-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eraah
tag
Sziasztok!
Ma rendeltem az egyik nagy szolgáltatótól egy g2-t online. Holnap megyek érte, de nem tudom, hogy ilyenkor nekem kell-e "összerakni" vagy ők megcsinálják. Sim kártya berakás stb.
A kérdésem az lenne, hogy mi az amire figyelni kell ilyen új telefonnál? Mind szoftveresen, mind hardveresen, mivel első okostelefonom ezért nem vagyok annyira képben a dolgokkal, de nem szeretnék semmit elrontani, ha egyáltalán el lehet.
Kérlek szépen titeket egy két fontosabb dologra amivel vigyázni kell hívjátok már fel a figyelmem, vagy esetleg valami link is jöhet ezzel kapcsolatba.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Battlefield 2042
- Kutya topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest