Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penész Gomba
tag
válasz
#41635072 #125 üzenetére
Legyen és sok sikert. Csak rühellem az ilyen szerencsétleneket mint te (már elnézésed kérem, á mégse inkább vállalom a büntit.), akik azt hiszik valaki egy papír miatt lesz valaki.
Majd térjünk erre vissza 5, inkább legyen 10 év múlva (kapsz kis haladékot) és ha majd többet keresel te mint mérnök annál mint amennyit én keresek mint vendéglős, akkor meglátjuk ki járt jobban. Én már a szakmámban vagyok, és nem panaszkodhatok, mert van 1 panzióm itthon, 1 Szlovákiában illetve egy éttermem van még Budán.
(Mérnökről meg annyit, hogy BME-n végzett nagyon jó barátom tudod mit csinál most? Egy Kebab árusnál sütöget a Délinél).
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Borderlands 4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- PlayStation 5
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- OLED TV topic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC v2 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500 GB HDD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest