Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Richard

őstag

válasz keIdor #764 üzenetére

Persze nem igaz, nem zsonglőrködök mindig ;] Egyedül annyi, hogy nekem ez egy kényelmetlen plusz dolog. Totál semmi értelmét nem látom ennek a tokozásos őrületnek. Egy telefon bírja már ki, hogy ne kelljen pluszban beletenni semmibe. Nem dobálom, nem ejtettem még le soha egy telefonomat sem, a jobb oldali zsebemben csak ez van. Az asztalon többnyire dokkolóban vagy egy szemüvegtörlőn van. Szerintem ide azért nem kell strapa telefon. Az i5-el mégis voltak "kisebb" problémák így visszavittem és a másodikra már pakoltam fóliát minden oldalra. Inkább az mint egy tok. Azzal meg az a baj, hogy csúfít és ugyan úgy gyűjti az ujjlenyomatot mint a samu féle műanyag. Ha nem jobban. A hideg kiráz, ha ránézek a telefonra és a fekete felületen ezüst színű kopások vannak. A fehér/ezüst telefonon ez nyilván nem látszik annyira de az meg egyértelműen női szín ráadásul nem is tetszik :)

Száz szónak is egy a vége: ez egy használati tárgy és szerintem a kelleténél sokkal jobban odafigyelek rá, mégis akarva, akaratlanul lesznek rajta kisebb sérülések. Nincs is ezzel semmi baj, a fekete s3 hátlapja is karcolódott mint a fene, persze ott már nem szemüvegtörlőre tettem mert tudtam, hogy cserélhető. Itt azzal van a baj, hogy elég egy kisebb figyelmetlenség és máris elcsúfítottad az alu uibody házat, amit sehogy nem fogsz utána eltüntetni róla.

Új hozzászólás Aktív témák