Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Ott, hogy az elején már elfogadod egyszer az adatok küldését. Ha tegyük fel ezt utólag ki is lehet kapcsolni, akkor sem akadályozza meg semmi abban a szoftvert, hogy azt az "utólag" lehetőséget tényleg csak utólag használja. Mire észreveszed...
Figyelmesen el kéne olvasni elsőre a letöltés előtti figyelmeztető ablakot (lásd a a képen!) és akkor nem fordulna ilyesmi elő...
-
Keeperv85
nagyúr
Már eleve gyanús az, ha hozzáférést kér előre és utólag kapcsolhatod csak ki... Mi van ha elfelejted, vagy nem vagy tisztában vele, miért is kellenek azok az adatok. Nyilván: felhasználói hiba. Viszont szemétség a másik féltől ezzel a hibával visszaélni. Ez én sem vitattam...
-
Valahol igaz. Ez már nem telefon, hanem mobil kommunikációs központ.
A Droid szarakodás engem bosszant speciel... A symbian után ezért jött a BlackBerry. Windózt hagyjuk... "Ájfon-faszom"
Nyuszifüles tokkal! ... Nem sok lehetőség maradt. Nem bántam meg. Itt is van persze egy-két fatális baromság, de megszokható.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Robotporszívók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Acer Aspire A315-59 15.6" FHD i5-1235U 16GB 512GB NVMe magyar bill gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Antminer S21 Hydro 335T BTC bányász (BOS 360T) hibás hashboard-al eladó.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nyuszifüles tokkal! ... Nem sok lehetőség maradt. Nem bántam meg. Itt is van persze egy-két fatális baromság, de megszokható.