Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ASUS PRIME Z890-P WIFI
- OLED monitor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
petati94
üzenetére
Arra nincs mert az L01-es
(#7295) jatszo
Szerintem e-mailon kell majd beküldeni, nem is tudom miért így csinálták, miért nem úgy mint anno a P8 Litenél
Leírták, mivel hogyan kell jelentkezni. el küldted e-mailba, ha elfogadták akkor küldtek egy pdf fejlécet kitöltötted, Név stb, meg a hibák leírása és vissza küldted nekik ennyi volt. -
Mindy-Lee
tag
válasz
Toby0501
üzenetére
Még egyelőre máshogy nem próbáltam, csak telefonra letöltve, de akkor megnézem. Viszont nem maga az ügyfélszolgálat is javasolt factory resetet? De lehet, rosszul emlékszem. Igazából, ezzel az egész béta teszttel akkora kavarás van, hogy szinte már az lett volna jobb, ha nincs is.Csak akkor nincs hibakeresés sem, bár kíváncsi vagyok, a visszajelzéseket mennyire veszik figyelembe valójában.
-
Turbado
újonc
Nálunk is jól szerepel ez a P9 lite: alig hoznak vissza meghibásodottat a forgalmazott állományból (míg az előd p8 lite sokféle wifi és hangszóró problémával küzdött.)
-
Mindy-Lee
tag
Az alábbi választ kaptam a BETA-app problémára:
"Sajnos a BETA app már a rendszer sajátosságai miatt nem lesz újra telepíthető a készülékére. Azt javasoljuk, hogy amennyiben visszajelzést szeretne küldeni, írja meg ügyfélszolgálatunk e-mail címére, és mi továbbítjuk azt a fejlesztőink felé."
-
petya220
senior tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Az lehet,hogy kimaradt..
Ne hariHát, én ebben nem tudok segíteni ._.
-
ANDROID???
addikt
válasz
petya220
üzenetére
Köszi, olvastad hogy válaszoltam is?
A videoban a wifi jelszó megadását teszi láthatóvá és utána azt a 8 karaktert jelöli ki és máris lehet nyomni asistant-ra, na ennél ott nem jön elő asistant, ahol megadod a fióakoznosítót (vagy a jelszót) ott elő lehet csalni az asistantot lehetőség (de ott előjön ha magyaron van akkor is) és arra bökve semmi nem történik, acsak ott áll mintha rá sem böknék.
Lehet, hogy ez 6.0 alatt még összejött, de nekem a 7.0 van rajta, lehet azért nem jön elő, vagy nem tudom...
-
evko
aktív tag
válasz
üzenetére

Veletlen lattam ezt a hozzaszolast, de jot nevettem rajta.
Ezt a hulyeseget komolyan is gondolod?
Meg lepattan a hatlap, kiesik az osszes gomb...
Mindez csak ugy, magatol...
Eszem megall, attol meg jobban, hogy ennyi hulyeseget hogy lehet osszehordani. Es aki leirja, meg el is hiszi...
Kar, hogy a gombok nem a hatlappal allnak kapcsolatban, megha magatol lepattanna egy ragasztott hatlap sem esne ki a gomb.
De gondolom, a csavarok is kiestek maguktol, ezzel egyutt az alaplap is es utana az osszes gomb.
Az lcd meg szetvalt az erintotol...
Hahahahahahahahaha
-
bubus66
nagyúr
válasz
petati94
üzenetére
Írj a Huaweinek ez jól sikerült..... Nézd meg a Belső tárhely HwOUC mappa azon belül 69803 (ez singele-é) de valami ehhez hasonlónak kell lenni, hogy nem sérült-e az update.zip a másik nem kell neked, meg hogy a letöltött update.zip 1.3 Gb körül kell hogy legyen.
(#7283) juhasz22
Ha visszavonták és Ő már letölt attól még neki ugyan úgy kellene tudni telepíteni
-
petya220
senior tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
2x mondtam, hogy nyisd le a az összefoglalót.....
[link]
Vagy nem ez a gondod? -
ORCA58
addikt
Köszi.
Akkor aki ezt írta, az megint figyelmetlen volt, és csak annál kereste.
Ennél durvább volt, amikor valaki úgy írt róla tesztet, hogy a kijelzőn a Windows telefonokhoz hasonló csempés felületű, és az milyen jó. Konkrétan az egyszerű módot nézegette csak.Roxbury
Mi lehet a "meg hasonlók", nem tudom.
A lock screen Nugat alatt tényleg nem az igazi, mert utána feloldáskor jelszót kér. Azt írja "Rendszer gazda által zárolt készülék".
A Honor 8-on van erre megoldás, a minialkalmazások közt van rá ikoni. A P9 is kapott valahaol (talán németeknél) egy javítást, abban van, úgyhogy a remény hal meg utoljára. Jelezni kell, hogy nincs benne. A lebegő gombban van ilyen lehetőség, de az nem egy tetszetős dolog. -
ORCA58
addikt
válasz
petya220
üzenetére
Mivel nem sokat játszom, összehasonlítási alapom sincs nagyon. Amit tud az nekem megfelel.
Maga processzor tényleg gyors, de a Mali-T830MP2 IGP nincs annyira erős, mint a hasonló kategóriás Qualcomokban van.
Kisebb felbontású kijelzőnél sokkal kisebb a számítási igény Egy 960x540-es képernyőnél 4 szer több képpontot kell az 1920x1080 esetében kiszámolnia, és a processzor nincs 4X erősebb!, Habár ez azért nem ennyire egyszerű. -
winben
aktív tag
Visszaírt a huawei, nagyon sajnálják, a türelmemet kérik és továbbították a problémát az illetékesek felé.
Ja és több információval nem tudnak szolgálni, tehát ne is kérdezgessek
Szóval magyar ügyfélszolgálat, ők szerintem kínából kaptak valami infót, hogy mi merre hány méter, ők ezt továbbították nekünk. Az, hogy a kínaiak mit p*csölnek ezen már nem tudhatják ők sem, mert ők is csak egy marhára messzi országgal "emailezgetnek".
Szóval nem rajtuk múlik. -
juhasz22
aktív tag
Valóban megtévesztő lehet az AnTuTu pontszám.. hasonló teljesítményű Qualcomm os chipsetű telefonok általában jobban futtatják a játékokat. A P9 Lite SOC ja nem gyenge csak valószínűleg nincsenek annyira optimalizálva a Huawei saját chipsetére játékok. E felé anomáliákat egyébként a csúcs hardverű P9 nél is megvannak.
-
ORCA58
addikt
Ami nem tetszik az az értesítési sáv. A színe sem, gondolom majd valamilyen témával ez megoldom.
Működésbe eddig semmi különöset nem tapasztaltam.
Reggel szépen ébresztett, de hiányolom a Huawei ébresztés hangot.
A QuickShourtcutMaker-rel kitett mobil adatforgalom időhatár beállítás a beállítások főmenüt nyitja meg (azaz eltűnt)
Ha valaki nem vette észre, védett alkalmazások beállítása más lett, fordítva működik (talán sokak örömére)
Azt kell megadni, hogy mit zárjon be a képernyő kikapcsolás után és nem azt mit ne.A neve Bezárás
képernyő zárolás után Frissítés után ezt is átállította szépen.
A képernyő lezáró ikon (már aki használt ilyent) úgy működik mint P9 esetén, azaz nem működik. Ha azzal zár az ember ujjlenyomat nyitáskor is kér kódot sajnos.FR nélkül tesztelem!
Kérdés: Másnál is van rejtett alkalmazások? Mert valahol olvastam, hogy az EMUI 5-ben nincs, nekem megmaradt.
A telefonkezelőben van automatikus indítás, vagy az is a PM plusz miatt maradt meg nálam.
És egy kép azoknak, akiknek ez a legfontosabb
-
Roxbury
őstag
App drawer-rol velemeny az uj rendszernel?
Novaval probalta mar valaki?
-
Dr.Én
veterán
Hali!
két napja vettem észre hogy a P9 lite el kezdett fagyogatni Messenger és netezés közben..2-3mp-re kb

-
Toby0501
csendes tag
Manuálisan is ellenőrizzétek a frissítővel, hogy van-e frissítés, nekem is csak akkor kezdte el letölteni, nem értesített sem a BETA app sem a frissítő, hogy lenne. Facebookon már írta valaki, hogy független dualos telefonjára is érkezett a frissítés.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Peterking
üzenetére
(#7244) Peterking
Pedig én is kiléptem, mert nem sok értelmét látom.. Kezdődik úgy mint anno a P8 litenél.. Pedig tegnap el fogadták a singlemet is de ma reggel elálltam a tesztől
(#7242) Diabo6
Pedig úgy volt, hogy a Single nem kapja meg írogattam nekik mikor nálatok betellett a jelentkezés a legutolsó levelembe megfenyegettem őket FV-vel és lás csodát a Single elindult..
A Frissítés a Beállítások/Frissítés menü alatt kell megnézni mert nem jelez semmi pedig azt mondták. (ez se jött össze)
-
Diabo6
senior tag
Kapják be. Nevetséges amit leművelnek. Nem feszülök meg a bétáért, de ha már csinálnak valamit, akkor csinálják normálisan. Napok óta várunk regisztráció után, miközben az utánunk kiadott projekt meg már rég fut és vígan tesztelnek a többiek. Én lehet ki is lépek ebből.
-
online1986
tag
Sziasztok érdemes csinálni egy factory reszet frissítés után Nougat beta.?
-
Peterking
tag
Dualoshoz jött már valakinek Beta?
ANDROID??? Sikerült megoldást találni? -
ORCA58
addikt
Feltettem én is, megyek aludnu.
Kísérleti nyúl leszek, mert egyelőre nem csinálok FR-t. -
KVZacc
csendes tag
-
KVZacc
csendes tag
A Wifi-vel nekem Marshmallow-n is gondom volt, amíg kicsit neki nem álltam foglalkozni a router-rel. Utána rendbe jött.
Ami stabilizálta:
- Wifi+ off. Kritikán aluli volt a teljesítménye itthon. 8 Mb-es Digikábel vs LTE - gondolhatod ki nyert általában.
- Router wifi automatikusról lekapcsol és 1-6-11 csatornák közül valamelyikre belőni. 2,4 GHz-en ezek a legerősebbek. Wifi Analyzer-rel megkerestem a legkevésbé terheltet e három közül, és arra áttettem magam. Sebességtesztet mindig egy méterre az AP-tól szórás irányba végeztem iperf segítségével egy LAN klienssel. Így nincs beleszólása a net kapcsolat sebességének.
- Végül vettem egy wifi jelerősítőt is a távolabbi szobába. Ez kellett mondjuk a tévéhez is. De ha nem 50 centis vagy vasbeton falaid vannak, akkor ez nem feltétlenül szükséges. -
jatszo
aktív tag
Én két hibát találtam eddig:
1. Galériában az ujjlenyomatolvasó elég darabosan lapoz.
2. Wifi gyengébb lett.
Jelenteni nem tudom.
-
KVZacc
csendes tag
válasz
Roxbury
üzenetére
Én egyelőre lekaparom az arcom miatta.
A memóriakezelés még agresszívebb lett, lazán kilövöldözi/újraindítja a fehér listás védett alkalmazásokat. Ennek köszönhetően ugyan folyamatosan minimum 500MB szabad memória van (Android/Linux esetén mi a fenének), kézi pucolás után 780MB - 1.02GB közötti értékeket kaptam eddig. De ez nem vigasztal, amikor egy Llama képtelen megtanulni, hogy itthon vagyok, vagy az SSH Autotunnel-t 3-4 percenként kell újra csatlakoztatnom. Az Eset-et jelen pillanatban letojom, de az is folyamatosan áldozatul esik.
Amúgy frankó lett, pattog és kényelmes a kezelése. Az appok betöltése érzésem szerint gyorsult.
Amit még nem találtam meg: hol tudom átállítani a processzor kezelési módot? Mindjárt áttúrom a fórumot, hátha csak rosszul nememlékszem rá, hogy hol keressem. -
winben
aktív tag
Jelentem - dual simes, független vagyok, asszem a 8-ik lehettem a feliratkozók listájában, de frissítés még mindig sehol.

-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID???
üzenetére
Igen nem mint ha annak szerepe lenne, hogy 6 vagy 7. De annak műkődni-e kell
-
petya220
senior tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Összefoglalót olvasd el

-
zolka1977
tag
Sziasztok!
Nekem 432B160(dual)van, akkor gondolom erre sem menne fel? -
ANDROID???
addikt
Valaki mondja meg nekem, hogy a goggole fiók, ha nem enged be (érdekes hogy előtte ugyanazzal szépen működött
), az egy ideig nem enged be, vagy hogy működik? -
zolka1977
tag
Sziasztok!
Nekem 432B160(dual)van, gondolom erre sem menne fel? -
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
-
Sicario1
csendes tag
Sziasztok,segitenétek hogyan kell telepíteni a romot amit jatszo kitett?először melyiket kell telepiteni,mert kettő mappa van.köszi
-
bubus66
nagyúr
válasz
egabi71
üzenetére
Igen ez igaz
Mindenki aki telepíti a 7.0 a BIZTONSÁG KEDVÉÉRT Kérje le a bootloader nyitó kódott mert ha bármilyen gubanc elő fordul pl bootloop akkor nem lehet a fasboot móddal visszatérni
Segíteni tudok lekérni
ezeket kérem
Az IMEI-t a S/N és a Product Kódot Tárcsázóba beütőd (*#*#1357946#*#*)valamint a modell számot küldje el.
A Legfontosabb a PID
ez ami a képen van
játszó Mindy-Lee
ezt próbáljátok meg
Fejlesztői menüpont alatt az OEM feloldása engedélyezése és az USB hibakeresést.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![[link] [link]](http://i5.imageban.ru/out/2017/01/26/7d2a99aedc3bf2746eaa5efd598d0588.png)