- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
ANDROID??? #8011 üzenetére
Ráadásul azt is leírtam már, hogy ki lehet kapcsolni a zárképernyőn megjelenő számlálót. (Legálábbis Nugaton, de úgy rémlik 6-oson is ott volt)
Beállítások->Képernyőzár és jelszavak->Lépésszám mutatása a zárképernyőnBalathruin
Már úgyis megbeszéltük, hogy kérdezhetünk. A telefonon mit csinálna, ha lenne az easter egg
Rejtett üzenet ha igaz, de mit, hogyan és mi elől rejt el. Nem is hallottam róla.
Az osztott képernyőt remélem bent hagyják, habár vígan el lehet lenni nélküle. De ha már kitalálták, legyen is benne. Hadd legyen nekem már olyan, ami másnak esetleg nincs.zs.tom
Nugaton tudom mondani.
Utófókusz van. Kamera pro mód. balról jobbra elhúzod a kamera képen az ujjad, bejön a menü. Ott található
Veszteségmentes RAW fájl csak egy kiváltságos személynek van eddigi ismereteim szerint. Hogy mivel érdemelte ki,maga sem tudja. Jobbról húzod balra az ujjad, és ott van ha van,de mint írtam szinte senkinek sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- iPhone topik
- Milyen routert?
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest