Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
#92006144 #59 üzenetére
"Amúgy pont téma volt a BestBuy topikban egy aldi nyitási akciós 120000 forintos 6 magos amd gép 8gb rammal, rx560-nal, ssd-vel, hdd-vel, win 10-zel, stb... "
A kupoláját!
Elképesztően jó vétel ez a számítógép!
Ha lehetne kapni az itteni ALDI-ban is, komolyan mondom, hogy vennék egyet, pedig van asztali számítógépem.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
#92006144 #59 üzenetére
"Ha egy laikus épít ezen cikk alapján gépet, akkor nagyon csúnyán át lenne vágva"
Nem, ha tud értelmezve szöveget olvasni. Mondjuk olyan értelemben igazad van, hogy ez manapság egyre kevésbé divat.
Na mégegyszer (most utoljára):
1) EZT KÜLDTÉK A CÉGEK, egy szponzorált cikkhez (ami már a címből is kb. nyilvánvaló, de az első oldalt olvasva már aztán 105%-osan egyértelmű). Nem én adtam le a karácsonyi kívánságlistát. Az iromány szempontjából egyedüli opció CPU-nál lett volna a 2700X, de egyrészt az kategóriáját tekintve túlságosan az 1050 Ti felett van, másrészt meg akkor azon ment volna a vita, hogy mé kell 100ezres procit belerakni (hardmadrészt meg ez sem az én döntésem volt).
2) A ne babráljunk semmivel házon belüli direktíva volt, megintcsak nem én találtam ki (és sehol nem is írtam, hogy a támogatók mondták ezt, ugyebár).Legalább Abut nem
taníekézted tovább. ) -
Raysen623
addikt
válasz
#92006144 #59 üzenetére
Ez is egy jó ajánlat, főleg akciós áron. Normál ár persze 200k, ami már nem sokkal marad el az itteni ártól. Kérdés persze mi van benne valójában. Aki nem akar belenyúlni, annak jó. Aki azonban cserélne benne ezt-azt, akkor rögtön el fog költeni egy szép összeget. Gondolok itt a VGA cserére, ami rögtön hozná magával a táp cserét is.
-
válasz
#92006144 #59 üzenetére
Igen, egy laikusnak tök jó egy egybe gép sok garival. De az Aldi akciós gépei nem mindig elérhetőek, és a piacra nem jellemzően korrekt konfigok. Ha vannak én is ajánlom. De ha cikk után Átlag Béla bemegy egy boltba gépet épitettni, akkor egy jó alap a cikk gépe.
Úgy különben az Aldi akció egy boltra érvényes Kaposváron, egy Debreceninek, Miskolcinak, vagy egy fővárosinak nem elérhető.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
#92006144 #49 üzenetére
Nem írta át, csak a minimumnak vannak bizonyos problémái. A beépített benchmarkok nem feltétlenül jók ennek pontos meghatározására, mert egészen valószínű, hogy a legelső frame számítása tart a legtovább. Emiatt érdemes levágni az első pár frame eredményét, hogy ezek ne torzítsák a valós eredményt. Másrészt számít az is, hogy hat magot kell etetni és nem négyet, pláne 4,1 GHz-es tuningnál. Harmadrészt pedig sokkal gyorsabb a VGA. A GTX 1050 Ti a legtöbb mai játékban már ott limites lesz, hogy kevés a VRAM-ja, tehát hiába húzod az egekbe a többi paramétert, ennek hatása egy másik limit miatt nem fog érződni.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
#92006144 #38 üzenetére
Leírom mégegyszer: egy ilyen írás esetén abból lehet építkezni, ami VAN, nem abból, ami lehetne. Az is kitétel volt, hogy semmi mók, feszelés, CAS, meg freki állítgatás, hanem összerak, Windows, aztán "out-of-the-box" mit mutat. A hivatásos cikkírás nem úgy működik írói szemszögből, mint a magánblogolgatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mesterséges intelligencia topik
- BestBuy ruhás topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Plazma TV topic
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 Ti 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- Új / Újszerű /Gamer / Munka PC i7-14700KF RTX 4060 Ti DDR5 32GB Garanciális
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged