- Apple MacBook
- Mini PC
- Hobby elektronika
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
feketepeti #774 üzenetére
MM hivatalos kereskedő magyar disztribútortól, így a garancia is gyártói. TeleMax. Nekem elég jó tapasztalatom van velük az utóbbi időben. A Te esetedben amúgy felhívnám őket, mert ez igy nagyon nincs rendben.
Legutóbb egy főpanelcserét intéztem az egyik telefonnal, ami néhány nap alatt megfordult.
A "régi korlátozásokat" már megszüntették, de 30 nap után nyilatkozniuk kell a javítással, telefonnal kapcsolatban. Gondolom ennyi idő még nem telt el. Mellesleg az sem mindegy, hogy a MM -ban mennyi ideig ült a logisztikai köztpontban a készülék, mire eljutott a szervizbe. Ezt is meg tudod nézni a TeleMax oldalán.
e_r_i_c:
- Mint minden telefonnál, hosszan kell nyomni a power gombot és újraindul a telefon. Amúgy nálam még egy Huawei készülék sem fagyott be, pedig volt már nálam jópár. Esetleg olyan volt, hogy belenyúltam a rendszerben és sikeresen hazavágtam a system ui -t, meg egyebeket. Gyakorlatilag minden elszállt benne. Olyankor nagyon jól jött.- Van egy un. nagyobb méretű FW, amiből az esetek nagy többségében bootloop -ból is vissza lehet hozni a telefont 3 gombos telepítéssel, vagy fastboot -ból.
Arra kell figyelni, hogy az adott FW -ből legyen nálad letöltve, mert a downgrade (főleg szolgáltatós FW -k esetében) nem mindig megy.
HA lesz TWRP (vagy hasonló), akkor inkább azt ajánlom a CWM helyett, mert sokkal mélyebb mentést csinál. Jóval gyorsabb úgy a visszaállítás. Azt viszont tudni érdemes, hogy a TWRP kilövi az updater -t, ami a 3 gombos frissítésért felelős. Tehát előtte vissza kell rakni a gyári recovery -t, vagy egy másikat.
ADAM1337:
Milyen ismerős ez az összefoglaló.HA kell segítség szólj.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Xiaomi 13 Pro
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged