Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- ZIDOO médialejátszók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
noxon
őstag
válasz
vadászcsiga #18272 üzenetére
Root van, milyen progi kell hozzá, vagy hogyan variálható rootolt telón?
-
Koktail
tag
Sziasztok!
Tudtok olyan boltot ahol gyari garanciával lehet kapni 32Gb verziót, viszonylag normális áron! Olvasgattam a boltokról akik bolti garanciát adnak és mindenhol van rossz tapasztalat ezért gondolkodom inkább gyari garison! Köszi
Üdv.:Koktail
-
TomPack
őstag
Melyik böngetőt érdemes használni? Fogyasztásban sok különbség van a gyári, és a chrome között?
-
manokaki
addikt
válasz
firemanus82 #18292 üzenetére
Végig megy a szoftver frissités , csak az ázsiai változatu Romot tesz rá a szoftver update amivel nem fog menni a 4G , csak a HSPDA , magyarnyelv is lesz benne , ennyi , már egy párszor végig csináltam...
Attila
-
firemanus82
senior tag
válasz
firemanus82 #18291 üzenetére
Ja és 32Gb-os
-
firemanus82
senior tag
Na meg van a masina, bár fehér lett. Nyomkodni nem volt időm, de eddig baromira tetszik. A boltos srác azt mondta, hogy a szoftver frissítés nem fog végig menni rajta, mert ázsiai a cucc. Itt is kdz-s frissítés a megoldás? 10b van rajta.
-
-
r3dwo0d
tag
válasz
TomPack #18286 üzenetére
Legfrissebb v10e-vel 15 órás üzemidő normális? Nincs 100%-n a fényerő, kb 60%-n használom vagy kevesebben. A kijelző időm 3 óra 20 perc volt ezalatt. Ennyit még az előző telefonom is tudott a maga 2000-s akkujával. Volt hard reset is a frissítés után, nem használok semmi különösebb appot. 4G-3G felváltva valamint ahol volt ott wifit használtam. Mi okozhatja a problémát, hogy ilyen gyorsan lemerül?
-
TomPack
őstag
válasz
Eli577 #18285 üzenetére
És az aktuális legfrisebb? Nekem most 4.2.2 van rajta.
Egyébként Nexus4-et használtam 8 hónapig. Ott már volt időm kiismerni a 4.4-et, az ART-ot is kipróbáltam, de aztán vissza Dalvik-ra... Még kell egy kis idő az alkalmazásfejlesztőknek szerintem. Na meg a tárhelyből is veszítünk kicsit. A különbség meg hangyaf@sznyi, talán csak placebo, mert végre valamiért újraindítottad a telefont többszáz óra után a rendszerátállítás miatt. De aztán meg nagyobb a bosszankodás, ha nem indul el miatta egy progi.Egyébként nekem 4.2-n volt a legjobb kijelzőidőm. A frissítésekben mindig valamit elcsesztek, valami mindig elkezdett darálni. Én meg szorgalmasan romoltam. Ezt untam meg.
Pedig csábító volt ugyanennyiért az N5!
-
TomPack
őstag
Gyerekek, ma elhoztam!
nagyon király a cucc! Egyenlőre csak annyi kérdésem lenne, hogy mi a létező legfrissebb gyári rom, illetve mi az amit várunk?
Köszi!
-
Eli577
senior tag
válasz
rayoliviero #18274 üzenetére
Attól függ milyen jellegű tokot szeretnél. Párszáz forinttól egészen a csillagos égig van mindenféle, ebay ajánlott.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Felül az összefoglalóban is vannak tok ajánlatok
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Írd be a keresőbe hogy nillkin, quick window, vagy egyszerűen csak a tok szócskát. Ezerszer ki lett targyalva
-
Eve123
csendes tag
válasz
Koktail #18253 üzenetére
Igen 0% áfával, előttem bontották ki,de meg kellett rendelni és pár óra múlva mehettem érte
minden tartozék benne volt és amerikai töltős,de a használati útmutató nem magyar.
Igen, 1 év garancia de kb 10 telefonomat tőlük vásároltam és lekopogom SOHA semmilyen hiba nem volt egyik telefonommal sem
window tokban tartom,úgyhogy az ujjlenyomatokat nem látom
én 100% ban elégedett vagyok a telefonnal
Január 6.án vettem és soha semmi olyan problémát nem fedeztem fel,mint amit itt negatívumként sorolnak fel -
rayoliviero
veterán
Egy jó toknak még örülnék, mert amit a T-nél rámsóztak, az elég ronda. Pesten árulnak jókat vagy rendelni kell külföldről?
vadászcsiga: Ok.
-
rayoliviero
veterán
válasz
icecave #18266 üzenetére
Még most jön a hétvége, eddig gyakorlatom volt folyamatosan az egyetemen. A telót pedig használnom kellett, de még nem volt vele időm részletesen foglalkozni vele és inkább kérdeztem. Péneteken pedig még jön egy Nexusos haverom is és majd ő megmondja mit érdemes beállítanom, miket érdemes letöltenem.
KAMIKAZE_HUN: Ok, szívesen.
-
válasz
rayoliviero #18265 üzenetére
Köszönöm
Időközben megtaláltam én is, de maradok a 10a-nál,mert nekem maximális -
zragon18
tag
Miért áll meg minden Időjárás Widget-en az óra?
Semmilyen Task killert vagy hasonlót nem használok.
Gyári 10e. Valami ötlet? -
vadászcsiga
félisten
válasz
rayoliviero #18255 üzenetére
Ja, beállításokban tényleg. Azért nem emlékeztem ra mert nekem 2 fiokom van es ki be lepkedek.
gusthy
En is 4 év iOS után jöttem at de 4-5 napig meg sem szólaltam a témával kapcsolatban. Mármint arról hogy melyik jobb. -
válasz
gusthy #18261 üzenetére
Az hát, én is 6 év kizárólagos iOS után jöttem. De adtam időt a rendszernek, nem kezdtem el savazni pár óra után (igazából ő sem, viber fontos neki, ezen kiakadt, majd idővel talál rá megoldást). Természetes, hogy mindenkinek furcsa az új a megszokottal szemben, de inkább nyomkodja szorgalmasan, ne 3 percenként nyomja topikba az olyan kérdéseket, amire igazából 5 perccel később saját maga is megleli a választ, ha kicsit is foglalkozik a telefonnal/beállításokkal. Bevallom, velem is volt ilyen nem is egyszer, hogy feltettem egy kérdést, aztán előbb rájöttem a megoldásra, minthogy választ kaptam volna.
noxon: Nem lehet. Legalábbis december elején ezt a választ kaptam, mikor én voltam új. Azóta nem is használom, elfelejtetem, és eszembe sem jut,ha nem "szólsz"
-
rayoliviero
veterán
válasz
N.YCityBoy #18263 üzenetére
Telefon gyári rendszerének visszaállítása, újrahúzása: Itt írják le. Az egész folyamat végén pedig hard reset kell a 2. módszerrel, vagy az egész mit sem ér, ez nincs benne.
Maga a szoftver pedig itt található: 75 6HU/HUNGARY_OPEN_16G V10E nevűt kell feltenni
Gondolom 16 GB-os a Tiéd. Mert csak talán arra jó ez szoftver.
-
noxon
őstag
Az alulról felhúzható gyors indítás ( google meg a quick memo ) azokat lehet konfigurálni, mást betenni oda még?
-
-
gusthy
veterán
Amúgy mindazoknak, akik Gazsi tagtársat rusázzák,szerintem egy platformváltás olyan, mint egy új országba költözés :-)
-
-
gusthy
veterán
válasz
rayoliviero #18255 üzenetére
Értem, ez kétségtelenül igaz, de ekkora aksi esetén szerintem ez elenyésző.
Amúgy be lehet állítani, hogy mennyi időnként szinkronizáljon, és ha kikapcsod a chat funkciót, akkor ezt be is tartja :-) -
Eli577
senior tag
válasz
N.YCityBoy #18256 üzenetére
1. hozzászólásban részletes leírás van a frissítésre....
-
-
rayoliviero
veterán
válasz
vadászcsiga #18251 üzenetére
iPhone megjegyezte. Be lehetett állítani. Ez nem kényeskedés, csak így gyorsabb.,meg vagyok nélküle is, de ha bele lehet állítani, miért ne állítanám be?
gusthy: Azért léptem ki, mert gondoltam úgy jobban merül.
-
gusthy
veterán
válasz
rayoliviero #18245 üzenetére
Akkor valóban kéri, ha böngészőben használod, akkor nem. És nem sokkal rosszabb. Amúgy minek lépsz ki?
-
Koktail
tag
válasz
Eve123 #18235 üzenetére
Szia!
Köszi! Gondolom a 130.000 Ft az 0% áfával ugye? Bontatlan volt a csomagolás?
Minden tartozéka benne volt, magyar nyelvű használati útmutató vagy külföldi?
A garancia az gondlom 1 év bolti ugye? Újjlenyomatok nem látszanak a fehéren annyira, ugye? Meg vagy vele elégedve?Eléggé elbizonytalanodtam mert idáig partnero-t gondoltam, de olvastam rosszat is róluk, aztán néztem a gsmline-t de ott is voltak rossz tapasztalatok, mindenhol a garanciáztatással, még a végén gyári garanciával kell megvennem!
Köszi!
Üdv.:
Koktail -
vadászcsiga
félisten
válasz
Soha nem jegyezte meg egyik rendszeren sem. iPaden most léptem ki meg be de mindig be kell pötyögni. Annyit kenyeskedsz mint egy csaj. AppStore-ban nem sírsz amikor naponta 200x kell beírni a jelszót?
-
rayoliviero
veterán
válasz
horimiki72 #18249 üzenetére
Értem. Hanghívás javítása nincs bepipálva, azt már ajánlották.
-
horimiki72
aktív tag
válasz
rayoliviero #18242 üzenetére
Viccet félretéve nekem csak abban az esetben viszhangzik nem kicsit,4x hallom a szavam újra ha egy olyan telefont hívok amin van hanghívás rögzítő alkalmazás.Gsm-en nem csinálja csak viberen.Mindenki másnál vízhang nélkül beszélgetek bár az is igaz külföldön vagyok ezen a hálózaton de épp ezért használom sokat a vibert.Vagy a hívásbeállításoknál a hanghívás javítása ne legyen bepipálva de lehet ezt már ajánlotta más is.
-
Eli577
senior tag
Kell-e valakinek tpu bumper a telóhoz?.... mert rendelek úgy lehet több darabot ebay-ről. Nekem most egy fekete-áttetsző kombó van és eléggé bejön. Mondjuk a hátlaphoz is beszereztem védőfóliát, nehogy sérüljön.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Facebook appban vagy böngészőből?
-
Bubukain
senior tag
válasz
rayoliviero #18242 üzenetére
azon mennie kéne rendesen
-
Bandus99
őstag
feltettem a Ts 10A rom helyett a magyar 10et frankon mukodik, Most jo lenne vhogy ravenni hogy visszapakolja az elotte lementet backupot. LG PC Suite nem kinalja fel mint visszaallitasi lehetoseget,
Pedig itt van a mappa a PCn benne majd 1GB adat. MI a megoldas? -
vadászcsiga
félisten
válasz
rayoliviero #18237 üzenetére
Annyit mondott hogy más mint a gsm hívás, ezt úgy érzi mintha ott lennék mellette. Közelről hall
-
Bubukain
senior tag
válasz
rayoliviero #18237 üzenetére
milyen díjcsomagban vagy?
mert a szolgáltatók november óta egyes csomagokban a voip programok generálta forgalmat lelassítják -
horimiki72
aktív tag
válasz
rayoliviero #18223 üzenetére
Lehallgatnak...
-
rayoliviero
veterán
válasz
vadászcsiga #18234 üzenetére
Akkor nem tudom mi lehet nálam vele.
-
feelurself
aktív tag
Előre is elnézést az offért, ex-G2 tulajként kérdezem nem-e tudtok valakit, aki életre tudna kelteni egy Optimus G-t JTAG-el ?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rayoliviero #18229 üzenetére
Most beszéltem 10 percet viberen nővéremmel akinek i4-e van es semmi visszhangot nem hallott pedig kerdezgettem hogy most, es most? Már azt hitte hülye vagyok
-
szabyka95
őstag
toltes utan eszrevettem egy zold foltot a jobb also szelen.. egy ido utan eltunt magatol..
-
gusthy
veterán
válasz
Damage401 #18218 üzenetére
Azt hiszem, igazad lehet :
http://forum.xda-developers.com/nexus-4/themes-apps/viber-nexus-4-t2021675/page3Ez ugyan a nexus 4-ről szól, de ugyanez a probléma, és ott is két mikrofon van, és voipra úgy tűnik nincs implementálva szoftveresen ugyanaz a zajszűrés, ami voice-ra igen.
Pech.(hogy pontosak legyünk, a viber épített arra, hogy egy nem kötelező library benne van a telefonban, mert korábban a Google belerakta az előző modellbe. Aztán meg kivette.)
-
sirály69
őstag
válasz
Skype a megoldás...
-
Sragi
őstag
válasz
Mindenképpen
Szerintem sem fikáztál.Próbálj egyel régebbi verziót felrakni.Egy tanács: Ha van valami frissítés ne szedd le rögtön ez minden app-ra vonatkozik.Hajlamosak elb@szni azt ami már jó volt 1x.
-
válasz
írj is, meg keress valahol torrenten, vagy bárhol egy régebbi verzió APK-t és tedd fel azt (ezt addig töröld), hátha az még jó.
-
Sragi
őstag
Tele van olyan véleménnyel a play,hogy szakadozik stb a hívás. HTC Desire,SGS4,
A legtöbb ilyen vélemény az új frissítés óta van.Innentől kezdve kár mérgelődni szoftveres bug. -
rayoliviero
veterán
-
gusthy
veterán
válasz
rayoliviero #18214 üzenetére
Esetleg kicsit próbáld lejjebb venni a hangerőt, miközben viberen beszélsz.
Milyen hálózaton próbálod? Wifi, lte, 3g, 2g?
-
RomiJosy
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #18201 üzenetére
Beállítások-általános-telefonról-szoftver adatok-szoftver verzió-D80210e
-
Damage401
senior tag
válasz
rayoliviero #18216 üzenetére
Lehet, hogy a két mikrofonnal van a baj.
-
válasz
rayoliviero #18216 üzenetére
Kicsit több telefonra kell optimalizálni a fejlesztőknek, mint iOS-en, értsd már meg. írj nekik, hogy g2-n cumi van, nézzenek rá. Már én is csomószor megtettem, különböző programok esetében, és általában meg is oldották a problémám, 80%-uk nem szarja le a felhasználóit.
Vagy most már ez lesz, hogy minden nap X hozzászóláson keresztül beírsz ide, hogy szar az android, szar a G2, mert a viber nem megy, bezzeg az iPhone Istencsászár? Biztos sok barátra lelsz itt majd.
-
Sragi
őstag
válasz
rayoliviero #18210 üzenetére
A helyzet a következő. A Viber el lett b@szva anno amikor az új kinézete megjelent.Előtte defy-n használtam néha és eléggé jó volt ahhoz képest.Nem a telefon hibája biztos vagyok benne.A fejlesztés iOS-re valószínűleg jobban sikerült.A sima hívásoknál nagyszerűen teljesít a telefon
Még egyszer leírom! Előbb ki lett próbálva két csúcs telefonnal nem volt olyan rossz én jól halottam a másik fél viszont kevésbé.Ezek szerint a ONE is szar? Nem kizártnak tartom! Szoftveres bug.
Na kipróbáltam a defyvel! 2.3.7 MIUI ugyan olyan gané sőt rosszabb mivel a defy hangminősége elmarad.+stock 10a van nekem is G2 és az sem éppen a legjobb. Nézd meg play-en a viber véleményeket!
-
rayoliviero
veterán
-
válasz
Elhisszük mi neked, csak fogadd el, hogy ez nem a telefon és nem is az android hibája. Írj a fejlesztőknek, hátha.
Szóval emiatt visszasírni az iPhone-t és fikázni a g2-t, hogyismondjam: érdekes.
-
sirály69
őstag
válasz
Skype nem jó?
Nekem még nem volt vele gondom... -
Sragi
őstag
Na kipróbáltam a vibert valóban elég fos.Nem emlékszem rá,hogy ilyen szar lett volna régen.
hTc ONE-t hívtam wifin én jól halottam mindent a másik fél hallotta magát vissza. -
válasz
vadászcsiga #18207 üzenetére
Nem, már gondoskodtak ma róla, hogy ne legyek vevő a tréfára
-
gusthy
veterán
válasz
vadászcsiga #18202 üzenetére
Majd legközelebb :-)
-
töky76
tag
Sziasztok,
miért visszhangzik a telefon? nagyon zavaró
Vagy az iphone-om volt túl jó? annál nem volt ilyen. -
válasz
DroiDMester #18198 üzenetére
Bocsánat de új vagyok, mi ez a 10e frissítés? És hol tudom megnézni, hogy az enyémen milyen van?
T-s a telefon és nincs rootolva!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Sorozatok
- Bittorrent topik
- Windows 10
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest