Hirdetés
- IFA 2025: Belépőszintű Wi-Fi 7 router az Acer kínálatában
- IFA 2025: Frissíti Nitro termékeit az Acer
- IFA 2025: Bemutatkoztak az Acer legújabb, Iconia sorozatú táblagépei
- IFA 2025: Acer monitorok triumvirátusa jött a német fővárosba
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini PC
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- OLED monitor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autóhifi
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Synthwave #70 üzenetére
Csak egy megjegyzés: ha tényleg "EZT KÜLDTÉK A CÉGEK, egy szponzorált cikkhez"; akkor ezt külön jelezni kellene (azt hiszem, jogszabályi kötelezettség is). Erre van például a (x) jel is. Vagyis nem az olvasónak kell értelmeznie tudnia, hanem az írónak egyértelműen jeleznie.
-
törölt tag
válasz
Synthwave #70 üzenetére
Ebből a hsz-ből nem volt egyértelmű, hogy pontosan milyen alkatrészek nem szponzortól származnak, és milyen beállítást ki szabott meg.
Két dolgot emeltem ki komolyabban: processzor, memóriaElőbbit azért írtam, mert jelenleg nem szabad ilyet vásárolni ilyen áron. Ezzel te sem tudsz vitatkozni. Ezért írtam, hogy inkább adok alkatrészt, de ne ezt égessétek a mezei user szürkeállományába, hogy ilyet vegyen, mert nem szabad. Csak hogy értsd: az utolsó két telefonom MA-s cikk után eustock-ról vettem, elvileg tudatos vásárlóként. kelzsocának bejött az együttműködés.
A memóriánál teljesen jogosan róttam fel, hogy a 2 ccx-es processzor felépítés miatt magasabb órajelen kell járatni. Ez az első am4-es ph teszt, ahol 2133 mhz-en mentek a ramok, és állítólag ez szándékos volt, sőt még szakmai cikkírásról is láthattam tőled eszmefuttatást.
-
Kansas
addikt
válasz
Synthwave #70 üzenetére
Akkor ahhoz képest amit a brand desktopokba általában összeválogatnak a gyártók, ez nem egy agyament setup - bár a ház a kék színével nekem kicsit vásári, de beltartalmilag az is kb. rendben van(és "gunmetal grey"-ben de még "mystic red"-ben is egész bejövős, ha valaki nem akarna mindig feketét/fehéret).
A cikk maga nekem bejön, ha később tudtok kicsit több opciót kialkudni a szponzoroktól, jöhetne még ilyen, rendesen összerakott konfig több árszintre, és hogy adott konfighoz a pár tesztjátékban milyen(főbb) beállítások passzolnak. Szvsz sok szempontból informatívabb, mint egy sima proci vagy vidkariteszt.
Ötletek, ha később adódna rájuk lehetőség: best buy HTPC AMD/Intel, medium gamer PC, vagy esetleg egy régimódi CPU-VGA "párválasztó"
Új hozzászólás Aktív témák
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Eredeti játékok OFF topik
- Képregény topik
- OTP Bank topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Mini PC
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest