Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
ha jol emlekszem egyszer belinkeltem neked hogy hogyan lehet a guit is elovarazsolni, de tokmindegy, azert nincs a home premiumban gpo mert nem kell otthonra, kozponti managementhez van kitalalva, cegeknek
Az nem is, de én az angol Windowst szeretem, anyámék meg mondjuk annyit tudnak angolul, mint kínaiul, szóval ha éppen ők is használni szeretnék, akkor megoldható
de megiscsak van egy olyan kozos nyelv amit az egesz csalad megerttitkositasra van sok-sok masik program a bitlockeren kivul
xp mode meg semmi mas mint egy virtual pc + egy xp (az integraciot leszamitva) az ultimate araban benne van egy xp license ara is
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó iPad Pro 11" (2022) 128 GB + Apple Pencil!
- Galaxy S23+ 8/512 GB eladó
- Üzletből, garanciával, MSI Creator Z16 A12UET-039IT intel Core i7-12700H/16GB RAM/1TB SSD/RTX3060
- Denon AVR X2100W Magnat Vector 77 5.1 hangfalakkal
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
Üzleti előfizetők hirdetései
- Playstation 4 GoldHEN 12.02 FW - BD-JB Lapse lemezzel és sok PS4 játékkal
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest