- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
smithsys
aktív tag
válasz
whoever70 #3320 üzenetére
800 és 2600 MHz jellemzően. Ezenkívül vásárolt még ha jól emlékszem a 2100 MHz-en is némi sávszélt illetve van nekik egy elhanyagolható TDD-LTE sávjuk is, de az utóbbi kettő fejlesztéséről nincs infóm. Én is szívok miattuk a Vibe X2-vel, mert az csak az 1800/2100-at tudja. Persze ez a szívás csak idézőjeles, nekem a 3G is tökéletesen elég, mert az is elég gyors.
-
smithsys
aktív tag
válasz
patiati #2752 üzenetére
Remek. Akkor remélem nálam sem lesz gond, mostmár csak a Jiayunak kellene kicsit összekapnia magát.
A SIM cserével nem lesz probléma mert épp tegnap kaptam újat. Azt reméltem ez megoldja az X2-őn is az LTE-t, de mint kiderült a Voda 2600-on megy, legalábbis ezt állította az ügyfélszolgálat. Majd meglátjuk. -
smithsys
aktív tag
Sziasztok,
S4-ről nincs valami híretek esetleg? Ha jól emlékszem ugyanezzel a belsővel fog az is napvilágot látni, csak számomra emészthetőbb méretben? Párom szemet vetett az aktuális telefonomra, és ez az álmoskönyvek szerint nem jelent túl sok jót, tehát próbálom számba venni a lehetséges alternatívákat. Az említett típus van jelenleg a toppon, csak hát nehéz úgy telefont venni hogy még nem gyártják.
Üdv, R.Közben még egy dolog eszembe jutott. Van köztetek olyan aki látott már Vodafonos 4G-t ezen a telón?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged