Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandoXXL
senior tag
válasz
Synthwave #43 üzenetére
58k az 1700, 35k az 1300-as procitok, 20k a hűtés, 450-es lap 34-35k 350-es lap van 10-15-el olcsóbban van, a végén kiderül 1700+350-es lap+ olcsóbb hűtés vagy akár gyári ugyan ennyiért, vagy olcsóbban jön ki. De vegyünk meg minden sárkányost, meg 450-es vakítást, hogy 1300-as Ryzen legyen 1700 helyett. Csodálkoztok a panaszokra? Hívd ide Abut. Kíváncsi lennék ő mit mond, benne még maradt kritika és elutasítja az értelmetlen dolgokat általában.
Nem gond ha kiírjátok szponzori teszt, de sima tesztként ezt eladni
-
törölt tag
válasz
Synthwave #43 üzenetére
Előre is elnézést kérek, de azt képtelen vagyok elhinni, hogy a támogató külön kérte, hogy ne állítsd be az xmp profilt a memóriáknál, hogy teljesen fals eredmények szülessenek.
"Csak" egy fórum hsz-t linkelek a memóriával kapcsolatban. Már kezded érteni, hogy mi a probléma? Gyakorlatilag értékelhetetlen eredmények születtek, véletlenül sem szabad figyelembe venni a cikkben szereplő teszteredményeket. A komplett cikk összes tesztjére vonatkozik az előző állításom, miközben hivatásos cikkírásról beszélsz.Nem szoktam ennyire lehúzni a cikkeket, alapvetően segítő jelleggel írtam az előző hsz-ben szereplő kritikákat, mert csak annyit szűrtem le, hogy kb akkor láttál először am4-es gépet, amikor nekiálltál tesztelni. Legközelebb próbálj meg egy kicsit utánajárni a dolognak, és ne szégyellj kérdezni a szaktopikban cikkírás előtt. A jelenlegi nettó bullshit terelést még sértőnek is érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Elektromos autók - motorok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Hálózati / IP kamera
- Jövedelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest