- LG LCD és LED TV-k
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tzsolesz #4416 üzenetére
az első firmware verziók alatt röcögött az s4 rendesen, aki mást állít, az nem használt még gördülékeny rendszert, én is ezért nem vettem meg rögtön a megjelenéskor - ha neked is abból az időből maradt meg a tapasztalat, akkor nem is csodálkozom -, de az utolsó 4.2.2 verziók alatt már okés, illetve ha teheted, próbál majd ki 4.3 alatt, tegnap tettem fel a hivatalos gyári független verziót, és majdnem leültem a rendszer pörgésétől, pedig sokat van nálam i5...stb, illetve g2 sem egyszer volt csak a kezemben.
hétfőtől g2 is lesz nálam sűrűn, bár nem akarom hasonlítgatni a két telefont a hardveres eltérés miatt sem, meg a g2 esetén az első firmware verzió is szépen pörög már.
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest