Hirdetés
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
Na mégis felpattintottam.
Hát nem egyszerű feladat. Szépen kisimul. Ahogy terül furcsán törik rajta a fény (mint az olaj a víz tetején).
A széleken nem fekszik fel teljesen. Tapintásra sokkal simább, mint a fólia. Elvileg van rajta valamilyen speciális bevonat, ha nem is emiatt, de kevésbé zsíros a képernyő. A kép szerintem szebb.
A vastagsága miatt egy él látszik a képernyőn körben. Korábban valaki linkelt erről képet.kulcsszó: edzett üveg, fólia, glass-m, képernyővédő
-
RomiJosy
aktív tag
válasz
Fail3D! #19068 üzenetére
Próbáld az iso-t 200-ra rakni.
Sajnos bizonyos pixel sürűség felett ha feltekerjük az iso érzékenységet az érzékelők az őket körbevevő érzékelők melegedését is fényként érzékelik,ezt hívjuk iso zajnak. Nem életlen az,zajos.
Ha automatába rakod akkor 3600-ra állítja az isot és hatalmas zaj lesz igaz,rövid "záridő" gyors,bemozdulást csökkentő felvétel készül. Ha stabilan tudod tartani a gépet és nem mozdul be senki,200 isora állítva korom sötétbe vakuval max kb 3-4 méteren szép éles képet kapsz. -
Maxtreme
addikt
válasz
pestibenji #19089 üzenetére
aham tényleg. Eléggé nagy vonalakban néztem csak végig a videt.
Egyébként így végigsasolva a másik "fura" dolog a krva sok vágás.
-
pestibenji
senior tag
válasz
Maxtreme #19087 üzenetére
Nem tűnt fel, hogy direkt úgy van felvéve és úgy van mozgatva a telefon, hogy véletlenül se látszódjanak a kijelzőn a karcok?
3:00-tól 3:02-ig nézd a videót kb 3:01-nél egy pillanatra úgy fordítja, hogy egyből lehet látni mennyi badár karc van a fólián. Nézd meg akár 10x is ha nem kapod el azt a pillanatot, ha meglátod rájössz. -
Maxtreme
addikt
-
Saccco
nagyúr
válasz
Maxtreme #19083 üzenetére
Öntapadós, elvileg szépen kisimul felhelyezéskor.
Van mellé egy mikroszálas kendő, meg egy 70%-os alkoholos törlő. Direkt rá van írva, hogy újra nem lehet feltenni.(#19084) Danny365:
Teszek majd beszámolót.
Azt tart vissza, hogy a fóliát annyira szépen és pontosan tettem fel... sajnálom leszedni. -
Saccco
nagyúr
Megjött az edzett üveg képernyővédőm. Egyelőre csak nézegetem. Elég vastag egy fólia után. Kicsit tartottam tőle, hogy nem bírja ki ezt a pár ezer kilométert egy darabban, de szerencsére elég korrekt a csomagolása.
-
rx8pencz
tag
Hát ez mekkora hülyeség..
Mindegy,köszönöm a válaszokat uraim!
-
RomiJosy
aktív tag
-
rx8pencz
tag
Üdv!
Olyan problémám lenne,hogy elromlott a gyári fülhallgatóm.Nem nagyon használtam,vettem is helyette egy SoundMagic E10-et,de eladásnál számíthat.Bevitettem hát egy pesti ismerősömmel a partnerohoz gariztatni a fülhallgatómat,de közölték,hogy csak telóval együtt tudják garanciáztatni.Ilyen létezik?Nem szívesen nélkülözném a telómat napokig a fülhallgatója miatt.
-
manokaki
addikt
bocsi a hülye kérdésért , de valaki innen esetleg otthon van az asztali pc hardverében is ???
esetleg irna privátot nekem !
köszönöm
Attila
-
markyy18
aktív tag
válasz
Fail3D! #19068 üzenetére
Akkor a telefonnak nincs ilyen égbekiáltó problémája? Pixelhiba nem gyakori? Gomb lötyögés?
Ha minden igaz MM-ban vásárolt LG gyári garis. ez lenne pontosan -
Sziasztok megszeretném kérdezni ha veszek egy gsm bolti 32 GB G2 akkor ha kijön a 4.4 feltudom rá rakni visszatudom állítani magyar nyelvet ?
-
ha este csinalnek kepet hogy lehet megoldani, hogy eles is legyen? Jo hogy villant, zoomol de mindig akkor lovi el mikor eletlen a kep,pedig latszik a kijelzon, hogy elesre is bezoomolja.
Ha a garlevel a teloszam stimmel, de a doboz nem akkor lopott? Mert en most olyat vettem. Lebelyegezett lg gar level.
-
-
markyy18
aktív tag
Sziasztok!
Lehetséges, hogy ilyen telefonra cserélek. Megvételkor mire legyek figyelmes?Honnan lehet tudni nyitva van stb. Hardveresen milyen gondok szoktak lenni a készülékkel? Esetleg volt olyan széria ami hibásabb, ha igen hogyan lehet megnézni milyen szériából való?
Válaszokat köszönöm előre is.
Üdv és minden jót minden fórumozónak.
-
sefan67
aktív tag
válasz
DroiDMester #19005 üzenetére
Nekem fingom sincs hogy hogyan kell forrasztani
Ráadásul remeg a kezem is rendesenSzemély szerint átlag user-ként nincs merszem gyári dolgokat szétszedni ( gondolom sokan mások is így vannak ezzel )
Mindenesetre ez hasznos info lehet másoknak aki szívesen barkácsol/forrasztgat
-
Sragi
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #19062 üzenetére
Tessék
-
Bossi
őstag
-
Sragi
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #19058 üzenetére
Ez már volt itt téma. Ahhoz sokat kellene torrentezni,hogy ezt a modern flash memóriát taccsra vágd
-
f(x)=exp(x)
őstag
Sziasztok.
Ha torrentezek hallottam hogy hamar gallyra vágja a készüléket. Hogyha memória kártyára írom ki akkor is sérülhet a készülék vagy csak a mem. kárty.? -
resch13
tag
Sziasztok!
Lassan 3 honapja van meg a G2-m, de gondoltam eloszor vegigolvasom a forumot, mielott bekoszonok. Rossz, de lagalabbis hosszadalmas otlet volt.Egy kis osszefoglalo, amit en eszrevettem, ha valakit erdekelne:
- Akksi: Eszmeletlen jo, jobb mint eddig barmely telefonome (pedig volt moto razri is), de nalam, az en normalis hasznalatommal ez is csak 1 nap. (Allando internet, allando szinkronizalas, GPS allandoan bekapcsolva, 54 perc youtube - arrol ment a zene meloban, stb.) Jelenleg 49%, 13 ora 14 perc utan (6 ora 19 percet ir becsult hatralevo idore), a kepernyo 2 ora 46 percet volt ebbol on. Fenyero 50%, automata. Szoval figyelembe veve a hasznalati szokasaimat nagyon jo!
- LAG: Nah, ez a fajo pont. Nem tudom mit csinalok, de nekem minden telefonomat sikerul lagokra birnom. Itt is van, hogy 1-2 masodpercet varnom kell, pl tarcsazoba belepeskor, vagy mikor kinyitom a QW tokot, stb. De ez vagy a sok haterben futo alkalmazasnak, vagy egy kimondott proginak koszonheto. Mondjuk 113 oraja es 57 perce nem volt kikapcsolva/ujrainditva. Mindenesetre ezzel egyutt tudok elni, sot, nem is zavar igazan, csak azt hittem, ennel a telefonnal ezt nem tudom elerni. (Amugy a szabad memoria 407MB)
Amugy lefagyasztanom is sikerult mar. Facebook massanger, kilepes nelkul QW tok becsuk, aztan kinyit, de mielott a kijelzo feleled ujra becsuk es 2 masodperc mulva kinyit ujra. Halal... Persze eleg idiota szituacio, de nem direkt csinaltam.- Zene/hangero/fules: A fules a kategoriajaban szerintem nem rossz. Azert ne felejtsuk el, hogy ez egy headset, nem egy csucsszuper fejhallgato. A hangero/minoseg tekinteteben minden a kivalasztott zenetol fugg nalam. Van ami majd leviszi a fejem es tisztan szepen szol, van ami egy kalap ... . Ugyanez a basszus. Az egyiknel amulok, hogy ez a kis gyari fules mire kepes, a masiknal pedig azon agyalok, vajon ki lopta el a melyet. Mondjuk lehet, hogy nekem van botfulem, ezert elegseges, amit ez a TELEFON nyujt.
- Fenykepezes: Nekem tokeletes. Muveszi kepeket nem csinalok, de arra, hogy megorokitsek 1-1 pillanatot, vagy fontos dolgot, boven jo. Monitoron, illetve A5-os (asszem jol irom a meretet, az A4 fele) fotonyomtatasban is szep a kepe. Posztert meg nem szokasom nyomtatni, foleg nem telefonnal keszitett fenykeprol. Sot! Buliban, fustagyu bevetese utan a kepen tobbet lattam, mint a valosagban. Persze ennek a minosegerol mar nem irnek.
Nos, asszem ennyi. Mindenesetre minden gyari, az F-es vegu rom van rajta. Most eloszor nem szorakoztam es jo ideig nem is akarok szorakozni egyeb ROMokkal. Jo ez igy, ahogy van. Tudom, hogy szabadithatok fel memoriat, ujraindithatom gyakrabban es akkor lagmentes(ebb) lesz, de nem erdekel. En hasznalni akarom, miutan belaktam, nem azzal szorakozni, hogy jajj, most kell nyomnom egy RAMtisztitast, most ujra kell inditanom, stb.
Lenyeg, a lenyeg, talan nem tokeletes (szamomra) ez a telefon sem, de ebben az esetben nem letezik szamomra tokeletes telefon. Es en IMADOM ezt a gepet!Na, tovabbi jo forumozast! Azt hiszem az olvaso szerep jobban all nekem.
U.i.: Mindenesetre ezek az en meglatasaim, nem szeretnek semmifele vitat (ujra)kirobbantani. Masok vagyunk, mindenkinek mas a jo, a szep, a fontos es ez igy is jo.
-
válasz
nrb263 #19052 üzenetére
Vagy megtartom a g t es eladom ezt vagy kockaztatok, de amugyse szeretem a a tokokat, a foliat meg biztos nem. fogok telora rakni. A 4x et 1 ev hasznalattal eladas elott a balatonon sikerult csak megkarcolnom... eleg jol birjak a mostani telok.. ott is a kur a szel befujta a homokot mikor eppen neteztem es azonnal 3 karc.. adigg eset kelt a telefon es semmi. Gondolom a tok ha racsukom tuti meggyorsitana a folyamatot..
Az a baj a tokokkal, hogy onnantol a vekonysag a szepsege mar csak papirforma es nem a valosag lesz en meg azt akarom fogni amit megvettem. A foliak tobbsege a kijelzo szinet rontja, es meg zavar is a latvanya. A sony mondjuk a gyari foliaval bejott.
-
nrb263
tag
válasz
Fail3D! #19050 üzenetére
Szerintem karcolodik, nekem qw van telomon kb 2 honapja plusz folia de a folian bizony latsznak csikarasok, pedig vigyazok ra nagyon ahogy bejut a kosz vagy por a kijelzo es a tok koze es egymashoz dorzsolodnek attol lehet gondolom... inkabb 1000 forint foliara mint 50 kijelzore
szerintem semmit nem ront rajta am..
-
Most olvasom, hogy folia nelkul az lg tokban karcolodik a kijelzo, ez mennyire igaz? Mert foliat tuti nemfogok telora rakni, nem azert veszek draga telot, hogy meg a kijelzojet is butitsam
-
Smuky23
csendes tag
válasz
vadászcsiga #19042 üzenetére
Értem. Akkor maradok ennél, bár engem nagyon zavar.
-
szebev
senior tag
válasz
dave_gahan #18959 üzenetére
Én is felraktam ezt a navit, de itt angliában nem tudok postcode-ra keresni. Márpedig itt majdnem minden címet igy adnak meg. Így könnyebb is megtalálni.
-
szebev
senior tag
válasz
pestibenji #18941 üzenetére
Köszi!
-
Maxtreme
addikt
válasz
Maxtreme #19041 üzenetére
Tudjátok mi jutott eszembe? (gondolom nem, de úgy is leírom
)
Olyan toldó nem létezik (3.5 jack aljzat-->3.5 jack) amin vannak headset gombok? (hangerő le-fel, és uyge a felvevő/lerakó gomb) ?
Mert ugye akkor simán használhatnám tovább a senh cx500-at.(#19044: Így van, ráadásul az irány sme mindegy, mert a kábelnek nem teljesen lefelé kell állni,hanem kb 5 óránál.
-
-
toto0569
addikt
válasz
vadászcsiga #19042 üzenetére
Nincs semmi gond...
Viszont ahol én vettem a fülest az nagyon korrekt bolt.
-
Maxtreme
addikt
Eq-val lehet rá nyomni, és egész jól bírja. (meg megfelelő harangot kell választani, illetve a másik nagyon fontos hogy jó irányba álljon a fülbe)
Eddig cx500-at használtam, és bár a quadbeatnek a dinamikája sehol nincs ahhoz képest, de a többi tartomány annyira nem vész.
Persze idővel én is majd cserélem, mert a vezérlőgombok kellenek.Főleg így hogy belőttem rá a trackváltást is. -
firemanus82
senior tag
A Kitkat-től tartok, mivel az LG Black, 2x,4x frissítései nem optimalizáltak, szinte mind bug-os, és a többi gyártóhoz képest majd 1 év késéssel érkeztek.
Sms Csengőhang témában annyit találtam a net-en, hogy valamiért kivették ezt a funkciót!?
-
-
RomiJosy
aktív tag
válasz
feelurself #19022 üzenetére
Köszi a linket.
Elolvastam de szerintem fogom még párszor. El is mentettem offline olvasgatáshoz az oldalt 😊 Mee ebbe is jó a G2 😉 -
toto0569
addikt
válasz
vadászcsiga #19031 üzenetére
Tudod én szeretem "azonnal" ha kell.(A telót is 170Eft-t vettem,a megjelenés utáni 3.-ik napon)Mert kellett...
A füles is Vasárnap lett rendelve,kedd reggel már nálam volt. -
pestibenji
senior tag
válasz
rankesz #19030 üzenetére
Én Resurrection Remix-es voltam SGS2-n ami szintén a gyári android kinézetet használta, és imádtam is, de én meguntam
A G2 szerintem eszméletlen szép belülről is, bár csak a naptár, a rádió, az üzenetek, a telefon, a kamera és az értesítési drop-down menü ami gyári, minden másra találtam jobb alternatívát
Ami érdekes, hogy nem nagy a különbség a Samsung és a G2 értesítési menüje között, de mégis a Samsungétól hányok, a G2-é pedig számomra tökéletes
-
rankesz
veterán
válasz
pestibenji #19027 üzenetére
Én az s1 s2 majd s3 után voltam így, mondjuk S3-nál már csak akkor tettem fel az újabb Omega verziót ha valami olyan dolog volt benne ami miatt úgy gondoltam megéri.
Utána samu herót miatt nexus 4 lett, ahol rákattantam a vanilla droid tisztaságára.
Ezt leírtam már párszor de tényleg így vanAhhoz hogy én visszatérjek valami gyári UI-s romra ahhoz valami nagyon kiemelkedőt kell annak a gyári romnak mutatnia.
-
Mondom, van a gyariban mely, csak jo harangot kell valasztani es bekell dugni a fulbe. Elosszor en is meglepodtem milyen gagyi 0 mely, de most jo. Viszont a magas kozep hangok erezhetoen gagyik, megha nem is flacet raktam fel azert ennel tobbet vartam volna
Viszontt nem elsodleges a zene nalam telon igy kolteni se szeretnek dragabb fulesre egyenlore. Inkabb a tokon gondolkozom milyet vegyek. Elegge tok ellenes vagyok, de ezt felek osszetorom. Tul nagy es sokat nyomkodom maszkalas kozben. Foleg ahogy hallim, ha leesik az erintes beviteltol ia bucsuzhatok
ha nem murvara esik akkor egy egyszeru nem flip tok is jol ved vagy mindenkeppen abban kene gondolkodnom?
-
rankesz
veterán
válasz
pestibenji #19018 üzenetére
nálam Mahdi 4.4.2, ART runtime, meg LMK light-ra állítva, így bőven beleférek a ram-ba, gyönyörűen ott mara minden még másnap is.
Jó, mondjuk be kellett állítanom hogy ilyen kezes legyen, de úgy gondolom megérte. -
feelurself
aktív tag
-
RomiJosy
aktív tag
válasz
pestibenji #19015 üzenetére
Ha ezek a progik folyamatosan mennének,folyamatos net kapcsolattal,a netforgalmon kívül az akku is jelentősen merülne.
Nem lehet,hogy direkt kapcsolja le ezeket?Toto05.
Én sajna nem használom annyira gyakran,hogy megérje a kis plussz 10e ft-t
Van egy panasonic fejhalgatóm,a6 halkabb és ennyi bassz sincs rajta. Nekem a leg nagyobb gumi van rajta,igaz,füles a becenevem 😁 -
pestibenji
senior tag
válasz
rankesz #19017 üzenetére
Gyári 10e ROM rootolva meg G2 exposed fent és csókolom
beépített appok meg fele kifagyasztva ráadásul
Az ismerősöm G2-je is ugyanilyen tehát nem az enyémmel van baj, egyszerűen csak kevés a szabad RAM amit felhasználói appokra tud használni a rendszer ezt valaki vagy észre veszi vagy nem
-
rankesz
veterán
válasz
pestibenji #19015 üzenetére
gyári rom?
LMK, OOM nem lett bizgerálva? -
Hat legalabb basszus van benne
Csak szkeptikus vagyok higy 3700 t jobban szolna, talan ha esetleg meg megveszem a dragabb lejatszott es finim hangolom. Elosszor azthittem en is, hogy nagyon gagyi a fejhallgato, aztan lecsereltem a gumit jol bedugtam es egybol elojitt a basszus
Csak osszesegeben nagyon nem audiofil a kozep es a mely tartomany
-
pestibenji
senior tag
válasz
RomiJosy #19003 üzenetére
Átlagos használatról beszéltem, nem szoktam direkt enni a RAM-ot... (a feladatkezelő fent sincs)
Óránként megnyitom a Facebookot, Messengert, Feedlyt, Dolphint, Gmailt, hogy mindbe belekukkantsak és legalább a fele a nulláról szokott ilyenkor indulni, és várni kell egy kicsit a betöltésre. És ezeken kívül nincs nagyon progi ami futna a háttérben(max PowerAMP amikor zenét hallgatok közben)
Akkor most jó a RAM használat vagy sem?
Szerintem ezt a pár programot nevetve el kéne bírnia 2 giga RAM-mal anélkül, hogy bezárogatná őket... -
RomiJosy
aktív tag
Nekem tetszik a gyári füles. Nem akarok hallássérült lenni. Ha vmi nagyon tetszik és nyelezgetem,nem birom túl sokáig..
Nem szól elég tisztán?
Lehet az a szerencsém,hogy nem próbáltam vele mást,de most megteszem nemsoká..
(Bocsánat, szerkesztenem kellett volna az előzőt..) -
RomiJosy
aktív tag
válasz
feelurself #19012 üzenetére
Oké..
😀
Megértettük,csak dumálunk.
Én szívesen olvasnék erről bővebben is. -
feelurself
aktív tag
válasz
RomiJosy #19003 üzenetére
Látom még mindíg nem értitek. Ez az egész cucc Linux alapokon nyugszik és dinamikus a memóriakezelése. Egész egyszerűen nincs olyan, hogy elfogy a ram ! Vannak alacsonyabb és magasabb prioritásu folyamatok, services stb ne menjünk bele..
Röviden: mielőtt elfogyna, kilövi a legszükségtelenebb folyamatokat és máris van helye az újnak
Fölösleges folyton kilőni az appokat, az android magától mindent lekezel. -
válasz
DroiDMester #19005 üzenetére
Ez tetszik, es 3700t tenyleg erezhetoen jobban szol a gyari fulesnel? A 2 kabel atforrasztasa tenyleg mukodik?
-
RomiJosy
aktív tag
válasz
f(x)=exp(x) #19007 üzenetére
Remélem,hogy a kitkat beváltja a hozzá fűzött reményeket. Anno mikor kiadták a nexus 7 fórumán sokan rakták fel túl korán,sok hiba miatt visszarakták az előzőt. Nekem ott ota frissítéssel érkezett,hamar jött a 4.2 is.
Azzal nem volt problémám.
Remélem az lg akkor küldi,mikor már optimális és hiba nélküli. -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
pestibenji #19000 üzenetére
Én a G Paddal vagyok így. Játszok egy játékot, még szeretném nézni a fórumot és amokr a kilépés gomb hosszú megnyomásával vagy oldalra csúsztatással elraktározom, 2 perc után már ki is lövi a játékot.
Ez mondjuk megoldható lenne úgy hogy QSlide-dal megnyitom a böngészőt de ez csak egy példa volt. Szóval nem nagyon elég az a szabad RAM minden esetben.. Na de majd jön a KitKat másfél giga szabad RAM-mal és elég lesz mindenre.
de csak ha megéljük.
Hozzá kell fűznöm hogy előtte nem törlök semmit és a G2-nél kevesebb a szabad RAM-om. -
Sragi
őstag
válasz
Megnyugtatlak 5-6 simán de ha kell 8 is elfér.Akadásmenetesen! Multitaskingból jeles a G2.
-
-
RomiJosy
aktív tag
válasz
Próbáltad már nem figyelni a ramokat,csak felszabadultan oda böngészni ahova akarsz?
Pl én még nem próbáltam direkt megenni a ramokat és nehezen hiszem,hogy egyszer direkt sok progi kell ahhoz,hogy optimálisan tudjak telefonon problémát megoldani. Gondolom direkt sok progival valahol csak elfogy a ram,de én nem akarom megismerni a határait.
Ha a jövőben olyan frissítések érkeznek,amik miatt az lg alapjai álltal fogyasztott ramokra nagy szükségem lesz,jön a modolás,de addig élvezem ezt a csodás masinát..
😀
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Samsung Tab S9 8/128GB Csak kipróbált 12 hó jótállás! Állapot 10/10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest