Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Canon EOS DSLR topic
- HP notebook topic
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kocsó
aktív tag
válasz
trémobil #29528 üzenetére
Találtam egy komplett leírást az ebay-en Kínából történő rendeléshez, érdemes átolvasni:
http://junkieeeboy.blog.hu/2012/10/14/rendeles_kulfoldrol_usa-bol_kinabol_ebay-rol_vam_afa_terhek
JunkieeeBoy
-
-
stilo18
addikt
válasz
trémobil #29417 üzenetére
G2:
Talán egy kicsit jobb minőségű panel. A 4. frissítéssel egész korrekt lett a sebesség, hol érezni,hogy Snpadragon 800, ott gyorsabb, mint a miénk...néha meg egész bagatel dolgokat tud csinálni...
Zenét hasonló minőségben tol,mint a One...csak halkabban.
Kamerában jobb a G2, bár a One gyorsabban lő képet,ez sokszor jól jön...
Videó kb egál, a One sokkal jobb hangot rögzít viszont.
Aksi sokkal jobb a G2-ben.
Anyagminőség egyértelmű, itt a legnagyobb szakadék a két telefon között...Felület. En úgy mondanám,hogy a Sense komoly, elegáns felület, a G2 színesebb, ha az effektekkel tűzdelt felület tetszik,akkor az a jobb...(nálam egyértelmű Sense...)
Ha sokat játszol,akkor G2 jobb választás Az erősebb GPU miatt...(illetve vissza kanyarodnék Az erősebb aksihoz megint...)
ÉnG2-ről jöttem ide, technikailag lehet jobb a G2, viszont a HTC tud valamit amit a többiek nem...Ennyi az egész. Nekem olyan a HTC,mint a fanoknak az iphone....
-
s3nsitivity
addikt
válasz
trémobil #29417 üzenetére
A z1c közel sincs egyikhez se.
A G2 -ből a 32 gigás előnyösebb ha megtudod szokni a hátlap gombokat és nem zavar, hogy CM et kell futtatnod a gyári laggos szar helyett.
Úgy már üti teljesítményben is az M7 -et nem csak kamerában és aksiban.
Viszont multimédiás eszközként tekintve nem veheti fel a versenyt az M7 -el. Zenehallgatás, hangszórón vagy fülesen egyaránt tökéletes. Gyári rendszer is gördülékeny, lagg mentes. A sense egy életérzés. Mind ez egy alu házzal megfejelve.
Valamint szerintem kamerában se olyan rossz.flickr
Az aksi az egyedüli gyengéje.
Kell egy power bank ha nagyon aktív vagy, de az én hardcore használatom mellett is simán megy 7 órát folyamatos 4G n. Ha meg kicsit figyelek rá akkor van, hogy csak másnap délbe dugom rá a töltőre.
Szóval olyan átlag egy nap.
Na meg még annyi ami eszembe se jutna ha nem épp erről írnám a hszt.épp be van dugva töltőre, fut egy torrent és ide írok. Közbe érzem ahogy az ali hátlap szépen ropogósra süti a kezem.
( mondjuk azt tegyük hozzá, hogy nyaralni vagyok külföldön és a levegő is 30 fokos jelen pillanatban.
)
-
Dreamie
őstag
válasz
trémobil #29421 üzenetére
Most az akksira gondolsz, mert nálam már egy éve megvan a teló, és hibátlan!
Nyilván, ha egész nap nyúzod akkor nem fogja kibírni, de nem is fogsz olyan telefont találni, ami ezt kibírja... Keresel egy lyukat a falon és töltöd, esetleg viszel valami hordozható aksit hozzá... -
FeRRaR1
őstag
válasz
Minden telefont le lehet meríteni 4-5 óra alatt, ha hozzá sem nyúlsz, csak időt nézel, néha zenét hallgatsz, meg hívást emailt fogadsz, akkor elmegy majd 3 napot, ha játszol netezel, zenélsz egész nap, akkor a nap végére kérni fogja a töltést, de a One X messze rosszabb volt ebből a szempontból.
Ez mindenkinél egyéni, mivel nagyban függ a programoktól amik futnak a háttérben, és a szokásaidtól, de még egyszer mondom, egyáltalán nem rosszabb az átlagnál, sőt kicsit még talán jobb is a beszélgetési idő.
One X mellett többször belefutottam, hogy nap közben lemerült, sima 1 óra busz melóba egy óra haza, meg a nap közbeni net, játék stb... és hazafelé már nem tudtam zenét sem hallgatni, mert mindig 3-4-5 % on volt, viszont ezzel nehezebb elérni, hogy az energia takarékos mód egyáltalán bekapcsoljon, szóval az első hét után, amikor már nem nyomkodod annyit, nem telepítgetsz, ha nem beállsz a napi használatra akkor simán kibírja a nap végéig, nekem átlag 1,5 napot bír, attól függ mennyire nyúzom. Mondjuk egy héten 3x kap enni egy nap után, 2x két nap után, kb így áll a hét, ha nem kell sokat navigálni, mert az nagyon eszi, mint az összes telónak...
-
MaddeNNNN
őstag
válasz
Hát, nekem szorgalmi időszakban kibírt 1 napot átlagos használattal(zene,mobilnet,wifi,facebook napközbe meg előadásokon), de akármennyin is volt este mindig töltőre raktam. Szóval annyira nem vészes, én átlagosnak mondanám. A kamerát is inkább átlagosnak mondanám, viszont éjjel tényleg szép képeket készít.
-
toeki
senior tag
válasz
a g2 többet bir
m7 tud közel 2-3 óra folyamatos üzemidőt egyfolytában max fényerőn, max procihasználattal (ashphalt8)
ezzel egyenes arányosan nő az idő minél kevésbé erőforrásigényes dolgot csinálsz.
sima screen on time 5 óra felett van.
Nekem bluetooth zenehallgatással, wifi on-nal, kb 1 óra telefonálással és Állandó viberezéssel simán kibirja a napotDe a G2-vel még másnap is tudnál délben telefonálni...
nekem ez nem szempont, este úgyis töltöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest