Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vfeco
aktív tag
TWN romom van, LTE nincs.
Tudtok linkelni nekem egy D80210b-EUR-XX -t? (Ezzel elméletileg megoldom a problémát)
Magyart vagy Open Europe-t kell feltenni?
Mindenhol csak D80210A -t találok.Köszi!
-
WiZARD
addikt
Kijelző védőt használtok? Milyet, honnan?
Az új fajta üveges cuccot próbált valaki?
Rendeltem ilyet, remélem gyorsan megjön és jó lesz -
lajki7
senior tag
válasz
vadászcsiga #5182 üzenetére
Atyaeg....ugy vesznek egyesek ilyen rohadt telefont mintha hazat vennenek a 30eves megsporolt penzbol!!! Egyszeruen kabare
Ha nem tetszik akkor eladod,ennyi! Vagy kibaszod a kukaba... nm halsz bele
"szerintem,bar kitudja
"
Egyebkent is,olyan fejetlenseg megy ebben a topicban hogy az nem igaz... egy ertelmes fejlesztoi komment nincs "tisztelet a kivetelnek" az kb 2ember
Csak az megy h milyen akcioban van a tnel meg recseg e a hatlap ha kicsavarom mint egy "torulkozot
" Valaki kerdezz valamit,valaszt nem kap,kiveve akkor ha a recsego hatlaprol vagy a tmobilos akciorol van szo
maskulomben valaszt ne varjon a user....botrany! Remelem valami ertelem valaszol erre,offcsata nem lesz!mert nm valaszolok ra
-
jacis
nagyúr
Az én hátlapom is elkezdett nyeketegni serácok
Jópár napja hallom már. Azért rendeltem meg a Quick Windows tokot, hogy remélhetőleg majd.megszünteti illetve ad annyi tartást, hogy ne bírjon recsegni fogás közben. -
lajki7
senior tag
Sracok az LG cloudban h tudom aktivalni az 50GB-ot ??
"nekem most 5GB elérhető :/"
Dropboxon meg van az 50GB,már több éve,de itt nem tudom h kell -
jacis
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5180 üzenetére
16 lett postaköltséggel együtt.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #5169 üzenetére
Ja és lefotoztam magam a G2-vel mintha telefonalnek hogy itthon megnézhessem nem mutatok e hülyén egy ekkora telefonnal
-
bounty123
őstag
válasz
"A gyári tarcsazoban a felul lévő füleket konkrétan nem értem el."
Nem tudom észrevetted-e, de ezeket a füleket szerencsére nem is kell elérni, swipe-olhatsz jobbra-balra közöttük a képernyő alsó részén is, úgyhogy 1 kézzel is kényelmes a tárcsázó.
-
F-ECT$
titán
válasz
A Fects által irt erős használat alatti töltést nem produkálta
Gondolom egy sima / univerzális töltő van ott, nem a G2 sajátja, ezért nem tudja olyan gyorsan tölteni.Ami a lényeg hogy ez sem kicsi, sokszor kell odanyúlni másik kézzel
Igen, olyan 4.5 körüli méretig van az, hogy 1 kézzel is megy, itt már az átellenes felső sarok csak fogás váltással / másik kézzel érhető el.A hátul levő gombok tényleg nagy ötlet
Az esetek 95%-ban az, de pl. a kocsiban amikor mellettem van, akkor könnyebb lenne az oldalán lévő gombokat elérni.Az android teli van csicsával
Inkább csak az LG UI.1 ora után furcsa volt ránézni a i4S-em pici kijelzojére
Elég könnyű hozzászokni a nagyhoz, nekem már az Sgs2 4.3-a is kicsi -
jacis
nagyúr
Rendeltem ma egy LG Quick Windows tokot fehér színben a kicsikémre. Nagyon kiváncsi leszek rá milyen lesz.
Amúgy jelentem, hogy továbbra is nagyon ütős a telcsi -
GLOCK34
aktív tag
válasz
vadászcsiga #5175 üzenetére
Persze,beírom. Visszagondolva biztosan nem üti egymást,mert a múltkor is volt ilyen kupon kódos akció és kollégám felhasználta hűségidő hosszabbításnál készülékvásárlásra és az a telefon is -20% volt kirakva online rendelésnél.
-
Viper26
nagyúr
Remélem tényleg jó döntés volt ez a G2, a nem ébresztős sztoriól a KM 900 Arena telóm jut eszembe...bár nálam jól viselkedett, de lehet az LG platformtól függetlenül ne tudna szofvert írni?
-
TMT7TMT7
tag
holnap van az online vásárlás világnapja, hátha T megőrül és a mostani árából is még engednek picit, hiszek a csodákban
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #5099 üzenetére
Hazaértem. Először az MM-ben próbálkoztam de kifogtam egy 5%-ra merült példányt ami nem engedett semmi nyúzast OTG-n, pedig töltőre volt dugva es fel is ismerte a pendrive-ot. A Fects által irt erős használat alatti töltést nem produkálta, nem nőtt a százalék inkább csökkent. Hagytam a francba, átmentem a saturnba ott találtam egy fullra töltött darabot. Ahogy kihúztam az USB-t elkezdett visítani a riasztó úgyhogy maradt a felületes teszt.
Itt jegyezném meg milyen érdekes az hogy valamiért Ausztriában nincsenek hülyegyerekek akik lekódolják az összes okostelefontAmikor kerestem a készüléket sokra hittem azt hogy a G2 de megörültem amikor megtaláltam mert a tobbi ijesztően nagy volt. Egyébként iszonyatos tepsi androidok vannak forgalomban, iPhone miatt nekem kimaradt az utóbbi évek termése.
Ami a lényeg hogy ez sem kicsi, sokszor kell odanyúlni másik kézzel is ha gyorsan akarok haladni de még nem sokkolóan nagy. A gyári tarcsazoban a felul lévő füleket konkrétan nem értem el.
Tetszenek a stilizált kapcsolók, az animációk ami pl az USB vagy jack dugó csatlakoztatasakor van, és az is hogy nem koromfekete a beállítások háttere mint az alap android UI-ban amitől felvágom az ereimet.
Az a két gyári videó egyszerűen elképesztő, leesett az állam. Az osztrák romban a minta zenét a Bécsi fiúkórus szolgáltatja, valami Lg-t dicsőítő számot énekelnekA hátul levő gombok tényleg nagy ötlet, teljesen kézre esett. A műanyag ház nem túl prémium minőség de inkább ilyen mint a Sony Z edzett üvege.
Az android teli van csicsával: pittyenések, ikonok, widgetek, mint a karácsonyfa de szerencsére ezek kikapcsolhatók. Összeségében kellemes élmény volt, 1 ora után furcsa volt ránézni a i4S-em pici kijelzojére
Bocs ha hosszú voltam de talán másnak is jól jönnek ezek a tapasztalatok. -
PS7A
tag
válasz
feelurself #5159 üzenetére
Áhháá, köszi! Még csak szemezek a készülékkel, de most ez is egy plusz pont
-
Rush77
aktív tag
válasz
Skabluzuk89 #5160 üzenetére
Én az Allee-ban a Trénél próbáltam ki.
Ott a fehér van kitéve. -
Skabluzuk89
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudja esetleg, hogy hol lehet megtekinteni, kipróbálni a G2őt? Köszi! -
PS7A
tag
Ha egy ilyen tokot ráraknék, akkor honnan tudja, hogy úgy kell megjelenítenie például a hívást, vagy a zenelejátszót? Egyáltalán működik a való életben?
-
tsuckware
tag
Ezzel az auto hide soft key progival eltűntettem az alsó ronda billentyűket, ha kell alulról előjönnek, és így teljesben megy a youtube, a játékok és minden... na most 5,2 coll az 5,2 coll ;-)
-
jooker82
nagyúr
válasz
soldier2 #5139 üzenetére
Tesztre kapták az L-től,tehát kedvence,mert saját,nem lehetett,amint látod,arról se tudtak,hogy az LG-nek idén már volt 2 csúcsa,G,meg G pro.
Pont ők azok,akik a hype-olós telefonokat szerették mutogatni,Iphone,meg samsung minden mennyiségben és azért szép dolog az LG-től,hogy már az ilyenek is felfigyelnek rá. eddig az origo szarba se nézte az LG-t...A nexus4 megitéléséről is látszik..
-
stonerzsebi
tag
12 óra 13 perc használat után 74%
-
Gyula88
tag
Ha mintaval van lezarva a kepernyo masnak is eltunik az idojaras efekt a feloldasnal ?
Mert nekem azota nincs meg -
Bossi
őstag
Ez a tok sem tűnik rossznak...
-
Wade0303
aktív tag
Tegnap írták páran hogy megérkezett nekik a Spigen tok. Azt szeretném kédezni, hogy van aki Koreából rendelte? Mert én onnan, október 21.-én fizettem ki ebayen és még mindig sehol, ráadásul a "tracking number" funkció sem ad ki semmi információt, csak error üzenetet. Írtam az eladónak hogy mostmár rendkívül fogytán a türelmem...
-
jilian
addikt
Ha már ilyen szépen finomítják az xda-n a kamerát, nem tud valaki arról, hogy mikor lesz esetleg lassított felvétel?
-
lajki7
senior tag
válasz
DonMaster #5138 üzenetére
Szoval akkor bemutatkozom
En tegnap ota vagyok G2 tulaj! 2eve folyamatosan Samsung gepem volt. Sima S szeria ota. Volt amibol ketto akar 3 is volt
note2 es note3am is volt illetve S4. Azt kell h mondjam ez nagyon jo ketyere
ugy eltalaltak h az emlitesre melto! Egy gond van vele,ez a kurva memoria kartya:/ hat ez van... Kijelzoben uzemidoben mindenben jobb az S4nel. Ott (samsung) a mostani csucs kategorias ketyereknel (S4,Note3) kell varni 2masodpercet amikor egy kepet elforditasz fekvo nezetre!!!! WTF???!!
meg uzenet irasnal is! Ellentetbe ezzel ami ugy fut mint a vaj
kijelzoben is jobb minden kategorianal!
En ezt egy olyan embertol vettem aki az LGnel marketing (igazgato) hozott magaval egy N5ot is. Arban ugyan annyi volt 130. Azert valasztottam ezt mert a kijelzoje szebb! Nem tulzom,van kulombseg azert...Remelem szoftverileg is jo lesz ez a G2. Ha nem akkor adom el a faszba
-
soldier2
őstag
válasz
DonMaster #5138 üzenetére
Index, origo tech rovat nem ér semmit. Cipőt a cipőboltból szokták mondani. Persze ha az ember kedvencét hozzák ki győztesnek örül, te színvonalat, reális összehasonlítást ne várjunk tőlük. Kattintásvadász cikket annál inkább. Egy korrekt összehasonlítás valahogy így néz ki
-
DonMaster
addikt
válasz
toto0569 #5136 üzenetére
xperia s meg xperia z jobb azt irják
elégé vicces , még a specifikácioban is rosszabbak
, az hogy a nexus 4 nem középszerü az igaz , de mi az , hoyg az s4 125 fügetlenül ezek hol vannak? meg hoyg szolgáltatonál drágább
mi? t-nél 0ft-ért elleeht ezt hozni 2 év láncal ,de ha khasznélja vlaki akkkor emg éri ,és akkor iyg drágább vicces
a g2 sokkal olcsobb mint az s4 az n5 olcsobb mint a g2 de kevesebb is csak szoftverben van elörébb szerintem mindne más g2 ami n5 más a kaszni
-
Szoke1982
senior tag
köszönöm a válaszokat
most hivtam telenort jövöhét elején kapnak. (remélem)
-
Bazsó
tag
én is beálltam az "élvezők" közé
- viszont a hátlapon: ez a "huppogás, vagy nem is tudom hogy mondjam, nem illeszkedik rá, úgy látom, és mocorog, mozog a hátlapon a gombok alatt.nagyon pici hangja is van.
Valami hasonló videót talált valaki erről? Vagy ez ügyben fordulhatok a t-mobilhoz, hogy csere,(onnan rendeltem, ma jött meg) Mi tévő legyek?
Köszönöm!üdv -
Rush77
aktív tag
válasz
Pipikék #5126 üzenetére
Igazából nekem mindkettő elég fontos.
Most egyelőre pl a méret kérdés miatt hajlok nagyon a G2 felé. (miután kipróbáltam a Note 3at meg a Z1et is).
Remélem nem lesz akkora szopó szoftveresen mint a DHD-m. (a 2.3.5 elég tré lett ott mert 4x volt szervizben csak a sw miatt mig végül alaplapot nem cseréltek de az se oldotta meg szal maradt a root + svhd) -
jooker82
nagyúr
-
Sanyaman
tag
Egy újabb gyorsteszt, eléggé hatásvadász címmel. De 1 nap használat után annyira nem is érzem túlzásnak:
[Szerintünk ez az év okosmobilja]
-
F-ECT$
titán
Ehhez nem kell régi G2-esnek lenni: G2-höz még nem jött frissítés.
De a régebbi modellek esetén is kaki van:
G Pro - 4.1.2
G - 4.1.2Egyelőre van egy meg nem erősített hír, hogy a G2-re november-december táján jön a 4.4. Én már annak is örülnék ha 2014 Q1-ben megjönne, de majd kiderül.
-
Dondenis
aktív tag
Az érintettek hogy àllnak a recsegés gondal? Nekem teljesen megszünt! Kb 3 hét kellett hozzà.
SZoke1982: 1 òra múlva megyek 1 baràtomnak megvenni és akkor majd tudok mondani infòt.
-
Szoke1982
senior tag
Sziasztok ! Jól látom a telenornál nem lesz a készülékhez füllhalgató? Vagy elírták?Mert látom t-sek "doboz tartlama" van füles . A telenornál meg nincsen oda írva.
-
lajki7
senior tag
Android verz.: 4.2.2
Kernel: 3.4.0
Cikkszam: JDQ39B
Ez a hivatalos magyar fuggetlen szoft?
Rush: en is megszeretnem tudni
4.3 asszem meg nincs is:p
-
Rush77
aktív tag
Azt meg tudná mondani valaki aki "régebb" óta G2 tulaj, hogy hogy áll az LG most a frissitésekkel?
Régebben nem erről voltak hiresek.Köszke
-
TMT7TMT7
tag
Lehet hülye kérdés,de ha megrendelem t-től online, akkor választhatok személyes átvételt t-pontban,ugye? (csak mert amikor végigpörgettem, még az adatoknál sem volt ilyen opció)
Köszi előre is a segítséget
-
Ciscos
csendes tag
válasz
feelurself #5106 üzenetére
Ilyen egyszerüen
Köszi szepen!!
-
Ciscos
csendes tag
Valaki tudna abban segiteni, hogy hogy kell "printscreent" nyomni. Valahol mar olvastam hogy a hatso gombok közül kell kettöt valahogy egyszerre megnyomni, de sehogy sem akar összejönni
Köszii!
-
lajki7
senior tag
[link] Erre valaszolhatna valaki!
koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest