- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- Nem veszik el az Activision Blizzardot a Microsofttól
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Kevesebb bevételét adja át az OpenAI a Microsoftnak
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
válasz
King Unique #507 üzenetére
Bocs kétszer linkeltem ua-t az előbb, itt van: Itt az alsó kék felirat nyitja Win7-ben. Kerestem már mindenhol, de valamiért ki lett véve szerintem.
Pl. azért kéne ez, mert ha felskálázod a Wint, gyakran lent marad az asztalon egy széles sáv, ahova nem fér ikon (függőleges ikontávolságot kell állítani),, illetve azt akarom állítani hogy a fejléc ne legyen ilyen aránytalanul nagy (bár ezt nem biztos, hogy lehet ott állítani).Ez valami bug lehet, hogy nincs auto-startup, talán javítják/sikerül megoldanom.
Más komolyabb bugba igazából még nem futottam bele, néha szokott akadás lenni, de ez nem biztos, hogy a rendszer hibája, lehet csak közbejött valami (pl. updatelt valamit). Jobbak a tapasztalataim, mint a Win 8 Dev. Preview idején. Kevés a bug, jól fut a rendszer és alig pár hét alatt már itt vannak az első frissítések.Közben leszedte az updatet laza pár óra alatt, csak jelenleg hibakódot ír ha telepíteni akarom.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Microsoft meghívásának köszönhetően megnéztük, milyen lett a Windows 10 első előzetese.
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest