Hirdetés
- Apple asztali gépek
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztrofotózás
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
-
jooker82
nagyúr
Innen töltsd le az europe opent.
Zack: Az LG-nek még garipapir se kell,elég egy IMEI szám.
-
zack
nagyúr
Melyik nem az?
Samsung-nál nagy mellénnyel állították, hogy számla kell a szervizeléshez. Majd amikor felolvastam nekik az ide vonatkozó jogszabályt, hozzátéve, hogy vaskos pereskedéssel fognak találkozni, ha ehhez az állásponthoz továbbra is ragaszkodnak...Ezek után hirtelen a számla annyira már nem is volt fontos. -
diodd
tag
Nekem is HKG-s a telefon és nincs LTE. Ha EU-s romot szeretnék rátenni, akkor jó ugyan úgy az a KDZ, ugyanazokkal a beállításokkal, mint a sima G-nél? Tudnátok kérlek linkelni nekem egy oldalt ahonna letölthetek egy eu-s romot?
Előre is köszi -
jacis
nagyúr
-
jacis
nagyúr
-
törölt tag
Tíz perccel ezelőtti beszélgetés az LG-vel
-
Land
veterán
Na megrendeltem. 1 óra múlva nálam lesz. Fekete és 32 Gb-os...
-
kp78
addikt
Üdv Urak!
1 napja van a birtokomban nekem is egy G2 16GB, amit némi szerencsével a melóhelyen kaptam, sajnos egyelőre csak használatra, aztán majd meglátjuk.
A telefon nekem elsőre kissé nagy, de barátkozom vele, mert nagyon tetszik a tudása, a kijelző tényleg csodás, a gyorsaságra pedig nem lehet panasz.
Két észrevételem/kérdésem lenne azokhoz, akik már használják.
Az automata fényerőszabályzás nekem nem tűnik túl hatékonynak, teljesen sötét szobában sem akarja levenni a fényerőt, majd kicsapta reggel a szemem a fényereje. Pipa be van téve természetesen, ahova kell. Másnál is ilyen?
A másik, hogy sms írásnál (tudom ma már mindenki online cseveg, és nem használ ilyen elavult technológiát, én mégis szoktam küldeni, mivel van bőven a csomagomban) ha smiley-t szúrok be, egyből MMS-re alakítja az üzenetet. Csak ha manuálisan írom, akkor marad sms.
Elsőre ennyi, aztán biztos jövök majd még -
akooos
veterán
Nemtudom, hogy bárkit érint-e ilyen árkategóriában, de az Extrem Digitalnál kapható a 32 GB-s változat, 189ezerért. Szintén nem tudom, érint-e valakit, de ők adnak áruhitelt is.
-
ferrari1
őstag
Ha minden igaz holnap jövök vissza
-
F-ECT$
titán
Remélem pár héten belül vesznek páran még G2-t, mert kicsit belterjes lett a topic, ahol sok érdemi infó nincs, inkább csak beszólogatások. Persze, tisztelt a kivételnek!
-
Pityukaka
tag
Sziasztok!
Van vki netán, aki HTC One X-ről váltott a G2? Ha igen, mik a tapasztalatok a HTC-hez képest? Kijelző szebb? Napon jobban látszik? Kamerája mennyivel jobb? Köszi -
toto0569
addikt
Lehet,hogy annak a "valakinek" már rengeteg készülék megfordult a keze között és van hasonlítási alapja.Nekem sem mindig hiszik el,hogy a készülékem hibátlanul működik.Ez mind csak helyes beállítás kérdése.A 4X-re is sok panasz volt...én nem voltam azok között
Nem vonom kétségbe az állításaidat,de amíg rajtad kívül a saját topikodban ugyan ez nem sikerül másnak addig itt Scali és Mulder X aktájához tartozik az eseted.Viszont nem csak te dicsérted a telódat...Tényleg jó lehet a kategóriájában.
-
toto0569
addikt
Nem is kell megsértődni,csak a tények magukért beszélnek.Pont a legfőbb dolgokat írtam ki.Viszont lehet,hogy nem tudod de az LG ebben a telóban úgy spórol,hogy ha nem csinálsz semmit és nem érsz a képernyőhöz 1-2 sec-ig akkor csinál egy képenyő mentést és te azt látod addig amíg nem kap más parancsot.Erre ha jól emlékszem +10% írt megtakarítást.
Akkor nincs harag!?
az jó -
Lecs@
addikt
És még egyszer leírom mindent összerakva egy bugyorba, véleményem szerint is a legjobb Androidos készülék most a G2.
-
-
Lecs@
addikt
válasz
jooker82 #2355 üzenetére
Ne is olvasd
Olyan nincs hogy legjobb ! Van 4000 mAh-s Lenovo, 13 órás kijelzőidővel! Írd inkább, nagyon jó, és rábólintok.
-
zack
nagyúr
válasz
Cyberpunk #2346 üzenetére
Szerinted ebből a topikból bárki is átmegy trollkodni az i5 topikba? Oda nem illő, jellemzően off témákkal? ha G2-öt akarsz semmi gond, de azért mert unatkozol, hsz-t gyűjtögetni ne gyere ide. Megint más ha valaki értelmes dolgokat kérdez, mert ilyet akar, vagy egyszerűen csak infó-t szeretne a G2-ről. Nos...Te egyik sem vagy.
-
Cyberpunk
félisten
Csak szúrta a szemem. Nem rugózok többet ezen, de érdekes egy gondolkodásod van ezt még megjegyzem. Nem is piszkítok ide többet, hagyom hadd folyjon a szakmai eszmecsere, de mondjuk visszaolvasgatva hát vannak érdekes dolgok itt. Erről kellene szólnia egy szakmai topicnak?
További jó szórakozást.
-
toto0569
addikt
-
zack
nagyúr
-
jooker82
nagyúr
válasz
-Mosquito- #2333 üzenetére
Végülis még mindig jobb az ilyesfajta ötletes pimaszkodás,mint, pl mikor a samsung fizetett usereket küldött fórumokra a HTC-t lehurrogni,meg hibásnak nyilvánitani a telefonjait.
-
toto0569
addikt
Nekem 173000-be volt a 32GB-os.A mai napig nem bántam meg,mert kárpótol mindenért és a készülék fele ára az szinte ingyen van...
Cyberpunk:akkor én az LG fizetett embere vagyok...L3,4X HD,G2
azt nem mondta,hogy ott kötelező vásárolni,viszont mindig felmerülő kérdés,hogy hol érdemes...ha visszaolvasol -
-Mosquito-
őstag
Ehhez azért pofa kell..
De tetszik,ügyes..!
[link]
-
Land
veterán
Ahol 150-ert lenne G2 32 gb ott csak fehér van.
Tudtok boltot,amin esetleg atsiklottam és van fekete 150-ert?Fehér szin idegen tőlem G2-bol. 152-Ert lenne máshol fekete amúgy.
-
jacis
nagyúr
-
Gyula88
tag
Bocsi mar nem lehetett szerkeszteni
A Romaniai Orangenal fuggetlenul ma jelent meg a G2 509 euro a 16gb verzio, 32es meg nincs
Kezd ez alakulni lesz ez mostmar olcsobb a GSM uzletekben is -
zack
nagyúr
Nekem is pozitívabb a véleményem a G2 kijelzőjéről a One-hoz képest, bár hivatalos kijelző tesztben nem hozták ki jobbnak a G2 kijelzőjét. Sőt. Rosszabbnak találták, ami szerintem bullshit.
Én is rózsaszín felhőben úszom, pedig nekem már 2 hetes.
Ahogy megszokom, egyre jobban és jobban szeretem.
Az első napon még tartott a Note3 utáni sóvárgásom, de a 2.-3. nap után minden ilyen jellegű gondolatom szertefoszlott a cserét illetően.
Ez a hangminőség amit fülessel tud, egészen páratlan a telefonok között. -
jacis
nagyúr
válasz
jooker82 #2296 üzenetére
Attól függetlenül, hogy most ilyen készülékem van és rózsaszín felhőben úszom azt kell mondanom, hogy eddig ennek van a legszebb kijelzője. A One-é is szép volt, de ott a méret az ami már nekem kicsi volt. Itt a méret is ok meg a fényerő is lényegesen jobb.
Amúgy eddig nagyon brutál a telefon. Megakasztani nem lehet
A készülék ház is nagyon kompakt és nem érezni egyáltalán nagynak. -
zack
nagyúr
Jó az OTG, de úgy, hogy a belső 32GB.
Azért elég macerás hurcolászni állandóan a pendrive-ot + OTG-t.
Ha az ember fix helyre megy, esetleg melóba, ott jó lehet, de az az igazi, ha a belső tárhelybe mindig marad tartalék.(#2303) Flex77
720p, 1080p filmet még nem futtattam pendrive-ról, de gyanítom, kevés lesz az adatátviteli sebesség...Ha pedig nem elég, és mindig fel kell másolni, az úgy macerásabb a méret miatt, mivel ezek a filmek 5-12GB méretűek felbontástól függően.
-
F-ECT$
titán
Ha 5-10k a különbség árban a 2 verzió között, akkor megéri a 32-es (ország, beszerzési hely, garancia és egyéb változó miatt ez nem mindenhol igaz). Azért nem mindegy, hogy folyamatosan sakkozni kell a fájlokkal, valami pendrivon van, valami telefonon, azt se tudod, hogy mit másoltál már gépre és mit nem, stb.
-
Flex77
csendes tag
Igen, én is az OTG megléte miatt gondolkodtam a kisebben (na meg mivel nem elérhető most a nagyobb). Mert, bár nem olyan kényelmes, mint mindent a telón tárolni, de ha csak abból áll a dolog, hogy rádugom a pendrive-t és már vígan másol oda-vissza, akkor azért nem rossz az sem, bár körülményesebb.
-
zack
nagyúr
Nem kizárt ugyanakkor, hogy valakinek elég a felhasználható 12GB, de hamar kinőhető, és akkor meg vagy lőve. 32GB tárhellyel nem gond ha Lossless zenékből tartasz a telefonodon 3-5GB mennyiséget, nem gond, ha 1080p-ben rögzített videók esetében ezeket tudod tárolni a telefonon, és nem kell szinte s.o.s-ben lementegetni gépre, jól jön ha 1-2 nagyobb játék is elfér, amiknek a mérete van hogy 1-1,5GB, és az sem rossz ha 1-2 film is elfér, mert egy 5,2" kijelzőn azért már tök jókat lehet "egér mozizni", ha az ember hosszasan várakozik itt-ott a nap folyamán. A képek mérete is 13MP-ben azért rendesen foglalja a helyet, ami 100 kép esetén akár 6-700 MB is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Beszámolok - iPhone 16 Pro 512 GB Natúr Titán - 0 Perces - 0 ciklus - APPLE GARANCIA
- Samsung Galaxy S22 Ultra - 128 gb, fekete, guess tokkal
- iPhone 12 (kívülről törött, de hibátlanul működik, külső javítást igényel)
- Samsung S25 5G 256Gb -os kékes fekete telefont Vennék !
- Xiaomi 14 hosszú gyári garival
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest