Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
válasz
Caaabi #16752 üzenetére
Gyári rom-mal mennie kellene a Voodoo-nak. Szerintem nem a megfelelőt szedted le.
2 verzió van fent, neked a Voodoo Control Plus kell ehhez a telefonhoz. 3.0.4-től támogatja a gyári 2.3-atDe valóban nem növeli a hangerőt a hangszórón, csak a 3.5-ös kimeneten. Viszont ha nálad a hangszóró halk, akkor gond lehet. Kifejezetten hangos, ha maxra veszem. Nem lehet, hogy eleve az a zene halk, amit be akarsz tenni csengőhangnak? Próbálj ki mást is, hátha azzal hangosabb.
Ha az aláírásodban szereplő SGS2 telód van, akkor a Voodoo rész nem aktuális, abban nem Wolfson wm8994 codec van, nem támogatja. -
derrik
őstag
válasz
Caaabi #15866 üzenetére
az első hiba: A GPS nem talál jelet csak a telefon újra indításával gyógyul meg. És ez is csak addig tart míg ki nem kapcsolod a telefont, vagy állandóan bekapcsolva hagyod a GPS-t.
a második hiba: A rádió kihangosított módban halk, ki kell húzni a fülest, majd ismét vissza dugni akkor megjavul.
....ez a kettő nekem be is tette az ajtót....és vissza tettem a V10D-t, itt nem kell ki-be kapcsolgatni, és dugdosni mint egy idióta. -
Caaabi
senior tag
válasz
Caaabi #15552 üzenetére
a 2.3.1 es xda-s superoneclickkel pedig csak a 7 es lépésig csinálja meg..és itt megáll a történet :S
-
Caaabi
senior tag
válasz
Caaabi #15549 üzenetére
szerettem volna rootolni is a készüléket, de a superoneclick itt megáll és nem csinál semmit, nem telepedik a superuser nevü progi sem, pedig 1hsz szerint csináltam.. a készüléken gyári 2.3.4 van ( V20L_00.kdz ) alapján. Valaki tudna segíteni esetleg ?
-
Engineer81
csendes tag
válasz
Caaabi #14548 üzenetére
Valahol a bal oldalon van egy olyan gomb a Suite-ban, hogy "Telefon szoftver frissítése" vagy valami ilyesmi. Nem lehet eltéveszteni. Feltesz majd jópár kérdést, ellenőrzi a szoftver verziót, elindít egy másik LG progit, kicsit hosszadalmasnak tűnik és kicsit túl is van bonyolítva, de nem lehet probléma vele. Azt is ki fogja írni egy ponton, hogy minden adat elveszhet a telódról de valójában nem fog.
Az, hogy telenoros vagy sem, nem tudom, hogy számít-e. Így elsőre azt mondanám, hogy tök mindegy, de ha nem így van, akkor majd itt valaki megcáfol. :-) Sokan vannak itt fórumon, akik nálam jobban értenek ezekhez a dolgokhoz.
-
Engineer81
csendes tag
válasz
Caaabi #14539 üzenetére
Igen, a jobb alsó sarokban az az ikon jó lesz. Aztán válaszd a biztonsági mentés opciót! A többit elintézi a PC Suite. Amikor kész vagy, ellenőrizd a vinyódon a Dokumentumok/LGP990 könyvtárban, hogy megvan-e minden. Ügyelj arra, hogy mindent menteni fog a telóról (kivéve az SMS-eket és az alkalmazásokat), ezért ha mondjuk van 16 GB-nyi film a teló SD kártyáján, azt is menti majd. Így egyrészt jó sokáig tarthat, másrészt legyen elég helyed a vinyón.
Az SMS-eket is tudod menteni a PC Suite segítségével, de nem a backup eljárással, hanem majd kézzel tudod átmásolni őket.
Az alkalmazások mentésére én az App Backup & Restore-t használtam, ami marketről ingyen leszedhető. Ez a telefon SD kártyájára menti a cuccot, ezt célszerű kézzel a laptop vinyóra másolni. Remélhetőleg erre a sok backupra nem lesz szükséged, de nem árt, ha megcsinálod.
Ha minden megvan, a PC Suiteból upgrade-elheted a telót. Kb. 10 percig fog tartani. Nálam legalábbis ennyi volt.
-
Engineer81
csendes tag
válasz
Caaabi #14537 üzenetére
Hivatalos 2.3-ra LG PC Suite is megfelel. Adatvesztés nélkül upgrade-elheted, persze célszerű backup-ot készíteni ekkor is, de ezt is megteheted a PC Suitetal. Az ördög nem alszik, a backup mindig jó, ha van. Remélem apukád nem sokat használja a GPS-t, mert azzal adódhatnak gondok a gyári 2.3-nál.
Upgrade-nél használd a számítógéped alaplapi USB portjának valamelyikét, ne a ház elejére kivezetett USB-ket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest