Hirdetés
- OLED monitor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Melyik tápegységet vegyem?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hencsi10
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy mikor érkezik a t-mobile hivatalos kitkat frissítése?
Köszi
-
Gicz
addikt
Sziasztok!
holnap elvileg nekem is lesz egy G2-m, a kérdésem az lenne, hogy a szoftver matatásával mekkora sebesség növekedés érhető el?
nekem elsődlegesen ez számít.
jelenleg iPhone 5-öm van, és már elég sokat nyomogattam G2-t is, egymás melletti összehasonlításban bizony lassabb volt a böngészője észrevehetően. a gyári, és a chrome is. ezen lehet valahogy javítani?
sunspiderben olyan 900-1000 msec volt az LG, az iphone meg 700, de érzetre ennél gyorsabb volt még az iphone. nem baj h anem lesz gyorsabb az LG, de legalább ezt a sebességet ha el tudom érni, az már jó.
igazából semmi bajom az iphone-al 6. éve használom azt, és most arra jutottam h kipróbálok mást is, és a G2 ideális választásnak tűnt. Ennek fő oka, hogy Pesten dolgozom, és kb 45 percet utazok oda meg vssza is, így sokat nyomogatom útközben, ezért kell egy nagyobb képernyő, és egy tápos akku, meglátom hogy válik be a dolog. (megtartom az iphone-t is hátha a G2-től meg kell válnom mert esetleg nem tetszik a sebessége, stb.)
Az LG skinnel nincs bajom, de ha eltüntethető a beépített számomra felesleges alkalmazáshalmaz, anak örülök. 1 hsz-en még át kell rágnom magam, gyors válaszban: lehet olyat h lepucolok sok gyári kakit, és csak 1-2 dolog marad meg aminek hasznát is veszem? ( nekem lényegében kell egy gyors böngésző, email kliens push-al, twitter, facebook messenger, és zene lejátszó, ennyi.)
köszi előre is az infókat! -
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Ha van valakinek eladó fekete eredeti LG Quickwindow tokja legyen kedves privátban írni nekem!
-
csababarca
őstag
Ez a topic jobban pörög ezért ide írok.
sima G-m van, rootoltam,recoverbe akartam lépni,de nem sikerült, a következő hiba fogadott az LG logónál: Booting error. Cause: boot certification verify.Semmit nem hajlandó csinálni, próbálok download modeba lépni,de nem teszi. Helyette felajánl egy factory hard resetet, amit elfogadok,de megint kiírja a fentit.
Mit tegyek? ennek ennyi volt?
-
asderr
aktív tag
válasz
icecave #25576 üzenetére
KitKaton vagyok,most 33%,reggel 6kor vettem le toltorol,4o10p kijelzoido
Kocogtatos temaval kapcs,miutan az elso G2met lecsereltem I5re,egybol kocogtattam a kijelzoet,es csodalkoztam hogy mi lehet a baj,azutan rajottem hogy ez iphone@Rolly: Ense mindig,ma este pl vagy 8-10x kopogtattam,gondolom a nagy tomegbe neztek,hogy ki ez a hulye
-
pipecz90
csendes tag
Üdv mindenkinek !
Telefon vásárlás előtt állok. Telenoros lesz.
Lg G2 és Nexus 5 között nem igazán tudok dönteni ezért segítségeteket kérem ! Teljesen átlagos felhasználó vagyok. Netezés,zenehallgatás,ilyen olyan játékok,fényképek készítése stb. Mik a legfőbb különbségek és melyiket miért igen és miért nem?! Ja és semmi root-és egyéb okosságokat nem akarok végrehajtani a készülékeken.
Válaszokat előre is köszönöm ! -
snorbi82
senior tag
VPN
én pl a valami nagy hipermarket vagy étterem wifijén keresztül az itthoni vpn szerverre csatlakozom! Azt már nem tudom, hogy mobilnettel megéri e ez... De abban biztos vagyok, hogy ezért nem vennék meg egy programot, mikor android tudja, és jobb router is itthon. Pl. tp-link is tudja dd-wrtvel és már is tudsz VPN-t csinálni...
-
gusthy
veterán
válasz
kisgergely80 #25567 üzenetére
Akkor nosza.
-
gusthy
veterán
válasz
kisgergely80 #25567 üzenetére
Igen. Nem kerül extra pénzbe, persze lassabb lehet, mint a sima hálózat, és persze kockáztatod, hogy belelátnak a forgalmadba. Szóval banki műveleteket nem végeznék így.
-
-
kisgergely80
tag
válasz
gusthy #25564 üzenetére
De akkor nem kerül extra költségekbe, vagy forgalomba? Beállít egy ilyen külföldi virtuális magánhálózatot és azon keresztül megy a mobilnetem?
toto0569
Köszi, kipróbáltam és működik, csak az elvére voltam kiváncsi, h h működik és nincs-e extra költség.(#25569) gusthy
Áhhh, az kizárt dolog. Csak telefonálásra használnám. -
toto0569
addikt
válasz
kisgergely80 #25563 üzenetére
-
gusthy
veterán
válasz
kisgergely80 #25563 üzenetére
Beállít egy úgynevezett VPN szervert, azon keresztül megy a forgalom, és nem pl a Skype felé, ezzel kvázi becsapja a szolgáltatót.
-
kisgergely80
tag
Pár napja írtam, h a t-mobile-lal nem tudok skype-on, viberen telefonálni és ki is tárgyaltuk, h a szolgáltatók tiltják, vagy tiltani fogják lassan mindenkinél ezt a funkciót, kivéve, akinek 10 ezres előfizetése van.
Azóta találtam egy programot, de nem igazán tudom, h h is működik pontosan és kicsit parázom a használatától. Aki ért hozzá, írna pár szót, h h is működik ez a program és mit csinál pontosan?
VPN Hideninja PRO -
Keraa
aktív tag
-
Xmodule
őstag
Ma végre megjött a spigen tok. Metal slate. Nagyon tetszik ajánlom. Persze eredeti. Meg egy foliat is kaptam a képernyőre de azt nem rakom fel mert felesleges. Meg így jobban is lehet nyomogatni. Szerintem ha az ember kicsit oda figyel nem karcolodik össze.
-
RAYBOMB
tag
20B alatt nem mukodik a Trickster Mod. Nem tamogatja a kernel a sound controlt. A viper4android nekem nem eleg hangos ...mivel tudnam meg hangositani?
-
Keraa
aktív tag
Bújnak elő a csontvázak a szekrényből...
(vagyis a telefonból)
Nem működik a stock 20B KITKAT alatt a GPS nekem! Csak keresi a jelet...így sajnos felejtős...Aki használ ilyet: CloudyPro II működik a koppintós feloldás? Ha valamit eltolok a telepítésnél Titániumos backupot (teljes rendszer) fel tudom tenni?
Előre is köszönöm!
-
sirály69
őstag
"kb. 1 hete kikapcsol a telefonom magától...
Este letettem a polcra, éjfélkor jött 1 sms azt megnéztem, reggel nem volt se kép, se hang!
Mi lehet a gond? Német 10e szoft van rajta..."
Érdekes fejlemények...!
Levettem a telefonról a Nillkin QuickWindow tokot és azóta nem jelentkezik a fenti probléma!
Valaki találkozott hasonlóval? -
Danny365
őstag
-
Azharel
aktív tag
Idén már 1x rákérdeztem a t-f*osnál. Válasz "a frissítéseket nem mi adjuk ki hanem az lg, őket kell megkérdezni" ezt facebookon válaszolták. Mikor pedig felhívtam őket még ennyit sem tudtak kinyögni, selejtes banda.
-
törölt tag
KK Basebandhez keresek linket.Köszi.CloudyPro II. 1.1-hez.
Köszönöm Danny365!!! -
pit450
aktív tag
A jel nélküli időt hol kell megnezni?
-
Danny365
őstag
Nem is értem, eddig miért nem zargatta senki a T-t a frissités miatt (mármint hogy egyesek miért 10a-n vannak még mindig). A T-Mobile oldalán van e-mail cim, kétszer irtam eddig nekik (más ügyben), egyszer válaszoltak is. Szóval ha már 2 ember ir nekik, talán választ is kapunk.
-
hcs57
addikt
A telefonon a Firmware Update felirat, a PC azt mondja a frissités nem futtatható..... mit tegyek?
-
xSide
őstag
Na végre, megjött az OTA frissítésem gyári független (MM) telómra...
Ahogy nézem az 520mb reggelre le is jön. Rohadt lassú a szerverük. -
Tekmen
aktív tag
Nálam is az a helyzet, hogy decemberi G2 és se híre, se hamva a frissítésnek, nemhogy OTAn, PC programmal sem :/ Lehet tudni hogy mennyit kell rá várni? Esetleg lehet valahol írni a T-seknek, hogy mivan már?
-
kisgergely80
tag
válasz
vadászcsiga #25517 üzenetére
Igen, tudom. Véletlen volt, elsiklottam a mini usb felett. Megrendeltem pont azt, amit DroidMester kilinkelt, fekete, kis egyszerű adapter. 770 forint volt a 2 db ebay-en.
-
Gaberking
senior tag
Sziasztok!
Pár napja írtam, hogy a cloudypro II 1.1 telepítése után megváltozott a wifim mac címe.
Rájöttem miért változik meg a wifi mac címe és hogyan tudom az eredetit beállítani!
A /data/misc/wifi/config fájlból hiányzott a
"cur_etheraddr=xx:xx:xx:xx:xx:xx"
sor, az x-ek helyére beírtam a kívánt mac címet, az engedélyezéseket leellenőriztem, telefon restart és az általam megadott mac címe volt a wifinek. -
zack
nagyúr
CloudyPro II 1.1-el eddig 12ó37p készenlétnél tartok 81% aksival 1ó10p kijelzővel, 40p hanghívással, folyamatos WiFi-vel.
Számomra ez eddig több mint kiváló.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
DroiDMester #25509 üzenetére
Én automatikusan arra gondoltam, hogy pendrive-al használná a kérdező az otg funkciót, kártyaolvasóval nincs tapasztalatom, de elhiszem, amit mondasz.
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Felhívtam az LG-t. 34 lesz a kijelzőcsere, de most épp nincs elég kijelzőjük, szóval csütörtökön érdemes csak vinnem.
Szerintetek fontos visszatolni a gyári szoftvert?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
kisgergely80 #25505 üzenetére
Nekem is ilyen van, 20 centis, nem innen vettem hanem valami régi tab után maradt de ugyanígy néz ki, elsőre es azóta is kiválóan működik.
De amit linkelsz nem jo, nekünk microusb-USB kell nem miniusb -
gusthy
veterán
Na, most kellett telefonálnom Viberrel, stock v20b.
Egyáltalán nem visszhangzott, nota bene, wifiről történt.
Amúgy a VoIP visszhangzása ha jól tudom, a hálózat késleltetésén múlik. (persze ennek lehet oka az eszköz is.) -
kisgergely80
tag
válasz
DroiDMester #25509 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
-
lajbi101
tag
Sziasztok! Engem az érdekelne ,hogy a távirányítót belehet programozni kettőre is? Mondjuk a tvre és a beltérire és mondjuk lapozok a kettő közt vagy egyszerre csak egyet használhatok? Quick Translator még mindig nem tud magyarul?
-
szoja
tag
válasz
DroiDMester #25503 üzenetére
De, Telekom logós 10A volt rajta gyárilag. 10E-re frissítés után standard LG logós lett, ez igaz a 20B-re is.
-
válasz
kisgergely80 #25507 üzenetére
itt biztos nem lesz bizonytalan működés, mint a 10.centi feletti gagyi átalakítókkal!
Nekem ilyen van
Ez nagyon picike és minőségi, bár az igaz ez nem 500.ft
***********************************************************************************
Mr.Silkó: az attól is függ mit dugsz rá! egy nagyobb energia igényű kártyaolvasót már nem biztos hogy elbírna, míg egy kis étvágyú pendríve -ot lehet hiba lékül elvisz!Van nekem is noném 15.centis kábeles átalakítóm csak onnét tudom azzal bizonytalanul működik az all in kártyaolvasóm, míg ezzel a direkt átalakítóval tökéletesen!
-
Pistakiss
őstag
válasz
Háát!
Meg ez "mini", nem "mikro", tehát mindenképpen rossz lenne! -
kisgergely80
tag
válasz
Danny365 #25506 üzenetére
De jó, h rákérdeztem. Köszi szépen az infót!
Akkor gondolom ez a tuti.
-
Danny365
őstag
válasz
DroiDMester azt irta, hogy 10 centi felett ne legyen a kábel. Ez meg 20.
Én amúgy ebayről vettem 200 forintért egyet, működik rendesen.@bbalika81
Igen, kell a KK baseband. -
kisgergely80
tag
Szerintetek működne az otg ezzel az olcsó OTG kábellel?
Vagy kell valami extra dologra figyelni? -
bbalika81
aktív tag
Sziasztok,
Ha most stock 10F romra szeretnék egy 4.4 alapút feltenni (pl. CloudyPro), akkor szükséges 4.4-es basebandet flashelnem rom telepítés előtt?
-
-
resch13
tag
válasz
Endr00 #25454 üzenetére
Lehet, h mar volt, akkor bocsi!
Ha T-s okorsegek vannak a telodon, akkor 2 lehetoseg lehet:
1; T fuggo volt es a B-tel fuggetlenitette.
2; Hasznalt es T-s romot tett ra az elozo gazdaja.
Ami 100%, hogy nem gyari fuggetlen, vagy/es nem vadonat uj.
Amugy nem kapcsoljak be mindet, de leellenorzik h fuggetlen-e??? Tudnak valamit!!! Az mar mas kerdes, h hivatalos forrasbol szarmazo telot miert kell ellenorizni, illetoleg az ellemorzes utan hogy kerul vissza a folia (ha jol emlekszem azt irtad,h te szedted le a dobozrol is)..... -
720p 120 fps-es felvétel csak moddal érhető el? Illetve a 4k-s felvétel is? Azt hittem, hogy a kk-val jönnek ezek is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest