Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztrofotózás
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsanya
aktív tag
Sziasztok!
Ha minden igaz holnap én is belépek a táborotokba
Van valaki közületek, aki macskás ROM-t használ G2-n? Egyáltalán van-e rá és jól működik-e?
Xiaomi telefonom van és nagyon megszerettem ezt a ROM-tKösz
Sanya -
reflxx
aktív tag
Sziasztok! Most próbálom feltenni a KK-et fenti leírás szerint, de amikor 3x-ra megnyomom a bekapcs. gombot factory resetnél elsötétül a kép és kikapcsol a teló. Semmit nem csinál. Mit csesztem el?
És most már nem is reagáll semmire -
asderr
aktív tag
Sziasztok
Szoftveresen minoseg rontasa nelkul mivel/hogyan tudnam novelni a hangerot?
Viper4ANDROID FX mar fentvan,de nekem nem eleg,bass emelese vissza is huzta amit emeltem a hangeron -
Maxtreme
addikt
nézegetem a linkelt oldalon a tokokat..
Én szeretnék elnézést kérni. -
stilo18
addikt
válasz
szabo.norbi #23588 üzenetére
Gyárilag HKG 10b volt rajta... Ezt írta a legfrissebbnek.
Aztán én feltettem a 10e EUR romot.És most nem tudom, hogy fog e jelezni ha kijön a friss Kitkat..
-
Maxtreme
addikt
válasz
vadászcsiga #23590 üzenetére
jaja már csak az L gPhone hiányzik a tok hátuljáról.
-
mumk1
addikt
válasz
rayoliviero #23584 üzenetére
Hát, nem volt olcsó. [link]
De van stílusa.
Van fekete is. -
Maxtreme
addikt
válasz
rayoliviero #23584 üzenetére
ejj ez engem is érdekelne!
Főleg ha létezik belőle fekete. -
stilo18
addikt
Elkerülte a figyelmeteket, úgy hogy megkerdezem még egyszer...
Ha HKG - i az alap rom a telefonon, de én feltettem az európait, akkor ettől függetlenül ha megjelenik HKG-ban a KK, akkor jelzi nekem az OTA frissítést?
-
laca.1
aktív tag
Mikor jön már a KK
Március
Április
de melyik év
-
snorbi82
senior tag
-
Endr00
aktív tag
Szerintetek ez megbízható bolt: B-Tel? Itt 116-ér 16Gb, 1+1 év gari.
-
toto0569
addikt
Ma a CloudyPro II, Köpönyeg :észlelés beküldés közben újraindult...ART-ot használok.De nagyon tetszik az ART.Folyékonyabban működik vele mint dalvikkal.
-
Danny365
őstag
válasz
Maxtreme #23565 üzenetére
A PlayStore-os alkalmazást NEM a Viperes srácok töltik fel/felügyelik! Xda-ról tedd fel, az a hivatalos, illetve frissebb is talán.
-
szabyka95
őstag
IMEI sv 02 mit jelent ?
-
Maxtreme
addikt
válasz
apaszka #23562 üzenetére
Már múltkor is akartam Tőled kérdezni, erről beszélünk ugye?
Hogy müxik ez a cucc? (sajna a sing-yung nyelvtudásom az idők folyamán kicsit megkopott) beépül az egész rendszerbe, és minden lejátszó illetve hangot magából kiadó alkalmazás használni fogja?
Az aksit mennyire zabálja? -
hard74
senior tag
válasz
szabo.norbi #23563 üzenetére
Az volt az első amit félve ellenőriztem,de szerencsére maradt,és már hálózat is van.
-
apaszka
veterán
DroiDMester
Megy simán a kedvencem. Beépül szépen a Deezer alkalmazásba is. Működik jól!
Jó az a Kernel !
Így raktam fel a ROMot,igaz a Meenova -ról
Király vagy !
Persze így együtt is ! Leírást készítette:bigdee888; Szala86; toto0569; DroiDMester; head1shot; azok vagytok!
-
hard74
senior tag
Offline kdz-vel visszatettem a 10f-et,erre most azt írja nincs sim kártya.Hogyan tovább?
Megoldva.Mégegy factory reset-et kívánt.
-
gusthy
veterán
válasz
FrankMonzano #23555 üzenetére
Ez így logikus.
Szerintem a g2 jobb, mint az s4, de ebben a topicban mindenki ezt fogja mondani -
-
szala86
aktív tag
-
djoei
tag
köszönöm a videót a offline szoftfissitésől sikeült sikeült vele....
nagy ötlet volt eze köszönet -
szala86
aktív tag
Na én meg közben próbálgatom az Xposedet KitKaton. Hát azért van ami nem működik. PL.: Bleed Immersive mód nem működik, Fehér navigációs gombok sem működik. Remélem hamar javítják, illetve megcsinálják KitKat-ra is.
-
Batawanga
tag
Sziasztok, sikerült nekem is KDZ-vel frissíteni KitKatre (Poland 20B OPEN), de a következő problémák adódtak:
- a tárcsázóban a simhez kapcsolódó beállításoknál "hálózati vagy sim hiba" üzenettel FC
- a MasterCard Mobile regisztráció folyamán nem tud sms-t küldeni az alkalmazás
- újraindításnál a Gapps FC-zikTermészetesen volt factory reset előtte utána (el is szállt az LG Backup mentésem, amilyen okosan csináltam, így most szívok a visszaállítással). Telekomos vagyok amúgy.
Van valami megoldás ezekre? Lehet, hogy a simlock miatt van? Úgy tudtam simlockos készülékre is lehet open firmwaret tenni, 4.2-n ez nem volt probléma.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Sziasztok!
Múltkor valaki írta hogy a Miracast milyen sokat fogyaszt akkuban. Fél órás műsor kirakva tévére az M1 videótárából (adja + kapja az adatokat). Kép.
Akárhogy is nézem nem percenként megy lejjebb 1%-ot. Pedig ez G Paddal van így tehát a G2-nek jobban kéne bírnia. -
Lecs@
addikt
válasz
DroiDMester #23539 üzenetére
[link] Erre valaki ?
-
-
Misi1980
senior tag
Tök jó hogy a telefonunk tud HD felvételt csinálni vagy adott esetben 4K-t.Csak ez a 16gb hely baromi kevés hely ilyen nagy videok tárolására.Ilyen szinten szerintem a 32gb lenne az alap tárhellyel rendelkező készülék.Elmentem a kislányommal kétszer ugrálóvárvba és 2 gb-ra való videot csináltam.
-
Szabiq
tag
válasz
DroiDMester #23532 üzenetére
Köszi mester
Az összefoglalós két fájl felmásolós módszer nálam beszúrt a gépnek,de OTG-ről támasztottam a 3 fájlos módszereddel.
Volt némi para -
rankesz
veterán
válasz
DroiDMester #23532 üzenetére
2.6.3.4 is tuti tudja, múltkor az hózott ki a sz... izé bajból
-
válasz
Szabiq #23527 üzenetére
Korábban már beírtam ide is hogy én MINDEN telepítést és lementést OTG -n csinálok (én is pont ezért mert én wipe -olom az intrernal storage -t is)! írtam is a fórumba hogy nekem csak olyan recovery jöhet szóba ami tudja az OTG -t!
Ezért ajánlottam a fenti rom hoz is a 2.7.0.0. TWRP -t, mert az már alapból tudja az OTG -t, nem úgy mint a 2.6.x.x ek!
a Hard Reset pedig TWRP -nél úgy néz ki hogy: Wipe menű és ott a Factory Reset, vagy ha magad akarod kiválasztani akkor Wipe/Advanced, és itt: Dalvik-Chace, Data, Chace opciókat jelölöd be!
rankesz : Tudom hogy tudja de az NEM HIVATALOS verzió, az egy módosított verzió hivatalosból a 2.6.3.3 az utolsó! És nagyon várom már a 2.7.0.0 ből is a módosítottat mert engem baromira idegesít hogy 100% os fényerővel égeti a szemem 2634.nél szépen levettem 35% ra és nem kellett a kijelzőt lekapcsolni hogy ne szívja az aksit recovery alatt! -
rankesz
veterán
Fú, ezt az OTG-s telepítős módszert honnan szedted, jó ötlet...
Más: talán azért mert nexus-t nem a hétköznapi, hanem inkább a gyakorlottabb/gyakorlatiasabb userek vesznek... gondolom nem is fogyott belőle annyi mint g2-ből, szóval szerintem mindössze ennyi lehet az ok.
)Nézd meg, én se sírok...)
-
stilo18
addikt
10e EUR rom van a telefonomon, eredetileg HKG rom volt rajta...!
A kérdésem az lenne, hogy igy is felfogja ajánlani az OTA frissítést a telefon? -
Szabiq
tag
válasz
DroiDMester #23474 üzenetére
OTG n tudom ezt végigcsinálni?
-
Lecs@
addikt
válasz
szabo.norbi #23521 üzenetére
Én csak a végén csinálom. Gond nélkül flasheltem eddig. És pendriveról telepítek TWRP - n és USB OTG - n kersztül, hogy az sd - m is teljesen szűz legyen.
Más : Amit észrevettem, ebben a Topikban sokkal több a " sírás " mint N5 Topikban. Ez nem flémkeltés, hisz az is LG. Tényleg elégedettebbek a felhasználói. 4 hónap N5 használat után ki merem jelenteni.
-
Szabiq
tag
válasz
szabo.norbi #23521 üzenetére
twrp-ből hogyan kell?
-
apaszka
veterán
válasz
DroiDMester #23507 üzenetére
Felraktam amint mondtad! Tökéletes!
Köszönöm!Pár észrevétel.
Van hangcsúszkám is!
A Kamera/videó hangja maradt ->szar
Kellene a viper4 et támogató kernel alá,de szerintem már van is talán,ha jól emlékszem? De mosta belakással vacakolok egyenlőre! -
jolti05
őstag
Sziasztok.
Nyilván volt már téma, de szerintetek G2 vagy Nexus 5?
-
Shanza
újonc
Sziasztok! A 3 napos G2-m random szerűen nem ad képet pedig a led villan, hogy kinyitotta a telefont, de se gombbal se koppintással nem éled fel. Van hogy pár próbálkozás után feléled, de van, hogy csak majd x perc után lehet használni. Este discoban voltam és ott kezdte el, pedig behatás nem érte. Arra tudok gondolni, h gyárilag nincs jól a helyén a kijelző csatlakozója és ez a rázkódástól kimozdult. Véletlen leejtettem szőnyegre baja nem lett, de azóta tökéletesen működik
. Azon kívül, hogy garanciába vissza viszem és körbe röhögnek van valakinek bármilyen ötlete vagy találkozott már ilyennel? Köszi előre is! ÜDV
-
Szabiq
tag
válasz
DroiDMester #23474 üzenetére
Sajnos a legvégén az újraindítás után megáll az LG logónál és zölden villog a led.
Mit tegyek? -
r3dwo0d
tag
válasz
szabo.norbi #23513 üzenetére
Független.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #23404 üzenetére
Letöltöttem torrentról is és a hiba továbbra is fenn áll. Annyival más a helyzet hogy hogyha rálépek az OK-ra akkor bejön a Gameloft logó és utána lép ki.
Valaki nem használja véletlenül?
Qrvára idegesítő hogy nem megy. -
szabo.norbi
tag
Akinek érkezett OTA-n frissítés azoknak függő vagy független a telefonjuk?
-
Maxtreme
addikt
Asszem ma nekem is sikerült felfedeznem egy hibát a G2ben.
Nem emlékszem hogy említette e már valaki a bluetoothos hang stream minőségét.Van egy egész jő minőségű BT-s külső hangszóróm, amit anno az S3-al elég gyakran használtam teljes megelégedéssel, viszont G2-vel valami brutálisan szörnyű hangja van. Hiába küldök rá normális minőségű zenét (flac) kb úgy szól mintha 64kbps-os mp3 lenne a forrás.
Tapasztalta ezt már más is, illetve van valami megoldás a dologra?
Mókolt romot nem szeretnék használni, szal ilyen jellegű ötlettől plz kíméljetek. -
Miksa64
tag
válasz
DroiDMester #23507 üzenetére
Ez jó hír! Köszönöm!
-
gusthy
veterán
válasz
Yoretto #23452 üzenetére
Jó, akkor:
A G3 várhatóan 2560 x 1440 képpont (QHD) felbontással fog bírni, ami szerintem tök értelmetlen dolog, csak arra jó, hogy legyen, ami leterheli a 4+4magos LG gyártmányú big.LITTLE CPU-t.
Egyebekben pedig nem qHD-t írtam, hanem qhd-t, és azt feltételeztem, hogy senki nem gondolja, hogy a G3 várhatóan qHD kijelzővel jön, feltételeztem, hogy mindenki QHD-ra asszociál.
-
Lecs@
addikt
Stock KK blacked Theme lehetőség ( Flex stílusú ) Van-e valamire lehetőség ? Settings háttér, üzenetek stb-stb...Még nem nézelődtem, mert mindig AOSP - ot használtam, de megpróbálom. Hátha...
Illetve : kell-e , ajánlott-e, van-e valami jó Custom Kernel ?
Ajánlott Tweakek ? -
válasz
Miksa64 #23500 üzenetére
Természetesen! ez a lényeg hogy van működő Recovery -d így nem kell kínlódni KDZ -vel ha vissza akarod tenni a 4.2.2. -es rendszert!
Ha csinálsz egy full mentést TWRP -ben még működő 4.2.2. rendszeredről semmit nem kell mókolni csak simán vissza állítod a 4.2.2 mentésed TWRP -ben és csókolom!
********************************************************************************************
szabyka95 nem kell semmiféle JB baseband ha full mentést csinál TWRP -ben abban az is benne van! simán csak vissza kell állítani twrp be a mentést! -
r3dwo0d
tag
válasz
blt.62 #23497 üzenetére
Nekem mintha javult volna az akksi időm, működik az auto fényerő ami eddig nem ment, a kék témájú ikonok fehérre váltottak, az értesítési sáv átlátszó minden háttérképnél. A kamera is mintha gyorsult volna. Ezeket vettem észre. Az összefoglalóban leírt bluetooth jelenség nekem is fenn áll, de nem érzem a fogyasztását. Nekem wifin elég gyorsan lejött, de utána ha letöltötted még mindig eldöntheted, hogy akarod-e telepíteni vagy sem.
-
adrianzen
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB 8GB RAM
- OnePlus 10 Pro DualSIM 8 GB/128 GB Volcanic Black
- Eladó bontatlan eredeti Apple MagSafe-rögzítésű iPhone 14 Plus-szilikontok éjfekete (MPT33ZM/A)
- Sony Xperia XA2 Silver mobiltelefon
- Apple iPhone 16 128GB Fekete és Fehér Színben Bontatlan Új 12 Hó Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest