Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- NAS-okba optimalizált HDD-kkel újít a Toshiba
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- HDD probléma (nem adatmentés)
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferrari1
őstag
válasz
torrente777_ #6896 üzenetére
Milyenek az első tapasztalatok? Főleg ennyi samu és rom készítés után?
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
FrankMonzano #6886 üzenetére
Az a legegyszerűbb, ha IMEI alapján rákérdezel az LG szervizben.
-
Wade0303
aktív tag
válasz
FrankMonzano #6893 üzenetére
Ha minden áron ki szeretnéd deríteni akkor csinálj.
-
torrente777_
aktív tag
Indulásnál Magyarul indult a telepítő és hivatalos LG garancia jegy.
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
torrente777_ #6888 üzenetére
Akkor az eredetileg holland... Attól még sztem rendben van, OTA-n frissíteni fog, LG garijegyet is kaptál.
Viszont továbbra is igaz, hogy hivatalos forgalmazásban (importőr: LG Electronics Magyar kft.) csak 16GB-os van.
Valszleg az Edigital megegyezett (?) a magyar LG-vel máskülönben nem tudom elképzelni, miként lehet rá gyártói gari. -
FrankMonzano
őstag
válasz
torrente777_ #6890 üzenetére
Nekem is HUNOPEN van azzal a kulonbseggel h a NEU helyett nalam DE van a szin felett
-
ferrari1
őstag
válasz
vadászcsiga #6887 üzenetére
A régiókódos ügyeskedés a gsm boltok sara. Roppant egyszerűen kideríthető, hogy magyar régióba szánt vagy csak ügyeskedve ( felmatricázva? ) magyar a telefon. Első bekapcsoláskor vagy reset után milyen nyelven indul a telefon. Ha magyar akkor ok, de ha nem akkor...
-
torrente777_
aktív tag
válasz
FrankMonzano #6889 üzenetére
Nem gond a gari papírok rendben vannak és ez érdekel.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
torrente777_ #6888 üzenetére
Ez se magyar akkor :d
-
torrente777_
aktív tag
válasz
dave_gahan #6879 üzenetére
NEU és a kis cimke:1105LGD802BKHUNOPEN
-
Wade0303
aktív tag
válasz
FrankMonzano #6883 üzenetére
A 6MH elvileg a magyar T-Mobileos készülékek kódja.
A 6DE és a HUNOPEN sehogy nem fér össze sztem, gondolom valami gsm boltos ügyeskedés. -
Mifi58
csendes tag
A téma: T-mobile garanciajegy. Én a T-s webshopban vettem kb. 2 hete, az átvételt üzletbe kértem (Duna pláza). A telefon mellé csak bevételi pénztárbizonylatot kaptam, állítólag nov. 1-tõl már digitálisan küldik a számlát, szerzõdést ill. a garanciajegyet. A számla megjött, de más nem. Szerintem valami nagy gond van a T-s belsõ ügyintézéssel. Jelenleg, igérik, hogy postán küldik. Másnál (T-mobile) is hasonló a helyzet
?
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
torrente777_ #6855 üzenetére
A hivatalos forgalmazást nem az LG Mo. biztosítja importőrként? Szóval ha HUN-os & gyártói garis, akkor nem annak kellene szerepelnie, mint ferrari1 6874.-ben linkelt képein?
Meg tudnád mondani, h neked mi szerepel a szín megjelölés felett? (3 betűs kód) -
ferrari1
őstag
válasz
vadászcsiga #6876 üzenetére
Mire gondolsz?
-
ferrari1
őstag
válasz
FrankMonzano #6871 üzenetére
-
ferrari1
őstag
válasz
FrankMonzano #6871 üzenetére
Az nekem gyanus. A 6DE az német régiókód. Hogyan lehet HUNOPEN az oldalán?
-
FrankMonzano
őstag
2 feliratot talaltam ami talan ezzel allhat kapcsolatban. Van a black black felirat felett egy 6DE,illetve a doboz oldalan egy 919LGD802KHUNOPEN.
-
Cathulhu
addikt
válasz
Szuper! Ha ma sem hiv a VIP, hogy megvan a keszulek, akkor en is atnyergelek...
#6872: tegnap hivtak, ahogy varhato volt, mondtam nekik maig varok max....
-
bounty123
őstag
Valaki korábban kérdezte, hogy kikapcsolható-e a töltéskor a led. Most jöttem rá, hogy a gyári led értesítő is részletesen beállítható, hogy mire jelezzen és mire nem. Az értesítési sávban hosszan a led-re nyomva bejön a beállítás menüje, itt külön is kikapcsolható pl. a töltés led.
-
ferrari1
őstag
válasz
torrente777_ #6865 üzenetére
-
fanthomee
tag
válasz
hobbitka_ #6862 üzenetére
Az átalakítón van egy plusz microUSB foglalat, amit azért hagytak hogy használat közben is tudd tölteni a telefont. Hogy ezen keresztül ugyanúgy lehet-e billentyűzetet vagy bármilyen OTG eszközt csatlakoztatni, azt sajnos nem tudom én sem. Talán használ ilyent valaki, és többet tud erről a dologról mint én.
(#6861) k5.20: ez sem tűnik rossz megoldásnak, ezek szerint kompatibilis (ha késik is) a samsung eszközével...
-
Oneil_85
csendes tag
válasz
Akkor tényleg úgy van ahogy hirdetik. Na ennek örülök
Én holnap veszem át az edigitálnál.
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
FrankMonzano #6859 üzenetére
Többen is írták, h a dobozon van feltüntetve a hárombetűs országkód. A HUN-t és tudtommal az egyéb európai országkódost is lehet OTA-n frissíteni, a különbség annyi, h a HUN-osnak gyártói garija van.
-
hobbitka_
tag
válasz
fanthomee #6854 üzenetére
Azt nem látom teljesen, hogy ha bármilyen átalakítót a micro USB-re dugva kitolom a képet tv-re/monitorra, akkor hogyan marad hely a bluetooth-os egér/billentyűzet jeladójának?
Vagy magában az adapterben ilyenkor van plusz USB aljzat?A videóban amiket láttam (ezek mondjuk sima G-ről vannak), egyszerűen a mobil képét teszik ki, de az irányítás marad a kijelzővel.
-
k5.20
senior tag
válasz
fanthomee #6854 üzenetére
Az usb-adapterem gyári samsung.
TV-re én kábellel még nem próbáltam, mert szintén a samsungtól van egy wifis adapterem (AllShare Cast Dongle) amivel ki tudom tolni a képet a TV-re.
A Miracast-n keresztül lép vele kapcsolatba. A samsungon nem volt késés, itt van egy kicsi... -
ferrari1
őstag
válasz
FrankMonzano #6859 üzenetére
A dobozon lévő matricának a bal alsó sarkán, a szinfelirat felett : 6HU.
Szerintem csak régiókód a különbség, ill esetleg egyes országonként lehet a gyárilag telepített programok között eltérés. De ez sem biztos.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
dave_gahan #6851 üzenetére
Mi a kulonbseg a HUN es az Europai modell kozott ? Akinek HUN van,annak hol van ez feltuntetve ?
-
ferrari1
őstag
válasz
Grat! Ezekszerint várható a kedvencünkhöz is jóféle torrente rom?
-
torrente777_
aktív tag
Megvan a telefon és minden igaz 2év gari 32Gb os és Lg Garancia magyarországi régiós.Nem huppog a hátulja elégedett vagyok az Extreme Digital al.A forgalmazó a Strong&Unique.
-
fanthomee
tag
Én úgy tudom hogy nem MHL, hanem SlimPort kompatibilis. Bár itthon még nem láttam sehol ahol árulnák ezt az átalakítót. Az OTG valóban működik, bár az egeret és a billentyűt még pont nem próbáltam rajta.
(#6853) k5.20: na ilyent viszont most hallok először. Ezzel a képet is ki tudod tenni a TV-re? Dobnál egy linket hogy milyent használsz?
-
istnag
addikt
válasz
hobbitka_ #6850 üzenetére
MHL kábellel tudod a microUSB-t átalakítani HDMI-re. A bluetooth os billentyűzetnek és egérnek elvileg simán kell(ene) menni,de OTG kábelen keresztül is lehetséges a dolog.
Azt viszont nem tuom,hogy a G2 MHL és OTG képes-e,majd mindjárt megmondják a többiek,akiknek van ilyen telefonjuk. -
dave_gahan
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #6840 üzenetére
HATALMAS +1
Tényleg vissza lehetne venni az arcból egyeseknek. Én egyik végletet sem szeretem (kismillió förtelmes toktól elkezdve a recsegés állandó említésén keresztül a visszaolvasás nélkül 1000x-re is feltett mindig ugyanolyan kérdéseken át az összes fake foskalács romig), mégsem szólok be senkinek. A topic olyan, amilyen, az összes topicban vannak ilyen periódusok, nem kell vért hányni, mindenki mazsolázza ki magának a hasznos infókat, ennyi. Nem örülnék, ha ketté válna a topic, mert akkor párhuzamosan kellene mindegyiket figyelni...
Az általánosítás is zavar - ha vki negatív élménnyel szembesül, egyből telebassza a topicot, mintha örök érvényű definiciót közölne...
Félreértés ne essék, természetesen lehet negatív tapasztalatot is írni, de ne úgy, mintha egy kőbe vésett tételről lenne szó, ami minden G2-re igaz.
Pl. nyilván semmi baja az ázsiai készülékeknek, mondom ezt annak ellenére, h elsősorban én is HUN-t, v. európai országkódosat szeretnék - de nem is csak a gyártói gari miatt, hanem egyszerűen nem vagyok hajlandó a kdz-vel foglalkozni. Hiába írják, h 10 perc vele a frissítés, nekem biztos, h nem 10 perc lenne, arról nem beszélve, h ha az időszámításunk előtti C7-esem anno képes volt OTA-n frissülni, akkor az aktuális csúcstelóm is frissüljön OTA-n, wifin.
Szóval mindenkinek meg van a gyengéje, a stílusból viszont kicsit vissza kellene venni.
Az Edigitalos 32GB-os rendelőktől kérdezem, végül is megnézték a dobozon a három betűs országkódot, h milyen? A gari gyártói 2 év, ahogy ígérték? -
hobbitka_
tag
Arra van lehetőség, hogy az ember "desktop"-ként használja a G2-t?
Mire is gondolok: ilyen számítási kapacitás és grafikus chip mellett lehetségesnek kellene lennie, hogy az ember összekapcsolja a telefont egy monitorral és csatlakoztasson bluetoothon egeret és billentyűzetet és így "számítógépként" használja a kütyüt.Sajnos a google-n nem találtam erre tippeket, sőt még arra sem, hogy milyen kábellel tudom kijátszani a jelet monitorra/tv-re (hdmi lenne a logikus).
Tippek?
-
Viper26
nagyúr
[LG-G2 D802 international] StockMOD rom, Fast, Fluid, Lagfree - v1.06
Jelenleg tesztelés alatt, eddig jónak tűnik, pár nap után írok róla kicsit részletesebben.
-
diodd
tag
Nekem is ázsiai van, és így bolti a garancia. Az előző nexusom és a G-m is ilyen volt és nem volt semmi baj velük, de ahogy mondod mindenki döntse el magának. Tenyleg csak a szoftverben különböznek meg hogy más van a dobozra írva. Az egyesek szerint "fos" ázsiai és az eu-s ugyan olyan.
-
Naras
őstag
Én is csak alá tudom támasztani, ázsiai GSM boltos a kütyü, de picike hátlaprecsegést leszámítva (az is kb csak akkor, ha direkt nyomkodom), semmi bajom vele, nincs bevilágítás, gyors, kopogással ébresztem, altatom, gombot alig használom, nagyon szeretem ezt a funkciót, a progik futnak, ahogy kell, bár még nem tudtam oda-vissza mindent tesztelni, a kamerája pedig elég jó képeket lő (persze ne egy DSLR - rel hasonlítgassa az ember), szal, akinek ezekkel, vagy mással problémái akadnak, az sztem vigye vissza gariba, mert ott valami gond lehet...
Más: érdekes, éjszaka 13% - ot merült, kicsit furcsálltam, erre a Google szolgáltatásoknál néztem a statisztikát, azt mondja Felébresztett állapotban marad 9h 34m 2s... van valami app, ami be szokott ragadni, és nem hagyja a telót aludni? Bár, így sem merült olyan eszméletlen sokat, dehát, azért mégis...
-
Akve
tag
válasz
FrankMonzano #6841 üzenetére
Egyik fórumtárs írta már, az LG saját "megfigyelő" programja, bocsi a pongyola fogalmazásért.
Én is kikapcsoltam és több a RAMom, kb 900-1000 MB. -
FrankMonzano
őstag
#6779 --▶erre valaki ?
Mas : Az MLT kikapcsolasa hasznal valamit? Es valojaban mi is ez az MLT?
-
-HajTömeg-
őstag
Én tényleg nem értem mi ez a parázs vita.
Teljesen egyértelmű,hogy más érdekli az amatőröket és más azokat,akik régi droidosok.
Csinálni kéne egy G2 szakmai totyikot, ennyi.
Mi olyan fura azon,hogy aki életében most vesz először okostelefont, az félti és szeretne rá tokot és fóliát is,amiből kismillió van a neten.
Persze,hogy érdekli melyik a jó és melyik bóvli, 1 hónap mire megérkezik csájnából
Akik meg arra verik,hogy naponta hatszor újrateszik a telefont,majd mikor már semmi sem működik rajta,akkor megint hatszor újrateszik,azok egy másik totyikban beszélhetnék ki,hogy most épp mi nem működik és miért nincs barátnőjük és miért nem is lesz soha.
Szerintem mindkét típusnak teret kéne engedni és nem egymást bántani. -
F-ECT$
titán
Hú, micsoda shitstorm volt itt. Egyébként a topicot a következő frissítésig be is lehetne zárni, új erdemi infó úgysem lesz
-
k5.20
senior tag
( diodd nem vitázni akarok, csak ahhoz kapcsolható, amit írtál...)
Nem tudom, ki mit gondol ázsiában rólunk, de azt sejtem, hogy itt mit gondolunk róluk:
ők bizonyára óriási s...fejek, mert el lehet adni nekik mindenféle minősíthetetlen, hibás G2 kütyüt...Abból legalább is, amit itt olvashat az ember ez jön le: az ázsiai készülékek, mind rosszak, hibásak, stb.
Pedig ez ott is pénzbe kerül, az ottaniaknak sem a belépő szint és valószínűleg ott is tömegesen veszik...- mondjátok meg: megérné éppen oda, a hazai és környező piacokra gyengébb minőséget termelni?
Nekem - eredetileg - TWN 32 GB-s készülékem van és semmi bajom vele.
Azokból a hibákból, amiket itt olvastam a szolgáltatós készülékekkel kapcsolatosan előkerülni, nálam eddig semmi sem jelentkezett...
Szóval a képlet nem olyan egyszerű, hogy ha ázsiai: akkor az semmitérő, ha viszont eu-piacra szánt: az a valami.A garancia kérdés valódi különbség, de azt döntse el ki-ki maga, mit vállal be.
-
szaszandras
csendes tag
Nem tudok arról, hogy lenne ilyen beállítása a gyári telefonkönyv alkalmazásnak.
Esetleg próbáld ki ezt: Call Log Shortcut -
akooos
veterán
Emberek... szánalom ami itt folyik. Ki a faszomat érdekel akárki személyes nyomora?? Kivénhedt középosztály itt éli ki magát, itt szarozik, mert az életben egy kalap szart nem ér... Vajon miért nem ír ide olyan ember aki ért is hozzá? Gratulálok. Az egész topicot törölni kéne a picsába.
-
morphin
tag
Az egész comment (téged idézve) egy User error. A 200k-s LG tévém felhős egy kicsit, kit érdekel...a Samuk még jobban még csak azt se lehet mondani, hogy LG hiba. Ilyen a technológia azt kész. A G2-t most klotyón ülve megnéztem és nincs bevilágítás egyáltalán. Nekem 11giga elég. Nyilván nincs olyan techno-kütyü ami mindenki számára jó. Hogy ezt miért nem lehet elfogadni. Amúgy ez nem XDA hanem MA, egyelőre ez a telefon teljesen használható, minek mókolni vele. Aki akarja az úgyis oda megy. Én is szoktam oda jarni, de egyelőre nem bántanám.
-
diodd
tag
Ez nagyon nagy +1, teljesen egyet értek
Az egyik része teljesen az emberen múlik aki veszi/használja. Nem muszáj ázsiait venni gsm boltos garanciával és akkor a problémák fele már nincs is (feltéve ha valakinek ezek problémák lennének)
A szoftveres dolgok nagyon jól működnek, ezek csak egyéni hibák
A kamera meg nekem nagyon nagy kedvenc, mert nem értek semmit a fótózáshoz. Mégsem kell állítgatni semmit csak előveszem és jó képeket csinál
-
mycso
veterán
Akkor majd én megpróbálok válaszolni:
Ezt a választ kaptam "ez nem hiba,hanem az lcd sajátossága,a tv-men is igy van...főleg bekapcsoláskor látszóduk,de egyéb szineknél nem .. szóvan no para
---
Nálam nincs felhősödés és ez nálad sem normális, tehát neked valami baj van a kijelződdel. TV-k esetében az EDGE-LED technológia a magyarázat rá --> nem egyenletes a háttért megvilágító ledek elosztása. [link]NO PARA, hogy a kijelző fényerőt minden újraindításnál állítgatni kell mert 100%-on bassza az agyadba.
---
Nálam ezt sem csinálja, ha beállítom pl.: 58%-ra, akkor az újraindítás után is 58%!!!NO PARA, hogy egy ázsiai régiós szart kapsz.
NO PARA, hogy nincs LTE, mert ázsiai fost kapsz. (nembaj mennyé be a a szervíz menübe és állítgassad minden újraindulásnál)
NO PARA, hogy az ázsiai régióba szánt telót csak mókolással tudod majd frissíteni.
---
Ez azért eléggé USER ERROR felfogás...nem kötelezett rá senki, hogy ázsiait vegyél. Ha meg azt vettél, hát szenvedj vele.NO PARA, hogy ha véletlenűl leejted szarrá robban a kijelző (Ismerek gyártót, aki gyárilag, nagyon jóminőségű fóliával védi a kijelzőt).
---
Háát a fólia nem fogja megvédeni a betöréstől...én úgy vagyok vele, hogy nem dobálom.NO PARA, hogy a suttyó magyaroknak csak a 16GB-os az egyetlen hivatalosan elérhető alternativa (tényleg mire elég a maradék 10GB manapság? Néhány komolyabb játék, egy két film, párszáz mp3, esetleg flac, fényképek, videófelvételek, navigációs progik, térképekkel és már nincs is több szabad helyed.......).
---
Valóban kevéskének tűnik, nekem is ez az egy nagyon nagy szívfájdalmam a G2-vel kapcsolatban, hogy nem bővíthető. Bár úgy gondolom, hogy nagyjából el lehet rajta lenni.
Ezt a felhőre erőszakolós dolgot én sem csípem, szarok a felhőre...Ha 32GB-osat akarsz akkor vegyé zug gsm-ből,gagyi garanciával. (Milyen hozzáállás ez egy nagy multi cégtől, hogy megkülönbözteti a vásárlóit még európán belül is?)
---
Elvileg majd később lesz, nem???NO PARA, hogy az agyon reklámozott OIS nem ér szart sem.
NO PARA, hogy az elkészült fényképek, agyonmosott, zajszűrt, túlexponált moslékok
---
Nekem nem úgy tűnik: [link]NO PARA, hogy tele van rakva csilli-villi programokkal, funkciókkal, amiknek a fele nem működik.
---
Melyek ezek??NO PARA, hogy sima DIVX film nézésnél szaggat/ugrál a kép bármilyen lejátszóval is próbáltam.
---
No ezt még nem néztem, de amiket leírtál hibákat, nálam azok egyike sem áll fenn, tehát gyanítom ez sem fog és nálad valami nagy gubanc van a telefonnal.NO PARA, hogy a képernyő kopogtatós felélesztéshez külön Rodolfo bűvészkéz kell.
---
Akkor az ott USER ERROR, vagy tényleg nagyon gatya a te konkrét telefonod. Amióta nálam van, szerintem többszázas nagyságrendű a feloldások száma, és talán 2-3X hibáztam. -
iOnizer
tag
Atyaszentég mi van itt! Benéztem, hogy olvassak valamit az LG G2-ről, de itt csak rólatok lehet olvasni. Ezeket intézzétek már PM-ben! Elhiszem, hogy fontos az E-PEN15 méregetés, de ne itt!
A kérdésem annyi lenne, hogy mire kell figyelni vásárláskor a hátlap recsegésen kívül? A "sötét szobában nem egyenletes a fekete" sajnos az üzletben nem csekkolható le, de ez mégis mennyire gyakori? Előjött még közületek másnál is? Galaxy Nexusról váltok, így azt hiszem érthető, ha egy életre elegem van a rossz kijelzőkből (csíkozódó beégő SAMOLED).
Válaszokat előre is köszönöm! -
premete
veterán
Nekem 10 hónapos a Nexus 4-em, 2 napig volt rajta tok, de azzal a bekapcsolása is nehézségekbe ütközött, és kukáztam; zsebben hordtam, karcmentes mindenhol, igaz nem dobáltam és nem a slusszkulcs mellett tartottam.
De legyen valami szakmai része is, aki TWRP-vel csinált full backupot, vigyázzon, mert alapból az efs particiót nem teszi vissza, csak akkor, a third party programmal/manuálisan md5 sum van generálva hozzá.
Másik dolog, amire figyelni kell, azok a főzött romok, amiket D802/nemzetközinek mondanak és US- származásúak sem biztos, hogy nem kutyulják össze a rendszert; jobb a rendes EU-romokat használni, és azokból kigyomlálni a felesleges dolgokat. Így, kigyomlálva nálam 0.85 GB alá nem esik a free ram, reboot után 1.1 GB. A navbár lekicsinyítés, a kamera hack és a transparent időjárás hackek nem befolyásolják a rendszer stabilitását, nyugodtan használhatóak, de csak a D802-esre valók! -
polas
csendes tag
Hello.
Itt senki ne várjon szakmai vagy technikai segítséget, úgysem kap.
Itt csak a tokokról, fóliákról és a teljesen lényegtelen hátlap recsegtetésről történik a hosszas tanácskozás.
Én is csak annyit kérdeztem néhány nappal ezelőtt, hogy kinek milyen egyenletes a fekete szín a kijelzőn sötét szobában. Mert nekem rohadtúl nem volt egyenletes széleken világosabb volt.
Szerintem a kép önmagáért beszél:Ezt a választ kaptam "ez nem hiba,hanem az lcd sajátossága,a tv-men is igy van...főleg bekapcsoláskor látszóduk,de egyéb szineknél nem .. szóvan no para.
"
Na ITT ilyen és hasonló segítőkész válaszokat fogsz kapni:
NO PARA, hogy egy 140000Ft-os készülék esetén, hitvány a kijelző homogenitása. (Az előző telóm egy szarrá fikázott kijelzőjű SONY XPERIA S volt, aminek különb volt a kijelzője)
NO PARA, hogy egy ázsiai régiós szart kapsz.
NO PARA, hogy a kijelző fényerőt minden újraindításnál állítgatni kell mert 100%-on bassza az agyadba.
NO PARA, hogy nincs LTE, mert ázsiai fost kapsz. (nembaj mennyé be a a szervíz menübe és állítgassad minden újraindulásnál)
NO PARA, hogy a suttyó magyaroknak csak a 16GB-os az egyetlen hivatalosan elérhető alternativa (tényleg mire elég a maradék 10GB manapság? Néhány komolyabb játék, egy két film, párszáz mp3, esetleg flac, fényképek, videófelvételek, navigációs progik, térképekkel és már nincs is több szabad helyed.......).
Ha 32GB-osat akarsz akkor vegyé zug gsm-ből,gagyi garanciával. (Milyen hozzáállás ez egy nagy multi cégtől, hogy megkülönbözteti a vásárlóit még európán belül is?)
NO PARA, hogy tele van rakva csilli-villi programokkal, funkciókkal, amiknek a fele nem működik.
NO PARA, hogy a képernyő kopogtatós felélesztéshez külön Rodolfo bűvészkéz kell.
NO PARA, hogy a hivatalos LG support tool kiírta. SAJNÁLJUK NINCS REGISZTRÁLVA AZ ESZKÖZ (pedig már regisztráltam az LG oldalon)
NO PARA, hogy az ázsiai régióba szánt telót csak mókolással tudod majd frissíteni.
NO PARA, hogy ha véletlenűl leejted szarrá robban a kijelző (Ismerek gyártót, aki gyárilag, nagyon jóminőségű fóliával védi a kijelzőt).
NO PARA, hogy sima DIVX film nézésnél szaggat/ugrál a kép bármilyen lejátszóval is próbáltam.
NO PARA, hogy az agyon reklámozott OIS nem ér szart sem.
NO PARA, hogy az elkészült fényképek, agyonmosott, zajszűrt, túlexponált moslékok.Szóval NO PARA vegyétek és használjátok egészséggel a 16GB-os verzíót és lőjettek fel mindent a felhőbe, pörögjön a "jó olcsó" mobiladatforgalom. És dugdossatok a seggébe mindenféle microusb memoriakártyát, pendrive-ot, mert azoknak a piaca még nem lendült fel eléggé.
Én ma vissza vittem a GSM boltba és éltem a 8napon belüli elállás lehetőségével. (hozzáteszem nagyon korrektek voltak).
Majd egyszer, ha az LG MAGYARORSZÁG hajlandó lesz hivatalos, gyártói garanciával forgalmazni a 32GB-os változatot normális áron és kijavítják az alapvető szoftveres hibákat. Akkor lehet, hogy ismét meggondolom az LG G2 vásárlást.
Köszi, hogy itt lehettem.
-
GGMPC
őstag
válasz
morphin #6814 üzenetére
Igy van!
Sokkal jobban eladhato egy tokbol kivett, folias, karcmentes keszulek, mint egy "zsebkopott"-nak mondott, szetcseszett igenytelen szar!
Es ez pl. nalam nem mas, mint az igeny arra, hogy szep maradjon a keszulekem es az eladas masodlagos szempont, mert elsosorban magam miatt csinalom igy!
Ha esetleg leejtenem tok nelkul, mar masnap az expresszen figyelne!
(es remelem premete ur megvenne)
Mondjuk en az Otterbox cuccaimmal... - orvostani esetkent diagnosztizalom a nalam fenallo jelenseget!
De ez engem nem izgat... viszont az en 5 eves cuccaimat elobb megveszik, mint masok fel eves dolgait!
Ki igy, ki ugy - es ezt tartsuk tiszteletben!
-
zool1
őstag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy a telefonkönyvre ha rábökök, akkor mindig a tárcsázó fog feljönni, vs megjegyzi ahol álltam. Mondjuk a híváslistánál... Van e erre megoldás.
-
mycso
veterán
Látom jó kis topik lesz ez....az S4 totyikban is már inkább csak read only vagyok a sok f@szság miatt, de látom itt is max. ennyi lesz, pedig olyan szépen indult.
-
premete
veterán
válasz
Viper26 #6819 üzenetére
Úgyse érted, de erre válaszoltál, mi ebben az aljas és becsületsértő
Nem Te vagy a telefonért, hanem a telefon van teérted; ha gyári. fóliásan beteszed a Wertheimbe, és egy év múlva eladod, szerinted mennyivel kapsz érte többet, mintha használtad volna, talán 5 ezer forinttal?
Ugyanígy van kocsival, notebokkal, vagy bármivel. Akinek meg havi 100 ezer a fizetése, az ne vegyen 140 ezerért telefont; alapelv, hogy csak olyan cuccot veszünk, amiből 2-re megvan a lé, nem egyet, 24 hónapos hitelre, hűséggel, hogy még akkor is fizetjük a részleteket, amikor 0-ra amortizálódott. Ha pedig megvettük, akkor használjuk, nem veszünk mellé egy nokia 3310-est telefonálni, a drágát meg csak a mekiben mutogatjuk, máskor pedig hímes tojásként babusgatjuk, úgy lefóliázzuk, betokozzuk, hogy fél óra, amíg hadrafogható lesz -
bigdee888
tag
Nem tudom miert kell egymassal gecizni - mar elnezest a stilusert-, de az ilyen gusztustalan szemelyeskedest kerlek, fejezzetek be.
Ezzel a topic-nak a szinvonala romlik, nem is kis mertekben.
Senkinek semmi koze nincs a masik anyagi helyzetehez, de meg a stilusahoz, gondolkodasmodjahoz se (gondolok itt arra, hogy aki akar, az vesz foliat meg tokot a telefonra, akinek nincs ra igenye, az nem). -
premete
veterán
válasz
Viper26 #6813 üzenetére
Te ennyit tudsz, én pedig például tudok md5 sumot generálni a backuphoz, ha például elszáll, és az efs.emmc.win restore "failed" üzenetet ad.
Nem vagyunk egyformák (Hála Istennek); én a szoftver-hardver ügyekben vagyok otthon, te a beszólásokban és árulkodásban.
@vtechun: este kipróbálom a Dominós simet a bluemobilos tartalék telefonban. -
Apaxp
senior tag
Tele a t*k*m azzal hogy mindig minden topicban előkerülnek a félkegyelmű idióták akiknek mindig az a fontos hogy a másikat kritizálják (mit hogyan miképp tesz a telefonjával, vagy nem tesz)
Tisztelt hölgyek/urak húzzatok a P*cs*ba vitát generálni!Itt nincs szükség rátok!
De ha kell én megyek moderációt kérni hogy legyen már vége -
Tamás34
senior tag
Sziasztok!
Akarok venni egy ilyen szuper telót, de nem szolgáltatónál! Részletre szeretném venni! Hol lehetne vásárolni így? Válaszokat előre is köszi!
-
morphin
tag
válasz
premete #6808 üzenetére
Szerintem most hagyd abba ezt az egészet. Senkinek semmi köze a másik ember pénztárcájához pláne joga nincs bírálni azt, hogy ki mit mer/tud megengedni magának. Ha építeni nem tudsz légy oly kedves és legalább ne rombolj...senki nem kíváncsi erre a magasröptű okoskodásra. Ez a tok mizéria is le fog csengeni 1-2 hét. Nem kell elolvasni ami nem érdekel aztán kész.
Nekem is van tokom, fóliám is...és? Nekem így jó. Téged sem b@szogat senki amiért neked meg nincs rajta semmi sem. Aki használt telefont úgy vesz, hogy szanaszét van kopva/karcolódva az meg is érdemli, hogy egy "roncsot" vegyen. Vannak emberek akiknek igenis érték egy ilyen kütyü is és nem csak úgy néznek rá, mint az aktuális csúcsmodell ami egyből a kezében van PIPA. -
Dondenis
aktív tag
Valaki tapasztalta rajtam kívül hogy, a töltő adapter "hangosan" zúg? Amint bedugom a konektorba azonnal kezd zúgni. Fel merjem rakni tölteni?
-
Viper26
nagyúr
válasz
premete #6793 üzenetére
Látom itt is próbálod magad a megmondóember szerepében feltüntetni, de inkább ne tedd..
Az ember szerintem azért vesz tokot, vagy épp fóliát mert vigyáz az olyan dolgaira amik esetleg értéket képviselnek egy adott személy számára, vagy épp drága volt, ennyi.Mindenkinek saját joga ezt eldönteni.Jah, és igen, bár semmi közöd hozzá, de ki tudom fizetni a dolgaimat egy összegben.
-
Naras
őstag
Pont fordítva, ennek kéne szakmainak lennie, és egy külön tokos topicot minden mobilra, vagy ilyesmi... egyébként, gondolom azért is ez a fő téma, mert maga a teló szoftveresen, és egyéb technikai szempontok alapján annyira rendben van, hogy senkinek semmi gondja vele, úgyhogy maradnak az ilyen csip-csup ügyek...
-
jilian
addikt
Szerintem valahol premete -nek igaza van.... de ne mélyedjünk bele.
És amit már kezdek nagyon hiányolni az a telefon "szakmai" része.
Ez a topik már nem erről szól.
Jó lenne nyitni egy topikot neki ahol csak a főzés meg mókolás és ezzel kapcsolatos dolgok vannak.
Aki meg tokozni akar meg kérdezősködni, hol kapja meg 2000 forinttal olcsóbban annak itt van ez... -
premete
veterán
válasz
vadászcsiga #6797 üzenetére
Szerintem éppen az az igénytelenség, amikor egy jól kinéző készüléket elcsúfítanak valami Barbie lila, féldolláros kínai kotonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest