Hirdetés
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jooker82
nagyúr
Tavaly ugyanúgy éltették a tesztirók a G2 kameráját,mint most a Pro 2-ét.. Fél év eltelt,ez van,jobbat kellett kiadniuk. Bár sok különbséget én se látok.Amelyik képeket eddig láttam,mind tetszett.
Zack: Mindigis azt mondtad,hogy a G2 is hibamentes..Te éltetted eleinte legjobban.Akkor,hogy is van ez?
-
P3Dr0
senior tag
lecs@ : En a 1020 fele kacsintgatok a xenon vaku miatt. Regen volt sony ericsson (mar elfelejtettem a tipusat) azon is villano vaku volt es marhajo kepeket csinaltam vele. Nekem is hasonlo a felhasznalasi terulet ugyhogy lassan de biztosan kovetkezik a valtas.....
apaszka : igazad van! En irtam LG mernoknek aki build.prop ot finomhangolta JB-ala es meg arra sem meltatott,hogy valaszoljon. Irtam a Sved LG-nek ott azt tanacsoltak,hogy hasznaljam az audio zoom uzemmodot azzal jobb lesz.(nem jobb). Aztan viszza mentem a boltba reklamalni,hogy ez igy egy kalap szamoca akkor majdhogynem kinevetett a srac es kozolte ez ilyen szar nem lehet vele mit tenni. (oke itt 3xxx SEK nem nagy penz de akkor is nekem faj,hogy nem jo).
Aztan a koreai LG oldalon felvettem egy hibajegyzeket (trans.google is my friend) na azt is lesz@rtak.
Vegezetul szerhekkeltem a build.prop ot amivel a felvetel nem rossz de ZAJOS! Es itt kezdodik az aggodalmam ugyanis az LG azert teszi bele ezt a zajvagot mert a mikrofon erosito GAGYI! Leirom ujbol GAGYI! Olcson akartak kijonni ez lett a vege......
Ahogy latom az LG jovore nezve sem valtoztat a politikajan majad nehol a hulladek hardware amit bena szoft, megoldassal probalnak kozmetikazni.
Es emelle majd adja a lovat a sok webes teszt oldal pl. a G pro 2 video teszt amit irdatlan zajos helyen teszteltek hogy a gyanutlan ne hallja,hogy vacak a hang.Most ha megyek magammal van velen egy JVC video kamera es a telefonnal max fotozok..... sz@r ez igy
-
zack
nagyúr
Nekem is fontos a kamera rész, pláne most hogy februárban megszületett a kisfiam.
Tény, hogy videó részt kevesebbet használom egyelőre, mint a fényképezőt, és amíg ez dominál, a többivel nem foglalkozom.A 1520 számomra félkarú óriás, mert hiába jó a fényképező része, ha a rendszer ami alatta van nem jön be Androidhoz képest. N5 képeit nem láttam még, de az az aksi a mindennapokban vállalhatatlan erősebb nyúzás mellett. Hiába csinál esetlegesen jobb képeket.
mod: De egyébként lehet teszek majd egy próbát én is a 1520-szal.
Hardver jó, az új rendszer meg csak alkalmazkodás kérdése. 132e bolti garival (Part Nero), és ha 95-100k-.ért elmenne a G2-öm, akkor azt a 32-37k-t akár meg is érheti. Kérdés a zenei része...Nem tudom milyen.
Ez legalább annyira fontos nekem mint a képalkotás.
-
zack
nagyúr
Itt vannak a tegnapi képeim a Szent István Bazilikáról... Sajnos a fényviszonyok nem voltak teljesen ideálisak, de szerintem nem lettek rossz képek.
Nem tudom miért forgott el, pedig az eredeti az állókép...Fordítsátok meg.
mod: Eredeti méretben azért vannak hibák, talán JB alatt kevésbé volt mosott teljes méretben. De ez KK alatt még változhat, mert ez csak szoftveres gond.
-
P3Dr0
senior tag
szerintem a snapdragon proci lesz a ludas vagy az android nem kezeli jol. Kitudja. Jo lenne megnezni mas ceg altal gyartott snapdragonos procis telo teszt videojat ha azoknal is rossz akkor sem derulki semmi
Max. tudjuk generalis a problema.
Annyira sajnalom mert nagyon szeretem ezt a telefont. Igaz most tudok vele jol felvenni de maceras allitgatni mindig mikor videozni akarok......
Meg kivarhat az ember hatha az ujabb androiddal megoldodik ha nem akkor ez proci hiba szerintem.
-
jilian
addikt
Amúgy elég volt az itteni egész napos kitkat nyavajgásból.Ez nem megy az nem megy. Nem jön, nem megy a frissítés.
- még is mindig itt esz a fene (mit keresel még itt?)
Akkuidőn kívül minden N5 fele húz
- a G2-ből is tudsz csinálni fapados nexust
(van rá szűz, csupasz, meztelen ROM)
Hasznos appok, vagy sok szemét a G2 - ben, az már egyéni nézőpont
- törölhető / telepíthető EZ már egyéni nézőpont
N5 kamera
- ez komoly?
-
Damage401
senior tag
Írja, az akinek Xiaomi Mi3 készüléke van. Nem tudom mit szeretnél bizonyítani, de másképp írd le a véleményed.
G2: sok extra amivel könnyíti a feladataidat, gyors, nagy aksi kapacitás.
N5: Sallagmentes, gyors, Tesztelőknek szánt készülék. előbb kapja meg a frissítések, mint a gyártói modellek. -
zack
nagyúr
A döntő többségnél?
Piackutatónak ne menj... Hányan mondták csak ebben a fórumban, hogy minden rendben? Kevesen. Hányan mondták gondokra hivatkozva hogy vissza 4.2.2-re? Sokan.
Na már most én ebből nem arra következtetek, hogy milyen szuper lett a KitKat.Ha valami jó, az mindenkinél az, régiótól függetlenül. V10E-vel miért volt mindenki elégedett 4.2.2-ön? Na az jól sikerült, mert szinte mindenkinél megfelelően működött.
Örülök ha neked jó, de ne emeljük már piedesztálra a KitKat-et azért mert van 1-2 elégedettebb felhasználó is. -
rankesz
veterán
Fú, ezt az OTG-s telepítős módszert honnan szedted, jó ötlet...
Más: talán azért mert nexus-t nem a hétköznapi, hanem inkább a gyakorlottabb/gyakorlatiasabb userek vesznek... gondolom nem is fogyott belőle annyi mint g2-ből, szóval szerintem mindössze ennyi lehet az ok.
)Nézd meg, én se sírok...)
-
Olvasd el légy szíves még egyszer!
3.db letöltési linket adtam
1, testD802 80220B EUR Open.zip ebben mint mondtam a system.img van és benne van a MODEM.BIN amit mások baseband -nak neveznek!
2, KK_d802.zip ez maga a KERNEL egy módosított bootloaderrel(4.2.2.) ezért működik a Custom recovery!
3, UPDATE-SuperSU-v1.93.zip ez meg ugye az SU binális fájl, meg maga az SU -apk alkalmazás, ha TWRP -vel Root -olod akkor az csak az SU -binálist másolja a telóra és amikor már fut a rendszer kéri hogy töltsd le magát az SU alkalmazást!
Szóval továbbra sem értem mire gondolsz mert amit leírtam telepítés menetét mind a 3.zip et leírtam mikor hogyan kell feltenni!
A Füles menü elrendezés, elvileg alapból ez van minden stock Rom -ba, de át lehet váltani ha benne vagy a beállítások között, ott nyomj egy menü gombot és ott az opció az átváltásra!
*****************************************************************************************
Szabiq: én soha nem használok auto fényerőt, sajnos volt vele rossz tapasztalat v10A rom nál és már akkor rászoktam a FIX fényerőre itthon 35-40.% körül használom, egyébként meg 50-55.% on! -
Miféle D802 zip -re gondolsz?
Csak 3 zip kell összesen! De tegnap 2.vel is megoldottam (mert az SU zip helyett magával a TWRP -vel rootoltam az első restartnál)
szóval akkor kell a testD802 80220B EUR Open.zip amiben nincs semmi, csak a system.img meg a modem(rádiós rész)
és kell a Módosított Booltloader -es kernel KK_d802.zip
és a végén a UPDATE-SuperSU-v1.93.zip ami nem feltétlenül kell, mert tegnap feltettem ez nélkül és az első restartán, mikor rebootolsz recovery -be, akkor azt választottam hogy Rootolja és így is tökéletesen megy!
********************************************************************************
Wade0303: Nem gond hogy kihagytad a "clear phone software update registry" lépést! -
Szabiq
tag
Telenor,Vodafone szolgáltatósra 2 év,minden más 1 év.
Ezen mi nem világos valakinek?
Mint az oviban
(#23413) szabo.norbi A+ 1 év szoftverre vonatkozik.
-
rento
őstag
Próbálom letölteni, de ez a google drive akkora fos, hogy az valami hihetetlen. 11.6%-ig lejön, ott megáll, aztán újraindítja magától a letöltést. Ha véletlen sikerül túllépni a 12%-ot, akkor olyan 17-18% körül lövi le magát, akkor teljesen leáll a letöltés, nem indul újra, és nem is tudom folytatni a letöltést.
-
P3Dr0
senior tag
N5 on en is kiprobaltam az Art-ot es semmi gond nen volt vele egy dolgot kiveve az pedig az Xposed Framework ami sajnos Art-on nem ment emiatt kellett vissza terni Dalvikra.
Oszinten szolva nem lattam kulonbseget a ket virtual gep kozott. Talan az Art egy hajszallal kevesebbet fogyasztott. -
-
Bossi
őstag
-
tudom, csak cégként venném és számlára ha így veszem, akkor megb*szhatnak, mert olyan cégtől fogadok be számlát aki már nem állíthatna ki -> fiktív számlát fogadnék be....
Most kérdeztem az LG-től, hogy Németországban kapható készüléket rendelek akkor érvényes-e rá a két év garancia ... remélem azt mondják, hogy igen
-
-
trobi28
addikt
De volt. Nem fogtam még a kezembe olyan Androidos telót amibe ne lett volna.Ha jól sikerül az optimalizáció akkor kevés,alig észrevehető laggok vannak (ilyen a G2), ha nem akkor durván zavaró. Amikor először volt S4 em 4.2.2 rendszerrel akkor használhatatlan volt számomra
, 4.3 al jobb lett.
-
apaszka
veterán
Ez már ismerős nekem a CWM hez szokott szememnek!
És erre a telóra is jobb mint a TWRP?
Kicsit le vagyok maradva,de már flashelem is rá a TWRP re mert sokkal jobban szerettem!
Nekem jobban bejön,és azt a felhasználói felületet már nagyon régóta használom/használtam. Ez a csicsás nekem nem jön be,és csak az itteni csapat ajánlása miatt azt használtam!
-
-
szala86
aktív tag
Én nem írtam át a hosts fájlt, mert amikor az offline vbs.t elindítod, akkor ő elméletileg automatikusan beírja amit kell, és ha végeztél a telepítéssel és kilépsz a programból, akkor pedig autómatikusan törli belőle. Legalább is nekem működött.
toto0569: Sajnos most már kell.
-
szala86
aktív tag
Én úgy csináltam és elsőre sikerült minden, hogy töröltem minden lg-vel kapcsolatos drivert, programot, mappákat, stb...
Aztán először feltettem ezt a Drivert.
Majd telepítettem a B2CApp programot.
Ezután letöltöttem ezt és kicsomagoltam, majd elindítottam a mappában található Automatic Offline Procedure.vbs nevű fájlt.
Elindította a http-t és a windows enablert és kidob egy jó pár ablakot, de mindegyikre nyomj egy ok gombot és el fogja indítani az uptest programot és mellé megnyit egy word dokumentumot, amit nyugodtan zárj is be. Állítsd on-ra a windows enablert, az óra mellett a jobb alsó sarokban(bár az első downgrade-nél én elfelejtettem és hibátlanul lefutott a frissítés, de biztos ami biztos).
Na a megnyílt programban beraktam a kdz-t.
Alul rányomtam a normal web upgrade test-re, majd az új ablakban az upgrade start-ra.
Ekkor dobott egy hibaüzenetet amit le okéztam, majd a C meghajtón lévő programdata mappában található LGMOBILEAX mappát kicseréltem ebben a zip fájlban található mappára. majd nyomtam újra egy upgrade star-ot és meg is jelent az ország és nyelv választó ablak, ahol csak az országot lehet kiválasztani. Azt átállítottam different country-ra és ok.
És már ment is fel a v10f-es rendszer. És hibátlanul települt is. -
akooos
veterán
Amit te linkeltél pár hsz-el korábban, ahol két módszer van, az tökéletesen működik. Nálam egy kis probléma volt, de a két módszert vegyítve sikerült elsőre downgradelni. A baj az volt, hogy runtime errort adott a futtatandó scriptre, úgyhogy kézzel kellett átírnom a hosts file-t, de ezen kívül nem volt gáz.
Bár igaz, a szívem majd kiugrott miközben ment a downgrade
(#22585) szabyka95: Működik, de csak bekapcsolt kijelzővel..
-
P3Dr0
senior tag
Nekem az volt az egyik legnagyobb baj,hogy a VOiP Buster N5-on annyira visszhangzott,hogy keptelen voltam a kommunikaciora. A G2-is picit csinalja de tenyleg picit es nem veszes viszont a viberen mar mondtak,hogy vissza haljak magukat de csak abban az esetben ha kivan hangositva a masik amugy oke minden.
-
reflxx
aktív tag
-
zack
nagyúr
Ugye az teló alja van kifelé, tehát az LG logó látszik a tok bevágásánál. Lemértem...Kb 5mm.
Nem befolyásoló tényező, mert nem sérül, nem ér le ha leteszed a tokban.
Nekem bevált, de lehet másnak mások az igényei. Azért mondom, hogy oda kell menni, és bele kell próbálni. A tok minősége abszolút prémium kategória. -
zack
nagyúr
Nem olcsó, de minőségi. Kifejezetten nem G2-re való, mert az XL az S4 méret, de nekem bevált.
Az elején kicsit szűkös lesz, de ahogy a bőr megtágul, pont jó lesz. Ha nincs messze, menj el a Gigatel-be és próbáld bele. -
kisJack
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videós, mozgóképes topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kés topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Fűnyíró topik
- Honda topik
- Politika
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128Gb 1 év garancia
- Eladó kifogástalan esztétikai és műszaki állapotú Asus ZenFone 7 Pro 8/256GB
- Samsung Galaxy S24 + 5G 256GB,Dual SIM 3 hónapos Telekomban vásárolt Számlával 3 éves garancia feket
- Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - 3 év garanciával
- Xiaomi 15 5G és 15 Ultra Független 16/512.. 3év garancia!
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest