Hirdetés
- Epson nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
Lockscreen-en nálam az időjárás animáció megszűnt létezni...
-
zool1
őstag
Ha jól értem akkor a LG G2-es 16 gigás változata a magyar régiós, és csak az kapja meg ota-n a frissítést! Ezek szerint 32 gigásban nem létezik magyar vs európai régiós , csak távol keleti?!(ami frissítést is kapna)
-
Oneil_85
csendes tag
Sziasztok. Nekem annyi kérdésem lenne hozzátok, hogy én egy fekete g2 32Gb-s verziót fokok venni. Azt még pontosan nem tudom h melyik üzletbe. Szeretnék hozzá előre rendelni (h ne akkor keljen kivárni kb. 1 hetet amikor már megvan) egy SPIGEN SGP Slim Armor tokot feketébe. Elméletileg rá fog menni az itthon kapható független 32 gb-s verzióra? Nem akarok bebukni vele
Elméletileg a honlapján azt írják h csak a Verizon verzióval nem kompatibilis. Ezt a fajtát néztem ki, screen protector-ral együtt szeretném megrendelni.
http://www.spigen.com/brands/lg/lg-g2-case-slim-armor.html
Honnan érdemes szerintetek megrendelni ? És úgy is lehet h screen protectorral együtt, és valamennyi engedmény rá, vagy csak külön külön. Az a baj h ezekben az áruházakban is többféle verziótra lehet rákattintani
Valaki küldhetne egy linket.
-
toto0569
addikt
válasz
bakosarpi #6189 üzenetére
HUN Open V10B ha megfelel
-
djszido
tag
Sajnos nem mész semmire sem a mintával, sem a kóddal. A hangerőszabályzó gombok ugyanúgy bekapcsolják a fényképezőgépet és a jegyzetet. Talán a frissítésben kiküszöbölik ezt is, és tesznek bele opciót a kikapcsolására.
Siemens C30 - Siemens C45 - Siemens C55 - Siemens C75 - Siemens SX1 - Nokia 6300 - Nokia N82 - Nokia 5800XM - SonyEricsson Xperia X8 - Nokia N8 - Motorola RAZR XT910 - LG G2
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
jooker82 #6053 üzenetére
Ez az európai vs ázsiai országkódos készülék + a garancia kérdése olyan téma, amit esetleg be lehetne tenni szintén az 1. hozzászólásba, mert sok laikus kérdezi, ill. sokan nincsenek tisztában vele.
Én anno a G topicban a következőt szűrtem le, javítson ki vki, ha G2-nél másképpen van:Ázsiai országkódos készüléket OTA-n nem lehet frissíteni, KDZ-vel igen, így bármilyen (eur, hun, uk, stb.) romot fel lehet rá tenni. Ettől még a későbbiekben nem lehet továbbra sem OTA-n frissíteni, hiába tettünk fel KDZ-vel vmilyen európai romot! (ez az, amiben én is bizonytalan vagyok a G2-nél)
Európai országkódos (beleértve a HUN-t) G2-t lehet OTA-n frissíteni, ha kijött az adott romra a frissítés. Ettől még természetesen KDZ-vel is fel lehet rá tenni bármilyen egyéb romot, mint az ázsiainál.Csak a HUN régiós készülékek rendelkeznek magyarországi gyártói garanciával. Ennek ideje alapból 1 év, de ezeket a telefonokat imei alapján regisztrálni lehet az lg.hu-n (telefon típus, imei, saját adatok) - ez ahhoz is kell, h pár szolgáltatást igénybe lehessen venni, így mindenképp érdemes megcsinálni. Itt meg lehet nézni, h mennyi gari van, és az LG szerviz is innen tudja, h meddig garis még. A regisztrálással a garancia idejét ki lehet bővíteni 2 évre.
Ha vmit rosszul írtam, G2-nél már másképpen van, akkor javítsatok ki please!
-
F-ECT$
titán
Megjött az Exomount 2, jelentem belefér a telefon
Most tesztelgetem 1-2 napig. Azt nem tudom még, hogy hova tegyem: műszerfal vagy ablak, illetve, hogy mennyire viseli jól ha folyamatosan kinn van és éri a nap / naponta leveszem és visszateszem.
-
bakosarpi
tag
Holnapra megadom a választ, mert holnap kapom meg, addig nem nyilatkozom:-)! (gsmpalota.com, nekem ez az első gsm boltos vásárlásom, általában olaszban vásárolok, remélem nem fogok mellé...) Üdv!
-
Akve
tag
Megvan a telóm, Telekomos, 16GB, fehér. Egyelőre ismerkedünk
-
bakosarpi
tag
Sziasztok! Nekem holnap érkezik meg a 32gb-os fehér g2, viszont ázsiai, mivel egyelőre 32gb-ban csak ez van. Valaki tudna nekem europai romot linkelni? Köszönöm!
Szerk: Vagy, ezt flashtool programon keresztül tudom választani? -
Ciscos
csendes tag
válasz
GLOCK34 #6165 üzenetére
Este hazaerek melobol. Automatikusan atkapcsolok wifire, hogy ne az adatforgalmamat fogyasszam, es reggel mikor elhagyom a lakast, ki kapcsolom a wifit (vagy az is elöfordult mar, hogy elfelejtettem, de olyan esetben automatikusan kene hasznalnia a mobilnetet, ha nincs elerhetö wifi) es egyszerüen nem jelenik meg a 3G-s jel felül.. Mindenhogy probaltam, egyszerre a kettöt, kikapcsolva az egyiket..
-
Lecs@
addikt
válasz
stonerzsebi #6159 üzenetére
Kőműves vagy amúgy ? Az ott mi a hátulján vízszintmérő ?
-
Ciscos
csendes tag
Üdv!
Egy hete vettem meg a keszüleket, es egyböl le is nyügözött. Maximalisan meg vagyok vele elegedve! Sajnos az enyem is feher, es huppog picit a hatulja, de tokban van, ugy hogy engem ez nem is zavar.
Ami idegesitöbb, hogy a telefon nem tud atkapcsolni wifiröl adatforgalomra. Voltam mar bent a szoglaltatonal, azt mondtak, hogy ha bekapcsolom a wifit, az adatforgalmat akkor is hagyjam aktivan, igy ha kikapcsolom a wifit, automatikusan fog csatlakozni az adatforgalomra. Ez azonban nem igy törtenik, többször is ki-be kapcsolom a mobilnetet es semmi. Ha ujrainditom, termeszetesen mar müködik... Mikor a szolgaltatohoz bementem, kiprobaltuk, es ugye addig mobilnetet hasznalt, csatlakoztunk bent az üzletben a belsö wifire, utana kikapcsolta es müködött. Ezert el sem hittek nekem, hogy ez a problema
Mindig akkor jön elö ha reggel elhagyom a lakast, es hosszabb wifi hasznalat utan at akarok allni mobilinternetre.
Valaki tapasztalt hasonlot? Esetleg van valamilyen megoldas erre az ujrainditason kivül?Köszi Szepen!
-
lajki7
senior tag
3 ora 11 perc kijelzo,all day nyomkodom,64% aksi. Csak net 4g/wifi. 10B teljes reparttal lett felrakva
-
F-ECT$
titán
válasz
vadászcsiga #6152 üzenetére
Először is 4.3-at várunk, aztán persze ha 4.4 jön, az se gond. 4.3-as jóságok:
-OpenGL ES 3.0 támogatás
-Project Butter továbbfejlesztése4.4:
-ART
-Teljes képernyős mód -
popoiu
csendes tag
válasz
Talán azért is mert majdnem erre a hardverre írták a Kit-Kat-et.
ART: http://www.hwsw.hu/hirek/51266/google-android-4-4-kitkat-fejleszto-art-vm-dalvik.html
-
sirály12
őstag
válasz
ART miatt leginkább, legalábbis nekem ez a legfontosabb.
-
vadászcsiga
félisten
Valaki meg tudná mondani miert varjuk a kitkat-et? Hoz valami uj ficsört?
ART?
-
djoei
tag
na megvan a mobil nagynehezen jött össze ahol megrendeltem( gsm bolt)mire odaértem elfogyott a 32 gb-s... ok akkor felhivtam a partnero gsm et a srác mondta 1 óra mulva mehetek érte ....minden ok nem recseg tökéletes meg vagyok elégedve vele...sony xperia ion-t váltott tegnap összeraktam a két mobilt nem sokkal nagyobb az lg mégis annak 4.55 ennek meg 5.2 a kijelzője..úgy néz ki nem kell a romokkal kernelekkel kameraalkalmazás portolásával szarakodni úgy jó ahogy van...
-
Lecs@
addikt
válasz
-Mosquito- #6148 üzenetére
Mert jövő héten veszek Ausztriában vagy Németben. Kipróbáltam. Ez lesz újra. Csak fehér és 32 GB. Azért.
(#6147) zool1
-
WiZARD
addikt
Elmúlt 3 napban 2x fordult elő, hogy a zsebemben, bőrtokban, bekapcsolt a fényképező.
Van valami 5letetek, hogy ezt hogy lehet kivédeni? Nem igazán akarok jelkódzárat meg hasonlókat -
k5.20
senior tag
Nálam így volt:
Destination Country - Hungary:Tracking Consuming:3932 Millisecond
2013.11.06 09:47, Budapest 3 posta, Item information : Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered
2013.11.05 08:38, Item information : Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2013.11.02 21:43, Item information : Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs -
lajki7
senior tag
válasz
-HajTömeg- #6111 üzenetére
Nekunk van egy ha kell! Asszem az ablakot azzal tamasztjuk ki
vagy az ajtot,nm tudom mar pontosan
Ennyi erovel vehetnel egy szines kijelzos szamologepet is -
zool1
őstag
-
Rush77
aktív tag
Előfizetéses vagyok (pontosabban flottás) de öcsém is ugyanabban a flottában van és neki 4g van a szifonon. (mondjuk neki a szifon miatt csomagot is modositottak de nem tudom mit változtattak az adatforgalmon ami most 7Gb neki).
Lehet h bekéne telefonálnom a Tréhez h miújság? -
Gyula88
tag
Hol kell az allitani h LTE is legyen mert en meg nem talalkoztan vele...!
Mas: bumper tipusu tokkal nem talalkozott meg senki? Egesz veletlenul? Sehol nem talalni...
-
TMT7TMT7
tag
Tegnapi nap folyamán nem ment a telefonom kamerája,minden belépésnél lefagyott, ma viszont már működik . . . Dafuq?
most akkor visszavigyem, ne vigyem ?
-
Sabinchen3
csendes tag
válasz
-Mosquito- #6132 üzenetére
Bizonyos szempontból szerencsés vagy. Nekem kicsi, de ügyes.
Viszont a teló méretéhez képest határ eset. Talán ezért tartok tőle egy kicsit, hogy élvezhetetlen lesz némileg a használata, mert nem szeretném, hogy esetlen legyen. Bár lehet, hogy csak meg kell szokni, mivel ekkora azért még nem volt.
-
Rush77
aktív tag
Sziasztok.
Valamiért nekem nem csatlakozik 4g hálózatra (HSDPA a max amire felmegy). Ez lehet szolgáltatói beállitás?
Nem mintha létfontosságú lenne de ha mar tudja a telefon jó élenne. És azt sem hinném, hogy lefedettség lenne a téma mert barátnőm Z-je meg ugyanitt felmászik 4g-re.A másik meg az akksi. Jó lesz ez. Tegnap kb 2-3 óra játék sok email, netezés, telepitgetés és este 11kor még 27% volt. szóval elég impressziv.
Nagyon nem bántam meg.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Sabinchen3 #6119 üzenetére
Még jó,hogy nekem hmm..nagy kevezem van nem lesz ilyen problémám..
-
vadászcsiga
félisten
válasz
-HajTömeg- #6111 üzenetére
Mikulás hozza?
4S-el nem jarsz már túl jól, sőt. Inkább az 5-öt ajanlom, higgy nekem. Most szerintem a G2 a tuti. N5 is langyos valasztas -
Roland861010
veterán
34 óra 55 perce nem volt töltve a telefon 90%-os volt amikor elhagyta az az usb kábelt ami gépre van kötve!
Egész nap aktív a wifi hallgattam zenét meg játszottam meg neteztem rajta igaz nem órákat de az összes aktív használat kb 5óra.
Anno a Z-ém már ennyi idő alatt 2* volt töltve teljesen! -
akooos
veterán
válasz
Viper26 #6126 üzenetére
Nekem nem vág le semmit, pedig van a képernyő alján ikon.
Uninstall: nem próbáltam ki, de én úgy gondolom, hogy eltűntet mindent amit ezzel állítottál be. Ha kipróbáltad akkor updatelj
Más: nagyon vadállat az üzemidő!! 16 óra 42 perc üzemidő, ebből 4 óra 36 perc képernyőidő, egy jó 40 perc játék és 2x45 perc film és egész napos wifi/4g mellett most vagyok 26%-nál. Soha nem volt még ilyen állat gépem
HD2, EVO 3D 2 rész sorozat után már nyávogott, hogy éhes. Egyre jobban kezdem megszeretni a kicsikét
-
Viper26
nagyúr
Xposed unistall esetén minden framework / rendszermódosítást megszűntet?
-
Viper26
nagyúr
G2 Xposed másnál is levágja a képernyő alján lévő ikonok, widgetek széleit?
-
akooos
veterán
Igaz, az előző kérésemre se kaptam reakciót érdemben, de felteszem ezt is:
Valaki keresett/talált már hozzá AKTÍV autós tartót? Van egy univerzális amibe jó, de azért örülnék ha lenne hozzá egy specifikus.
Annó a HD2-nek volt nagyon jó mount-ja, ahhoz hasonló kellene
Ilyen -
Akve
tag
válasz
stonerzsebi #6081 üzenetére
Nagyon dögös a telód ebben a tokban. Mennyi idő alatt jött meg? Illetve a tollat, meg a fóliát megkaptad hozzá?
-
Sabinchen3
csendes tag
válasz
stonerzsebi #6120 üzenetére
Most már egyre biztosabb vagyok abban, hogy nagy örömöm lesz vele kapcsolatba.
Akarom, kell... Csak kellett némi megerősítés, ezért is olvaslak titeket, hisz sok mindent megtudtam tőletek (csupa jót)!
-
Sabinchen3
csendes tag
Szia! Ma voltam bent én is, pont az ezt érdeklődtem meg. A SIM történetet megoldják, mert nekem SIM cserés lesz, ha megveszem én is. Adatmentést is megcsinálják, ha kéred, bár én azt kihagyom, mert nem fizetek olyanért amit én is megtudok csinálni..., de ha neked nem megy megcsinálják azt is.
Abban viszont nem tudok tanácsot adni, hogy mire figyelj vele kapcsolatban pontosan, mert még sajnos én nem vagyok boldog tulajdonosa ennek a csodának. Bár gyors, erős készülék, tehát akadoznia nem szabad norm. használat mellett. De ebben inkább ne én adjak tanácsot, inkább a nagyok! -
stonerzsebi
tag
válasz
Sabinchen3 #6117 üzenetére
Örülök, ha tudtam segíteni.
Ha már csak fele annyi örömöd lesz benne, mint nekem, már akkor is nagyon boldog leszel szerintem.
Csúnya lesz, amit mondok, de még az S3 sem tudott ennyire lenyűgözni, pedig azt hittem, attól már nincs feljebb...
-
Eraah
tag
Sziasztok!
Ma rendeltem az egyik nagy szolgáltatótól egy g2-t online. Holnap megyek érte, de nem tudom, hogy ilyenkor nekem kell-e "összerakni" vagy ők megcsinálják. Sim kártya berakás stb.
A kérdésem az lenne, hogy mi az amire figyelni kell ilyen új telefonnál? Mind szoftveresen, mind hardveresen, mivel első okostelefonom ezért nem vagyok annyira képben a dolgokkal, de nem szeretnék semmit elrontani, ha egyáltalán el lehet.
Kérlek szépen titeket egy két fontosabb dologra amivel vigyázni kell hívjátok már fel a figyelmem, vagy esetleg valami link is jöhet ezzel kapcsolatba.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!
-
Sabinchen3
csendes tag
válasz
stonerzsebi #6116 üzenetére
Hát köszönöm szépen, hogy megosztottad velem a tapasztalatid.
Érik a dolog nálam is rendesen...
Eddig nem éreztem, hogy messze van még a jövőhét, de most már egyre távolabbinak tűnik...
-
stonerzsebi
tag
válasz
Sabinchen3 #6114 üzenetére
Hála a felhőnek, szerintem elég az a felhasználható 10GB, megszokás kérdése. Nekem sem tetszett először, de ennek a telefonnak még ezt is megbocsájtom.
bigrock: én speciel nem a méretre izgulok, hanem arra, hogy mennyire tud...khm...kielégíteni a tudása...
-
bigrock
addikt
válasz
stonerzsebi #6112 üzenetére
Pedig állítólag a méret a lényeg...
-
Sabinchen3
csendes tag
válasz
Igazából a mérete, mert minden benne van amit keresek és amit akarok egy telóba. Hosszú távon tervezem a megtartását, mert már elegem van a "gagyi okosokból". Talán még ez az ami megnehezíti a döntésem. Te hol szerezted be a telód? Na meg talán még egy félsz. Az pedig a 16GB fix, amiből jelentősen kevesebb marad a részemre...
-
Viper26
nagyúr
válasz
P6 nagyon tetszett, gondolkoztam is rajta, miután eladtam az N4-et, anyaghasználatban mindent ver, csak az MTK soc-tól féltem azért, akkor ezek szerint nem ok nélkül.
-
stonerzsebi
tag
válasz
Sabinchen3 #6110 üzenetére
Én is hezitáltam rajta eleget, de nem bántam meg. Előte a Huawei P6-ba voltam belebolondulva, de az nagy csalódás volt, 2 nap után vissza is küldtem.
De ez a G2, hát ez nekem még mindig egy csoda.
Nem hiszem, hogy lesz a közeljövőben olyan telefon, amire lecserélném. Nem tudok negatívumot felhozni, bármennyire is kritikud szemmel nézegetem (8 nap miatt).
Mi az, amiért hezitálsz egyébként? Csak a mérete?
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
vadászcsiga #6036 üzenetére
Még nem.
Dec 6 ig kell döntenem, addig olvasgatom a totyikot.
Ez a legszimpibb telefon.
Ha meg túl sok androidos nyügre derül fény, akkor szifon 4s lesz -
Sabinchen3
csendes tag
válasz
stonerzsebi #6108 üzenetére
Hasonló beállítottságú vagyok én is...
A párom telóját is állandóan én bűvölöm, ha valami kell neki, pedig ő sem egy elveszett ember, de én inkább kissé "mániákus, fanatista" vagyok és addig nem nyudszom még ré nem jövök az aditt dologra.
"Az Alcatel Idol S nálam is képben volt, de aztán megláttam a G2-t, és tudtam, hogy elvesztem.
" Hasonlóan így vagyok ezzel én is. De én valamiért tartok a döntéstől...
-
stonerzsebi
tag
válasz
Sabinchen3 #6107 üzenetére
Nem egy ördöngösség, annyi szent.
Tény, hogy ilyen téren (is) van bennem nem kevés "pasis hajlam", imádom a kütyüket, az autókat, a focit (na jó, a csajokat "úgy" nem
)...
Abszolut kezemre áll a telefon, nem akar kiesni belőle, teljesen vállalható a mérete, nem egy tepsi. Én S3-ról váltottam, az se sokkal kisebb, de az is kézre állt.
Az Alcatel Idol S nálam is képben volt, de aztán megláttam a G2-t, és tudtam, hogy elvesztem.
Szerintem nem fogod tudni letenni.
-
Sabinchen3
csendes tag
válasz
stonerzsebi #6100 üzenetére
Köszi.
Jól néz ki, jó áron. Még van egy hetem eldönteni, hogy ezt a masinát választom, vagy maradok egy kisebbnél (de ő lesz a választott valószínűleg), akkor tuti, hogy én is befizetek egyre. Amúgy a használatával, mint csajszi megvagy elégedve? Bár gondolom jobban értesz az ilyen kütyükhöz mint én, mert nekem még fejlődnöm kell, de imádom bűvölni őket... Remélem, boldogulni fogok majd vele...
-
Viper26
nagyúr
CWM telepítésnél másnál is volt első újraindításnál egy fehér képernyő valami olyan szüveggel, hogy adj meg jelszót vagy kódot a telefon feloldásához?
kapott még egy restartot, és utána rendesen boot-olt ahogy kell. -
bigdee888
tag
válasz
Speed limit #6061 üzenetére
Jo cucc a kartyaolvaso. Nekem mar megerkezett.
64gb-os SDXC kartyat tettem bele, tokeletesen mukodik.
Amikor rakotod valamire, az USB csatlakzo es a haz kozott keken vilagit egy csik, ha hasznalod, akkor villog.
Ennyi penzt mindenkepp meger. -
stonerzsebi
tag
válasz
feelurself #6103 üzenetére
Hát nahh...
Biztos van olyan "pasi", akinek bejön...
Szia Levente
-
Gonoszmanoka
csendes tag
válasz
Fapuma77624 #6054 üzenetére
http://m.ebay.com/itm/261266455119?nav=SEARCH&sbk=1 5 nap alatt ideért.
-
Lecs@
addikt
válasz
stonerzsebi #6100 üzenetére
Szia Linda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest