Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bsanya #55343 üzenetére
Igazán nincs mit!
@reap3r: Én arra esküszöm személy szerint, hogy nem sajnálom a pénzt egy normális fülesre és natúran, mindenféle plusz mahina és EQ állítás nélkül hallgatom a zenét, abban az állapotban, ahogyan a zenészek azt megalkották és ahogy gondolták a hangzását.
Van eredeti Poweramp-om nekem is, de mióta Play Music-on meghallgattam egy eredeti albumot, ott megvilágosodtam, hogy nekem bőven elég a Play Music is és nem kell mellé semmi, hangzást befolyásoló cucc.
Ha gyenge fülesem lenne, akkor lehet én is Viper-eskednék. -
válasz
bsanya #55330 üzenetére
Szia!
Simán csak Összefoglaló szerint húzzál fel neki flashtool2014-el egy 20H kdz-t!
Végén természetesen egy Hars Reset.
Ennél gyáribb rendszert másképp nehezebben fog kapni.crzygza87:
Az ergya minőségű kijelző ragasztó hő hatására sárgulni kezd valamelyik sarokban, amit garanciálisan szervizelnek.
Aztán az az érdekes, hogy elvétve jelentkezik az embereknél és a kialakulása is elég logikát nélkülöző, szóval nem feltétlen csak azoknál jelentkezik, akik egész nap nyomkodják. -
válasz
bsanya #33634 üzenetére
itt belinkeltem a legfrissebb ROM -omat azóta frissült 3.3 -ra a link maradt ugyan az szóval a 3.2 -linken már a 3.3 érhető el! Telepítés menete is le van írva! olvasd el ha valami nem világos olvasd el 3-4X mert érhetően le van írva mikor mit kell csinálni!
Knock Code meg azonos a Knock ON -al, ez két eltérő dolog! De már jó párszor beszéltünk erről is itt a fórumba! Szánj rá egy kis időt és olvasgass csak!
-
válasz
bsanya #33630 üzenetére
Már kezd ez is unalmas lenni!
csak néztek kifelé a fejetekből de NEM OLVASTOK?
Minden nap jön valaki aki ezt megkérdezi!
De akkor 47.edszer is leírom! az AutoREC amivel a Recovery -t tetted fel eggyúttal a KERNELT is cseréli! viszont az autorec -ben még a régi kernel van ami nem tudja a Knock kódot!
a megoldás => Felteszel egy másik kernelt, ami tudja a Knock Kódot!
-
akooos
veterán
válasz
bsanya #23140 üzenetére
Hamisított példányról én speciel még nem hallottam, viszont amire figyelni kell. Ha fontos a garancia (nyilván a gyári LG garancia), akkor nagyon leszűkül a helyek száma, ahol ilyet tudsz venni. 32 GB-osat nem is tudsz venni, csak az E-digitalban. Nem kevés pénzért
De legalább gyári garit adnak, viheted az LG-hez ha baj van vele. 16-os kapható sok helyen gyári garival, de az ugye csak 16 GB
El kell dönteni, hogy mi fontos, a normális garancia,ami nem zug gsm vagy a jó ár és a nagyobb tárhely.
Magyarországon csak D802-est lehet kapni, az pedig lehet Taiwantól elkezdve Szingapúron át mindenDe működik ugyanúgy itthon is.
-
akooos
veterán
válasz
bsanya #23128 üzenetére
Röviden és tömören összefoglalva: Igen, jól járnál vele
Nekem is volt HD2 a kezdetektől egészen az agyon romolásig. Az volt a kedvenc és legjobb telefonom, semmi nem tudta überelni. Aztán megvettem a G2-t5 hónapig gyárin használtam, egyedül root volt rajta és hibátlan. Semmi problémám nem volt vele, a gyári 4.2.2-vel is tökéletesen használható és igen, nemsokára jön rá a KK (igazából már van is, cask nem a függetlenre
), úgyhogy nyugodtan vedd meg. Az LG telepakolta olyan finomságokkal amik miatt kiemelkedik a mezőnyből. Menj el valahova ahol meg lehet nyomkodni, nem fogsz gondolkodni, hogy megéri-e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- IPHONE 15 128GB ELADÓ!!!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Nubia Redmagic 9S Pro 5G 12GB/256GB Sleet, Alza, 2 év garival.
- Samsung galaxy A70 128gb független dualsimes okostelefon
- Nubia Redmagic 10 Pro 5G 12GB/256GB , Alza, Shadow, bontatlan
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest