-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tzsolesz #4416 üzenetére
az első firmware verziók alatt röcögött az s4 rendesen, aki mást állít, az nem használt még gördülékeny rendszert, én is ezért nem vettem meg rögtön a megjelenéskor - ha neked is abból az időből maradt meg a tapasztalat, akkor nem is csodálkozom -, de az utolsó 4.2.2 verziók alatt már okés, illetve ha teheted, próbál majd ki 4.3 alatt, tegnap tettem fel a hivatalos gyári független verziót, és majdnem leültem a rendszer pörgésétől, pedig sokat van nálam i5...stb, illetve g2 sem egyszer volt csak a kezemben.
hétfőtől g2 is lesz nálam sűrűn, bár nem akarom hasonlítgatni a két telefont a hardveres eltérés miatt sem, meg a g2 esetén az első firmware verzió is szépen pörög már.
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medion E1003
- Energiaital topic
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Videós, mozgóképes topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Delta Force (2024)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged