- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
"Egyébként meg megveszed a németet pl. és letöltesz egy magyar iso-t. Mégsem annyira warez."
Mikor ilyeneket hallok egy világ omlik össze bennem. Ugyanis ezzel már megsértetted több pontban az EULA-t. Tehát innentől jogilag inkorrekt vagy.
"XP módra pedig VirtualBox"
Nem igazán vagyok oda a third-party megoldásokért, ha nem muszáj, illetve van rá megfelelő házon belüli megoldás.
Balika911: "Hányszor előkerült az a probléma, hogy az illegális másolat fertőzött, nem működnek a frissítések, instabil, röviden a legkülönbözőbb bajok vannak vele."
Nekem valahogy ilyen problémám még egyszer sem volt. Ilyen kölönböző nLite-olt XP-kkel néha voltak bugok, de rendes retail Windows-zal még soha. Kirakta a Genuine logót, megköszönte, hogy megvásároltam, a frissítések is lejöttek és a Windows Update oldalán lévő legalitás ellenőrzőn is átment. Mindig előre aktiváltat használtam.
A Win 7 volt az egyetlen, amit utólag kellett aktiválnom, mert türelmetlen voltam és már az RTM érkezése napján megszereztem, de eddig ezzel sem volt gond.
Másoktól pedig én is gyakran hallom, hogy még az MS rosszindulatú szoftvereket eltávolító eszköze is tönkreteszi a "krekkjüket".
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen routert?
- Tesla topik
- AliExpress tapasztalatok
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest