- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- SSD kibeszélő
- Epson nyomtatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ORCA58 #14630 üzenetére
Azt már megtudtam , hogy kicserélik az akkut gariban.
Ez már egyre érdekesebb dolgokat csinál
Létezik , hogy az akku , 1-2 hét alatt ilyen szinten megfárad?
Én még csak olyannal találkoztam , hogy egyszerűen csökken az akku idő, de ilyen hirtelen eséseket egyik telefon sem csinált eddig.Böngészés közben egy pillanat alatt leugrott a töltöttség. (kép jobb oldala)
Vagy lehet , hogy a telefon kezd meghalni?
-
SzaboZE
addikt
válasz
ORCA58 #14497 üzenetére
Ezen egy picit azért most változtatni fognak.
https://napidroid.hu/bekemenyit-google-kotelezo-lesz-frissiteseket-kiadni-az-androidos-mobilokra/
Bár ez sajnos a 2016-os modelleken nem fog segíteni.
-
Attila8006
aktív tag
válasz
ORCA58 #14427 üzenetére
Ezen gondolkodtam én is,mivel volt már P9lite-om meg p9em is.Gyerek játék beállítani,de ezen még se lehet.Van hogy 1x érintem hozzá az újjam és többet nem is érzékel,de van mikor 3x és utána nem érzékel.
Lehet ez rom miatt,vagy ez hardveres gond lenne inkább?Külsérelmi nyom nincs rajta. -
-
bubus66
nagyúr
válasz
ORCA58 #14172 üzenetére
Olvasd el a leírást és meg találod, hogy kettő helyen kell a proxy beállítást visszaállítását végrehajtani.
Egyszer a wifinél.
Másodszor pedig a Hozzáférési pont-nál. Kell visszaállítani..Amikor szünetelted, a letöltést, és a wifi beállításoknál visszaállítod a proxyt
a Képen láthatott (nekem a Telekom) is vissza kell állítani az eredeti Hozzáférési pontra.
De ez a leírásba szerepel.
Ha ez meg van a internet hozzáférést és a wifi is állítsd vissza az eredeti állapotában és akkor letölti.
Telepíti is.. -
-
OldMike
őstag
válasz
ORCA58 #13611 üzenetére
Én is felhívtam a Huawei Support telefonszámát, az IMEI alapján van rá frissítés. Ha nincs valami gond vele (remélhetőleg valami buherára gondolt, de az nem volt), akkor szerintük nem kerül pénzbe. Nekem szerencsére helyben van, bár másfél óra tömegközlekedve utazással (plusz a szervizben töltendő idő) járna. Azért ízlelgetem a témát, de egy már lefutott menet tapasztalatai jól jönnének.
-
tekka
újonc
válasz
ORCA58 #13494 üzenetére
Ez a P9-re csak nagyon hellyel-közzel igaz, sőt. De nem ez ám a lényeg, hanem hogy a Huawei semmi olyat nem írt, amiről beszélsz. Megpróbálom újra... A közlemény nyilvánvalóan a bétatesztről szól, amiből az újságíró egy tőle független következtetést vont le, amit te készpénznek vettél. Olvasd el újra az idézőjeles részt, és szólj, ha egyetlen betű is utal erre...
-
-
tekka
újonc
válasz
ORCA58 #13485 üzenetére
Ebből a szövegből egyáltalán nem ez derül ki.
Komoly probléma van a Huawei-frissítések kiadásával és a frissítési metódussal is, de ez a szöveg a bétatesztre vonatkozik. Egyébként volt pl. P8 Lite-ra is anno. Szóval az újságíró következtetésének semmi köze a nyilatkozathoz.
Egyébként a főverziós politika egyértelmű a Huaweinél. Egyen kijön, és még egyet kap. Ez persze szül hülye helyzeteket. Ha épp az új android előtt adnak ki telókat, vagy ne adj isten utána az előzővel, majd télen-tavasszal megkapja az újat, akkor egyévesen nem kapja meg a következőt. Pl. Nova 1.Ez van. A biztonsági frissítéseknek gyorsabban, és főleg nem random kellene érkeznie. A beragadásokról nem beszélve. -
bmt50
senior tag
válasz
ORCA58 #13400 üzenetére
Sajnos nem az agresszív memóriakezelés okozta gyenge multi-tasking az egyetlen gyenge pontja a software-nek:
-USB OTG le van tiltva;
-giroscope letiltva
-bokeh effekt a kamera szoftveréből kihagyvaLegjobban talán én kardoskodtam, hogy nem ajánlottak a custom rom-ok(garancia vesztés, teszteletlen módosítgatások okozta üzemzavarok). ..
De az is biztos szerintem, hogy a Huawei a P9 javára szándékosan rontotta a Lite verziós telefon szoftveres és hardware-es képességeit.
Pedig a 2016-os nagy kamerás mobilarena cikkben jól elkaszálták a P9 kameráját a versenytársakkal szemben.. -
ORCA58
addikt
válasz
ORCA58 #13385 üzenetére
Megválaszolom magamnak, mert megtaláltam a megoldást. Google nem szinkronizálta a névjegyeket.
-A beépített mentéssel mentettem a névjegyeket, és hívás előzményeket.
-Az alkalmazásokban töröltem az alábbi appokból az adatokat és gyorsítótárakat: Google címtár szinkronizálás; Névjegytár; Névjegyzék
-Újra indítottam a telefont.
-Visszatöltöttem a mentést, ezzel helyreállt. -
bmt50
senior tag
válasz
ORCA58 #13389 üzenetére
Ha a kisebbik brand 2016-os flagship-jére nem veszik a fáradtságot, hogy megrendeljék a Google-től a "Zorejjót", akkor valószínűleg a P9 Lite is szopóágon van.
Annyi kis szerencsénk van, hogy a P10 Lite-nak tuti lesz, és akkor már csak lelkes programozók kellenek, akik átírják a miénkre.. A Soc ugyanis ugyanaz, csak fel van skálázva.
Nosza, update függő Fórumtársak kezdhetik árulni a mobiljukat.
Ne zavarjon senkit, hogy a droid-használók egy jó részének még lollipop-ja ban, és ezért k...va sokáig lesz lesz még support nemhogy nougatra, de Marshmallow-ra is! -
eFeMeR74
senior tag
válasz
ORCA58 #13085 üzenetére
Elképzelhető
Csak egy csomó helyen láttam, hogy amikor a törött kijelzőt (rossz akkut)cserélték nem rakták vissza ill nem raktak rá újat. Alkatrészként sem találom. Nem értem az új akku mellé miért nem rakják oda, hamár arra van ragasztva
Valószinű, ha akkut cserélsz(cseréltetsz) akkor onnantól, ha nem teszed vissza bukó az nfc?[link] 16:20 nál elég érdekes
Szerintem nem vette észre a hátlapon. -
Prien
addikt
válasz
ORCA58 #12668 üzenetére
Bocsánat, a szóban forgó készülék egy Mediapad, de hátha itt is előjött valakinek. Eddig a Chrome-nál is eltűnt az alsó sáv, de pl. az RTL Most video lejátszónál már jobban fáj.
Kitakarja a képernyő szélét.
Egy Touchplus.apk majdnem megoldotta a problémám, eltűntetni el lehet, csak a bal alsó kis nyílra kell bökni. Felfelé swipe visszajön, csak nem tűnik el automatikusan,mint eddig.
Azért köszönöm a válaszokat!
-
szemesi69
addikt
válasz
ORCA58 #12631 üzenetére
Ha vannak kreatív, kísérletező kedvű gyermekeid, mint nekem 2 fiam, akik előszeretettel töltenek le mindent, és utána jönnek, hogy kevés a memória, te meg vakarózol velem együtt, hogy mit is kellene tenni, na akkor jól jön egy ilyen ügyes kis program, ez megmutat mindent
-
bubus66
nagyúr
válasz
ORCA58 #12543 üzenetére
Én még nem jöttem rá, hogy hogyan hívhatok de amit a playből lelehet tölteni az kiteszi a záró képernyőre.
Ma megyek az egyik Tűzoltó kollégámhoz, és kifogjuk próbálni.. Mert sehol sem találtam ahol hívni lehetne.
Megtaláltam de nehogy már egy vészhelyzetben legyen arra ideje a mentősnek, a tűzoltónak vagy rendőrnek hogy 2-3 tapicskolással keress meg, mert nem lesz neki ideje megkeresni..
Ebben a formában ahogy lehet hívni nem sokat ér...
-
bmt50
senior tag
válasz
ORCA58 #12270 üzenetére
Köszönöm a választ, erről a lehetőségről nem tudtam.
Emellett a P9 Lite szerintem is ár/érték arányban nagyon jó választás. Egy munkatársam akart venni a Telekom-nál, és szívta a fogát, hogy már csak 2017-est tudott. Összehasonlítottunk pár meló miatt készült képet, és az enyémmel csináltak szebbek lettek. -
Bizsu1st
aktív tag
válasz
ORCA58 #12109 üzenetére
Jól emlékszel, de az csak a maximum szintig nem akarja engedni, amíg nem engedélyezed neki. Amire viszont én gondolok, egyfajta kimeneti decibel korlátozás. Ha hallgatsz rajta zenét, megfigyelheted, hogy amikor csak ének után jön mellé hangszer vagy basszus, halkítja az egészet és hallkabb lesz az ének is. És ezt bármilyen hangerőn csinálja. Autóhifire kötve a legfeltűnőbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest