- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
banán007
tag
Sziasztok!
Jelenleg Google Edition 1.2 és Dorimanx kernel van feltelepítve. Szeretnék frissíteni Google Ed. 1.5-re. Elég ha csak ráflashelem (factory reset nélkül), vagy a kernel miatt máshogy kell valamit?
-
banán007
tag
Sziasztok!
Nagyon nagy segítségre lenne szükségem! CloudyG2 3.2-t akartam telepíteni, de JB bootloader maradt a telón...igy semmire nem reagál most..mit tehetek?
Szerk: a téglás rész a összefoglalóban segithet rajta?
-
banán007
tag
válasz
fery02 #55226 üzenetére
Ha megcsinálom ezt a bill. kombinációt akkor a factory hard reset jön be. Itt merjem megnyomni hogy igen? mert azt tudom hogy így továbblép elvileg a recoverybe, de ha nincs rajta akkor mi lesz? Töröl mindent?
Szerk.: a flashify, meg más program se érzékelt semmilyen custom recoveryt. -
banán007
tag
Sziasztok!
Újra gondom van a recoveryvel....egyszerűen nemtudom előhozni (TWRP), ha ujrateepítettem AutoReccel akkor meg Security Errort kaptam (próbáltam még Flashifyvel, TWRP managerrel). Esetleg CWM recoveryvel jobb lenne, vagy mit tudnék csinálni?Első kérdésem: [link] -
banán007
tag
válasz
Taybor #55094 üzenetére
+1 fekete;
mindkettő ugyanúgy gyűjti az ujjlenyomatokat, feketén tokok szebbek, és amit már mondtak hogy a kamera is szebb!
(persze ezek szubjektív vélemények)Szerk.
Amúgy miután a security error után újratettem a CM11et, ugyanúgy nincs recovery. Na majd máskor még jobban utánanézek mit is lehetne csinálni
-
banán007
tag
válasz
banán007 #55088 üzenetére
Már megoldottam AutoRec.apk-val
Persze utána most Security Error...Ez is megoldva -
banán007
tag
válasz
FGyula30 #55086 üzenetére
Köszi!
LG-D802_TWRP_2.7.0.0_DroiDMester.7z
Ezt telepíthetem a CM11re? Mert azt írja, hogy gyári 4.4re nem lehet vele -
banán007
tag
Sziasztok!
Pár napja telepítettem CM11-et a G2-mre, előtte CloudyG2 volt rajta. TWRP recovery is volt, de azt most sehogy se tudom előhozni...rá lehet tenni valahogyan esetleg(, vagy hogy hozhatnám elő, ha mégis rajta lenne)?
-
banán007
tag
válasz
rayoliviero #31955 üzenetére
Mostanában hanyagoltam a topcot, azt hittem van 4.2.2 és 4.4 közt is verzió
Azért kérdeztem...
Köszönöm a választ! -
banán007
tag
Sziasztok!
Ez a rész a leírásban a stock (és rootolt) 4.2.2 rendszerhez jó? Mert nekem még az van..
-
banán007
tag
válasz
Ahanoiaid87 #17286 üzenetére
Itt van a HTC Ringtome Trimmer (ha erre gondoltál) .APK
Viszont nem próbáltam, lehet hogy nem működik... -
banán007
tag
válasz
Userlook #17260 üzenetére
www.skinshop.hu itt kérdezd meg. (még nem próbáltam) állítólag elég jó csak még én nem láttam a felhozatalban a G2 carbon skint (csak fóliát és fullbody protectort), de mondom kérdezd meg hátha megcsinálják
-
banán007
tag
Valahogy elő lehet csalogatni a gyári időjárás widgetet nova launcherben?
-
banán007
tag
Belépek a kamerába és ezt írja:
Kamera hiba
Nem lehet kapcsolódni a kamerához.Mit csináljak?
-
banán007
tag
Flashifyvel valaki telepített már recoveryt? megbízható?
-
banán007
tag
válasz
h3lios #15956 üzenetére
Az összefoglalóból:
(„Az Android rendszeren alaphelyzetben rejtve van a fejlesztői mód).
Ahhoz hogy ezt elérjük, az alábbi lépések szükségesek: lépjünk a Beállítások-->általános-->a telefonról-->Szoftver adatok-->cikkszám-hoz. Érintsük meg pontosan hétszer ezt a sort, ami azonnal jelezni fogja, hogy mostantól fejlesztők vagyunk. Egy szinttel visszalépve már látható az új menü; -
banán007
tag
-
banán007
tag
válasz
stilo18 #15910 üzenetére
Ilyen lépésben csinálj mindent és működni fog:
0. ellenőrizd hogy rootolva van e a telefon: [root checker]
1. ha nincs rootolva, akkor tedd meg az összefoglalóban leírtak szerint
2. telepítsd az xposed telepítőjét: [latest apk], utána lépj be és onnan telepítsd az xposed frameworkot
3. újraindítás
4. g2 xposed beállítása és megint újraindításezek után már biztosan működnie kell!
-
banán007
tag
Matt fóliát használ valaki? Nem fakítja el (nem tudom most más szóval) nagyon a kijelzőt?
-
banán007
tag
Valaki(k) írtá(k), hogy a G Flex ROMban van valami olyasmi, hogy fekete alapon fekete betű jelenik meg néhány helyen. Erről tudna valaki képet felrakni? Vagy még fenn áll ez a dolog?
-
banán007
tag
válasz
Eli577 #15380 üzenetére
Skinshop.hu magyar is, és nemcsak a hátlapra, hanem az egész telefonra fólia. (ún. Full Body Protector)
Szerk: most nézem, hogy van kijelzővédő fólia is 700 pénzért, bár egyikről se tudok véleményt mondani (még nem próbáltam) -
banán007
tag
válasz
vadászcsiga #15311 üzenetére
gondolom azt, hogy QW-ból is lehet a kamerát használni kis méretben (ha jól értelmeztem)
akkor teljesen másra gondoltammostmár értem mire gondoltál!
-
banán007
tag
Melyik a jobb cwm vagy twrp? Vagy mi a különbség?
-
banán007
tag
[MOD] LG G2 Headphone/Speaker Volume Boost
(#14375) hkari: akkor egyenlőre még maradok a gyárinál, bár jó lenne egy rendes quickwindows alkalmazás....
-
banán007
tag
Fel is tenném most már, csak az a baj, hogy a QuickWindow tokot nem tudnám vele használni.
Eddig csak ez a próbálkozás van erre a megoldásra? ---> [APP] LG Quickwindow for AOSP ROMs [ALPHA] (xda) -
banán007
tag
Paranoid Android-ban van magyar nyelv is?
Nem mintha nem tudnék angolul, csak azért jobban szeretem a magyarul a telefont... -
banán007
tag
Mégegy kérdés: quickwindow tok működik paranoid androiddal?
-
banán007
tag
Houstonn PA romok kozul melyiket? Slimbean?
-
banán007
tag
Valaki próbálta már a Pie controlt (LMT launcher)? ezért a funkcióért (ha persze simán működik, akkor ki is rootolnám a saját G2-őm.
-
banán007
tag
válasz
vadászcsiga #11690 üzenetére
Igen, néztem ezt is ez lehet a másik választás. (ehhez is mellékelnek átalakítót ha jól tudom)
-
banán007
tag
Valaki már próbálta ezt: UNITEK MicroSD card reader, egész elfogadhatónak tűnik, nekem maga a kialakítás tetszik.
-
banán007
tag
válasz
alextheboss #7987 üzenetére
[link] már látom megelőztek
-
banán007
tag
válasz
T0mBd1gg3R #7820 üzenetére
Ez wareznek számít ilyet ne kérdezz..
Sajnos én nemtudom hogy milyen alternatívái vannak..(?)...
-
banán007
tag
Sziasztok!
Tegnap este ota en is G2 tulaj vagyok
Nagyon tetszik, bar egy kicsit nagy de majd megszokom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2
- Bestbuy játékok
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged