Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL C715: kedvező árú 4K QLED tévé a tesztpadon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós kamerák
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
trobi28
addikt
Kamerárol jut eszembe nekem is hogy miként lehet lassított felvételt készíteni?
-
sonice
tag
udv
optikai képstabilizátor automata vagy be kell kapcsolni valahol? kosz
-
h3lios
addikt
Nem mondtam, hogy az LTE értékei rosszak, csak a két T -s szolgáltatónál ezt bazi nagy plakátokkal 4G-nek nevezik, holott nem az (szabvány szerint).
Az már a másik kérdés, hogy mennyire elterjedt a hálózatuk. Szerintem inkább legyen egy elterjedt 42Mbit/s -es 3G, mint egy 2 - 3 helyen elérhető LTE hálózat.
-
válasz
h3lios #22183 üzenetére
jesszus...
nem baj, hogy a legtöbb lte képes telefon csak 100 megabit/sec maximális letöltési sebességet tud, illetve a g2 és még néhány újabb típus 150 megabit/sec képes, és itt a vége?
a telekom 60 megabit/sec maximális lte letöltési sebességet ad papíron, a gyakorlatban valamivel többet, sokszor mérni 65 - 68 megabit/sec értékeket; link, link
nem sok országban van még 150-es lte háló sem... -
Danny365
őstag
Jólvan, akkor köcsög' Té, hogy nem tudok 1 gigabittel tölteni, miközben más országban meg lehet!.. Ja nem, máshol sincs ilyen.
-
mcguyver
csendes tag
Tudnátok ajánlani Budapesti megbízható boltot?
32Gb-os telefont szeretnék venni, lehetőleg jó áron.
Köszönöm, ha segítetek. -
h3lios
addikt
válasz
Danny365 #22189 üzenetére
Nem én találtam ki ezeket a számokat, hanem ez a szabvány ekkora számokra lett kitalálva.
Tudom, hogy ez erősen tesztkörnyezet, de a HSPA+ szabvány ezt tudja.
Nézz utána a neten, hogy melyik szabványhoz mekkora számok tartoznak. Más kérdés, hogy ezt a szolgáltatók, hogy nevezik el.Az LTE megint más szabvány, csak ezt a szolgáltatók mára összemosták a 4G-vel, de a kettő nem egy és ugyanaz.
-
Danny365
őstag
válasz
h3lios #22187 üzenetére
Akkor légyszives linkelj nekem egy olyan sebességtesztet, ami akárcsak megközeliti azokat az értékeket. Sok sikert.
Érdekes, hogy a világ leggyorsabb 4g hálózata (ami még el sem startolt) is "csak" 300Mbps-re lesz képes, mikor ugye az is bőven kevesebb, aminek kéne lennie.
edit: akkor meg miről beszélünk, te magad is tudod, hogy a készülék nem képes rá?
-
-
h3lios
addikt
válasz
Danny365 #22186 üzenetére
Akkor ez nem 4G.
Ugyanis a 4G szabvány a fent leírt adatokat takarja. Ami ennél kisebb az csak egy tupírozott 3G.". Az „IMT-Advanced”, (4G Wireless and International Mobile Telecommunication) 4G technológia jelenleg a mobil távközlési rendszerek közül a legfejlettebb, amely fix környezetben 1 Gbps, mobilkörnyezetben pedig akár 100 Mbps adatátviteli sebességet is biztosíthat."
Wikipédiáról idézett. A fontos adat a fent leírt mondatban is szerepel. Az már más, hogy a mobil eszközök ezt a sebességet egyelőre nem tudják biztosítani.
-
Danny365
őstag
-
h3lios
addikt
Egyébként a témától eltérve olvastam a 4G-s ügyeket itt fórumon.
A véleményem az, hogy amit a két T nyomat csak Marketing Bullshit, ugyanis a valós 4G letöltési sebesség nem teljesül szinte sehol az országban. (Mozgás közben 500 Mbit /sec, álló helyzetben 1 Gbit/sec a hivatalos 4G )
A normál 3G hálózataik finoman szólva is hiányosak, de azért nyomassuk a 4G-t ezerrel. Nagyvárosban élek, de még egyszer nem sikerült összehozni az ennek megfelelő letöltési sebességet, pedig T-s kártyát is használok.Kicsit elfogult vagyok, mert Vodánál melózom, de tényleg jó a 3G lefedettség az országban. Amikor vonattal mentem fel Pestre akkor végig Youtube-ról néztem videót a mobilnetemen. A másfél órás út során azt hiszem 1 vagy 2 alkalommal kapcsolt szét a net, ami szerintem több mint kielégítő teljesítmény.
(#22182) Bubukain
Fizessék ki az adott napom ameddig felmegyek Pestre és minden további nélkül megmutatom nekik. A másik opció, hogy össze kellene dobni az LG részéről egy vállalható szervizhálózatot, mert vér gáz, hogy csak Pesten van egy hely, ahol javítást végeznek. -
Bubukain
senior tag
válasz
h3lios #22180 üzenetére
Egyszóval jól hangzik ez a mindent megtesznek az ügy érdekében duma, de ez valahogy úgy nézett ki, hogy fogták ránéztek, és átrakták a másik ládába.
Szerinted meddig kellene nézegetni?
vagy látom vagy nem látom, ennyi.
sokszor az sem mindegy milyen színű háttérnél nézi az ember.
Szerintem nem megfelelően küldted be a szervizbe a készüléket.
Én a helyedben nem fogyasztóvédelemhez szaladgálnék hanem visszavinném a szervizbe és megmutatnám a hiba pontos helyét. -
Koktail
tag
Sziasztok!
A service menüben való babrálás garancia vesztéssel jár? Pl az LTE megoldás? A #3301 hozzászólásban olvastam hogy ott is be lehet állítani az LTE-t ha hiányzik a menüből!
Köszi
Üdv.:
Koktail
-
h3lios
addikt
válasz
Bubukain #22179 üzenetére
Ők ezért kapják a pénzüket, hogy megkeressék a hibát. Már nem azért, de tudom jól hogy hogy működnek ezek a dolgok, mivel mi is adunk le illetve, veszünk át szerviztől telefonokat.
Nagyon sok olyan eset van amikor visszajön a telefon érintetlenül, és ugyan olyan sz.r mint előtte volt.
Egyébként mérgesnek egyáltalán nem vagyok mérges, mert a hiba nem akkora, hogy ne tudjam tőle maradéktalanul használni a telefont, csak egyszerűen ott van, amit nem fogadok el.Egyszóval jól hangzik ez a mindent megtesznek az ügy érdekében duma, de ez valahogy úgy nézett ki, hogy fogták ránéztek, és átrakták a másik ládába.
(#22177) gusthy
01.24-én vettem, tehát nincs két hónapos... -
Bubukain
senior tag
válasz
h3lios #22169 üzenetére
A bejelentési lapon az állt, hogy a kijelző és az érintő képernyő között porszem található. Ami 100% -ban leírja a fennálló problémát.
Valaki írta hogy nem jelöltem meg a porszemet...Gondoltam rá, hogy filctollal bekarikázom, de végül komolytalannak találtam, de úgy látszik mégis ez kellett volna....
A hibát lehet hogy leírja 100%-ban csak nem biztos hogy a szervizes látja is, ezért írtam a jelölést.
Lehet rajta vigyorogni, de érdekes módon működik.
Én is szervizben dolgozom, és eddig 2 eset volt amikor úgy kaptam az eszközt hogy megjelölték rajta a hibát.
Nem úgy ahogy te írtad hanem az egyik pl fogott egy kis téglalap alakú papírt, kiszúrta a közepét valamivel és a lyukat odarakta a hibához, majd a papírt celluxal odaragasztotta a kijelzőhöz.
A másik esetben lerajzolták a kijelzőt egy papírra és azon jelölték be hogy hol található a hiba.
És képzeld el rögtön megtaláltam a hibákat.
Értem én hogy mérges vagy, meg mindenkinek a jó édes anyukáját, de azért tedd fel magadnak a kérdést, hogy mindent megtettél-e a hiba pontos behatárolásához. -
stilo18
addikt
Engem meg ez a kijelző sárgulás zavar, de úgy vagyok vele, hogy fél év múlva már úgy sem lesz nálam a telo, majd a következő tulaj ha akarja megjavítatja garanciában...
-
h3lios
addikt
válasz
gusthy #22172 üzenetére
Ezekkel nyilván tisztában vagyok és ha felajánlanak egy kijelző cserét akkor elfogadom azt is. Majd meglátjuk, hogy mi lesz belőle. A helyzet az, hogy nem akarok újabb 3 hetet várni arra, hogy megjavítsák a telefonom, mivel nem ezért fizettem ennyit.
(#22173) Sragi
A vicc ráadásul az, hogy a szokásos sablon szöveg jött vissza. A készülékez bevizsgáltuk, és a mérési eredmények azt mutatták, hogy nincs ok sem cserére, sem javításra.
Namármost, ha ránéz arra a mocskos kijelzőre akár fény felé tartva látja, hogy ott van az a valami. -
gusthy
veterán
Ami a cseretelefont illeti, jó tudni, hogy bár lehet emiatt méltatlankodni egy prémium készülék esetén, de nem "jár".
Sőt, annyival rosszabb a helyzet, hogy bár régebben voltak határidők a jogban, hogy mennyi idő alatt kell javítani a cuccot, de már nincsenek. Annyi van, hogy ésszerű időn belül, meg hogy törekedni kell a 15 napra, de ha nem annyi, akkor nem annyi.@Sragi: Attól függ, honnan nézzük. Jogilag lehet, üzletileg mondjuk úgy, hogy nem szerencsés
A "jelentéktelen hiba" annyiban releváns, hogy egyrészt kizártnak látom, hogy elállj, másrészt a cserét valószínűleg aránytalannak fogja tartani a fogyvéd is.
-
Sragi
őstag
válasz
h3lios #22169 üzenetére
Teljesen egyet értek abban,hogy egy ilyen telefonnál ,de legyen az 30k-s Samu Galaxy ace vagy akármi ne legyen por a kijelző alatt. Idegesítő tud lenni.De még egy csere telefont sem kaptál az is durva azért.Bár nem tudom,hogy MM-nél ez ,hogy megy.
(#22164) Bubukain Szerintem ha le van írva a hiba forrása akkor csak észre veszik....
(#22172) gusthy Jelentéktelen hibának minősül,de hiba! Ami gyárilag került bele
Lényeg a lényeg,hogy 22 napot ültek a semmin ami önmagában felháborító.Az más kérdés,hogy szartak megoldani a dolgot.De 22 napot szerintem semmilyen körülmények között nem szabadna ülni rajta úgy,hogy a vevőt nem értesítik erről.
-
gusthy
veterán
válasz
h3lios #22169 üzenetére
De értem a lényeget, teljesen jogosan lila a fejed.
Ellenben a jog mindenfélét mond erről:
Ebben ez a lényeg:
Elsősorban kijavítást vagy kicserélést kérhetünk, melyek közül főszabály szerint a fogyasztó választ, kivéve, ha a választott szavatossági igény teljesítése lehetetlen (például a meghibásodott termék már egy kifutott szériába tartozik,, és emiatt a csere nem lehetséges), vagy ha az az eladónak a másik szavatossági igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget (pld: egy nagy értékű terméknél egy néhány ezer forintos, kicserélhető alkatrész hibája miatt nem indokolt az egész termék cseréje) jelentene, figyelembe véve a szolgáltatott dolog hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát, és a szavatossági jog teljesítésével a jogosultnak okozott kényelmetlenséget.
Namost a porszem kiszedésének költségéhez képest nyilván aránytalan teher a csere, más kérdés, hogy a 22 nap telefontalanságot hozzászámolva mi a helyzet.
Erre mondtam, hogy nem egyszerű a kérdés.
(Másfelől a szöveget végigolvasva a porszem ez esetben szinte biztos, hogy "jelentéktelen hibának" fog minősülni). -
h3lios
addikt
itt a korábban linkelt kép.
Nálam is hasonló por / szemcse / piszok, vagy tudom is én mi van a kijelző belső felén.(#22170) Looserke Mivel melómból kifolyólag nem igazán tudok telefont használni igen, 3 nap után vettem észre a problémát. És mivel már 3 napon túl voltunk tök mindegy volt, hogy mikor viszem vissza. Egyébként idő hiányában kellett rá várnom 1 hónapot, ugyanis szükségem volt egy telefonra....
-
Looserke
őstag
válasz
h3lios #22169 üzenetére
MM nem fog neked cseretelefont adni, ő nem egy mobilcég hol erre fel vannak készülve, mosógépet sem kapsz másikat amíg javíttatod a hibásat. Először javítania kell ha ez nem lehetséges, akkor jöhet a csere újra. Egyébként 1 hónap alatt derült ki hogy van egy jól látható zavaró több pixelt kitakaró porszem a kijelző alatt? Ha 3 nap alatt visszaviszed szó nélkül cserélniük kellett volna.
-
h3lios
addikt
válasz
gusthy #22161 üzenetére
Nem érted a lényeget.
Próbáld meg az én szemszögemből nézni a dolgokat. Veszel egy telefont, 150k- ért, és még biztonság képpen kötsz rá egy 9 ezres biztosítást is. Majd amikor 1 hónap múlva visszaviszed a telefont szervizeltetni közlik, hogy NINCS lehetőség semmilyen csere telefonra.
Ezek után 22 napig telefon nélkül vagy (150 ezerért cserében), majd visszakapod ugyan azt a telefont, ugyan azzal a hibával.Az a másik, hogy ezeknek a telefonoknak az esetében egy kijelző csere a készülék teljes szétbontását igényli. Ha nem az én hibámból került be a por a kijelző alá (hogy lenne az én hibám amikor ragasztott ?!), akkor uram bocsá had ne fogadjam már el azt a kijelző cserét, amit már az első alkalommal meg kellett volna csinálniuk. A másik, hogy nem a kőkorszakban élünk, ha kijelző cserét akar az ember vágja földhöz a telefonját ?! (biztosítás)
Kb. egy hónappal ezelőtt valaki linkelt egy nagy felbontású képet egy ugyan úgy MM -ben vásárolt G2-ről, ami szintén ilyen hibával rendelkezik.
(#22166) Looserke
A bejelentési lapon az állt, hogy a kijelző és az érintő képernyő között porszem található. Ami 100% -ban leírja a fennálló problémát.
Valaki írta hogy nem jelöltem meg a porszemet...Gondoltam rá, hogy filctollal bekarikázom, de végül komolytalannak találtam, de úgy látszik mégis ez kellett volna....
-
mcguyver
csendes tag
Most tervezek venni egy 32Gb-os készüléket Budapesten, mit javasoltok? (S4-et néztem először, ez a készülék lesz mégis belőle)
-
Sragi
őstag
válasz
h3lios #22152 üzenetére
Innentől kezdve csúnyán szopó ágon lesz az LG!
Remélem a fogy.védelem odacsap majd nekik
(#22155) sefan67: Ebben igazad van én is ezt tenném.De nekem azzal a parasztvakítással amit művelnek az LTE "hájpolására" na azzal van bajom.Inkább arról kellene hangosan beszélniük amiben le vannak maradva! Mert még mindig képtelenek sok helyen (nem az Északi középhegység eldugott részein) hanem pl itt a Szigetközben a határ mentén vagy Sopron-ban normális lefedettséget összehozni.Az Osztrák vagy a Szlovák
szolgáltatók meg érdekes módon képesek hátáron átívelő szolgáltatásra
Na nem akarom szét offolni a topikot. -
Sragi
őstag
válasz
Looserke #22150 üzenetére
Na igen...szóval már ezért is el lehetne őket marasztalni...
(#22151) sefan67 BP oké ,de mi a helyzet vidéken?
Tudom csak a nagyobb városokban és a környékükön van ,de kérdem én akkor meg mire veri mind a 3 szolgáltató a nyálát,hogy válts LTE-re meg a többi ostoba reklámjuk....
Inkább normális térerő kellene mindenhová aztán jöhet a 3G mindenhol és utána az LTE. Szépen sorban kellene előbb fejlődni szerintem. -
h3lios
addikt
Igen, 3 teljes hetet volt szervizben. Hivatalosan 15 nap alatt törekednie kell arra a gyártónak, hogy kijavítsa a hibát. Ha bármilyen külső tényező felmerül írásban kell értesíteniük. Értesítést nem kaptam, csak határidőm túl ugyan azt a hibás telefont.
Innentől kezdve alapból nálam a lap, tehát a bejelentésem pláne jogos lesz. Nálunk sem olyan gyors a szerviz (voda), de volt már hogy 5 nap alatt megjárta a teló a szervizt, és alkatrészcserével jött vissza. És az nem egy 150 ezerért vásárolt telefon volt, hanem egy szaros Galaxy Mini 2.(#22150) Looserke
Önköltségen 5,5k az út Pestre, ha garanciám van had ne fizessek már ennyit érte. Egyébként abszolút jogos a felvetés, viszont az már más kérdés, hogy érdekes módon Samsung Márkaszerviz van Kecskeméten, de LG nincs.
-
h3lios
addikt
Sziasztok !
Visszatértem közétek, megjött a szervizből a telefonom. Aki nem emlékezne porszem van a kijelző alatt, ezért adtam le. Apró szépséghiba, de mégis ott van. A készüléket 22 nap után kaptam vissza javítás nélkül. Maga a telefon az LG központi szervizben volt, tehát végül mégsem Telemaxhoz került, viszont a töketlen faszfejek így is vissza küldték javítás nélkül. Tehát, aki nem Pesti és nem tudja személyesen bemutatni a hibát az véletlenül se adja le, ahol vásárolta, mert nem fogják megjavítani, hacsak nem szarvashibáról van szó.Most 10 perc múlva indulok a fogyasztó védelemhez, akikkel már egyeztettem előzetesen, időpontot. Kizárólag új telefont fogadok el, semmi más megoldás nem érdekel.
Ezt követően egy szaftos kis panaszlevelet dobok az LG közösségi oldalára, hogy a kedves vásárlók is lássák, hogy milyen unfair a gyártó. Addig kedvesek, ameddig egyeztetésről van szó, de a szervizük ugyan olyan szar mint az összes többi. Egyszóval a G2 még mindig jó telefon, de az LG-ben csalódtam. Remélem sikerül kiharcolni az új telefont, mert ha nem kénytelen leszek földhöz b.szni, ugyanis biztosításom az van rá. Ha más nincs majd így kicserélik a kijelzőt.
Ui.: Lehet, hogy a Samsung szar telefonokat gyárt, de hogy a szervizük milliárdszor jobb és korrektebb az is biztos....
-
INFINITYzz
tag
válasz
barbiegirl #22145 üzenetére
Beikszeltem, hogy ne leptessen ki, szoval nem szokott ilyen elofordulni
-
-
Sragi
őstag
Én is beszállnék a vitába. Amíg 3G-s lefedettség sem lesz normálisan mindenhol addig az LTE-t feldughatják maguknak!
Sőt van hogy 2G sincs rendesen....
-
P3Dr0
senior tag
válasz
barbiegirl #22119 üzenetére
Ha europan kivulre utazol szerintem ne vegyel telefont foleg ne az USA bol mert az LTE (4G) mindenhol mas frekvenciakon uzemel!
Igy vissza hozva europaba a telefont max. csak 3G-sebesseggel tud majd csatlakozni.
En Skandinaviaban lakom itt is mas az LTE frekvencia kiosztasa igy ha MO.-ra megyek ott sincs csak 3G. -
gusthy
veterán
válasz
barbiegirl #22110 üzenetére
Hát nem tudom, a legbiztonságosabb a szolgáltató, persze az ár is szempont.
A T-s cuccok leszedhetők minden mókolás nélkül (uninstall).
A külföldi beszerzés lehet olcsó, csak a garancia macerás. -
wyzard
tag
-
adrianzen
csendes tag
válasz
INFINITYzz #22131 üzenetére
idáig nekem sem tünt föl csak most, hogy írtad
-
Lecs@
addikt
CM11 - en vagyok tegnap óta. Eddig nulla gond. Vajsima működés. Akku idő majd kiderül. Az összes kipróbált, felrakott eddigi 4.4.2 közül a legmeggyőzőbb. Kamera is jobb szvsz. Eddig kellemes csalódás !
-
adrianzen
csendes tag
válasz
INFINITYzz #22118 üzenetére
szerintem én is ebben a cipőben járok
-
akooos
veterán
Felraktam délelőtt én is a G PRO 2 ROM-ot...
Szerintem ez valami fantasztikus! Jobb videót csinál mint a GoPro itthon
Nagyon felhasználóbarát, nagyon király a splitview benne, eddig meg sem röccent, pedig 2 és fél órája le sem rakom és közben Playből telepítette az appjaimat.
Nálam nem jelentkezik zenehallgatásnál a susogás, alapzaj, sem a visszhang telefonálásnál.
Most olyan, mintha lenne egy új telefonom
-
bbalika81
aktív tag
Sziasztok,
Kis segítséget kérnék.
V10F-et szeretném flashelni (teljesen gyári minden).
Leírás alapján csinálok mindent, majd amikor a "normal web upgrade" katt, felugrik Lg mobile support tool, ami kiírja, hogy a telőn a legfrissebb szoft és itt megáll az élet.Két hónapja, erről a gépről ezekkel a programokkal már telepítettem V10A-ról V10E-re, akkor is leírás alapján és ment minden. Már újra letöltöttem mindent, újra telepítettem, újraindítottam a gépet, de nem akar tovább lépni.
Ötlete lenne valakinek??
Köszönöm
-
Sragi
őstag
válasz
barbiegirl #22119 üzenetére
Ha hivatalos akkor ,igen elfogadják!
-
Maxtreme
addikt
Most ezzel nem fogok itt sok barátot szerezni, de akkor is leírom
Ezért (is) nincs értelme SZERINTEM felpakolni mindenféle mókolt romot a telefonra (és ez igaz szinte bármelyikre)
Egy csomó funkció nem működik, instabil,és a legkülönfélébb hibák jönnek elő a júzereknél.
Emlékszem S3 tulaj anno ismerősöm szinte hétről hétre pakolgatta a romokat, mert egyikben nem ment a rádió, a másik szaggatott, a harmadik belefagyott a fényképezésbe stb.Szerintem egy jól kipucolt gyári androidnál szerintem nincs használhatóbb.
-
k5.20
senior tag
válasz
INFINITYzz #22122 üzenetére
Igen, bizonyos távol-keleti és ázsiai régiósokon nem lehetett állítani az LTE-t (egyszerűen a szoftverbe nem tették bele a lehetőséget), csak rom-cserével jött elő, illetve a készülék belső szervíz-menüjéből lehetett aktiválni.
Így viszont nem tudom, mi van nálad. -
k5.20
senior tag
válasz
Akkor valószínűleg távol-keleti régiós készüléked van, amiben nem állítottad át az előző romodban a hálózat elérés LTE lehetőségét.
-
Sragi
őstag
válasz
Kell lennie GSM/WCDMA auto-nak és GSM/WCDMA/LTE auto-nak is.
-
barbiegirl
csendes tag
Igen,a T telerakja sajnos minden szeméttel,Maxtreme vodafonja nem.
Ahová megyek,ott sajnos nem olcsóbb és nem lesz benne magyar nyelv.Mondjuk éppenséggel ez nem gond,de akkor is jó lenne bele a magyar.Ezek szerint ha kukutyinból veszek LG gyári garisat,akkor ezt itthon elfogadják. -
Maxtreme
addikt
válasz
Sterilzona #22116 üzenetére
Aha egyébként valóban nem rossz.
De nézd... ha vállalkozó szellemű és eléggé elszánt és kitartó vagy, akkor minden megoldható: -
Sragi
őstag
válasz
Ha külföldre mész akkor ott vedd meg mindenképpen
Mivel olcsóbb is és ha olyan helyen veszed ahol gyári LG garancia papírt kapsz azt itthon is javítják!
T telerakta mindenféle fossal ,de ki lehet gyomlálni szerencsére -
Maxtreme
addikt
válasz
Nálam Vodkafonos
volta készülék, és az indítási logon kívül igazából nem lehetett észrevenni rajt a hálózatfüggőséget. Persze van még rajt 1-2 vodás cucc, de ezek nem zavaróak (pl a frissítési központ)
Persze ezeket mind ki lehet irtani. -
noxon
őstag
Mikor lesz már root a 4.4.2re???
-
tomson67
tag
válasz
pestibenji #22053 üzenetére
Ezt most hallom először. Mi célt szolgál ez, hogyan kell alkalmazni?
-
Maxtreme
addikt
válasz
Sterilzona #22108 üzenetére
..és min keresztül táplálod meg naftával?
Gondolom az adott HTC telefonnál lesz a hátlapon vagy oldalt 2 kis érintkező, ami az aksiról jön le. -
barbiegirl
csendes tag
Bocs a duplázásért,de abban tudnátok még segíteni,hogy független vagy függő legyen a telefon?T-s vagyok és félő,hogy a szolgáltató rápakol mindenféle bugyuta,használhatatlan dolgot.A függetlentől azért tartok,hogy nehogy szürke importos ázsiai készülék legyen (ezeket nem mindenki dicséri),de van még egy 3.verzió,miszerint hamarosan utazok el külföldre és ott is meg tudnám venni.Ebben az esetben a garancia kérdéses.Hát nem tudom
Maxtreme: ez a jelenlegi telómmal is előfordul -
Maxtreme
addikt
válasz
barbiegirl #22107 üzenetére
Eldobálás ugyan nincs, de sok embernél előfordul olyan hogy hullámzik a térerősség jelszintje, köztük pl nálam is.
De eddig még nem volt zavaró telefonálás közben. -
Sterilzona
senior tag
[link]
Pöpec lenne G2 höz is -
barbiegirl
csendes tag
Köszi mindenkinek a segítséget.Igazából nekem is jobban tetszik a G2.Remélem,miután megvettem,nem lesznek idegesítő gondjai,pl.fagyás,térerő eldobálás,egyéb dolgok....fehérben nagyon szép
-
k5.20
senior tag
válasz
INFINITYzz #22102 üzenetére
Beállítások / Internetmegosztás és hálózatok / Mobilhálózatok / hálózat típus - No itt találod.
-
Megkérdezem már azoktól, akik a gyári e-mail klienst használják: Nem lehet beállítani (ha több e-mail címed van), hogy a összeset mutassa egyszerre? Mert mikor megnyitom, az alapértelmezett e-mail bejövő leveleit mutatja, és fent kell kiválasztani, hogy az összest mutassa. Azt szeretném, hogy megnyitáskor az összes bejövőt mutassa, de nem találtam a beállítást az app-ban. K-9-et leszedtem, az tudja, de nekem elég volna a gyári is (ott meg aaz a baj,hogy nem lehet bállítani,hogy 1-1 üzenetet véglegesen töröljön egyből, mert mindig a lomtárba rakja sajnos, így a végleges törléshez kell futni mégegy kört).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 101 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest