Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Analóg fényképezés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Új firmware javítja a fekete képernyős problémát a friss GeForce VGA-kon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leixlo80
csendes tag
A béta teszt végével vissza álltam a 6.0-ra, de most próba gyanánt felraktam a 370-et sima frissítővel (FF segítségével). Most egy napja van fent és azt kell mondjam, hogy egész jó lett. FR nélkül is villámgyors, nincs akadozás, és a memória kezelés is jobb mint a béta szoftverben. Nekem legalábbis eddig nem lőtt ki semmit amit nem kéne. Már csak azt kéne tudni hogy ez már a végleges verzió-e.
-
castiels
addikt
válasz
ANDROID??? #9495 üzenetére
? Miért lenne zárlatos?
-
kovike
tag
Anyumnak ilyet vegyek vagy J5 2016-ot? :S egy BlackBerry Z10-et nyúz még :/
-
bubus66
nagyúr
válasz
Muerte68 #9489 üzenetére
Szia de bocsi, hogy ezt módom de egy pihent agyú lehetett...
Szerintem itt kellene megbeszélni ne OFFoljuk ezt a topikot szét
-
bubus66
nagyúr
válasz
Just_Reboot #9484 üzenetére
(#9484) Just_Reboot
Így van szerintem is +1.
-
bubus66
nagyúr
Szia na még ilyet se halottam de neked nagyon nagyon ajánlott a Téma Összefoglaló tanulmányozása.. Micro SIM az nem jó bele sajnos NANO kell bele és lehetőleg ne vágott legyen.!!!!!
Itt le van írva milyen SIM kell bele
-
wolf88
aktív tag
Jól van már nem akarom. SIM kártyát szeretném betenni, de rájöttem, hogy azt oldalt kell berakni. Csak most az a bajom, hogy valúszínű még kisebb SIM kártya kell, mert a jelenlegi nagy bele. Szerintem.Micro Sim az nem jó bele?
-
Just_Reboot
addikt
válasz
ANDROID??? #9477 üzenetére
Hogy beletegye a SIM kártyát?
wolf88: Amúgy a hátlap nem levehető...
-
wolf88
aktív tag
HAli!
Boldog tulajdonosa lettem ma egy ilyen telefonnak, viszont már az elején problémába ütköztem!Hogy tudom a hátlapját biztonságosan levenni?Ha egyszer sikerülne, az biztos, hogy többet nem nagyon szeretném levenni. Addig eljutottam, hogy egy fél oldalasan lepattintottam, de tovább nagyon nehezen akar, eltörni se akarom. Köszi
-
Robertó79
tag
Olyan problémám lenne, hogy mostanában nem zár le a telefon beszélgetes közben illetve ha a zsebembe rakom.
-
petati94
tag
Kijelzőnben van egy kis különbség a P10 javára.
Van gyro szenzor, otg. A 3gb ram játékoknál látszik jobban.
A kamera szerintem azonos. A WiFi 5 Ghz-en is megy. A 32 GB tárhely is elkelhet.
Jó telefon lett ez is. De még nem fedeztem fel teljesen.
A CPU sem különbözik annyira. -
petati94
tag
Elköszönök tőletek, mivel P10 Litera váltottam. Néha még visszanézek.
-
castiels
addikt
7.0 át nem áprilisra igérték?
-
bubus66
nagyúr
Tisztelt Fórumtársak!
Ajánlom figyelmetekbe!
Aki a TMX küldi javításra a Készüléket az a per (ek) és a viták elkerülése véget, készítsen a build és az IMEI (ik)-rőle gy screenshottot és minden szögből fényképezze le a készüléket, vagy akár videót is készítsen róla saját érdekében. Nagyon nagyon ajánlott.. Az előzmény egy misét megérne de nagyon hosszú lenne elmesélni.
Lehet akik nagyon megvannak elégedve a TMX-el (eddig én is megvoltam elégedve) mióta kiderül, hogy mit követtek el egy nagyot csalódtam bennük.
Röviden egy P8 Lite bekerült a TMX szervizbe kijelző cserével egy dual sim-es készülék volt, ami a kijelző csere után valahogyan Single SIM-es és a build száma BalongC52B300 lett, valamit az IMEI2 szőrén szálán eltűnt nem erre aztán nem tudunk mit szólni... Szerintem még a TMX se tud rá magyarázatot de várjuk rá a válaszukat...
-
gyuri2008
veterán
Gyárilag van rajta fólia az új telefonon?
-
xeo98
csendes tag
7esen a gyári videolejátszó tud hálózatról streamelni?
-
nikkor
aktív tag
Mi a különbség a P9L 2017-es és 2016-os változata között? Telenor mindkettőt forgalmazza.
-
frewwy
tag
válasz
petya220 #9444 üzenetére
Hallod petya, te most a stock 7.0-t használod? RR-en vagyok 6.0 alatt, legutolsó XDA-s builddal, szerinted jobb az a rendszer mint ez? Megmondom őszintén engem a huawei "csodás" ramkezelése tántorított el a gyári rendszertől, mennyivel jobb a helyzet a mindennapokban daily driverként használva az új hetest?
-
castiels
addikt
válasz
ANDROID??? #9439 üzenetére
szolgáltatói nem dual simes elvileg, de még nem próbáltam ki lehet h vinné, ezért kérdeztem.
-
MR ME
aktív tag
ha a helyinformacio folyamatosan bekapcsolva van az mennyire eszi az akkumlatort ill a netet? elenyeszo?
-
castiels
addikt
Telenoros a telefon, ha a sim kártyat beteszem a helyère+ egy mobilnet simet a memohelyre elképzelhető hogy menni fog?
-
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #9433 üzenetére
Hát azt neked kell eldönteni... Válogass a leadottak vagy a szabadok közül.
Ez lenne neked jó szerintem
-
petya220
senior tag
Ti már egy picit ismertek itt...
Szerintetek milyen logout-os arckép lenne hozzám illő? -
cellpeti
nagyúr
-
zolapapi
csendes tag
Üdv!
Feleségemnek vennék egy Huawei-t, van valakinek viszonyítási alapja, hogy melyiknek a jobb fényképe, és videója?P8 Lite (45-től indul)
P8 Lite 2017 (60tól indul)
P8 - (70től indul)
P9 Lite (61től indul)
P9 Lite 3GB (66-tól indul)Szemezgettem egy két hozzászólást, valaki szerint a P9 lite-nak rosszabb a fényképe, mint a P8 lite-nak.
Az érdekes lenne. A tesztek alapján a P8-nak jobb mint a P8lite-nak.A 5,2-es kijelzőhöz stb. (p8, p9 lite) mennyire van szükség a 3gb-ra?
Köszönöm!
-
MR ME
aktív tag
Aki felrakta már a 7-es androidot, ti nem vettétek észre h mintha jobban zabálná az aksit? Feltünően gyorsabban merül nálam...
-
ORCA58
addikt
Persze 4G-képes. Nem hinném, hogy 4G nélkül árulna már szolgáltató telefont.
Nagyon megbízható! Igényektől függ, hogy van-e nyűge. Még nincs hivatalos Android 7, de 6-ossal nagyon stabil készülék.
Egy hibája, hogy nálunk nem 3 hanem 2 GB a memóriája, de a többségnek ez nem okoz gondot. -
wolf88
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkodok egy ilyen telefon vásárlásánál. Szolgáltatónál, elég jó áron adja most a telenor. A kérdésem az lenne, hogy ugye 4G képes a telefon?Megbízható?Van valami nyűgje-baja?Jelenleg egy LG G3 S telóm van, ezt váltaná a Huawei. Köszi
-
gyuri2008
veterán
Üdv
A telefon tudja a vezeték nélküli töltést? -
nikkor
aktív tag
Sziasztok. A mobilarena teszt óta a frissítésekkel javult a fotók és videók minősége?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Van ez az ún. "Energiagazdálkodás" widget. Arra rá lehet valahogy varázsolni a Mobilnetet?
-
gabaly
tag
Sziasztok.
Kérésem áthoztam ide a P9lite 2017 topikból mert ott délbe jártak utoljára.Pár napos (mult hét csütörtök) P9 lite telóm van nem 2017-es. Olyan problémám van, hogy minden működött rajta elejétől fogva de tegnap vettem észre, hogy ha hívást kapok nem tudom felvenni hiába ütögetem a zöld telefon ikont sőt, a pirossal elutasítani sem tudom. Ma másodszor is belefutottam egyáltalán nem reagál. Már többször is újra indítottam. Ha tudnátok valami segítséget adni, hogy esetleg mit kéne állítanom vagy.....Ha én hívok valakit, vagy akármit csinálok minden rendben. Katasztrófa lenne szervizbe küldenem, a környezetemben eddig tapasztaltak alapján.
Köszönöm, ha tudtok adni valami jó tanácsot. Ja és okos telefonból abszolute kezdő vagyok ez az első.
3 napja üvegfóliát tettem rá és szilikon tokot alulra. Sajnos nem emlékszem rá, hogy azóta áll-e fenn ez a probléma.....:-(
Üdv, Imre.Ui: beállításokban aktiválva volt az érintés tiltás mód, amit most kikapcsoltam. Lehetett ez a hiba? Nincs már olyan akivel fel tudnám hívat magam, majd holnap.
-
Roland0224
senior tag
Lehet ,hogy volt már nem nagyon volt időm követni a forumot meg az eseményeket gyári 7-esről valami hír?
Betat feladtam jól indult nagyon de volt app ami használhattatlanul laggolt (pl snapchat,messneger) de érdekes módon kilépés után minden más jó volt -
magicbox
senior tag
A 371-es rom stabil vagy még béta?
-
gianone
őstag
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
A héten meg szeretném venni a P9 lite 3gb-os verzióját. Ennél van jobb vétel? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bitcoin topic
- Jövedelem
- Házimozi belépő szinten
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest