Hirdetés
- Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt

- 

PROHARDVER!
HTC ONE

Új hozzászólás Aktív témák
- 

FeRRaR1
őstag
válasz

Balinov

üzenetére
						Semmilyen melegedéssel nem találkoztam sem M7 sem M8 mellet, ami nagyon forró és égetni is tudott az a One X volt. Egyszer sikerült kicsit felfűtenem, mikor tűzött rá a nap a kocsiba, és navigáltam 2 órát, na akkor már érezhetően forró volt, de ez normális, ha leterheled melegszik, de azóta szellőző rostélyra tettem a tartót, szóval fújja a klíma = hűvös volt minden pillanatában amikor megfogtam, de szerintem klíma nélkül sem lett volna gondja, mert korábban sem volt.
jozso1989
Kellemes az M8 de az M7 inkább kézbarát, ezt mondom én is, asszony is, fater is, akik próbálták...
Tiger.
Azt, hogy nem csak az a nyamvadt mikro furat világít, ha nem átvilágít a burkolaton is, mivel már nem fém a hangszóró rács az M8-on.

Új hozzászólás Aktív témák
- Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - További aktív témák...

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
 - HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
 - Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest