- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóhifi
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naras
őstag
Hát, ha xda - n azt mondták, hogy érintőképernyő hiba lehet, és azt cseréld, akkor ez kell neked... de nem tudom, ha tényleg annak a hibája lenne, akkor minden más meg miért megy? Vagyis, gondolom, mert nem emléxem, hogy panaszkodtál volna menet közbeni problémára, csak a feloldásnál akadtak gondok... Még meg lehetne próbálni valahogy teljesen tisztára pucolni a telót, és tényleg mindent újratenni rajta... de igazából nem tudom megmondani, meg lehet próbálni, de hogy mi lehet a valódi hiba... hát ez jó kérdés...
Ha esetleg van egy LG szervíz a közelben, lehet érdemes lenne bevinni, hogy egyáltalán kipróbáljátok, hogy tényleg ez-e a gond... hátha belemennek, hogy adnak "kölcsön" egy érintésérzékelőt... -
Naras
őstag
Lassan szépen felújítod az egész telefont... Egy pót LCD - d már van
Nekem az oldalsó fémkeretet lenne jó kicserélni, az van néhol megsérülve... 2000 egynéhányszáz Ft körül már lehet is rendelni...
Lassan a telefon is olyan lesz, mint az autó... felújítgatja az ember, szerelgeti, csinosítgatja, stb
-
-
Martynis
tag
cjvt3o: Köszönöm!
-
cjvt3o
aktív tag
válasz
Martynis #15589 üzenetére
A wipe formázza a telefon átmeneti tárolójának (cache), és a java virtuális gép átmeneti tárolójának (dalvik cache) partícióit.
Két verzió:
1. CWM telepítés után újra bootolsz recovery módban, majd menüben kikeresed a megfelelő parancsokat és végrehajtod. (hangerő és bekapcsoló gombokkal tudsz navigálni)
2. adb-vel konzolba lépsz, unmountolod az érintett partíciókat (ha mountolva voltak), formázod, és újra mountolod (ha mountolva voltak).
Mindkét verzió után érdemes rebootolni.
-
Martynis
tag
Helo!
Hogyan kell és mit csinál igazából a wipe cache és a wipe dalvik cache?
-
b3Ro
senior tag
Tehat akkor ha jol latom az a kis chip a kepen.. Azt viszont nem tudom csak ugy felrakni, mert annak az egyik veget lehet csatolni, a masik felvan forrasztva.
Olvasgattam en a xda-n minden kijelzos problemat, es ott irtak szinte mindenhova megoldasnak kijelzo cseret. En sem a hasamra utottem, h "na akkor veszek kijelzot, oszt jo lesz"
.
Londonban elek, lehet kapizsgalom az angolt, egy kicsit
Most neztem, lehet kapni azt amit linkeltel az elobb kb 12k Huf-ert.
-
madpayne
csendes tag
Eddig GO launcher-t meg előtte az eredeti LG-t de ez eddig a legjobb gyorsaságra... az előbbi kettő mindig recegős akadós volt... ez viszont teljesen smoth.... Beállítási lehetőségeken még nem értem végig majd este mazsolázok még rajta de most érzem a vasban rejlő erőt ... hozzáteszem csak hivatalos 2.3-at használok nem játszanak nálam a főzött rom-ok...
-
Naras
őstag
Jah, nincs gari, értem... kár
Az érintésérzékelő része az sztem meg ez lesz, nem az LCD...
De mint mondtam, ha csak a feloldásnál tapasztalható a probléma, akkor sztem rossz irányba keresgélsz...
Angolul mennyire tudsz? Én bepróbálnék 1-2 külföldi fórumot is a probléma leírásával, hátha tudnak rá megoldást...
-
b3Ro
senior tag
Szervizbe vinnem en ha lenne ra garancia, de mar nincs, es kitudja, h mennyibe fajna megcsinaltatni, ezert probaltam en megoldani. erinteserzekelo? ezt kifejtened... En ugy tudtam, h az "uveg" alatt van egy lcd panel, amin van 2 chip ( alul, felul ) amit ra kell csatlakoztatni az alaplapra, es igy erzekeli az erintest. En ezt vettem
-
Naras
őstag
Kijelzőt vettél, vagy érintésérzékelőt? A kettő nem ugyanaz... egyáltalán mi a francnak vettél új kijelzőt, ha csak a feloldásnál van ilyen problem, máshol meg rendesen érzékel mindent?
Ezzel simán szervízbe kellene vinned...madpayne: Mit sikerült belőni az ADW - n, hogy így belezúgtál? Én is leszedtem, de még nem nagyon szabtam testre... egyébként eddig mit használtál?
-
madpayne
csendes tag
Na megvettem az adw launcher-t ... odab@sz nagyon... most szerettem bele az lg-be... eddig nem...
-
b3Ro
senior tag
Most igazan kezdek megorulni !
Van/volt nekem egy problemam a telefonnal, amit itt kerdes formalyaban megfogalmaztam. Elsonek akkor azt a tanacsot kapam, h lehet kernel problema, de egy masik kernel sem oldotta meg a problemam. Felraktam a gyari 2.3 at, hatha az majd segit, de az sem. Ebbol kovetkeztettem, h valoszinu a touch screen nem uzemel rendesen, szoval vettem egy kijelzot. A kijelzot ma sikeresen bemutottem a helyere, tokeletesen mukodik, nincs pixel hiba stb, szoval jo. DE !!! A problemam az uj kijelzovel is elojon !!! Ha lezarom a kepernyot, es utanna felakarom oldani, akkor nem tudom, csak ha varok ugy fel percet, ha hivnak nem tudom felvenni, csak ha varok stb. De utanna megint tokeletesen mukodik, ha 1x sikerult feloldani.Mi a franc baja lehet??? Remelem valakinek van valamilyen otlete, mert megorjit
-
Auratech
őstag
Na most veszem át a telefont. Remélem jól fog szolgálni a kétmagos droidicus..
-
Naras
őstag
válasz
dergander #15578 üzenetére
Csak egyszer kell feltolni a root - ot, meg a ROM manager, onnantól megy minden, mint a karikacsapás... a GT540 - emen én is végig gyári ROM - mal vacakoltam, most azt is nekiálltam hackelni, de O2X - en még egyszerűbb az egész, tök lazán lehet oda-vissza pakolgatni/állítani mindent... persze amíg az ember nem látta/csinálta, kicsit tart tőle, de hidd el, megéri belevágni...
-
dergander
addikt
válasz
Rotate #15545 üzenetére
De itt most a foltokról volt szó,a froyo-t is foltozták rendszeresen,ha úgyvesszük.De legalább lesz valami javítva mert az hogy új ROM,és gyorsabb picivel de még mindigjócskán alulmaradt a CM7 hez képest.
Lehet kipróbálom énis ezt a CM-et láttam róla jópár videót csak nemnagyon mertem belefogni. -
peter_27
aktív tag
Egy ki kedvcsináló a miuihoz ha valaki gondolkodik a rom felrakásán, vagy már felrakta de nem ismeri a rejtett funkciókat.
-
Naras
őstag
Egyébként ez hogy működik?
Ha egyszer megveszel egy appot, de mondjuk reseteled a telód, és újra fel akarod tenni Marketről, akkor automatikusan tudja, hogy már megvetted, és letöltheted, vagy újra meg kell venni?Update: Remek...
Én is így gondoltam, csak nem voltam biztos, köszi a megerősítést
-
Naras
őstag
válasz
martinkeet #15560 üzenetére
Hi,
menet közben én is berendeltem egyet 12,5$ - ért.. kíváncsi leszek... remélem nekem nem kergül meg tőle a gépem...
Szedegetem a 22 Ft . os appokat serényen (valamelyikért 23 Ft - ot vont le, biztos felment ma a dollár
), de az ADW EX az Isten szerelméért nem akar lejönni, a fizetés ellenőrzésénél folyton hibát dob
Nem mintha annyira nagyon szükségem lenne rá, a kép alapján ez inkább Tabletekre van, de 22 Ft - ért azért meglesném... -
DnBHun
csendes tag
Hali!
Tudnatok ajanlani valami jo navigaciot ? elore is THXKOSZI
-
martinkeet
aktív tag
Igen,én vettem egy SDT-200-as dokkolót.
Nagyon szép,és praktikus...viszont!!
Néhány napig működött,majd szintén néhány napig tartott rájönnöm,hogy a dokkoló hülyíti meg teljesen a gépemet.Valahogy nem is gondoltam arra,hogy egy gyári dolog ekkora akadást okoz..még egy új Windows 7-et is felraktam,mielőtt a probléma világossá nem vált.Amint beraktam a telót a dokkolóba,a PC-m teljesen lefagyott.Ugyanezen az aljzaton,egy sima kábellel tökéletes volt a kapcsolat.
Magában a dokkolóban volt egy kis panel,rajta néhány kondival,ic-vel.
Ezt kikaptam,és azóta tökéletesen szuperál. -
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
Vizinyenyec #15503 üzenetére
nah, megoldódott a dolog. a 2 napja függőben levő dolgok most jöttek le, és most is csak 22 ft vont le
-
tutis
őstag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm valószínüleg ilyen telefont venne karira, de próbálnék neki informálódni a lehetséges hibákról..
Mivel sajna nincs időm és lehetőségem átolvasni a rengeted hsz-t, így ha egy hozzáértő kolléga leírná a kérdéseimre a választ, azt nagyon megköszönném.
Szóval: telenoros vásárlás lenne. Hanyas adroiddal adják a készüléket? Hivatalos frissítés hol tart? (főzött romok nem érdekelnek, csak hivatalos gyári)
Mik a mostani ismert hibák egy új készüléknél, miket javítottak eddig és miket nem? Sajna sok rosszat hallottam, olvastam (pl 1.hsz) mik azok amik biztosan előjöhetnek az új telefonnál? Mikre kell odafigyelni használat közben, mik azok a hibák amikkel együtt kell élni? Android 4.0-es lesz/van a készülékhez?
Illetve bármi ami még eszetekbe jut infó gyanánt -
gabcsee
tag
válasz
Tutu7030 #15554 üzenetére
Ezt az infót igazán hasznos lenne beírni az első hsz-be, mert kb naponta megkérdezik..
Ki kompetens ebben a kérdésben??@Caabi: GB Root -> Android 2.3 Gingerbread alatt nem működik a superoneclick root-olás, csak az a módszer, amit Balázs részletezett, és Tutu linkelt az imént
Ha netán elakadnál, ezt a leírást is érdemes átolvasni -
Caaabi
senior tag
válasz
Caaabi #15552 üzenetére
a 2.3.1 es xda-s superoneclickkel pedig csak a 7 es lépésig csinálja meg..és itt megáll a történet :S
-
Caaabi
senior tag
válasz
Caaabi #15549 üzenetére
szerettem volna rootolni is a készüléket, de a superoneclick itt megáll és nem csinál semmit, nem telepedik a superuser nevü progi sem, pedig 1hsz szerint csináltam.. a készüléken gyári 2.3.4 van ( V20L_00.kdz ) alapján. Valaki tudna segíteni esetleg ?
-
-SamS-
tag
én mostanába sokat nyomkodom a 22 ft-os appok miatt néha full fényerőn(a csodás színek miatt
) és wifi mellett és ígyis bír egy napot a MIUI -m
cameramodhoz : ami a cm7hez jó , az MIUI-hoz is jó.
-
Caaabi
senior tag
szép estét
sikerült frissíteni a készüléket 2.3.4 -re ( V20L_00.kdz ) ezzel milyen kernelt érdemes használni amivel jó az akkuideje is és a készülék is gyors vele ? Letöltési linket ha valaki tudna még mellékelni megköszönném
Üdv!
-
Dawee
tag
Nekem Thanatos2x rom van már két hete és eddig még semmi problémával nem találkoztam, van gps, nincs újraindulás, hirtelen merülés meg ilyenek. Az akksiidő meg nagyon tetszik, perpill 1 nap és 14 óra után 65% ami azt jelenti, holnap lesz a harmadik napja egy töltéssel, kiváncsi leszek
-
Feci40
tag
www.hirado.hu/Hirek/2011/12/06/15/Szegyen_140_millio_okostelefonra_telepitettek_kemszoftvert.aspx
-
djnyakesz
aktív tag
CSak nekem szemétkedik a GPS? Mert itt olvasom hogy 10 újraindítás után jó lett valakinek de mit csináltam akkor rosszul? Nektek megy?
köszi -
dergander
addikt
Jó hír Emberek!!! Itt
LGnek írt levélbe elmondja a cég még lesznek javítások ám ezt megerősítették facebookon is,a legközelebbi patch egy optimalizálást valamint a GPS hibajelenséget fogja orvosolni
-
Naras
őstag
válasz
Mogcaa #15537 üzenetére
Hát, felmásoltam egy videót a belső "memkarira" és a videjátszó kapásból besorolta a listába, ugyanígy a zenelejátszó is simán betöltötte a zenéket, amiket átmásoltam.
Azt nem tudom, hogy a kamerát hogyan lehetne beállítani, hogy oda mentse a képeket, azt lehet, hogy nem is lehet...
Illetve, van egy olyan menüpont a CM menün beül, hogy Akalmazások Beállítása, itt Use internal storage, ami úgy tűnik, pont ezt szolgálná, de alatta meg azt írja, hogy Using removable card for apps and media... szal ez meg zavaros, de ki kéne próbálni...
-
Mogcaa
aktív tag
miui ban egy idö után kikapcsol a gomb világítás és vissza se jön valaki tudna segíteni ?
Maásik idegesítö dolog az opera mobile soxor lefagy :S mitöl lehet ??
-
kmisi99
addikt
miui ra van videó minőség javító csomag?
-
Slovak
tag
szóval, fogalma sincs senkinek a korábbian részletezettek szerint, hogy miért nem látom és miért nem tudom használni egyszerre a külső sd-met és a belső sd-t?
-
Naras
őstag
-
simi12345
tag
-
Naras
őstag
-
Naras
őstag
válasz
Skynet258 #15514 üzenetére
De amennyire látom, ha marketen rákeresel a listában szereplő appokra, akkor már 22 Ft - ot ír rájuk, csak a lista nem változott még... csak az ADW Launcher EX pl. hibát dob a fizetési ellenőrzésnél...
lehet érdemesebb lesz később próbálkozni, hiába írja már 22 Ft - osnak...
Ráadásul lassan kifutok az 500 Mb - ból
-
Weah
csendes tag
mire jó, sajna nem ismerem?
-
Naras
őstag
válasz
Rotate #15511 üzenetére
Nekem nem is ezek voltak a listában
Úgy tűnik, még a második napit látom... vásároltam is...
Lehet lassan frissül?
update: jah, látom, hogy oda is van írva a második napi listához, hogy jelenleg még az is látszik... csak érdekes, ha a Market nyitóoldalán a 10esre kattintok, csak azokat mutatja...
-
Tutu7030
veterán
válasz
gabcsee #15506 üzenetére
Kártya beregisztráláskor beterheli ~1dodó körüli összeggel, de azt vissza is teszi majd a számládra, ha jól emlékszem.
Én cib-es internetkártyát használok. Csak arra kell figyelnem, hogy vásárlás előtt tegyek rá annyi pénzt, hogy fedezze a költséget.
(#15507) Rotate
hopp 10 cent az ADWHol??
-
gabcsee
tag
válasz
Vizinyenyec #15503 üzenetére
nekem OTP-s VISA kártyám van, tök egyszerű semmi dombor vagy egyéb csicsa
na ezzel tudtam fizetni simán, ugyanúgy ahogy PayPal-hoz is tökéletes
(nem olvastam el a felhasználási feltételeket, csak csodálkozom h nem csak a 22Ft-ot vonta le, hanem egyszeri 226Ft-ot (gondolom $1) is.. ez ilyen azonosítás végett van?!)
-
Rotate
veterán
válasz
Slovak #15504 üzenetére
market főoldalt lesd meg, ott lesz egy ilyen cucc fent középen, ott megtalálod az aktuális napi listát
Vizinyenyec:
hát nem tudom mi lehet a gond... én felmentem a Google Wallet oldalra, beregeltem a Visa Electron kártyámat, és azóta megy minden egyből, böngészőben és telefonon egyaránt működik a kifizetés... te így csináltad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest