikapcsolom az optimust és újra boot-ol újra telepíti próbáljam meg másik gépen? Ez lehet a baj nem tudjátok?
köszi a segítséget előre is! -
lortnok
csendes tag
Sziasztok!
Telepítettem a fear edition 12.4-et az optimusomra és visszakonvertáltam a rendszert ext3-ra. Ezután megpróbáltam felrakni EternityProject Kernelt de az install után mindig az volt, hogy töltött a telefon aztán újraindult. Ez az ext3 miatt van? Kéne hozzá egy jó kis kernel. A másik kérdésem hogy milyen basebandot érdemes telepíteni mellé, melyik most a legjobb?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest