Hirdetés
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnassters
csendes tag
válasz
Dondenis #3494 üzenetére
Én ezt a készüléket manokaki kolegától vásároltam, ő pedig 2 hétig használta előttem. Nálam már egy hete itt van és a mai napig fenn állt a probléma.
Egyébként meg kb ugyonúgy lepattintható mint egy S3, S4 hátlap, csak sokkal erősebben rajta van. Ugyonaz a konstrukció, abban sem tesz kárt a hátlap levétel / visszatétel
-
dodicsaba
aktív tag
Sokan kérdezték itt hogy melyik Gsm boltban érdemes vásárolni! Én akor is irtam hogy a B-tel!! Most csak megtudom ezen állitásom erősiteni!! !Én ma beszéltem a B-telel mivel náluk adtam le a régi g2 ami nem recsegett és Tőlük vettem egyet ami már a recsegős szériából való volt. Jeleztem a problémát hogy visszaviszem a recsegőst mivel ez nekem nem felel meg és mivel még a régim meg volt náluk így azt visszakérném. Mondták megbeszélik és visszahívnak. Felhívtak hogy halottak erről a problémáról és vigyem az újat visszaadják a régit és a kettő közötti különbséget amit ráfizettem.(30 ezer ft) Így is történt elvittem az újat hoztam a régit + a 30 ezret! Hozáteném ugyan olyan kedvesek voltak mint a vásárláskor sőt megígérték hogy ha megjön a folia a G2 höz akor postázzák ! Szóval itt Kezdődik a korrektség!!! Az ügyfél akor is számit ha gond van!! Mielőtt valaki azt gondolná hogy ez itt reklám csak jelezném személyes tapasztalatom osztottam meg és mindenki maga dönt hogy mi és hol vesz!!
-
barnassters
csendes tag
Hát igen.. nagyon sajnálom, hogy az LG ilyen hibát vétett egy csúcskategóriájú készüléknél..
Nagyon szuper a telefon különben! Minden téren megvagyok vele elégedve, viszont a recsegéssel nem bírtam együtt élni ezért megpróbáltam rá valami megoldást találni. És úgy néz ki, hogy sikerrel jártam
-
Dondenis
aktív tag
válasz
barnassters #3488 üzenetére
Nem erőltetném ezt a szétszedősdit mert, használat közben összekopik. 1 hét használat után szinte teljesen elmúlt ez a probléma.
-
zola-
őstag
Amugy ha recseg ha nem, egy biztos ilyen gyonyoru kijelzoju telefonom meg nem volt. Ezt az uzemidot ami hoz azt meg a note2 se tudja. En nem tudom de valami kegyetlen jo az aksija.
barnassters: milyen celszerszammal kell szetszedni? Mit hasznaltal? -
jooker82
nagyúr
válasz
Te legalább nem adtad fel Gratula!
Amúgy,hogy izlik a telefon? -
bounty123
őstag
válasz
Atyaég, én ezt nem merném bevállalni egy vadiúj, 2 év garis telóval, ahogy nézem feszegetni kell azért erősen. De jó tudni, hogy van egy viszonylag fájdalommentes megoldás.
-
Bossi
őstag
válasz
Gratula szép munka, bár ne kellett volna hozzányúlnod annak még jobban örülnénk
-
barnassters
csendes tag
Sziasztok!
Meg van az orvosság a recsegésre / huppogásra!
Engem rettenetesen zavart a dolog, úgyhogy addig keresgéltem külföldi fórumokon mígnem rátaláltam erre a videóra. Beszereztem a megfelelő szerszámokat és levarázsoltam a készülékről a hátlapot. Ezek után pedig szigetelőszalag csíkokat ragasztottam bizonyos helyekre, a telefon hátulján. Majd a hátlap többszörös felrakása és levétele után sikerült megtalálnom azt a mennyiségű szigszalagot ami teljesen megszüntette a recsegést (viszont vigyázni kell, túl sokat sem szabad rárakni mert az felnyomja a hátlapot). És végül a hátlapot visszatéve az eredmény egy masszív, recsegésmentes LG G2!
Még garancia vesztéssel sem jár a történet, mert a művelet nyomtalanul elvégezhető. Csak ne felejtsétek el kiszedni a szigszalagokat mielőtt szervízbe vinnétek
Before-After
Nekem már van hozzá szerszámom, úgyhogy ha valakinek kell segítség szóljón!
-
jooker82
nagyúr
válasz
Gergőke88 #3479 üzenetére
Legközelebb azért azt is szúrjátok oda,ha beszéltek az lg-vel,hogy vannak hibátlan,nem recsegős darabok is és akkor az a 3 mondat,amit irt,máris érvényét veszti,mivel ha egyes darabokat meg tudtak úgy csinálni,hogy passzentos legyen,mintha egy darab gyémántot fognánk,akkor a többi recsegős darabra semmi kifogást nem tudunk elfogadni,hogy igy hátsó gombok meg úgy hátsó gombok.......
szóval ezt is lőjétek be nekik,mert igy elferditik a dolgot és arra próbálnak rávilágitani,hogy ennek ez a működési elve. Pedig nem..
meg akinek recseg,jó lenne,ha bevinnétek a márkaszervizbe,ahogy fentebb is irták és segitenek benne..
-
jilian
addikt
Én is beszállok jövő héten egy fekete 32Gb-ossal.
(expansys)
...egy röpke tesztet dobok majd egy 32Gb-os Xiaomi MI2s-sel. -
Gergőke88
addikt
LG reagálásra a recsegésre:
"Valóban több visszajelzést is kapunk ezzel kapcsolatban, mert ez az innovatív megoldás (hátlapi gombok) szokatlan a felhasználóknak. A hátlap a G2-nál sokkal flexibilisebb, hogy kevésbé legyen sérülékeny, ne törjön olyan könnyen. Teszteltünk több telefont is, és egy kis kattanást mis is hallottunk az első nyomkodásnál, de nagyon sok esetben ez rögtön el is múlt.
Remélhetőleg az Ön telefonjánál sem zavaró ez a hang, csak valóban más készülékeknél ez nem fordul elő, hiszen ott a gombok sem hátul vannak.
Azt pedig külön örömmel olvassuk, hogy jók a tapasztalatai! Bármilyen észrevétele van, szívesen olvasunk róla.
Üdvözlettel,
LG" -
Wade0303
aktív tag
Hiába gyalultam le az avastot, még mindig ugyanaz. Sem a "three finger swipe" sem a hangerő gombok nyomva tartására nem történik semmi. Nagyon idegesítő, hiszen minden gyári a telefonon és mégis alapvető funkciók szűntek meg működni minden féle ok nélkül.
Egy factory reset segíthet ezen? A factory reset mit csinál pontosan? -
Apaxp
senior tag
250 dolgozójának felmond a Magyar Telekom
Ennyi Veronika van?
-
zoleeno1
veterán
válasz
rayman2006 #3467 üzenetére
Már régen nem kell "sütni" ezeket az akksikat
Recsegés/ropogás a tiednél jelentkezik?
-
manokaki
addikt
válasz
rayman2006 #3467 üzenetére
elvileg mindegy , de én pl. első 3 alkalommal 7-8 orát töltöm .
-
rayman2006
tag
Nekem is meg jött a telefon T-s 16gb-os.
Szerintem is elírás nincs 32-os T-nek.
Nagyon szép telefon,gyönyörű kijelző eddig tetszik.Első töltés-t hogy kell, most is kell még 10-12 óra folyamatos töltés vagy ezeknél új telefonoknál már mindegy?
-
Wade0303
aktív tag
Ez a T-s 32 gigás dolog nagyon érdekel akkor engem is, mi a valóság, mert jövő szerdán élhetek legkésőbb az elállási joggal. Addig remélem tisztázódik.
De ez a "three finger swipe" funkció továbbra sem működik valamint a hangerő szabályzókat is hiába tartom hosszabban nyomva nem történik semmi, pedig elvileg kamera/quick memo ativálódik így. Valakinek van ötlete mi lehet a gond? -
jilian
addikt
Toljátok végig a rendelést.
A végén felugrik egy chat ablak. Ott lesz Vera kisasszony.Beszélgessetek vele, hogy mit szarozik a TÉÉÉ??? Nem látják, hogy a 32Gb-os-ra rövid időn belül több megrendelés lenne mint a 16-os ra???
szerk.:
aztán lehet tényleg csak egy "FELMÉRÉS" a Tééé részéről.....(nem csodálkoznék) -
jooker82
nagyúr
Te már jogusult vagy a Tétől egy 16GB-os pendrive-ra
Mindhárom Veronika megbukott,az egyik azért mert tévesen irta ki,a másik azért mert tévesen közli chaten,a harmadik meg azért mert tudta mi az igazság és mégsem közölte az előző két Veronikával.
Lehet csapkodnod az asztalt. -
jilian
addikt
Most beszéltem Veronikával (chat)
NEM 32 GB-OS A KÉSZÜLÉK!...hamarosan orvosolják a helyzetet...
-
válasz
jooker82 #3452 üzenetére
ott a mentés az ügyfélszolgálattal eszközölt beszélgetésről, adnának csak 16gb verziót utána, de ez még nem bizonyított dolog, azért írtam a másik verziót, viszont majd kiderül, ha ténylegesen megnézi valaki a t-nél.
azt hittem, azokat készteti reklamálásra, akik korábban vásároltak és 16gb verziót kaptak, a mostani esetleges 32gb verzió ellenében. -
migabi24
nagyúr
majd aki most rendel az megmondja mit kapott, addig csak találgathatunk
-
Feci40
tag
[link] 32gb
-
jooker82
nagyúr
és szerinted értett is hozzá?? ránézett a weboldalra,32-es akkor biztos az....
nem szabad ezt igy elsőre elhinni.sőt másodjára se,az lg magyarország nem ezt állitja.
toto0569:én nem tés vagyok,igy nem érint,de ha 1 hete ugyanazon az oldalon még 16 volt,akkor mért módositották?vagy lehet végig 32 volt,csak senkinek nem tünt fel -
manokaki
addikt
-
zola-
őstag
Gyarilag 2 tema van a telefonban. Honnan lehetne meg hozza letolteni?
-
Apaxp
senior tag
http://kepfeltoltes.hu/view/131024/Screenshot_2013-10-24_15.39.30_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
T-mobile hivatalos -
Viper26
nagyúr
Ha valakinek lenne ilyen gondja, így sikerült megoldani:
-
Viper26
nagyúr
Kontaktokat hogyan lehetne rendezni?
Vezetéknév - keresztnév beállítás stimmel, de keresztnév alapján teszi abc sorrendbe...
Beállításokat átnéztem, de nem nagyon látok rá megoldást. -
zola-
őstag
Amugy erdekesez a recseges dolog. Telot ma eloszor hoztam el munkahelyre. Irodaban dolgozom es mar itt nem hallom a recsegest. Csak a csendes otthoni kornyezetben...(hozzatennem, hogy videki vagyok es nem vasutallomas mellett lakom. 😄
-
Apaxp
senior tag
Sziasztok!
Hosszabb beszélgetést folytattam az LG ügyfélszolgálattal recsegés ügyben.
Mondtam hogy most szeretném a készüléket rendelni és a fórumon szinte mindegyik tulaj recsegésre panaszkodik. Az a megnyugtató válasz hogy akinek ilyen gondja van nyugodtan látogassa meg a márkaszervizt ahol megpróbálják orvosolni a problémát.
Kértem az ügyfélszolgálatos urat hogy próbáljon az LG megjelenni itt a fórumon mert itt direktben lehetne a felmerülő problémákra reagálni. Azt a választ kaptam ,hogy továbbítja a kérést az illetékesek felé.
Most már csak a rendelés gombot kell nekem is megnyomni -
Feci40
tag
LG Optimus 2x után ezt fogom venni csak még várok az ár miatt.
-
Viper26
nagyúr
válasz
morphin #3412 üzenetére
Pont az éjjel volt időm tesztelni Xears fülessel..hát mit mondjak csak pislogtam, hogy hogyan tud kiadni ilyen szép, tiszta hangot a telefon magából, hangerő is egyből rendben volt, a gyári fülessel kevésnek éreztem.
Ennél bármiféle EQ / effekt használata bűn szerintem...bár azt mondják amelyik fülesnél ilyeneket kell piszkálni, attól érdemes megválni inkább. -
istibond
tag
a t-mobilnál 32 gb os ként van feltüntetve a lg g2 a jellemzőknél ez igaz?
csak mert eddig aki ott vette annak csal 16 gb os volt,vagy valami elírás? -
Wade0303
aktív tag
Arra lettem ma figyelmes hogy a "3 ujjas pöccintős" multitasking funkció (amikor a képernyő bal oldaláról előhúzod a futó alkalmazásokat) elfelejtett működni. Hiába próbálom akárhogyan a 3 ujjamat húzogatni a kijelzőn nem történik semmi, pedig tegnap este még működött. Azóta annyi történt hogy az avast security csinált valami beállításokat a rendszerben, létezik hogy amiatt? A beállításoknál aktiválva van a funkció.
Elég zavaró mert minden teljesen gyári a rendszerben, az ég világon semmi mókolást nem csinálam még, erre máris szoftver hiba fordul elő...
Valakinek esetleg hasonló, vagy valami ötlet? -
morphin
tag
Mint már írtam nekem is mozog, de nem recseg...kézbe véve sosem fogom úgy, hogy ez a jelenség zavaró lenne. Igaz még nem használom napi szinten a telefont...amíg a tok+fólia meg nem lesz. Amúgy ma-holnap elkezdem használni aztán meglátjuk mennyire lesz erősebb a "recsegés". LG-nek azért foglalkoznia kellene ezzel szerintem elég gyorsan...
SGS1-em van ez sem rossz zeneileg, de ez az új Wolfson DAC tényleg odapirítós...JBL Reference 220-as agybadugósom van ami azért nem high-end, de nem is ócska szar. Mondjuk még csak nem is FLAC-el próbáltam hanem egy sima mezei 320-as mp3-al...de egyértelmű szerintem.
-
ferrari1
őstag
El sem hiszem! Találtak nekem ( egyenlőre ) recsegésmentes példányt
Itten' van a kezemben. Azt mondták, hogy ez az első szériából való darab.
-
Metal213
tag
igen, nekem is remeg a kezem rendelés gombon, ám a recsegés kicsit visszatart. De ha tényleg idővel elmúlik akkor bestbuy a 16gb-s is.
-
zola-
őstag
válasz
--1c3m4N-- #3404 üzenetére
Na de open Eu rom van rajta a múgy a teló meg kirgiztáni...akkor az erdeti cilirbetűs romot fogja gondolom felrakni. Akkor marad a KDZ megoldás.
-
--1c3m4N--
csendes tag
ha a jelenlegi szofton van magyar akkor vélhetően frissítés után is lesz. Nézd meg van e LTE opciód a rádiók közt, amennyiben szükséged van rá akkor tegyél fel egy EU OPEN-t 10A vagy UK OPEN 10b-t. Viszont ha újra frissíteni fogsz hivatalosan akkor újra a KG-s szoftot fogja visszatenni.
szerintem akkor lehet hogy mókoltak már vele, többek közt a magyar nyelv miatt.
-
zola-
őstag
Romolnám, de az uptestEX.exe fajlra kattintok és valami AD számot kér tőlem egy kis ablak az mi?
Kirgizisztán, vagy mi a...amúgy jelzett a pc suite hogy van frissítésem! Gondolom ha azt letölti akkor nem lesz magyar. Ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Trollok komolyan
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Ez lehet a legnagyobb akkuval szerelt Snapdragon 8 Elite telefon
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest