- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
Remus389
üzenetére
Viszont a zongoralakk műanyag is ugyanígy karcolódik, ha pénzt, kulcsot meg ilyeneket teszel mellé.
Attól is, hogy leteszed az asztalra és véletlenül megcsúsztatod. Teljesen mindegy mit veszel, vigyázni kell rá, de akinek tiszta karc 2 hónap után, ott nem a telefonnal van a gond.Egy normális tok meg kell ezeknek, kézbe én is pucéran veszem ki a telefont, de mikor zsebben van, kell neki egy rendes tok, és 1-2k-ért is már kapni normálisat, szerintem nem tétel, pláne nem ilyen telefon árak mellett...
Aki el tudja viselni a fóliát, annak az sem árthat, engem zavar.Aksi: passz, sosincs nálam egy telefon 2 évet. Mondjuk szerintem azért jobban bírják ezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows 10
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest