Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Polarstar #42 üzenetére
Egyébként pont a Win Mobile 8 az, ami most méltó vetélytársa lett a konkurenciának.
Egy Lumia 520 veri az összes belépő szintű és középkategóriás Android telefont gördülékenységben és megbízhatóságban. Android csak a felsőházban nyújt megfelelő teljesítményt sajnos.
(Vagy mondhatnám úgy is, hogy Nexus only.Következő telefonom csak Nexus lehet.)
Állítólag a Win meg olyan jól sikerült, hogy az összes Lumia-n egységesen jól fut és így nem is tudják a gyártók szegmentálni a kínálatot teljesítmény alapján, csak felszereltségben.
Ha nem lennék Android függő néhány alkalmazás miatt, akkor tuti Lumiám lenne. -
Teasüti
nagyúr
válasz
Polarstar #39 üzenetére
A "van is meg nincs is" tipikus esete, nagyon fel tud idegesíteni.
De ilyen már az Android telefon mint olyan, amikor a telefon funkció került háttérbe és nem hardveres, csak szoftveres tárcsázó van. Akadozik, befagy, nem tudom felvenni a hívást, két hívást gyorsan egymás után nem tudok indítani, mert hosszú másodpercekig gondolkozik, ilyesmi. -
Teasüti
nagyúr
válasz
#65675776 #19 üzenetére
Most komolyan videóznia kellene az r=1 usernek, hogy világítson a villanó?
Ezt te sem gondolhatod komolyan.
Persze lehet mondani a laikusnak azt is, hogy nem támogatott funkció és béke legyen vele.
(Vagy megoldani neki power userként másik rommal, stb. De ugye ami engem illet én nem szívatom magam ilyen jótéteményekkel r=1 user kedvére téve ellenszolgáltatást nélkülözve.)
Aztán felmegy a Play-re és letölt egy random alkalmazást, amivel meg működik.
Na akkor ez tényleg a laikus hibája lenne? Nem érzem annak.Persze akkor meg visszakanyarodunk oda, hogy átverték, mert bárkivel előfordulhat bárhol.
Így járt.De biztos jól van ez így? Amikor az áruházi alkalmazásoknak nem kis része, de szinte kivétel nélkül mindegyik kémkedik.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
#65675776 #12 üzenetére
Na most ha a zseblámpa progik 99%-a kémkedik, akkor szted vagy nem használjuk, vagy ha mégis, akkor ostoba a felhasználó.
Ha nem rakod fel, akkor max nem lesz zseblámpa funkciód. Ez is egy... nem, nem megoldás.
PDroid az egyetlen megoldás (ezt kéne integrálni a vanilla Android-ba úgy, ahogy van), de a kompatibilitása elég gyenge. Na jó, offline alkalmazásnál a tűzfal is megteszi, de azt is meg tudom számolni egy kezemen mennyi offline alkalmazásom van. Szóval az sem jó megoldás. -
Teasüti
nagyúr
Azzal az a gond, hogy egy amúgy online program használhatatlan lesz net nélkül. A vagy kiengedem, vagy nem túl primitív próbálkozás és csak az ilyen vackoknál működik, amikhez nem kell net.
Egyetlen általam ismert megoldás jelenleg a custom rom és PDroid kombó, de ez saját tapasztalataim alapján elég nehéz működésre bírni sok rom-on. Kevesebb rom-on volt használható, mint amennyin nem. Sőt, inkább úgy fogalmazok, hogy egy kezemen meg tudom számolni hány CM rom-on állt össze az összes igényem kompromisszumok nélkül. Talán egy vagy kettő ilyen volt. Csak eljárt felettük az idő.
Jelenleg sem üzemel az amúgy egész használható rom-on, így kénytelen voltam beletörődni, hogy szabadon kémkednek utánam.
Google bácsinál kéne csapkodni az asztalt, hogy ez miért nem gyári funkció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest