Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
Gyerekkorom meghatározó játéka ... emlékszem 2001 táján lett olyan gépem amire már feltudtam tenni, egy alaplapi S3 Savage 4 integrált videó kártyával... azt hiszem 640x480ban bírt tudni játszhatóan (de nem biztos, csak az, hogy simán futott, de nem emlékszem pontosan mekkora felbontáson.. a monitor 1024x768 volt, azt biztosan tudom, hogy "nem maximumon")... a korábbi P1 233MMX@266 + Voodoo 1 4MB csak 320x240(!) felbontásban tudta működtetni (ott is legalacsonyabb részletesség körül.. minimum alatt volt a specifikáció, de "elindult" .. igaz sokat nem lehet látni a pályákból távolra, a sebesség néha 15-20fps körüli, de félig legalább "kijátszottam" azon a gépen is, aztán jött közben a másik)... a már akkor nagyobb felbontás, és szemre sima játékmenet nagy élmény volt
szerk.:
most nézem, az eredeti dobozokon abból az időből Pentum 233MMX szerepel, nem a mostanában neten fentlevő 500Mhz processzor dolog... és valami rémlik is ebből..
Új hozzászólás Aktív témák
ph Alig hisszük el, de nem kevesebb mint két évtizeddel ezelőtt jelent meg a gamer világ egyik legismertebb FPS sorozatának első része.
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mercedes topic
- ZIDOO médialejátszók
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest