Hirdetés
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
petya220
senior tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
-
Z.É.T.
őstag
válasz
keshudioo
üzenetére
Nincs P9 Lite-om (Mate8 van), de egy próbát megérhet: speciális beállítások => helyhozzáférés => 3 pötty (vagy almenü) Bluetooth-alapú keresés ki
Vagy gyorsabban:
Kezdőképernyő közepén lefelé simítás, ide beírni, hogy keresés, ott kidobja a találatok között a Bluetooth-alapú keresést. -
keshudioo
csendes tag
Sziasztok!
Elkezdte a P9 Lite-om, hogy nem kapcsolja ki a bluetooth teljesen, ha a lehúzható értesítő mezőben kapcsolom ki a bluetootht a gyors ikonnál. A kék ikon egy halványkék ikonra vált, de nem szürkül ki, a beállításokban pedig kiszürkülnek a bluetoothos opciók, inaktívvá válnak, nem reagálnak semmire, mint mikor még folyamatban van még a kikapcsolás. Ez van, hogy percekig, órákig így áll, van, hogy egyáltalán nem történik meg, de emellett azt is tapasztaltam, hogy nem mindig tud rákapcsolódni az adott bluetooth eszközre, pl. vezeték nélküli fülhallgató.
Van valami ötletetek, hogy ez az ikonhalványulás és inaktivitás miért történhet meg, és hogy egy FR segíthet-e, vagy ez hardveres probléma?
Előre is köszi.
-
Bozso68
őstag
Sziasztok!
Egy dual simes P9 Lite-nál ha van egy céges sim net nélkül, és egy csak mobilnetes sim, melyiket melyik slotba kell tenni?
Köszi: Zsolt
-
Jarod1
veterán
Üdv! csatlakoztattam a telót de nem látja a gép mint meghajtót
eszközkezelőben ez van:
Az eszköz illesztőprogramjai nincsenek telepítve. (Kód: 28)de kb 2 hete jó volt mert régóta használtam usb kábellel
Valami ötlet?
-
Pophair
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Redmis 3S birtokában vagyok. Tőletek tulajdonosoktól kérdezném, hogy megéri lecserélni egy P9 lite-ra? Van vmi típushiba ami jellemző rá?
Köszönöm a válaszokat! -
ORCA58
addikt
válasz
Toby0501
üzenetére
Nem tapasztaltam lassulást. Olyan gyorsan lapoz, amilyen gyorsan húzogatom az ujjamat. Max a nagy képeket nincs ideje betölteni, mert már váltok a másikra 4 éves 32Gb-os Samsung Calss10 SD.
Úgy általánosságban írom, hogy a telefon tulajdonosok többsége figyelmen kívül hagyja azt a tényt, ha a telefon memóriája közel tele van, lelassul a működése. Ez persze minden számítógépes eszközre igaz, hogy a memória kezelése a fizikai korlátok miatt lelassulhat.
Íme egy kép a P9 lite-ból.
-
Toby0501
csendes tag
Nougat (beta) alatt más is tapasztal döcögést a galériában? Amikor lapozgatok a képek közt, rettentően belassul a telefon. A képek az SD kártyán vannak, éppen ezért vettem bele egy SanDisk Ultrát, ami elvileg direkt mobilba való, de úgy látszik, hogy nem a lassabb kártya okozta a lassulást.
-
bubus66
nagyúr
válasz
tellurian.d
üzenetére
Szia milyen ötlet kellene rá ez a fastboot mód, és zárva van a BL meg az FRP az ki lehet nyitni garancia vesztés nélkül.
A BL csak "garancia vesztéssel".
-
okoska74
senior tag
Erről a telefontartóról vélemény?

-
Lasersailing
senior tag
válasz
Zsocy155
üzenetére
Amit Te ajánlottál az P9 lite (2017), azért 3 GB.
Én úgy tudom, hogy a 3GB-os "alap" P9 lite-okre csak egy év gyártói garancia jár a +1 év meg kereskedői (legalábbis csak ilyet találtam).
szerintem vagy 2 év gyártói garancia és 2GB RAM, vagy 1 év gyártói gari + 3GB RAM.
(vagy aki nem figyel veheti 1 év gyártói garival 2GB RAM-mal...) -
Zsocy155
őstag
válasz
motoflug
üzenetére
Esetleg itt.
A dual olcsóbb. -
motoflug
őstag
Édesanyámnak vennénk fehérben ilyen telefont. Látom sok helyen adják a 3GB verziót is. Honnan tudnám gyártói garanciával beszerezni legolcsóbban?

-
98bja
senior tag
Olvastam hogy rootolt, más recovryvel rendlkező telefonokra nem lehet OTA frissítést felrakni. Kérdezem: ha fent lesz xda-n a hivatalos rom, akkor usb-vel, gépen keresztül fel tudom rakni?
-
törölt tag
válasz
Lasersailing
üzenetére
Állítsd be WiFi hotspotnak aztán rácsatlakozhatsz bármivel ami WiFi-s.
-
jatszo
aktív tag
válasz
mrbarbrady
üzenetére
2017 második negyedévben.
-
zolle
tag
válasz
bubus66
üzenetére
Teljesen komolyan mondom

De szívesen fogadok minden tanácsot. Szerintem én vagyok az egyetlen ember az országban akit rohadtul nem érdekel a fotózás, csak szeretném a gyerekemet a vicces pillanatokban megörökíteni. A P9L rohadt későn exponál, azt is full homályosra.Szóval: hogy kell jó (vagy legalább nem teljesen szar) képet csinálni vele? (5S-sel úgy kellett, hogy bekapcsoltam a kamerát, és exponáltam)
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrbarbrady
üzenetére
Köszi akkor független.
-
dzoli87
aktív tag
válasz
Lasersailing
üzenetére
A bejövő mappába érkezéskor fog értesíteni, de ami almappában van esetleg, azoknál nem!
Nálam ami nem zöld, az almappa, oda érkező levelek esetén nem értesít, de ami a sima bejövőbe jön, ott igen.
Amennyiben neked nem csak egy sima bejövő mappád van és nem ömlesztve érkeznek a levelek, hanem bizonyosak külön mappába/almappába, azok esetén nem fog jelezni csak ha manuálisan megnyitod azt az adott mappát!
Én külön programot használok ezért sajnos, ami fizetős! -
bubus66
nagyúr
válasz
mrbarbrady
üzenetére
-
mrbarbrady
tag
T-mobilos P9 lite. Az normális, hogy az Android biztonsági javítási szint 2016 október 1? Céges teló, és február elején kaptam újonnan.
-
okoska74
senior tag
válasz
Baleszmode
üzenetére
+1

-
Baleszmode
csendes tag
Nekem kell ez.
Nem érdekel ki hogy ócsárolja a Huaweit,ez egy jó készülék.
Samsung galaxy core prime uán megváltás.
-
gianone
őstag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Mármint ki az a minket, ugye. Gondolom, nem királyi többes.
Amúgy meg elég egyértelmű, ha a B370 végleges build, akkor nagy valószínűséggel L21-re is az lesz. Szóval szerintem érdemi információ minden P9 Lite-nak. Aki meg nem érzi így, átgörgeti. Egyébként sincs kizárva, hogy valakinek L31 legyen.
-
gianone
őstag
Németeknél elindult a Nougat OTA, B370. Csak meglett a Q1. És L31!
Bár szerintem ez korai frissítés lesz, mert kvótás.[link]
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID???
üzenetére
Persze biztos mert az sem divat.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID???
üzenetére
Te azt nagyon jó tudod, és jó párszor már le is írtad(tuk) de hiába. Anno ez volt a P8 Lite Topickba is.
-
giornalista
senior tag
válasz
steele80
üzenetére
persze, hogy nem. de azért mobil és mobil között rengeteg különbség van a kamerák terén.
a látottak alapján a P9 Lite kamerájában "sok marad", ennél azért lehetne jobb, persze akkor ki venné a duplalencséset.
meg ötezer forintért nem várok semmi különlegeset, nem plakátokra akarom nyomtatni a fotóimat. a képek élessége azonban szemmel láthatóan nem az igazi, pacás egy kicsit. valószínűleg ez az egyetlen, amiben visszalépés a mostanimhoz képest (G3), ami azért meglepő.
(a nagyobb kijelzőfelbontás nem hiszem, hogy hiányozni fog)
-
Lasersailing
senior tag
válasz
dzoli87
üzenetére
Köszönöm válaszod!
Bővebben kifejtenéd, hogy ez mit jelent? nem használtam még ilyet telefonon

Nekem az összes bejövő levelem az incoming mappába érkezik, a telefonon elolvasom, esetleg válaszolok. Majd másnap pl. laptopon átrakom almappákba.
Az almappák létezése esetén már nem is fog értesíteni? vagy az incoming mappába érkezőkről értesít, a többiről nem?
Ha nem értesít, az mit jelent? Frissít automatikusan, ha akarom megnézem, de ha nem nézem, akkor nem fog csipogni magától?
elnézést az amatőr kérdésekért!
-
dzoli87
aktív tag
válasz
Lasersailing
üzenetére
Kezelni tudja, de subfolderek esetén nincs értesítés sajnos!

-
Diabo6
senior tag
válasz
steele80
üzenetére
De sajnos sokan úgy vannak vele, hogy egyből zsebből elő tudják kapni és le tudják fotózni a frissen felszolgált éttermi vacsorát (mert ugye azt postolni kell), mindezt olyan minőségben, hogy a rizsszemre is rá lehessen zoomolni. Persze mindezt azért, hogy a facen és az instán jól mutasson. Abba meg senki nem gondol bele, hogy a 10+ os megapixel mennyire foglalja a tárhelyet az SD-n és mennyi adatot zabál fel a feltöltése a mobilnetből

-
Lasersailing
senior tag
Sziasztok,
Munkahelyi telefonnak egy ilyenben gondolkozom. Ami nagyon fontos lenne nekem: céges mail exchanges e-maileket lássam, tudjak rá válaszolni. Jól gondolom, hogy ezt tudja a P9 lite?
Ha így állítom be, akkor az működni fog? van valakinek gyakorlati tapasztalata?
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
zs.tom
tag
válasz
Just_Reboot
üzenetére
"Minimális utómunka"
OMG ez minden csak nem minimális. Amúgy szép képeket lehet csinálni a telóval, természetesen a mélységélesség a fix 2.0 apertúra miatt közel sem olyan mint egy 1.8-as vagy 1.4-es obijektívvel és DSLR géppel. Elárulok egy titkot, nem a technikától lesz rossz egy kép, nekem anno jelent meg telefonnal készült képem újságban. Abban az esetben ha komoly zoomot és shallow mélységélességet akarsz akkor vegyél egy tükrös vagy mirrorless gépet és mehet a móka 
-
steele80
senior tag
Ugye azt senki nem gondolja komolyan, hogy mobillal fotóművészetre hajt és ehhez keres telefont? Ez kb akkora baromság mint bakancsban focizni!
-
-
Just_Reboot
addikt
válasz
giornalista
üzenetére
Ilyet is ki lehet belőle hozni, minimális utómunkával persze.
-
giornalista
senior tag
válasz
bubus66
üzenetére
néztem ezeket a képeket, nem rosszak, de... hogy mondjam. legfeljebb telefonon, esetleg facebook-szinten használhatók bármire. a G3-mal olyan fotókat lőttem, amelyek aztán windows desktopként végezték több ismerősöm számítógépén, szóval más szint.
csodálkozok, hogy ennyire lebutították ezt a kamerát, de persze messze nem használhatatlan.
-
bubus66
nagyúr
zolle (#9218)
Ezt ugye nem gondoltad komolyan? Mert volt szerencsém látni 5s képeket mivel a fiamnak volt hát nem vágtam tőle magamat hanyatt..
(#9235) 98bja
Szia Szerintem meg vállalhatók a képek.
-
98bja
senior tag
Valahogy ki lehet kapcsolni a stock kamera alkalmazásban videó módban a hang zajszűrését? Nagyon rossz így a hangminőség... Más alkalmazásokban jó a hang, de eléggé idegesítő mindig átlépni egy másikba ha videózni akarok.
-
ORCA58
addikt
A messenger-rel csináltak valamit, vagy csoda történt, mert 3 napja feltettem, és azóta is fut a Nugat bétán, és nem dobta ki egyszer sem. Az összes fogyasztásból 1,5 % csak a messener.
Az aksi ettől függetlenül merül rendesen. A cella készenlét 20% telefon tétlen 17% Az android rendszer pedig 16 +12%. Így 1 nap16 óra alatt vagyok 56%-on 1ó 20p kijelző idővel amire 9 % fogyasztást ír .
Nagyon gyanús, hogy össze vissza számol.
A legérdekesebb, hogy a messenger nem jelent meg a képernyő lezárása után kikapcsolható listában, így ha akarnám sem tudnám rákényszeríteni a leállításra. -
Zoly75
aktív tag
Sziasztok!
Próbálgattam a biztonsági dolgokat a telefonon, ujjlenyomat, ilyesmi, és nem tudom mit állíthattam el, de most nem engedi meg, hogy a képernyő feloldás mód. Azt írja, hogy Rendszergazda, szabályzat vagy adattár letiltotta. Mit lehet ez ellen tenni?
-
tomic
addikt
Sziasztok!
Vettem egy Lite telefont. Az a bajom vele,hogy nem tudok belépni a google fiókomba. Mikor beîrom az email cîmet folyton kidob és nem engedi a jelszó beîràsàt.
Tudja valaki mi lehet a baja? B161 rom van rajta ha ez számît.
Telefonàlni stb mindent tudok vele de a google fungció nem működik rajta.
Egyébként elvileg vadi új a készülék én bontottam ki. -
zolle
tag
válasz
giornalista
üzenetére
Én iPhone 5s-ről jövök ami azért nem mai csirke, de a P9L kamerája kimondottan moslék, még ahhoz képest is, nem hogy egy friss modellhez képest
Ettől eltekintve kb tökéletes telefon. -
smiti
veterán
Sziasztok!
Belefutottam az első problémába a telefonommal. Még az előző Sarsung telefonomhoz vettem egy ilyen Samsung EO-MG920 Bluetooth headset-et ami tökéletesen működött és működik is a samsung telefonnal.
De a P9 lite az nem igazán akar vele párosodni, mi több abszolút nem is látja.Lehet ezzel kezdeni valamit vagy keressek egy új, másik fajta headsetet?
-
bubus66
nagyúr
válasz
giornalista
üzenetére
Szia üdv a csapatba.
Az OFF topickba raktam be képet ami a P9 Litevel készült.
Itt van. semmilyen beállítás nem volt..
-
giornalista
senior tag
sziasztok ismét!
megrendeltem végül is a Telenortól egy P9 Lite-ot. 5 ezer forint volt, plusz 24 hónapig 1500-zal magasabb havidíjat fizetek, az 36 ezer forint, szóval összesen 40-41 ezer forintért van két évig egy garanciális telefonom.egy LG G3-mat vált majd, ami sajnos két év három hónap (és egy nemrégiben történt szerelés) után végső nyugalomra szenderült.
szemeztem a P9-cel (és a 2017-es A5-tel is), de az egyik 50, a másik 90 ezer forinttal lett volna több, így ár/érték arányban biztos, hogy jól jártam. amitől kicsit tartok, az a kamera, a G3-ban egészen nagyszerű volt, itt a tesztek nem dicsérik igazán, de a célnak azért minden bizonnyal megfelel majd.
szombaton érkezik, izgatottan várom

-
szkaroly
senior tag
-
steele80
senior tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Nem volt frissítés. Kb 1 hónapos készülék és a main kívül idáig soha nem csinálta.
-
Clander
tag
válasz
online1986
üzenetére
Van valakinek infója a 7.0-val kapcsolatban?

Bocsi online1986 véletlen neked címeztem

-
steele80
senior tag
Valaki találkozott olyannal, hogy egyszer csak nincs térerő és szolgáltatás és mindaddig nem is lesz míg újra nem indítottam a telót? Wifi-re sem jelentkezett fel.

-
Diabo6
senior tag
Ráadásul ha elfogy a net akkor nem lassítják, hanem lekapcsolják...
-
gianone
őstag
Ez majdnem pontosan így van. A társkártyák óriási előnye volt, hogy nem volt plusz költség készülékvásárlás esetén. És durván felemelték a telefonok árát is. Most annyi a Novám a magentás 50000-s kedvezménnyel, mint előtte hónapban a 15 %-os akcióban az 50000 nélkül.
Egyébként fogalmam sincs, hogy nem vették észre emberek eddig is a 96000-t, mert pl. sima Next M-re megvolt ugyanez. Viszont sokan nem tudnak számolni.Azt az egyet kifelejted, hogy ha társkártyád van, akkor több előfizetés van, tehát 20 vagy 25 % lejön a 11000-ből.
-
ORCA58
addikt
Egy "érdekesség"?
Ahogy elnézem, a T új árazását, nagyon le fog csökken a szolgáltatói telefonok száma.
Jelenleg arany társkártyával durván 10 000 FT-ba kerül a korlátlan belföldi telefon és SMS szolgáltatásom. Ehhez vettem 34 000 Ft-ért a P9 lite telefont 2 év hűséggel. (volt hogy ennél is olcsóbban adták)
Most a díjcsomag ára 15 000 Ft amiben EU roaming is ingyenes. (csak magyar nincs). Ha nem akarok telefont venni, akkor elengednek 4000 Ft azaz 11 000Ft a havi díj.
Ha telefont veszek, (a példa a P9 Lite 2017 aminek lista ára 81 300 FT ) akkor a havi díj 15 000 és a telefon árából elengednek 48 000 Ft-ot, azaz 33 360 FT-ot kellne érte fizetni. Viszont a szolgáltatás havi 4000-el drágább ami 2 év alatt 96 000 Ft.
Tehát a telefont megkapom kedvezményesen 129 360 Ft-ért. Ez ám a nagy biznisz! Alig várom, hogy leteljen a 2 évem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Death Stranding Director s Cut
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[link] [link]](http://i6.imageban.ru/out/2017/04/02/0a0e642e0d8f113ae86260ff0f378995.png)

fogalmam sincs.. próbálkozz vele még párszor, ha nem megy, akkor másik telefonnal is próbáld ki, ami NEM samsung

Az aksi ettől függetlenül merül rendesen. A cella készenlét 20% telefon tétlen 17% Az android rendszer pedig 16 +12%. Így 1 nap16 óra alatt vagyok 56%-on 1ó 20p kijelző idővel amire 9 % fogyasztást ír .