Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
wwenigma #239 üzenetére
Azt tudom, hogy az MS hogy áll ehhez.
Ellenben
1. warezoldalon érvként szokott elhangzani a "ha lopnak, lopják a miénket" mantra; nem kéne
2. ettől még nem változik a warez megítélése sem jogi, sem erkölcsi szempontből3 -> Pontosan, ahogy mondod: ES sokan azt sem tudjak hogy warezosok -> erre jó ez a tool amit kiadnak.... akkor kicsit LOL, hogy az egész topik a warezosok "hogyazannyábaképzeliazMS" baromkodása miatt egy hülye érvek ellen vívott szélmalomharccá silányul.
Mert azért jelentsük már ki: a fél topik arról szól, hogy a betörő rinyál, mert a tulaj bezárta az ajtót.Az alternatívokra írt szösszenetem meg szerintem egyértelmű: ki merem jelenteni, hogy egészen konkrétan lenézek egy olyan embert, aki energiát tud fordítani a warezolásba, de az alternatív megoldás keresésébe nem (megjegyzem, a tisztaszoftver.hu is ezek közé tartozik), és mellé még picsog is, hogy milyen drága ez, az meg amaz - miközben legalább a felét megoldhatná legális ingyenességgel.
-
Morden24
nagyúr
válasz
wwenigma #228 üzenetére
Tehát a warezosok ezek szerint annyira szeretik az MS-t (M$, Mikrofos, Winfos stb.), hogy még akkor is kiállnak mellette, ha nincsen rá pénzük? Na mondjuk ez azért tényleg tisztes dolog.
Szóval akkor melyik warezost érdekli, hogy minek örül az MS? Ez nem indok, max megállapítás.
Mivel te nem veszed meg a Windows-t, logikusan következtetem, hogy nem aggódsz az MS bevételei miatt.
Én ugyan megveszem a Windows-t, de bevallom, engem sem nagyon izgat a bevételük.Akkor most kit is érdekel, hogy mit akar az MS?
Ja, hogy nem ismerik az alternatívákat, de a torrentoldalt, a torrentklienst, a Daemon Tools-t ismerik? Hatttalmas nagy lol.
(#229) pzstm: Jó'van, akkor szívd fel az én havi prémiumomat is, aztán warezolhatok pár játékot, mert különben nem lesz mit ennie a gyereknek
-
kelzsoca
félisten
válasz
wwenigma #228 üzenetére
Pontosan így van, nekik még az is jobb ha kalóz példányt futtat a felhasználók X százaléka, mintsem linuxot.
Végülis ezt egy reklám kapmánynak is fel lehetne fogniNyilván ha akarnák, komolyabb védelmi mechanizmusokkal el tudnák lehetetleníteni, vagy le tudnák csökkenteni az illegális használatot.
-
Morden24
nagyúr
válasz
wwenigma #226 üzenetére
de hát akkor ugye nőne a konkurens oprendszerre váltók száma
Én egyáltalán nem sajnálnám, ha minden warez Windows-os Linuxot telepítene
Ahogyan azt sem sajnálnám, ha Nero helyett Imgburn-t, WinRAR helyett 7zip-et, Photoshopban szánalmaskodás helyett Paint.NET-et, Nod32 helyett Avira-t stb. telepítenének.
-
-
Jaffafa
aktív tag
válasz
wwenigma #196 üzenetére
1200€ bruttóban nagyokos. Ebböl 1000-t kapsz kézbe, s mint mondtam, te otthonról nem fogod fel, hogy az Ausztriában mire elég. A MINIMÀLIS MEGÈLHETÈSRE. Nem windowsra meg ilyen olyan luxusra. Abból a pénzböl ha te havonta félreraksz egy 100-ast, akkor müvész vagy, vagy nem eszel 1 hétig. Egyébként meg tényleg ne menjünk bele, végtére is én élek itt, te meg Magyarországon, szal te biztos jobban tudod.
-
Jaffafa
aktív tag
válasz
wwenigma #186 üzenetére
Ember te hol élsz? Szerinted külföldön minimálbérböl futja ilyenekre? Ausztriáról tudok bövebben mesélni. Az ottani kb 1000€-s minimálbér kb pont annyit ér, mint itthon a 75k. Nem többet. Az más dolog, ha pl sopronból jársz át dolgozni és itthon költöd el. De ha ott kell élned, akkor az qrvára nem ér annyit, mint ahogy az innen látszik. Ott is warezolnak sokan, de azok legalább kussolnak és nem azzal hencegnek. Ott a lopás bün, nálunk természetes, söt, aki lop az tartozik a "normálisak" közé.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest