Új hozzászólás Aktív témák
-
Naras
őstag
válasz
P-SZ-S #21690 üzenetére
A RAM hack nem nagyon érdekel, Voodoo soundra meg nincs szükségem (BT fülessel),
de legyen stabil, gyors, és aksikímélő, az meg nem hangzik túl jól, hogy ugrál a kijelzés össze-vissza, de ahogy nézem most nincs LITE verzió. Egyébként a 7.-ei van fenn, csak azért kérdeztem, mert láttam, hogy vacakoltál velük mostanában... köszi a választ -
Naras
őstag
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz
P-SZ-S #21642 üzenetére
Ma ~délig CM 7.2 RC0 volt, azóta WajkiUI 2.3.30.
RIL meg baseband, már nagyon régi, nekem ez vállt be.
RIL: 0218
Baseband: 1035.21_20110725Soha semmilyen hálózati kommunikációs hibám nem volt, s a hangminőség is csak akkor volt rossz, mikor a pincében volt, s a térerőt már nem bírta pálcikákkal kijelezni. Na akkor olyan volt, mintha kút fenekéről beszélnének, különben meg semmi gond vele. Már volt fent 725-ös is, de nekem azzal rosszabb volt a minőség... :S
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz
P-SZ-S #21638 üzenetére
Hát, nekem minden működik s 1400 MHz-en megy, CM7 volt reggel fent most Wajkiui. Elég sokat nyomogattam, délben raktam töltőre, 3 kor levettem és most van 72%-on úgy hogy játszottam, meg telefonáltam kb 20 percet. Eddig ez elég jó, mert 1400 MHz-en közepes fényerőn, wifi-vel 5 és fél óra alatt 28%-ot merült. Akkor nálad valami más gond lesz.
-
Naras
őstag
válasz
P-SZ-S #20733 üzenetére
Hát én nem tudom, sajnálom, hogy neked ilyen...
Nekem mondhatni tökéletesen üzemel, sikerült találnom egy olyan ROM/Kernel kombót, ami van, hogy 300 óráig megy minden nyűg nélkül, akkor is csak azért indítom újra, mert pl. Wifi rendetlenkedik picit, de semmi lassulás, fagyás, vagy egyéb nyavalya... ez a háttérkép "elszíneződés" egy elég érdekes jelenségnek tűnik...
Nálam az aksiidő volt eleinte, ami zavart, de megbékéltem vele, s vettem két dokkolót is, egyik itthon, másik a munkahelyen teljesít szolgálatot. ha nem használom a készüléket, többnyire azokban pihen, és regenerálódik... akarom mondani, töltődik...
-
Skynet258
veterán
válasz
P-SZ-S #20698 üzenetére
Na igen, ez a papírforma. A valóság meg az, hogy a böngészővel pl. nem volt bajom a 2X-nél. A rendszer folyamatosságnál nagyobb hangsúlyt kap a több RAM (elcseszett ötlet volt a 2X-be az 512 MB...). Data limitre ezer meg egy program van bármilyen android verzióra. Multitasking-al sincs baj, lehet javult, de én soha nem éreztem, hogy "hú, ez így nem jó ahogy most van". Task killereket persze messziről kerülni kell. Téma meg... attól függ, mennyire hagyják meg. Látod, a Samsung is erőlteti a szarját, kellene a francnak TouchWiz, de mégis van.
Papíron jobban néznek ki ezek az új feature-ök, mint a valóságban. Sokadik telefonom, sokadik android verzióm. Mindegyiknél átéltem ezt "a következő verzió baromi jó lesz, mert..." történetet.
Aztán nem lett belőle semmi. És mondom ezt úgy, hogy itt van előttem az SII ICS-vel, tehát nem csak úgy megálmodom ezeket a dolgokat.
-
simi12345
tag
-
user1.0
csendes tag
válasz
P-SZ-S #15456 üzenetére
Lehet de sztem megszokás kérdése az egész. A netezés meg sztem, minél nagyobb képernyőn élvezetes, ezért is van itthon 22"-os moncsi. telefonon én max mailt nézek, mert azon huzamosabb ideig netezni büntetés legyen az sgs2 vagy iphone vagy bármi. Nézegettem a 4s-t jójó de nekem nem tetszett annyira (ár érték arányban nincs ott). Az o2x jobban nekem kézbe simul, a 4s nagyon szögletes lett+ az is eszi az akksit rendesen.
Ezek saját szubjektív vélemények. Nyilván felhasználói élményben többet nyújt mert nem akad stb. Engem mondjuk nem zavar, hogy ha picit akad képernyő + nem is rakom tele mindenféle proggal csak ami kell. -
Naras
őstag
válasz
P-SZ-S #15449 üzenetére
Jó lesz az, jobban kihasználja a két magot, hardveres gyorsítású UI, stb... a Tegra 2 gyerekbetegségeivel meg együtt kell élni
Igazából a natív UI kód lenne az igazi megoldás, dehát, arra még várhatunk... még a szándék sem nagyon van meg, úgy tűnik...
Egyébként engem most sem annyira zavar a "késés"... már amennyi van, sztem teljesen korrekt...
-
-
Skynet258
veterán
válasz
P-SZ-S #15440 üzenetére
A baj a Tegrával, hogy ~1 évig porosodott egy fiókban, aztán mostanság kezdték el használni. De most meg már az nVidia a Tegra 3-ra gyúr, ami hű de erősebb meg jobb lesz... Jövőre már azt fogják tolni a gyártók is. A Tegra 2 meg elmúlik szépen lassan és csendben...
Egyébként nekem ez a Honeycomb, ami kicsit szórja a szemem... Egyszer elkezdik, hogy a tabletes vonalt külön kell venni, mert mások ott az igények... Telik az idő, és megálmodják, hogy újra össze kell hozni a tabletes vonalat a telefonossal ---> megszületik az ICS.
A Honeycomb-ot meg ők maguk is annyira félkésznek és értelmetlennek tekintik, hogy ki sem adták a forráskódot (a Google szerint a fentiek miatt, szeretnék ők is elfelejteni).De ez jellemző az egész cégre egyébként: stílusokat és hozzáállásokat váltogatnak, programok és fejlesztések jelennek meg majd tűnnek el...
Android ugyanez. A gyártók meg nem győzik követni a dolgokat.
-
kmisi99
addikt
válasz
P-SZ-S #14559 üzenetére
Rendben kösz én is végignézegetem majd őket. Cyanogent használtam eleget a régi telómon érdekel a miui.
Nagyon durva ennek a telónak a kijelzője fele fényerőn is kegyegyen erős és csodás. Mikor bekapcsoltam a 22 colos lcd monitoromat nem emlékeztem mikor vettem én le a fényerőt közbe nem is volt levéve csak hozzászoktam az lg hez 1-2 óra nyomkodás alatt
-
kmisi99
addikt
válasz
P-SZ-S #14557 üzenetére
Már jó. Na akkor már több mint egy órás a telóm ideje lecserélni a romot valami jófélére
Milyet ajánlotok? A miui az jó? Láttam róla vidiket és a sok extra nagyon tetszett benne. Illetve itt is annyi hogy rootolom a telót leszedek valami ami feltud rakni recovery-t pl rom manager felrakom vele a recoveryt és mehet a rom telepítés?
-
Slovak
tag
válasz
P-SZ-S #14516 üzenetére
Szarkasztikus vagy és valószínűleg kéjelegve írtad a soraidat. Azon van szerintem a legtöbb 2x tulaj, hogy hogyan üzemeljen a legkiválóbb módon a telefonja. Az, hogy Te beéred a gyári, ócska szoftverrel, az a Te bajod, sokan ennyi pénzért nem érik be. Én sem. Nekem ne akadozzon egy kétmagos procival a készülék, még akkor se, ha jódarabig nem is fogja használni a két procit a kínálat. A nevezett kernel valóban szívja az akksit eszméletlenül. Téged nem zavar? Na az a lúzer.
-
ntomka
nagyúr
válasz
P-SZ-S #14516 üzenetére
Nálam ez pont fordítva van most miui-n. Az alapból benne lévő CM kernel jobban bírja, mint eddig bármilyen custom kernel, amit felraktam. És cserébe a képernyő éledési idő is normális, nem kell másodperceket várnom ha meg akarom nézni pl. csak az órát.
Nem igazán értem amúgy. Nálam sok minden teljesen máshogy működik jól, mint más embereknél. Ennyire nagy a szórás hardveresen, vagy a felhasználási szokások tennék?
-
drpele
senior tag
válasz
P-SZ-S #14265 üzenetére
Ha megnyitod a letöltött ROM-ot tartalmazó ZIP-et, akkor a framework-res.apk-t ezen az útvonalon találod: system\framework\framework-res.apk
noname626: ha számodra fontos a gyártói garancia, akkor ne sufniboltból szerezd be a telefont (mert ez rendszerint szürkeimportos), hanem hivatalos forgalmazótól. (pl. "gyorsbolt") Viszont így nagyságrendekkel drágább, ami nem biztos, hogy megéri. -
drpele
senior tag
válasz
P-SZ-S #14252 üzenetére
Nálam pl. a P990-es BB-k rendre katasztrofálisak voltak, a SU660-asok azonban tökéletesek. (A SU660 a P990 koreai verziója.)
Ugyanezt látszik alátámasztani a linkelt topic. Különböző hardver lehet a látszólag azonos típusokban.Nekem a 0502 BB/RIL és a 0824 vált be. temasek mediashare accountjáról letölthető mindegyik. Mindkettő SU660-hoz készült eredetileg. A többivel telefonhívás közben hatalmas zaj halladszik a "túloldalon", így nálam a 0725-ös BB-k teljesen használhatatlanok.
-
-
wolruf
őstag
válasz
P-SZ-S #12607 üzenetére
Nemcsinálok
Nézd meg a mostani, Froyo-s 2X-et, gondold el a gombokat fekete alappal és a görgetések végére egy glow effektet (fellángol a menü alja/teteje). Azt jónapot
Tökugyanaz, csak kevésbé "röcög" pl. a főképernyő csúsztatása
Amúgy meg fel kell tolni a Ginger-t, már végleges, lehet örülni. Én örülök is
Báááár, 2 dolog hiányzik... A CRT kikapcs (az oan jópofa) és a százalékos akksi kijelző mod. A többi jóóóó
ktem: Jaja, rakd fel nyugodtan, nekem is telenoros.
-
-
-
balazs8907
tag
válasz
P-SZ-S #12285 üzenetére
Nem szeretnék senkivel sem összeveszni ezen.
A kijelző fogyasztásban igazad van, de mivel leírtam azt is hogy ez csak egy aprócska összehasonlítás így érhető hogy nem fogok mindent pontosan leírni.Az elején írtam hogy az sgs2 egyetlen hardveres előnye a RAM!!
Továbbá ami nagyon fontos az az hogy hiába van a nevem alatt az hogy "újonc" ez csak az itteni regisztrációm és a ritka hozzászólásaim miatt van. DE gyakorlatban nem nevezném magam újoncnak, mivel nem ma kezdtem az androiddal és az okos telefonokkal foglalkozni.
Amit leírtam, azt nem holmi gagyi fórumokból szedtem össze!!!!Tudom hogy ezek az információk egy mindennapi usernek tök kínai, de nem nekem. Abban is igazad van hogy ránézésre nem tudnám észrevenni a frekvenciatartományok közti különbséget, de 1-2 napos használat után észre lehet venni!!!Ugyanis a magasabb frekvencia miatt gyorsabb lesz a képfrissítés ezáltal több képkockát tud megjeleníteni a kijelző másodpercenként!!!Ez egy fontos tényező a teljesítményben!!Ennyi voltam. -
Land
veterán
válasz
P-SZ-S #12277 üzenetére
A szoftveresen előnyén kívül miben jobb? Csak érdekel.
Anyagminőségben LG, hardverben LG. SGS2-ben az 1 Gb RAM biztos jobb, kamera minőségben is talán jobb. Kijelző... Szép ez az IPS. Super Amoled után sokkal jobb. Lehet a Samoled Plus jobb, de hát az IPS is nagyon baba.Egálnak nevezném a hardveres csatát. Csak az LG support miatt már az O2X tulajok se hiszik el, hogy jó ez a telefon..
-
Land
veterán
válasz
P-SZ-S #12274 üzenetére
Hozzáteszem árban 2x annyi az SGS2, de hardverban akárhogy nézzük, minimum egál, sőt nyers tesztek alapján a processzor és a videochip erősebb az SGS2-ben levőnél. Csak szoftveres különbségek vannak az SGS2 javára, ami egy gyári 2.3-mal orvosolva lesz. De akkor már egy szavuk se lehet! Nem lesz jobb az SGS2!
-
Land
veterán
válasz
P-SZ-S #12259 üzenetére
Amit néztem rajta az okés volt. Most azt nem sorolom ide, hogy az egyik tort játék kilépett intro után.
Gyors, nem fagy, nem akad. 2 nap alatt nem indult újra. Előbb volt olyan, hogy leállt a telefon app és 10 mp után helyrejött, de ez nem vészes. Igazából lehet azt kellene itt is, mint a Defy-nél, hogy külön Mélyvíz topicot létrehozni, ahol a ROM-olás, Rootolás, Quadrantolás menne és megmaradhatna ez a Topic a síróknak
Megmondom őszintén rossz irányba halad a Topic. Hol vannak a nagy ROM-olók? Semmi értelmes téma nincs bedobva. Nem lehet tudni, hogy a 6-10 ROM közül melyik mit tud, mennyire használható, mert "Szar a telefon, ne vegyél ilyet, de úgy mondom mindezt, hogy fél éve eladtam...vagy Szemét LG nem csinál semmit...vagy SGS2 sokkal jobb... stb"
Legyen Szakmai Topic srácok? Tiszta lappal indulna. 2-3 ember összeáll és szépem meghegeszti az 1 hsz-t hozzá, aztán a ROM-olók, a profibb Androidosok átköltöznek oda is és végre lesz értelmes beszélgetés.. No?
-
Land
veterán
válasz
P-SZ-S #12252 üzenetére
Úgy látom az összes ugyanarra a Kernelre épül. Ha lenne kiszivárogtatott, új gyári 2.3, aminek új Kernele van, a Főzőmesterek is jobb helyzetben lennének. Szóval ugyanaz a Kernel, belenyúltak 1-2 helyen és optimalizáltak, csinosítottak. Nagy különbségek elvileg nincsenek a ROM-ok között.
Topogig 2.0-val: Elértem, hogy 2G-val éjjel 5-8 mA-rel merüljön a telefon. Így 0.5 %-ot merült óránként, ami nekem megfelelő. Sőt! Minden káros program letörölve, semmi Power Saver, Task Killer nincs már a telefonon. Nem kell semmi ilyen baromság. Ha használom merül így is persze. Én azt mondom, hogy egy hivatalos, bugmentes 2.3-mal olyan ROM-okat lehetne főzni, hogy árában Best Buy lenne a telefon... Remélem hamar kijön a 2.3.. Egyből a ROM Mesterek Kernelt cserélnénk és még gyorsabb lenne a Boot idő, a telefon... Pedig jelenleg nagyon gyors nekem a telefon mindenhol, meg se röccen. Bevált ez a ROM.
Példa a Kernelcserére: Kiszivárogtatott márciusi 2.3-as Kernelt tettek a Defy alá CM7-ben, aztán szereztek egy júliusi 2.3-as Kernelt és a Boot idő a NEGYEDE lett! Szóval várjuk a hivatalos 2.3-at!
-
-
tome.jr
addikt
válasz
P-SZ-S #12245 üzenetére
Ha nem csinálják meg 2x-re az ICS-t akkor végképp leírják magukat a piacon. Hogyan vegyen ezentúl az ember telefont tőlük, ha teljesen bizonytalan az sw upgrade-je, illetve konkrétan szarnak a vásárlók fejére? Ezt szerintem az LG-nél is végigondolták és ha vért izzadva is de ki fogják dobni a telóra a 4.0-át.
-
Marteen4
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest