Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Penge_4

veterán

válasz fatal` #95 üzenetére

"Egyébként meg megveszed a németet pl. és letöltesz egy magyar iso-t. Mégsem annyira warez."

Mikor ilyeneket hallok egy világ omlik össze bennem. Ugyanis ezzel már megsértetted több pontban az EULA-t. Tehát innentől jogilag inkorrekt vagy.

"XP módra pedig VirtualBox"

Nem igazán vagyok oda a third-party megoldásokért, ha nem muszáj, illetve van rá megfelelő házon belüli megoldás.

Balika911: "Hányszor előkerült az a probléma, hogy az illegális másolat fertőzött, nem működnek a frissítések, instabil, röviden a legkülönbözőbb bajok vannak vele."

Nekem valahogy ilyen problémám még egyszer sem volt. Ilyen kölönböző nLite-olt XP-kkel néha voltak bugok, de rendes retail Windows-zal még soha. Kirakta a Genuine logót, megköszönte, hogy megvásároltam, a frissítések is lejöttek és a Windows Update oldalán lévő legalitás ellenőrzőn is átment. Mindig előre aktiváltat használtam.

A Win 7 volt az egyetlen, amit utólag kellett aktiválnom, mert türelmetlen voltam és már az RTM érkezése napján megszereztem, de eddig ezzel sem volt gond.

Másoktól pedig én is gyakran hallom, hogy még az MS rosszindulatú szoftvereket eltávolító eszköze is tönkreteszi a "krekkjüket".

Új hozzászólás Aktív témák