Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
banán007
tag
Sziasztok!
Jelenleg Google Edition 1.2 és Dorimanx kernel van feltelepítve. Szeretnék frissíteni Google Ed. 1.5-re. Elég ha csak ráflashelem (factory reset nélkül), vagy a kernel miatt máshogy kell valamit?
-
banán007
tag
Sziasztok!
Nagyon nagy segítségre lenne szükségem! CloudyG2 3.2-t akartam telepíteni, de JB bootloader maradt a telón...igy semmire nem reagál most..mit tehetek?
Szerk: a téglás rész a összefoglalóban segithet rajta?
-
banán007
tag
válasz
fery02 #55226 üzenetére
Ha megcsinálom ezt a bill. kombinációt akkor a factory hard reset jön be. Itt merjem megnyomni hogy igen? mert azt tudom hogy így továbblép elvileg a recoverybe, de ha nincs rajta akkor mi lesz? Töröl mindent?
Szerk.: a flashify, meg más program se érzékelt semmilyen custom recoveryt. -
banán007
tag
Sziasztok!
Újra gondom van a recoveryvel....egyszerűen nemtudom előhozni (TWRP), ha ujrateepítettem AutoReccel akkor meg Security Errort kaptam (próbáltam még Flashifyvel, TWRP managerrel). Esetleg CWM recoveryvel jobb lenne, vagy mit tudnék csinálni?Első kérdésem: [link] -
banán007
tag
válasz
Taybor #55094 üzenetére
+1 fekete;
mindkettő ugyanúgy gyűjti az ujjlenyomatokat, feketén tokok szebbek, és amit már mondtak hogy a kamera is szebb!
(persze ezek szubjektív vélemények)Szerk.
Amúgy miután a security error után újratettem a CM11et, ugyanúgy nincs recovery. Na majd máskor még jobban utánanézek mit is lehetne csinálni
-
banán007
tag
válasz
banán007 #55088 üzenetére
Már megoldottam AutoRec.apk-val
Persze utána most Security Error...Ez is megoldva -
banán007
tag
válasz
FGyula30 #55086 üzenetére
Köszi!
LG-D802_TWRP_2.7.0.0_DroiDMester.7z
Ezt telepíthetem a CM11re? Mert azt írja, hogy gyári 4.4re nem lehet vele -
banán007
tag
Sziasztok!
Pár napja telepítettem CM11-et a G2-mre, előtte CloudyG2 volt rajta. TWRP recovery is volt, de azt most sehogy se tudom előhozni...rá lehet tenni valahogyan esetleg(, vagy hogy hozhatnám elő, ha mégis rajta lenne)?
-
banán007
tag
válasz
rayoliviero #31955 üzenetére
Mostanában hanyagoltam a topcot, azt hittem van 4.2.2 és 4.4 közt is verzió
Azért kérdeztem...
Köszönöm a választ! -
banán007
tag
Sziasztok!
Ez a rész a leírásban a stock (és rootolt) 4.2.2 rendszerhez jó? Mert nekem még az van..
-
banán007
tag
válasz
Ahanoiaid87 #17286 üzenetére
Itt van a HTC Ringtome Trimmer (ha erre gondoltál) .APK
Viszont nem próbáltam, lehet hogy nem működik... -
banán007
tag
válasz
Userlook #17260 üzenetére
www.skinshop.hu itt kérdezd meg. (még nem próbáltam) állítólag elég jó csak még én nem láttam a felhozatalban a G2 carbon skint (csak fóliát és fullbody protectort), de mondom kérdezd meg hátha megcsinálják
-
banán007
tag
Valahogy elő lehet csalogatni a gyári időjárás widgetet nova launcherben?
-
banán007
tag
Belépek a kamerába és ezt írja:
Kamera hiba
Nem lehet kapcsolódni a kamerához.Mit csináljak?
-
banán007
tag
Flashifyvel valaki telepített már recoveryt? megbízható?
-
banán007
tag
válasz
h3lios #15956 üzenetére
Az összefoglalóból:
(„Az Android rendszeren alaphelyzetben rejtve van a fejlesztői mód).
Ahhoz hogy ezt elérjük, az alábbi lépések szükségesek: lépjünk a Beállítások-->általános-->a telefonról-->Szoftver adatok-->cikkszám-hoz. Érintsük meg pontosan hétszer ezt a sort, ami azonnal jelezni fogja, hogy mostantól fejlesztők vagyunk. Egy szinttel visszalépve már látható az új menü; -
banán007
tag
-
banán007
tag
válasz
stilo18 #15910 üzenetére
Ilyen lépésben csinálj mindent és működni fog:
0. ellenőrizd hogy rootolva van e a telefon: [root checker]
1. ha nincs rootolva, akkor tedd meg az összefoglalóban leírtak szerint
2. telepítsd az xposed telepítőjét: [latest apk], utána lépj be és onnan telepítsd az xposed frameworkot
3. újraindítás
4. g2 xposed beállítása és megint újraindításezek után már biztosan működnie kell!
-
banán007
tag
Matt fóliát használ valaki? Nem fakítja el (nem tudom most más szóval) nagyon a kijelzőt?
-
banán007
tag
Valaki(k) írtá(k), hogy a G Flex ROMban van valami olyasmi, hogy fekete alapon fekete betű jelenik meg néhány helyen. Erről tudna valaki képet felrakni? Vagy még fenn áll ez a dolog?
-
banán007
tag
válasz
Eli577 #15380 üzenetére
Skinshop.hu magyar is, és nemcsak a hátlapra, hanem az egész telefonra fólia. (ún. Full Body Protector)
Szerk: most nézem, hogy van kijelzővédő fólia is 700 pénzért, bár egyikről se tudok véleményt mondani (még nem próbáltam) -
banán007
tag
válasz
vadászcsiga #15311 üzenetére
gondolom azt, hogy QW-ból is lehet a kamerát használni kis méretben (ha jól értelmeztem)
akkor teljesen másra gondoltammostmár értem mire gondoltál!
-
banán007
tag
Melyik a jobb cwm vagy twrp? Vagy mi a különbség?
-
banán007
tag
[MOD] LG G2 Headphone/Speaker Volume Boost
(#14375) hkari: akkor egyenlőre még maradok a gyárinál, bár jó lenne egy rendes quickwindows alkalmazás....
-
banán007
tag
Fel is tenném most már, csak az a baj, hogy a QuickWindow tokot nem tudnám vele használni.
Eddig csak ez a próbálkozás van erre a megoldásra? ---> [APP] LG Quickwindow for AOSP ROMs [ALPHA] (xda) -
banán007
tag
Paranoid Android-ban van magyar nyelv is?
Nem mintha nem tudnék angolul, csak azért jobban szeretem a magyarul a telefont... -
banán007
tag
Mégegy kérdés: quickwindow tok működik paranoid androiddal?
-
banán007
tag
Houstonn PA romok kozul melyiket? Slimbean?
-
banán007
tag
Valaki próbálta már a Pie controlt (LMT launcher)? ezért a funkcióért (ha persze simán működik, akkor ki is rootolnám a saját G2-őm.
-
banán007
tag
válasz
vadászcsiga #11690 üzenetére
Igen, néztem ezt is ez lehet a másik választás. (ehhez is mellékelnek átalakítót ha jól tudom)
-
banán007
tag
Valaki már próbálta ezt: UNITEK MicroSD card reader, egész elfogadhatónak tűnik, nekem maga a kialakítás tetszik.
-
banán007
tag
válasz
alextheboss #7987 üzenetére
[link] már látom megelőztek
-
banán007
tag
válasz
T0mBd1gg3R #7820 üzenetére
Ez wareznek számít ilyet ne kérdezz..
Sajnos én nemtudom hogy milyen alternatívái vannak..(?)...
-
banán007
tag
Sziasztok!
Tegnap este ota en is G2 tulaj vagyok
Nagyon tetszik, bar egy kicsit nagy de majd megszokom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Nubia Redmagic 9S Pro 5G 12GB/256GB Sleet, Alza, 2 év garival.
- Samsung galaxy A70 128gb független dualsimes okostelefon
- Nubia Redmagic 10 Pro 5G 12GB/256GB , Alza, Shadow, bontatlan
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest